|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33360270]a chciałabym
[/QUOTE] ale mi dziś słodzisz chyba nagrzeszyłaś a że Wielki Tydzień to pokutę odwalasz jakąś jak Wam idą złote kremy teraz w tym katalogu?? Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-04-05 o 11:26 |
|
|
|
#842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#843 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
Witam
jestem zupełnym świeżakiem na forum, chociaż podczytuje Was od jakiegoś czasu no i specjalnie dla tego wątku założyłam konto PS. Dzisiaj czekam na swoją paczkę!
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#846 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanie jak to jest z tymi perełkami i rare pearls jesli mialam zamówienie za 830 zł z katalogu 5 i teraz też bym miała 800zł to ile mogę mieć tych perełek i perfum, bo na perełki trzeba wydać 50zł a na perfum 100zł to mogę mieć np. 8 perfum i 16 perełek czy tylko np. 4 perfumy i 8 perełek. mam nadzieję że zrozumiecie
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam baardzo fajną liderkę (w sumie to ona jest starszym liderem sprzedaży), skupiającą się na swoich konsultantkach i "dbającą" o nie
Dzwoni do mnie gdy coś jest nie tak z fakturą, z zamówieniem, jak są szkolenia itp. Ja sama też mogę na nią liczyć w wieeelu sytuacjach, np. ostatnio klientka zamówiła u mnie wodę, której nie było w k 05 - więc zadzwoniłam (aby klientki nie stracić, wiadomo ) do swojej liderki i spytałam czy może nie ma gdzieś u siebie tej wody. Nie miała, ale podzwoniła po innych swoich konsultantkach i załatwiła mi ją Zarobiłam tak, jakbym sama zamawiała tą wodę z katalogu a liderka w ten sposób pokazała mi, że można na nią liczyć Ale wiadomo, nie nadużywam tego, najczęściej zamawiam 10 katalogów w pakiecie a od liderki biorę np. 5 lub 7 dodatkowo Fajnie też, ponieważ moja liderka organizuje u siebie w domu co roku wigilię dla swoich konsultantek - bardzo fajny pomysł moim zdaniem Generalnie, atmosfera bardzo miła - super się z nią pracuje./ tak mi się jeszcze przypomniało - gdy podpisywałam z nią umowę dostałam w prezencie "na dobry początek" torebkę Batyckiego tą limonkę i na gwiazdkę jakieś kolczyki, no babka superowa moim zdaniem
3.06.2010 Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2012-04-05 o 11:50 |
|
|
|
#849 | |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też sztuk zero. W ogóle Anew nie schodzi specjalnie, chyba, że czasem Mamita coś sobie bierze, choć i tak ostatnio to Solutions preferuje.
Cytat:
Super sprawa! Ja, jeśli chodzi o prywatę, to swoją Liderkę lubię, ale jeśli chodzi o współpracę, to jest ona średnia. W zasadzie kontakt zerowy, jak mam pytania, to i tak od Was w końcu uzyskam odpowiedź, bo ona nie bardzo się orientuje... Kiedyś zorganizowała konkurs na sprzedaż określonych produktów, wygrałam, ale nagrody nie mam do teraz. Mówiła, że wysłała pocztą, ale jakoś nic do mnie nie dotarło. Więc tak jakoś mam mieszane odczucia...
|
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#851 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko raz tak naprawdę się zainteresowała, 3 lata temu, jak nie zamówiłam z 2 czy 3 katalogów pod rząd.Cytat:
Chciałabym mieć taką liderkę.Sama bym z chęcią liderką została, ale nie mam takich umiejętności interpersonalnych, żeby konsultantki znaleźć... Z klientkami już mam problem ![]() Czy krem matujący na dzień Solutions dobrze nawilża?
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2012-04-05 o 13:34 Powód: sprostowanie :p |
|
|
|
|
#853 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wobec takiej perspektywy, nikt nie będzie przez pół miasta jechał, a potem dygał paczkę, gdy ma paczkomat w pobliżu, a że im średnio na klientach zależy, to widać, bo zaczynają pocztę naśladować
|
|||
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli z tego przykładu możesz wziąć 8 wód i 16 perełek... i zupę chyba na nich ugotować , bo po co ci ich tyle Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-04-05 o 12:14 |
|
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
a mnie się wydaje, że jak ktoś miał np. w obu katalogach zamówienie na 150zł. to może kupić 1xperełki + 1x wodę
A np. przy zamówieniach 200zł. 2 x wodę lub 1x wodę + 2 perełki lub 4x perełki ![]() ale może się mylę
|
|
|
|
#857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ja też tak to rozumiem, ze za każde 100zł możesz zakupić i perełki i wodę, czyli tak, jak pisze dokia - 8 wód i 16 perełek. Zwróć tylko uwagę na informację w demo, że w 5. dotyczy to kwoty zebranej przez cały katalog a w 6. w ramach jednego zamówienia. |
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie żadna nie spełniła warunku, ale jak któraś coś będzie chciała to pewnie zamówię.
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja go używam i moim zdaniem nawilża dobrze.
No liderka faktycznie super, ale ja ją znałam przed rozpoczęciem współpracy dlatego mimo iż inne liderki chciały podpisywać ze mną umowę to umówiłam się z nią właśnie Też wysyła smski jak są promocje, jest też szczera bo np. potrafi wysłać smsa z prośbą o jakiekolwiek zamówienie przy końcówce katalogu - i wprost pisze, że ma małą aktywność ![]() ![]() Ja wezmę perełki na pewno, ale wody nie - nie podoba mi się a żadna moja klientka jej nie używa. Mam za to Rare Gold i kocham ten zapach!
3.06.2010 Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2012-04-05 o 12:28 |
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie natomiast jedna chce tylko tę wode bez jakichkolwiek zamówień z obu katalogów i choćbym miała więcej wody tej, to chyba jej nie sprzedam - to w końcu nagroda motywacyjna a nie zwykły produkt w katalogu , no nie?? |
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jedna ciocia to hurtem pewnie chętnie weźmie ze 3 opakowania perełek, bo ma 3 córki i przerób mają duży w domu i szybko im to schodzi (mimo że perełki wydajne) Kuzynka też zbiera zamówienia u siebie w pracy i wystarczy, że by kilka dziewczyn chciało i już się uzbiera![]() Ja to sprzedaje klientkom z takich ofert jeśli tylko mogę zamówić. Oczywiście jeśli to stałe klientki, a w sumie wszystkie zamawiają co jakiś czas, dorywczych nie mam Celebre też ostatnio zamówiłam kilka osobie co ostatnio nic nie zamawiała.
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2012-04-05 o 12:47 |
|
|
|
|
#862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nie mam zamówienia na żaden, wogóle u mnie anew schodzi sporadycznie
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
ja już trochę sprzedałam ich tzn. z katalogu trend mam je tańsze niż teraz w kat. 5 są i zrobiłam sobie promocje na te kremy tzn. sprzedaje emulsje i krem pod oczy za 35zł/sztukę i kremy pod oczy sprzedałam 3 a emulsje 5 i teraz zamówiłam dla spóźnialskich jeszcze emulsji 5 sztuk ale na 3 mam klientki ale wzięłam na zapas dwie sztuki... jak nie sprzedam to mama weźmie bo są tanie i dwa kremy pod oczy dla klientki i 7 kremów na dzień bo są już w ogóle tanie po 9,90zł i sprzedaje je za 20zł... tak że wszystko póki co mi schodzi...
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
mam fakture, ale niestety not found... a cos mi sie kwota nie zgadza i juz chce zobaczyc ;p alez ja niecierpliwa!
|
#866 | ||
|
Raczkowanie
|
bo jest puchaty i milusi ;p
Rewelacyjnie, sprzedanych 0 ZERO ale za to zamówień na zestawy z kosmetyczką miałam chyba z 6 Cytat:
![]() Cytat:
Za to czasami jak mam wysokie zamówienie odda coś fajnego, albo sprzeda za grosze ![]() Aha, zapomniałam wam napisać. Dzwoniłam wczoraj na infolinie bo oczywiście na FA były perełki rozświetlające a w paczce nie :/ ALe przy okazji podpytałam co szykują na lojalnościowy na następny katalog i dowiedziałam się, że za sprzedaż pow. 1000zł jest brązujący puder w pędzlu, a za 3000zł ten puder, szminka i jakieś nowe perfumki których nazwy nie pamiętam (dwa wyrazy oba na "M" chyba). Oczywiście wszystko tylko podaję informacyjnie bo jak zwykle się to zmieni
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2012-04-05 o 13:57 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dbam o swoje klientki w swieta i itd a nie mam z nich tyle co liderka ze mnie, mozna zmienic liderke? jak to jest?? Cytat:
![]() witam Cytat:
dla niej.
|
|||
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam zamówienie z k5 na 2 sztuki i zamówiłam 3 żeby dostać 40%
|
#870 |
|
BAN stały
|
jaki możecie mi polecić podkład na tą porę ? Żeby drogi nie był i żeby plamy mi po nim nie wyszły. Kupiłam kiedyś kiedyś właśnie w Avonie i wyglądało tak jakbym miała po nim plamy
Jaki możecie mi doradzić ?---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- co myślicie o podkładzie matującym ? strona 73 kat.5 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

chyba nagrzeszyłaś a że Wielki Tydzień to pokutę odwalasz jakąś 

Super sprawa! Ja, jeśli chodzi o prywatę, to swoją Liderkę lubię, ale jeśli chodzi o współpracę, to jest ona średnia. W zasadzie kontakt zerowy, jak mam pytania, to i tak od Was w końcu uzyskam odpowiedź, bo ona nie bardzo się orientuje... Kiedyś zorganizowała konkurs na sprzedaż określonych produktów, wygrałam, ale nagrody nie mam do teraz. Mówiła, że wysłała pocztą, ale jakoś nic do mnie nie dotarło. Więc tak jakoś mam mieszane odczucia...

Chciałabym mieć taką liderkę.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jaki możecie mi doradzić ?