![]() |
#2131 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Żony 2011 :)
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;33361875]Dziewczyny muszę się pochwalić mąż kupił wczoraj nam wycieczkę do Rzymu, co prawda krótka bo tylko od 1 do 6 maja ale i tak się cieszę, że spędzimy tam rocznicę ślubu
![]() Strasznie marzyłam, żeby pojechać do Rzymu na grób papieża i moje marzenie niedługo się spełni ![]() super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() byłam kiedyś ścięta na chłopaka, no może nie tak do końca ale bardzo krótko, może z 4 cm, ale najgorsze było później ponowne zapuszczanie ![]() ![]()
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2012-04-05 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;33361875]Dziewczyny muszę się pochwalić mąż kupił wczoraj nam wycieczkę do Rzymu, co prawda krótka bo tylko od 1 do 6 maja ale i tak się cieszę, że spędzimy tam rocznicę ślubu
![]() Strasznie marzyłam, żeby pojechać do Rzymu na grób papieża i moje marzenie niedługo się spełni ![]() No to faktycznie super wycieczka ![]() Męża masz do pozazdroszczenia jak stara się spełnić twoje marzenia ![]() Ja na temat włosów się nie wypowiadam bo najchętniej to ogoliłabym się na łyso. Moje włosy są beznadziejne i nie ważne jak je obetnę i tak robią co chcą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2133 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki przyszłam sie do was wyzalic
![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Booziaczek co za człowiek z tego szwagra - szczerze współczuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2012-04-05 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2137 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
![]() Strasznie marzyłam, żeby pojechać do Rzymu na grób papieża i moje marzenie niedługo się spełni ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mąż powinien co najmniej z nim pogadać, dziwię się, że mu mordy ie obił po tym jak żonę mu zwyzywał ![]() ja bym się przestała do niego odzywać, w ogóle... zacisnąć zęby ![]()
![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio pomagałam kumpeli - znaczy łaziłam z wózkiem a ona sobie wszystko załatwiała - lekarza, urząd, sklepy, bank ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;33361875]Dziewczyny muszę się pochwalić mąż kupił wczoraj nam wycieczkę do Rzymu, co prawda krótka bo tylko od 1 do 6 maja ale i tak się cieszę, że spędzimy tam rocznicę ślubu ![]() Strasznie marzyłam, żeby pojechać do Rzymu na grób papieża i moje marzenie niedługo się spełni ![]() ![]() Booziaczek współczucia ![]() mąż musi się z nim rozprawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Wtajemniczenie
|
booziaczek- a myślałam, że tylko ja się z bratem tż-ta nie lubię
![]() A co w ogóle Rodzice TŻ-ta na tą całą sytuację? Szczerze- ja sobie nie wyobrażam mieszkać i żyć obok takiej osoby, która by mi uprzykrzała życie. Ja myślę, że to oni powinni zwrócić mu uwagę na jego zachowanie. ewelika- hmmmm....<zazdroszczę> ![]()
![]() |
#2141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadziej ze twój wróg jest bardziej cywilizowany
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2012-04-05 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dobrze, że jedziecie do Ciebie. A jak teściowa ma coś do tego to musisz powiedzieć, że nie masz ochoty na awantury, oczernianie przy Świętach. Złożyć życzenia, zjeść kanapkę z jajkiem i out
![]() Ja póki nie byłam w rodzinie to nic się nie odzywałam i trochę przyzwyczaiłam, że braciszek może po mnie jeździć. Ale po ślubie stwierdziłam, że dość- i jakby co to najlepszą obroną jest atak. Coś do mnie powie to zaczynam go przedrzeźniać albo coś w stylu "no co Tyyy nie powiesz", "to się wysiliłeś", "zejdź ze mnie bo już mi się duszono robi". A temu Twojemu to bym tak dopiekła że jak taki MUNDRY (mądry) to niech wykłada pieniądze na nową lodówkę dla was. Nie możesz się dawać- jak teraz po ślubie dasz sobą pomiatać to już całe życie będziesz na gorszej pozycji !!!!
![]() |
#2143 |
BAN stały
|
Kochane ja już dziś wyjeżdżam, więc życzę Wam Wesołych Świąt w ciepłej rodzinnej atmosferze! Trzymajcie się!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2144 | |
Rozeznanie
|
![]() Strasznie marzyłam, żeby pojechać do Rzymu na grób papieża i moje marzenie niedługo się spełni ![]() super ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;33361875]Dziewczyny muszę się pochwalić mąż kupił wczoraj nam wycieczkę do Rzymu, co prawda krótka bo tylko od 1 do 6 maja ale i tak się cieszę, że spędzimy tam rocznicę ślubu ![]() Strasznie marzyłam, żeby pojechać do Rzymu na grób papieża i moje marzenie niedługo się spełni ![]() ![]() ![]() ja mam boba ![]() matko, współczuję sytuacji. NIe wiem co bym zrobiła w takiej syt. Albo bym się popłakała z tego wszystkiego, albo w końcu trzasnęłabym szwagrowi w twarz. Chyba twój mąż musi z nim poważnie porozmawiać. I wygląda na to, że ze swoją mamą też powinien pogadać. A mąż wie o "pomyśle" z lodówką? Cytat:
U nas póki co nie widać przygotowań do świąt. Ale udało mi się zrobić 2 jajka karczochy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze aby mąż Cie wspierał i nie pozwolił tak o tobie mówić, jeżeli oboje się sprzeciwicie to w końcu zauważy że niczego nie zdziała. Życzę dużo wytrwałości i cierpliwośći ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2147 | ||||
Konto usunięte
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ta jego mamusia to też dobra, że mu tak ślepo wierzy, nie rozumiem jak matka może kazać kupować synowi własną lodówkę, żeby tylko nie korzystał z jej ![]() Ja też mam dobrego szwagra, tyle że przynajmniej się nie kłócimy, ale czasami to mam tak ochotę mu coś powiedzieć, że nie wiem. Powstrzymuję się tylko dlatego, że lubię jego żonę. Mój ogólnie nie jest chamski, za to ma ciągle wiele pomysłów na różne nie osiągalne i idiotyczne dla niego interesy i namawia na nie mojego K. Np. Po naszym ślubie wymyślił sobie, że kupią z K z naszych ślubnych pieniędzy tira i będę nim jeździć a po jego ślubie (był za pół roku) kupią drugiego, oczywiście nie zgodziłam się na to i stwierdziłam, że niech on najpierw po swoim kupi a potem my drugiego kupimy. Oczywiście po jego ślubie raptownie zapomniał, że miał wogóle taki pomysł. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie już posprzątane, zaraz zaczynamy piec ciasta. I dziś wkońcu K przyjeżdża do domu już nie mogę się doczekać, bo został sam na 3 dni w Wawie a ja wróciłam do domu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba też już nie zajrzę, więc chciałabym życzyć Wam zdrowych, pogodnych świąt Wielkiej Nocy, mokrego dyngusa i samych dobrych rzeczy na stole (nie tuczących)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;33379302]Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Ja w gimnazjum miałam ścięte włosy na chłopaka, masakra wylałam wiele łez po tym jak się zobaczyłam w lusterku ![]() Co za durny brat ![]() A ta jego mamusia to też dobra, że mu tak ślepo wierzy, nie rozumiem jak matka może kazać kupować synowi własną lodówkę, żeby tylko nie korzystał z jej ![]() Ja też mam dobrego szwagra, tyle że przynajmniej się nie kłócimy, ale czasami to mam tak ochotę mu coś powiedzieć, że nie wiem. Powstrzymuję się tylko dlatego, że lubię jego żonę. Mój ogólnie nie jest chamski, za to ma ciągle wiele pomysłów na różne nie osiągalne i idiotyczne dla niego interesy i namawia na nie mojego K. Np. Po naszym ślubie wymyślił sobie, że kupią z K z naszych ślubnych pieniędzy tira i będę nim jeździć a po jego ślubie (był za pół roku) kupią drugiego, oczywiście nie zgodziłam się na to i stwierdziłam, że niech on najpierw po swoim kupi a potem my drugiego kupimy. Oczywiście po jego ślubie raptownie zapomniał, że miał wogóle taki pomysł. ![]() ![]() Szczęśliwej podróży ![]() ![]() To super ![]() ![]() U mnie już posprzątane, zaraz zaczynamy piec ciasta. I dziś wkońcu K przyjeżdża do domu już nie mogę się doczekać, bo został sam na 3 dni w Wawie a ja wróciłam do domu ![]() Ale Ci zazdroszczę u nas świąt nie widać, wczoraj koleś zrobił nam w końcu półkę do łazienki więc muszę dopiero pomyć panele i płytki, powieszać firanki itp. już nie mówię o pieczeniu ciast (obiecałam mamie że jej pomogę w przygotowaniach). ma.ko koniecznie się pochwał karczochami ![]() ja zrobiłam 3 jajka(gniazda) na balonie i w końcu mam jakiś wystrój świąteczny i bardzo ci ewelika dziękuję za ten pomysł ![]() Ze już za chwilę kończę pracę a w domu mam ostatnio problemy z internetem, więc już teraz chciałam Wam życzyć zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół ![]() Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2012-04-06 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pochwalę się jak wrócę do domu, bo w pracy nie mam jak zgrać zdjęć.
aldrin ja na balonie zrobię za rok, bo teraz już mi czasu brakło ![]()
![]() |
#2151 |
Wtajemniczenie
|
Ja również życzę Wam Wspaniałych, Miłych Świąt Wielkanocnych,
Smacznego Jajka i Mokrego Dyngusa ![]()
![]() |
#2152 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Strasznie marzyłam, żeby pojechać do Rzymu na grób papieża i moje marzenie niedługo się spełni ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Również Wesołych, Zdrowych i Rodzinnych Świąt Wam życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Miałam się pochwalić jajkami.
Trochę koślawe i szpilki widać, ale jak na pierwsze karczochy w moim życiu to chyba nie jest najgorzej co? Jeszcze zrobiłam rodzicom jednego kurczaka, ale bez skrzydełek i ma na głowie taką skorupkę jak na dole, tylko zdj zapomniałam zrobić ![]() I w ogóle to Wesołych Świąt ![]()
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Jak na 1 raz extra
![]() Wesołych Świąt żoneczki:roza:
![]() |
#2156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wesołych Świąt śliczne ci wyszły jajuszka może ja sie kiedyś zmotywuję i takie zrobie ale ja nie mam talentu i pewnie mi nie wyjdzie
![]() |
![]() |
#2157 |
Konto usunięte
|
Mako śliczne te jajeczka
![]() Aldrin jest mi bardzo miło, że mój pomysł na coś przydał ![]() Dziewczyny wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za uznanie hi.
![]() |
#2159 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja w gimnazjum miałam ścięte włosy na chłopaka, masakra wylałam wiele łez po tym jak się zobaczyłam w lusterku ![]() Co za durny brat ![]() A ta jego mamusia to też dobra, że mu tak ślepo wierzy, nie rozumiem jak matka może kazać kupować synowi własną lodówkę, żeby tylko nie korzystał z jej ![]() Ja też mam dobrego szwagra, tyle że przynajmniej się nie kłócimy, ale czasami to mam tak ochotę mu coś powiedzieć, że nie wiem. Powstrzymuję się tylko dlatego, że lubię jego żonę. Mój ogólnie nie jest chamski, za to ma ciągle wiele pomysłów na różne nie osiągalne i idiotyczne dla niego interesy i namawia na nie mojego K. Np. Po naszym ślubie wymyślił sobie, że kupią z K z naszych ślubnych pieniędzy tira i będę nim jeździć a po jego ślubie (był za pół roku) kupią drugiego, oczywiście nie zgodziłam się na to i stwierdziłam, że niech on najpierw po swoim kupi a potem my drugiego kupimy. Oczywiście po jego ślubie raptownie zapomniał, że miał wogóle taki pomysł. ![]() ![]() Szczęśliwej podróży ![]() ![]() To super ![]() ![]() U mnie już posprzątane, zaraz zaczynamy piec ciasta. I dziś wkońcu K przyjeżdża do domu już nie mogę się doczekać, bo został sam na 3 dni w Wawie a ja wróciłam do domu ![]() Cytat:
Cytat:
dziekuje za wsparcie i zrozumienie tz chciał z nim pogadac ale tamten ucieka z domu by tylko niespotkac tz za to łobuz porozmawiał z tesciowa i jest troche lepiej zrozumiała ze jej synek to duze rozkapryszone dziecko mimo tego przed ta rozmowa powiedziała mi duzo nie miłych słów i stwierdziłam ze jest zmiana planów i tz robi mi własna kuchnie... od dzis jest lepiej choc tyle narazie swieta przemijaja w wzglednym spokoju tez wam zycze wesołych pogodnych swiat!
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;33361875]Dziewczyny muszę się pochwalić mąż kupił wczoraj nam wycieczkę do Rzymu, co prawda krótka bo tylko od 1 do 6 maja ale i tak się cieszę, że spędzimy tam rocznicę ślubu ![]() Strasznie marzyłam, żeby pojechać do Rzymu na grób papieża i moje marzenie niedługo się spełni ![]() ![]() ![]() Śliczne ![]() Kochane, chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt. Wcześniej nie miałam czasu ani chęci, żeby wchodzić za bardzo. U Nas praktycznie bez zmian. Nic więcej nie wiem to co wiedziałam. Mąż twierdzi, że będzie wyjaśniał wszystko po swiętach, razem ze mną. Między Nami jest różnie. Niby ok, bo normalnie rozmawiamy, spędzamy razem czas, ale jest takie niedopowiedzenie między Nami, taka jakaś dziwna atmosfera. Wczoraj byliśmy na obiedzie najpierw u moich rodziców z dziadkami. Mąż nie chciał iść - pewnie się bał, że będzie gadanie, ale w końcu po moim płaczu i złości, bo byłam tak zła, że brakowało paru sekund, żebym nie powiedziała, żeby się pakował. ale poszedł. a potem do Jego rodziny pojechaliśmy. a tam to już w ogóle masakra była. Bo Jego siostra z Mężem byli na chrzcinach więc siedzieliśmy z drugą siostrą i mamą, jak tamci wrócili to szwagier był tak pijany, że ledwo się trzymał na nogach. więc my wróciliśmy do siebie. Powiem tylko tyle, myślałam że Jego rodzina coś powie, zacznie temat, będzie Go wspierać, zaproponuje jakieś rozwiązanie, ale Oni nic nie powiedzieli. ani słowa. Męża rozumiem, że nie chciał sam zaczynać tematu ale tamci nic, zero...żadnego wsparcia. I o to mam do Nich wielki żal...niestety...mąż może liczyć tylko na mnie i ewentualnie na moich rodziców. Bo tata jest za Nim, mama jest zła na cały świat. I ogólnie dzisiaj spędzamy dzień razem. Nie chcę nigdzie iść i słuchać, że On kłamie, że powinnien to załatwić. On o tym wie...i gadka nic nie zmieni generalnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.