|
|
#4201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy III
Cytat:
|
|
#4202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale czekam cierpliwie.
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja jeszcze tutaj oficjalnie bardzo dziękuję za niespodziankę
![]() Pół drogi do domu narzekałam na tę paczkę, zastanawiałam się czemu mi Leejdi jakąś cegłę wysłała ![]() Cegły nie znalazłam ![]() Prezentu zupełnie się nie spodziewałam, dziękuję ![]() Rzeczy z podpisu są po prostu do oddania, staram się ogarnąć trochę to co mi zostało, a czego nie używam. Dentico, Hannavi nie ma na Gmarket.
|
#4204 |
|
Rozeznanie
|
Tydzień temu informowałam o nierozebranych rzeczach, z rozbiórki w razie braku odzewu miały zniknąć następujące pozycje:
- Sana Pore Putty BB Cream Enrich 30g - 18ml - Kao Liese Designing Jelly IV - Move & Flow (75ml) - Mizon WaterMax Aqua Gel 125ml - 60ml evek/zygmus parę osób z Kao Liese jest odznaczonych na fioletowo co miałoby sugerować, że znajdują się w arkuszu, w związku z usunięciem tej pozycji z listy rozbiórkowej proszę o skorygowanie arkusza. (niedawno usunięte pozycje przenoszę na sam dół listy) kami007 pisałaś się na 3ml Sany z 4 opakowania (usuniętej właśnie z listy) a z ponownej rozbiórki jest do wzięcia 2ml. Piszesz się? Jeśli kami nie będzie chciała to czy migotka1010 jesteś zainteresowana (też pisałaś się na mililitry z 4 opakowania)? EDIT: zygmus mam nadzieję, że skorzystasz z bonu ^^ i że prezent Ci się podoba. To inicjatywa Leejdi a my z radością uczestniczyłyśmy w tym przedsięwzięciu, należy Ci się coś ekstra za to co dla nas robisz ^^
Edytowane przez xiah Czas edycji: 2012-04-04 o 21:06 |
|
|
|
#4205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że paczuszka dotarła. Mam nadzieję, że skorzystasz z bonu, wszystko z myślą o tym, abyś choć odrobinkę odpoczęła i się zrelaksowała. Wszyscy bardzo sobie cenimy co dla nas robisz.
|
|
|
|
|
#4206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4207 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
i baaaardzo dziękujemy Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4208 |
|
Rozeznanie
|
Zygmus miłego relaksiku
![]() To ja bym się na ten scru Tony Moly z podpisu pisała |
|
|
|
#4209 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie wiem czy dobrze rozumuję i czy to się na coś przyda ale piszę co udało mi się odkryć![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() Zygmus porządnego relaksu Ci życzę
Edytowane przez kami007 Czas edycji: 2012-04-04 o 21:24 |
|||
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że chcę, ale chyba już nie mogę - zajęte...
|
|
#4211 |
|
Rozeznanie
|
Mamy nadzieję, że odpoczniesz tak wiesz faktycznie, dzięki
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze że dotarło
Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2012-04-04 o 23:37 |
|
|
|
#4213 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lejdi, dobra robota Spisalas sie na medal ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
|
|
#4214 |
|
Zadomowienie
|
Zygmuś, mam nadzieję, że prezent pozwoli ci chociaż trochę zregenerować siły po ostatnim paczkowym szaleństwie
|
#4215 |
|
BAN stały
|
Czy już wiadomo ile płacimy za Uguisu?
![]() Estelle co byś powiedziała na rozbiórkę: http://www.ebay.pl/itm/Natural-Japan...item43a532b392 ![]() ps. nie wiem u którego sprzedawcy wybierałaś uguisu, ale ten też ma |
|
|
|
#4217 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Chciałam się zapytać czy będziecie teraz zamawiać do rozebrania ten filtr słoneczny?? TheFaceShop Natural Sun SPF 45 PA+++ Super Antioxidant Açaiberry |
|
|
|
#4218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I, Zygmus, cieszymy sie, ze paczka dotarla . Milego odpoczynku
|
|
|
|
|
#4219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło, że się podoba Cytat:
|
|
#4220 |
|
Raczkowanie
|
Zygmus, ciesze sie ze mialas mila niespodzianke
To i tak nieiwele w porównaniu za caly Twoj wklad w rozbiorki.LeejdiNaati - swietna robota
|
|
|
|
#4221 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzięki
Cytat:
To my dziękujemy za Twoja pomoc ![]() Cytat:
Umówmy się wstępnie, że jednostką "rozliczeniową" jest 5g/? ml. Jak krem dotrze, to zobaczę, jaki słoiczek będzie potrzebny, żeby tyle zmieścić. Płatności i tak idą w dwóch transzach, najwyżej cena za słoiczek się zmieni. Cytat:
Różnica to jakieś 4$ na paczce. Najtańsze Uguisu jest za ok 68 zł, ale po kliknięciu każe mi dopłacić 12 funtów za przesyłkę zamiast 2 pokazanych w aukcji, więc się nie opłaca. Azuki mogę rozebrać, jeśli są chętne, to proszę o wpisywanie się na listę. W takim razie w rozbiórce są: Skin Food Facial Water Vita-C Cream 75g. Do wzięciazostało 50g czyli 10 próbek po 5g. Agnishka - podaj, ile g chcesz ![]() Lioele Water Drop - wolnych 7 x 5 ml [ok 7 zł/próbka] - Miss Transept - ShowMustGoOn - kami007 SkinFood Black Sugar Mask Wash Off - 4x20g [ok. 7 zł/próbka] - Miss Transept AZUKI NO KONA Bean Powder Facial Scrub - 60g [ok 1,35/1g] - Ghost19 [podaj ilość ]
|
|
|
#4222 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wielkie dzięki i buziaki dla ciebie i podziekowania dla Lejdi - świetna organizacja Cytat:
|
||
|
|
|
#4223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny mam jeszcze pytanie: odebralam dzis kremy BB Skin79 Intense classic balm i The face shop Clean Face Oil-free BB cream- oczywiscie od razu rzucilam sie, zeby je wyprobowac No ale oba sa mocno jasne- nawet dla mnie, mimo ze generalnie jestem bladziochem. I teraz clou pytania: czy ktoras z Was sie orientuje czy one wystepuja tylko w tym jednym odcieniu ? Czy byc moze mozna kupic cos lekko ciemniejszego ? Bo wprawdzie nie znalazlam nic na temat roznych odcieni, ale moze zle patrze i czegos nie widze
|
|
|
|
|
#4224 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Niestety nt. ilości g nie pomogę. Kiedyż zauważyłam, że u mnie jest tak, że średnio krem używany dwa razy dziennie, kończy się po ok. 50 dniach co daje zużycie w tempie 1ml/dzień. Ale gęstości kremu nie znam, więc nie policzę ![]() 35g Skin Food Facial Water Vita-C do rozbiórki.
|
|
|
#4225 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aha i z ponownej rozbiórki BRTC Jasmin Water BB Cream 35g od MissScareAll 3ml poproszę |
||
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmuś paczuszka doszła
Najbardziej cieszę się z pomadki Proszę dopisz mi do zamówienia pieniążki za tą wysyłkę ![]() Szkoda tylko, że Lioele i SkinFood to takie ciemniaki Za to ten Enprani ma cudowny jasny odcień
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-04-05 o 15:30 |
|
|
|
#4227 |
|
Raczkowanie
|
'Estelle' ja poproszę 15 g.
oraz SkinFood Black Sugar Mask Wash Off 1x20 g Edytowane przez ShowMustGoOn Czas edycji: 2012-04-05 o 17:23 |
|
|
|
#4228 |
|
Organizatorka
|
Zygmus, dziękuję za przesyłkę
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmuś w komentarzach na blogu moje zapytanie
|
#4230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

". Kilka razy byłam już pod samą kreską oddzielającą wysłane... i następnego dnia lądowałam niżej. A ostatnio to w ogóle mój nick zjechał mocno w dół w tym arkuszu. I tak sobie czekam.. i mam nadzieję, że to dlatego, że nie wszystko jeszcze dotarło a nie dlatego, że się nie upominam, więc nie dostaję 
i baaaardzo dziękujemy 

04.07.2015 

Spisalas sie na medal 
Za to ten Enprani ma cudowny jasny odcień