|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec u dusi
cos u mnie za MAC-puder transparentny Prep+Prime prasowany , użyty kilka razy
chętnie na inny puder do torebki MAC-róż Pinch O'Peach, zużycie z 5-7% i Bio Detox ???
|
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Aliena oddam tylko za Daisy
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
no rozumiem ahh ta Irlandia
najbardziej zalezy mi na rozu mac i pudrze...za te dwa kosmetyki interesowal by cie ten blot i Acqua???moze uda mi sie kliknac do tej wizazanki i sie dowiedziec co dalej...
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sypańca tylko w drodze wyjątku, bo mam zapasy Chcę Cię uprzedzić że Mac Prep nie bardzo nadaje sie do torebki, jest mega mocno sprasowany i nabiera sie tylko twaardym pędzlem, puszki i gabki odpadają trzeba nosić pędzel, co mnie wkurza może innego fajnego prasowańca masz? |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie szukam prasowanca bo mam duzo sypancow
a ze ciezko sie naklada mi nie przeszkadza bo mam swoj "podreczny pyndzel" poza watkiem ma DiorSkin pressed powder ale nie mozna go nosic w torebce(dlatego szukam)moj synus wytrzezbil koncowka pedzla dziure w prawie nowce sztuce |
|
|
|
|
#68 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie co bys chiala za Twojeo Maca i Rozyk??
|
|
|
|
|
#71 |
|
A cobra on my left...
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;32998880]
-The Body Shop - masło do ciała Mango-pełnowymiarowe nowe [/QUOTE] Coś u mnie?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;33379739]Tak naprawdę to mam ochotę tylko na Aliena
[/QUOTE]no szkoda...nie oddam tak latwo ale jak bys sie zdecydowala na blota i acque to daj mi znac (jak nic lepszego nie znajdziesz )
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za Mac watch me simmer i Vegas volt??
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
MAC-pomadka Vegas Volt-użyta kilka razy |
|
|
|
|
#84 |
|
🦄
|
Dusiu, przymierzam się do Twojej pomadki MAC Watch Me Simmer. Nie chciałabyś może w zamian MAC Brave? (albo coś innego z mojego wątku of corz)
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
zerkniesz do mnie?
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja z zapytaniem o Mac watch me shimmer
powiedz czy szukasz czegoś konkretnego to może pogrzebie
|
|
|
|
|
#89 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() najbardziej chyba Blot Maca i róż-bronzer BB ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
najbardziej szukam fajnej pomadki, różowo-malinowej i nawilżającej ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Może i coś bym wybrała ,ale zależy za co? ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;33509969]Oj sporo rzeczy mi sie podoba
![]() najbardziej chyba Blot Maca i róż-bronzer BB ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Aniu najbardziej szukam fajnej pomadki, różowo-malinowej i nawilżającej ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Może i coś bym wybrała ,ale zależy za co? ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Mari pomadka Brave za jasna, szukam cos malinowego [/QUOTE]obie rzeczy są na wydaniu jak widziałabyś wymianę? bo obu za te rzeczy nie mogę dać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

najbardziej zalezy mi na rozu mac i pudrze...za te dwa kosmetyki interesowal by cie ten blot i Acqua???moze uda mi sie kliknac do tej wizazanki i sie dowiedziec co dalej...

)