|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seriale
Ostatnio się wkręciłam w White collar,serial zabawny,intrygujący i dosyć inteligentny
|
|
|
|
#1652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja próbowałam podejśc do New Girl i wypadł dosyć marnie. Słabe żarty i bardzo wnerwiająca Jess. Dobrze, że 20mi to można się przemęczyć póki BBT nie ma
|
|
#1653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do House'a to w sumie zależy jaki odcinek, ale ja bardzo lubię. |
|
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
jutro pierwszy odcinek drugiego sezonu gry o tron, nie mogę się doczekać
aktualnie próbuję wkręcić się w breaking bad, ale coś słabo. mam za sobą kilka odcinków i nie porwał mnie ten serial. chciałabym jakiś nowy serial, żeby znowu wciągnąć się na maksa i czekać z ustęknieniem na każdy nowy odcinek
|
#1655 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Serialem, który wciąż robi na mnie największe wrażenie jest OTH, nadrabiam teraz ostatnią serię.
|
|
|
#1656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I ja właśnie offtopuję w tej sprawie - nieaktualne.
...podpis w budowie... Edytowane przez blysk_w_oku Czas edycji: 2012-04-04 o 21:10 Powód: Zmiana posta |
|
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo, bardzo polecam serial Downton Abbey. Osobiście jestem zafascynowana
na każdy kolejny odcinek nie mogę się doczekać. Wcześniej nie oglądałam za bardzo seriali, widziałam, że wspomniałyście o Dexterze i housie, ten pierwszy zaczęłam kiedys oglądać jakoś przestałam, house nawet fajny ale nie czekam na kolejny odc z utęsknieniem. Akcja Downton abbey dzieję się przed I wojną a potem podczas. Spodoba się szczególnie wielbicielom filmów kostiumowych, pięknych wnętrz, historii
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1658 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;33308034]Właśnie kończę pierwszy sezon.
[/QUOTE]Ja niestety kończę 2 sezon i trochę się naczekam na 3, aż do jesieni. |
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gra o tron mnie nie porwała, owszem oglądam ale bez zachwytu. |
|
|
|
|
#1661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Także jak już mówiłam- pewnie jeszcze zrobię podejście, choćby ze względu na Michaela C Halla. Wiem, wiem dość powierzchowne ;pA tak w ogóle, oglądacie może six feet under? Przymierzam się, a poznać opinię innych nie zaszkodziłoby. |
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przerwałam po sezonie, kompletnie nie czulam tego tak oslawionego klimatu i odpuscilam
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#1663 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
Utknęłam w 4 sezonie i nie ruszę dalej. Podobał mi się jako wypełniacz czasu, ale akcja się strasznie rozwlekła (chociaż i tak nie należała do wartkich), poza tym wróciła bohaterka, której nie znosiłam, a dla samych braci nie było warto ciągnąć. Już wolę Dexia. Chociaż aktorstwo - pierwsza liga!
|
#1665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam zrobiłam i nie żałuję. Kiedyś jak się nudziałam obejrzałam 1 i 2 i byłam baaaardzo rozczarowanaCytat:
Peter zawsze takie lojalny był a tu tłuścioch go tak załatwił. Dobrze, że pozwolił Nilowi uciec tylko teraz się martwię czy on i El będą w kolejnej serii Gra o tron w późniejszych odcinkach robi się fajna ja pierwszy ledwo ukończyłam
|
|
#1666 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozostaje mi samej ocenić, zwłaszcza jeśli dziś wolny wieczór ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale finały sezonu z Rita w wannie i Deb w kościele - jak dla mnie pierwszorzędne. Długo nie mogłam się pobierać z podłogi, że jak to tak można ![]() Ale widzisz każdy ma inny gust I albo się podoba albo nie
Zapuszczałam i dbałam o włosy ![]() i zero efektów więc już nie dbam o nie ![]() może warto się chwilę zastanowić? Edytowane przez vanadis Czas edycji: 2012-04-05 o 13:45 |
||
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy pobiją sezon z Czwórkowym i szczerze mówiąc to w to wątpię, ale oglądam, bo Dextera lubię i chyba nawet jakby zszedł totalnie na psy to oglądałabym nadal z sentymentu i faktu, że chciałabym wiedzieć, jak cała historia się skończyła.
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2012-04-04 o 23:16 |
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bez spoilerów
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#1671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A najbardziej to ja chyba ubolewałam nad tą jego "dziewczyną", a właściwie jej wyglądem. No nie wiem czemu mnie to tak wkurzało, naprawdę
|
|
|
|
|
#1672 |
|
...
|
Dextera oglądam na bieżąco chyba od drugiego sezonu, więc nawet jakby był do dupki to bym oglądała z sentymentu
![]() Czołówka jest genialna. Mnie wkurzała Rita i Lumen strasznie. Do Rity jakoś przywykłam, ale Lumen nie trawiłam do końca.
|
|
#1673 |
|
Rozeznanie
|
Jestem świeżo po 2 odcinkach Gry o tron....spodziewałam się troche czegoś innego, tutaj robia dużo 'wprowadzenia' jak dla mnie. Jeszcze nie do końca łapię kto jest z jakiego rodu i kto jest czyim ojcem - chyba przez tą dłuższą przerwę. No ale kocham Kalypsy
A ogląda ktoś revenge albo lying game?
|
#1674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1675 | |
|
...
|
Cytat:
Dwa pierwsze odcinki szału nie zrobiły. Myślę, że rozwinie się akcja wraz z dalszymi odcinkami jak w poprzednim sezonie .Revenge oglądam. Fajnie się rozwija, szkoda że teraz taka długa przerwa jest.
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
A słyszałyście o nowym serialu HBO "Girls", który ma wejść 15. kwietnia? Podobno to serial komediowy o dziewczynach i seksie i twórcy mają nadzieję, że traci do odbiorców "Seksu w wielkim mieście".
Co ciekawego CW może nam zaserwować jesienią? Ciekawie zapowiada się "Cult" tylko mam głupie przeczucie, że się nie przyjmie i zostanie skasowany. W oko wpadł mi również "First Cut", z racji tego, że jestem fanką medycznych seriali. Główną rolę dostała córka Meryl Streep (którą można było zobaczyć w Off the map). Nie pogardziłabym jeszcze na pewno "Shleter", który jest serialem dramatycznym o młodych pracownikach letniego kurortu. Osobą odpowiedzialną za ten tytuł jest reżyser OTH. Dla fanek "Seksu w wielkim mieście" jest szansa, że będzie puszczany prequel pt. "The Carrie Diaries". Również fani bajkowych powieści ze współczesnym świecie znajdą coś dla siebie w "Beauty and the Beast". Z racji tego, że "Igrzyska śmierci" zrobiły furorę to jest szansa, że do produkcji zostanie dopuszczony "The Selection".
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Nealem to myślę ze będzie tak ze wróci i nadal będzie współpracował z Peterem, a Kramer pewnie okaże się jakimś przekrętasem. W każdym razie liczę na to, no bo jak to, nie byłoby Neala albo Petera i El??? |
|
|
|
|
#1678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do Nila to jak czytałam spoilery to słabo było z El i spółką, jakaś nowa laska ma być są jej zdjęcia, że będzie grała w 4 serii no i ogólnie słabo to widzę :/ Nic o Sarze, Petrze ... A kiedy ma być 4 sezon ? Dopiero na jesieni, co nie ?
|
|
#1679 |
|
BAN stały
|
Na mnie "Gra o tron" zrobiła niesamowite wrażenie i bardzo się cieszę, że zrobili drugi sezon. Warto pamiętać, że jednym z producentów i scenarzystów jest sam George R.R. Martin, co daje moim zdaniem gwarancję, że to wyjątkowy serial.
|
|
|
|
#1680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

na każdy kolejny odcinek nie mogę się doczekać. Wcześniej nie oglądałam za bardzo seriali, widziałam, że wspomniałyście o Dexterze i housie, ten pierwszy zaczęłam kiedys oglądać jakoś przestałam, house nawet fajny ale nie czekam na kolejny odc z utęsknieniem. Akcja Downton abbey dzieję się przed I wojną a potem podczas. Spodoba się szczególnie wielbicielom filmów kostiumowych, pięknych wnętrz, historii