|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26011 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
no chodzi o zdjecie, na ktorym jeden z twoich... co wygladal jak cygan ma taką kete na szyi złota nie bic...ja do nikogo nie pije ... absolutt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
...jaki ten branko ... w ogole beka...a najlepsze to w tych wszystkich zyczeniaj test to, ze sie zachowuja jak w tej reklamie:'a ... bedzie mi życzyl, zeby chomik byl szczesliwy...jego chomik oczywiscie' [QUOTE=Oleczka;3334437]Hejo dziewczynki kochane Ja dopiero teraz bo wcześniej nie mogłam się dostać na wątekjakieś błedy wyskakiwały.Luncia jak zwykle foteczek masa,masa ciasteczek których oczywiście zaklepała, ilr ty tam masz ich z haremie? 30 robójników? Magda ale się Iza ucieszy, avatary śliczne A ja pokaże Wam fotki których wczoraj nie wysłałam "Drina goni kolejny drin, remix, browar wóda dżin" QUOTE] fajne focie a wiec ojej... a chcialam ci zrobic przyjemnosc XD inni widza...tylko nie ty szzzz....Cytat:
;PCytat:
ja tu wam pokazuje moje fotki... w nadziei, ze bedziecie mi mowic jakich to mam pikeknych mezow a nie, ze bedziecie mi ich podkradac na koszulki ![]() aaaa... no i jak luncia taka chetna to wyślij kochanie izie te avki jak mozesz ... magda nie pobije a jeszcze postawi winiacza 'bala bala bala bala ...aaaaa.... ma bejbi bejbi bala bala... łuuuu.... bala bala'
|
|
|
#26012 |
|
Zakorzenienie
|
Następcy Klose i Podolskiego zagrają dla Polski?
Przegląd Sportowy | 2006.12.28 08:09 Na razie metoda jest partyzancka. Gdy tylko dostaję sygnał o młodym piłkarzu, który ma polskie korzenie, od razu piszę do niego list. Niektórzy z nich już stanowią trzon mojej drużyny – mówi Michał Globisz. Trener młodzieżówki ratuje dla naszej piłki następców Klose i Podolskiego. Nie możemy przegapiać talentów. Nie stać nas na to – wyjaśnia Globisz. – Pomagają mi życzliwi ludzie, przysyłają e-maile. Sam też siedzę w internecie, wchodzę na strony zagranicznych klubów i szukam nazwisk, które mogą wskazywać na polskie pochodzenie. Czasami z prośbą o sprawdzenie jakiegoś piłkarza dzwonią nawet ich rodzice. tja... a najlepiej to widac na przykladzie tyrały... tak go wyszukali (w przeciez calkiem niezlej druzynie I Bundesligii), ze chyba zaraz spadne z krzesła ... przechwalanki i nic wiecej...
|
|
#26013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bo on taki cwaniak troche ale tak naprawde swój chłop a co z tym sylwkiem ![]() kocham te filmiki a ta reklama z tym chomikiem tez mega ![]() eeee no miało być że sie nie zna na polskim a nie że języka nie ma no przecież całujemy sie codziennie to wiem to najlepiej hehe Olcia chciała dobrze błagam, nie przestawaj dawać fotek tylko jeszcze Iza da adres ![]() Magda stawia winiacza tylko jeszcze Iza da adres ![]() a to bejbi bala to co to
|
|
|
#26014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak było z Tyrałą ![]() edit: łeeee musze narazie iść
|
|
|
#26015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [quote=magda_aparatka;3335 218]haha, bo to jest boskie xD tez z tego polewam :P no chodzi o zdjecie, na ktorym jeden z twoich... co wygladal jak cygan ma taką kete na szyi złota nie bic...ja do nikogo nie pije ... absolutt ![]() achhh... u mnie to samo... masa nauki i zero śniegu.... a na dodatek spieprzone plany sylwestrowe... czy sie okaze na koniec, ze spedze sama sylwka w chacie? pieprze...nie jade dalej...wysiadam ![]() te filmiki sa na maxa polewkowe ...jaki ten branko ... w ogole beka...a najlepsze to w tych wszystkich zyczeniaj test to, ze sie zachowuja jak w tej reklamie:'a ... bedzie mi życzyl, zeby chomik byl szczesliwy...jego chomik oczywiscie' Cytat:
ja też nie mam planów sylwestrowych
|
||
|
|
|
#26016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie
|
|
|
|
|
#26017 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie jesteście
ide.....
|
|
|
|
#26018 | |
|
Zakorzenienie
|
Talcia co Ci ?
Cytat:
|
|
|
#26019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#26020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weźmiesz tabletki i wyzdrowiejesz dzisiaj jest źle ale jutro będzie, sama wiesz o tym najlepiej na poprawe humoru dwa avki Lahmik i Klosik
|
|
|
#26021 |
|
Zakorzenienie
|
i dla Magdy dwa avki
|
|
#26022 |
|
Zakorzenienie
|
Marcin Baszczyński nigdzie sie nie wybiera
W sylwestrową noc, zamiast tańczyć do białego rana, Marcin Baszczyński zostanie w domu i będzie... zmieniał pieluchy. I wcale nie jest z tego powodu niezadowolony. - Odkąd mam małego synka, odpadają wszelkie nocne imprezy, dlatego w sylwestra zostaję w domu z rodziną. W ostatnich latach tę noc spędzałem w dość intensywny sposób. Dlatego teraz przyda się trochę spokoju i wytchnienia. Obrońca Wisły przeważnie witał Nowy Rok w jakims atrakcyjnym miejscu, głównie poza granicami Polski. W ubiegłym roku był w Malezji. - To moja najbardziej egzotyczna podróż jak do tej pory. Kiedy mały trochę podrośnie, na pewno wybiorę się jeszcze w jakieś fajne miejsce. phi ja tu już sie zaczęłam cieszyć że Baszcza nigdzie nie przetransferują a tu chodzi o sylwestra ![]() ale to prawda, Baszczu lubi podróżować
|
|
#26023 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jak
... bejbi bala bala? ;> piosenka... wczoraj podawalam titla a teraz wlasnie slucham ... zeby nie bylo...ze nie mowilam... WILLI WELTMEISTER - DIE BIENE DEUTSCHLAND ... tralalallala... jak dla mnie bomba...ale rozumiem, ze wy fanki polskiej reprezentacji no z tyrałą było tak, ze nikt sie nim nie interesuje chociaz gra w borussi, podobno sam jakies podchody robil w kierunku pzpnu... a oni stosuja swoja totalna olewke...czyli...nawet nie raczą popatrzec jak gra ...ale taaaaakkk... oni szukaja... nawet mejle pisza ... chyba mu sie to przysnilo xDw najgorszym wypadku razem posiedzimy na watku do polnocy :P Cytat:
Cytat:
;P ja sama wszystkich swoich nie potrafie wymienic za jednym razem ![]() fenks ![]() a juz chcialam pisac... ze takie przesliczne avki...i nie dla mnie ... troszke nizej schodze a tam saprajzzzzzz
|
|
|
#26024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heeeej nasz TS ![]() hm szkoda Tyrały, bo zdolne chłopciątko ![]() z U19 na serio piszą ooo to dobra, to ja będe baszczowa ![]() a widzisz młoda, ciocia Luncia nie jest taka zła ![]() edit: Magda, zgadnij co teraz słucham teraz mnie ...
|
|
|
#26025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie |
||
|
|
|
#26026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jest pani baszczowa ![]() no postaralas sie... nie ma co ![]() tera mnie to wali... bo jestem na fali ;P ... trututut...tralalal... coż...przynajmniej bede sie miala czym chwalic za granica... ze wynalezlismy swoj rodzaj muzyki...tylko dla vipów...disco polo
|
|
|
#26027 |
|
Zakorzenienie
|
nmzc
to trzeba było pilnować swoich towarków ![]() ale przecież Olcia nic złego nie zrobiła ![]()
|
|
#26028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za disko bandżo |
|
|
|
|
#26029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no u mnie tez czasem coś innego leci ale Wisła przede wszystkim ![]() eee tam to tylko dwa avki Ty miałaś mase avków i zdjęć Szewy ołłłłł je je je ja jestem dumna z fali
|
|
|
#26030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#26031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#26032 |
|
Zakorzenienie
|
hie hie ostatnio robiłam sobie test
i zgadnijcie co mi wyszło test Wisły of kors wyszło mi 8/10
|
|
#26033 |
|
Zakorzenienie
|
też prawda
to ja zastrzegam sobie wszelkie prawa do moich ciastek tak na wszelki wypadek
|
|
#26034 |
|
Zakorzenienie
|
czekam az mi sie frytki przygotuja ...esz... normalnie poszlam a tam tak malo zostalo... ale juz mnie naszlo, zeby zrobic i zeby sie dokopac do nich to pol zawartosci zamrazarki musialam powyciagac to sie grilluja fotki: * szatnia bayernowa ![]() { ... hihiih... musze sobie poprzygladac sie XD ... chociaz kiedys to nawet wchodzilam na jakis wirtualny rozklad...i bylo wszystko tak jakby sie wchodzilo na serio...tam gdzie sie rozejrzalas (czyli pokrecilas myszka) to pokazywali kazdy szczegol... i bylam w szatni chlopakow...basenie....si lowni ... hiihihih }* podo sobie podciagnal gacie chyba do pępka... i wyglada beznadziejnie...co tu kryc * fotka ze sklepu bayernu... mam wiecej, ale teraz mi sie zmniejszac nie chce :P
|
|
#26035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo oni we dwaj naj naj, nie wiedziałam którego wybrać! więc są dwa (czuję się jak ARAB )Mogę Darka do kochanków dodać ?O danke
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez swoje prawa i obowiazki a takze zakazy wobec innych przedstawilam w zapisie prawnym zamieszczonym na tym watku ... jakby ktos nie pamietal... ola uwazaj... bo sąd zawisł nad tobą... nieznajomosc prawa nie oznacza braku koniecznosci stosowania ;P hihihi... napijmy sie dziewczeta Cytat:
ale to ty masz racje ide po te fryty ;]
|
|
|
#26038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ich łóżkach to Ty byłaś ? ![]() jakaś Ty krytyczna dla Poldka eee fajne te szatnie
|
|
|
#26039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przecież nie ruszam waszych mężów A wy mnie osądzacie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

nie bic...ja do nikogo nie pije ... absolutt 
szzzz....
... magda nie pobije 

Ty miałaś mase avków i zdjęć Szewy