Rossmann - cz. XII - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 12:38   #4861
One_LoVe
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - cz. XII

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Dajcie takie panie do mnie
U mnie pilnują tylko ochroniarze. Będąc wczoraj zrobiłam sobie zabawę z jednego. Łaziłam szybko między półkami, co chwilę coś podnosiłam i odkładałam, kręciłam sie między półkami szybkim krokiem, a on biegał za mną. I jak skręciłam w jedną alejkę to się nagle zatrzymałam, on wpadł na mnie, zdeptał mi pięty, wybełkotał "Przepraszam" i uciekł zmieszany
a niech se pobiega!

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:50   #4862
diablica88
Rozeznanie

To otwieranie pełnowymiarowych produktów, no jakiś koszmar po prostu... teraz już na prawdę nie wiadomo gdzie kupować, bo chyba wszędzie otwierają - i w Rossie i w mniejszych drogeriach

A dziewczyny chciałam Was zapytać - jak to jest z tymi CDN tzn. chodzi mi o to, że w jednym sklepie dany produkt jest właśnie w CDN a w innym już nie i ma stałą, swoją normalną cenę.
Zawsze mi się kojarzyło, że CDN dotyczy produktów które są wycofywane/zmieniają skład lub opakowanie więc wychodzi, że z jednego Rossa go wycofają a z innego nie? Chyb mam zbyt mały mózg bo generalnie nie ogarniam
diablica88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:17   #4863
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez diablica88 Pokaż wiadomość
To otwieranie pełnowymiarowych produktów, no jakiś koszmar po prostu... teraz już na prawdę nie wiadomo gdzie kupować, bo chyba wszędzie otwierają - i w Rossie i w mniejszych drogeriach

A dziewczyny chciałam Was zapytać - jak to jest z tymi CDN tzn. chodzi mi o to, że w jednym sklepie dany produkt jest właśnie w CDN a w innym już nie i ma stałą, swoją normalną cenę.
Zawsze mi się kojarzyło, że CDN dotyczy produktów które są wycofywane/zmieniają skład lub opakowanie więc wychodzi, że z jednego Rossa go wycofają a z innego nie? Chyb mam zbyt mały mózg bo generalnie nie ogarniam
większość CND dotyczy wszystkich sklepów, chyba że dany sklep nie ma konkretnego asortymentu. Tylko z tego co zauważyłam, oznaczenia CND nie pojawiają się w tym samym czasie na wszystkich sklepach, ale to chyba już wina osób tam pracujących. Ja zawsze jak wyczytam na forum że coś jest w CND a nie ma takiej informacji w moim rossie to dla pewności sprawdzam ceny na czytniku. Przeważnie okazuje się, że na półce jest zła cenka
Stary 2012-04-05, 13:22   #4864
diablica88
Rozeznanie

Aarion dziękuję Ci za odpowiedz W taki razie będę zawsze sprawdzała ceny pod czytnikiem A teraz idę polować na krem pod oczy z AA - mam nadzieję, że jeszcze gdzieś go znajdę
diablica88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:24   #4865
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez diablica88 Pokaż wiadomość
Aarion dziękuję Ci za odpowiedz W taki razie będę zawsze sprawdzała ceny pod czytnikiem A teraz idę polować na krem pod oczy z AA - mam nadzieję, że jeszcze gdzieś go znajdę
Mnie się nie udało

Kupiłam dziś w Rossie krem do rąk Neutrogeny i dostałam sztyft . W sumie opłaca się, bo za 15 zł mam tyleż kosztujący krem do rąk+ wart 10 zł sztyft .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:32   #4866
2016070150903
Konto usunięte

kupiłam dziś pomadkę L'oreal w odcieniu Berry. żadnej berry w tym kolorze nie widzę, ale to ja i mój daltonizm.

wzięłam też nowe patyczki hig. do makijażu Cleanic- super, że ktoś o tym pomyślał! są też takie patyczki Lilibe, jedna końcówka szpiczasta, druga taka łopatowata. te Cleanic mają końcówkę szpiczastą i zwykłą.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:41   #4867
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Ja zrobiłam zapas past vademecum, i maseczek oczyszczających z AA
Stary 2012-04-05, 15:36   #4868
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
Dajcie takie panie do mnie
U mnie pilnują tylko ochroniarze. Będąc wczoraj zrobiłam sobie zabawę z jednego. Łaziłam szybko między półkami, co chwilę coś podnosiłam i odkładałam, kręciłam sie między półkami szybkim krokiem, a on biegał za mną. I jak skręciłam w jedną alejkę to się nagle zatrzymałam, on wpadł na mnie, zdeptał mi pięty, wybełkotał "Przepraszam" i uciekł zmieszany
i pomysleć że ochroniaż traci na Ciebie czas ze względu na Toją 'zabawę', bo robisz sobie z niego jaja a w tym czasie ktoś coś faktycznie może ukraść... nie wiem co w tym śmiesznego?

u mnie testery mają wibo, rimmel, maybelline też, bourjois(nie brakuje zadnego.) Astor w większości,mx factor ma wszystkie szczoteczki pokazane na szafie, z loreala te najbardziej 'chodliwe' i nowe. u mnie sklep jest dobrze w testery kolorówki zaopatrzony (zamawia się raz w miesiącu)
innych nie pokazuję, czasami się zdarzy ze nie zauważę i któraś pani otworzy pełnowartościowy. z reguły upominam, ale wiemy przecież że co sklep to obyczaj miejcie raczej pretensje do tych pań, które gdy sie upomni o otwieranie tuszy mają jedno wielkie ALE - kota w worku nie kupi i chce zobaczyć wszystko, kolor czerni i konsystencję. a potem tylko czekają aż sprzedawczyni zniknie z oczu i sobie zaglądają. no i przy upomnieniu potrafią się nie mile zwrócić, a nawet krzyknąć. tak więc pewnie niektore sprzedawczynie wola mieć spokój niż się użerać. po drugie pokazując ma większą szanse coś sprzedać, a nie czarujmy się o to w tym wszystkim chodzi...

Edytowane przez -Ulka-
Czas edycji: 2012-04-05 o 15:47
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 15:43   #4869
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
wzięłam też nowe patyczki hig. do makijażu Cleanic- super, że ktoś o tym pomyślał! są też takie patyczki Lilibe, jedna końcówka szpiczasta, druga taka łopatowata. te Cleanic mają końcówkę szpiczastą i zwykłą.
Też je wczoraj kupiłam i stwierdzam, że są bardzo przydatne.
Oprócz tego kupiłam żel pod prysznic Nivea sunny melon + oil.
Ślicznie pachnie, dobrze sie pieni i został przeceniony na coś. ok. 4zł.
Muszę wam o czymś powiedzieć. Oglądam wczoraj płatki kosmetyczne do zmywania makijażu i wypatrzylam takie cudo z Cleanic - płatki peelingujace do twarzy za 2,59zl. Przetarlam oczy z wrażenia i bez zastanowienia wrzucilam je w koszyk, bo spieszylam sie na autobus. Pani liczy mi zakupy i wbila mi za te płatki 11,99zl. Mówię "To musi pomylka", a ona "To niemozliwe". Zawołała ochroniarza i okazało sie, że "przypadkowo" cenę źle przywiesili. Ją mam w nawyku sprawdzać paragon, bo już raz mnie oszukali z podkladem Astora (wisiała ulotka promocyjnavz cena 18zl, a nabila mi na paragon 48zl), ale dużo jest osób co nawet paragonu nie biorą! W obu przypadkach zwrócono mi pieniądze, ale nikt mnie nie przeprosił.

Ładnie traktują klientów.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-04-05 o 15:47
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 15:45   #4870
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
i pomysleć że ochroniaż traci na Ciebie czas ze względu na Toją 'zabawę', bo robisz sobie z niego jaja a w tym czasie ktoś coś faktycznie może ukraść... nie wiem co w tym śmiesznego?

u mnie testery mają wibo, rimmel, maybelline też, bourjois(nie brakuje zadnego.) Astor w większości,mx factor ma wszystkie szczoteczki pokazane na szafie, z loreala te najbardziej 'chodliwe' i nowe.
innych nie pokazuję, czasami się zdarzy ze nie zauważę i któraś pani otworzy pełnowartościowy. z reguły upominam, ale wiemy przecież że co sklep to obyczaj miejcie raczej pretensje do tych pań, które gdy sie upomni o otwieranie tuszy mają jedno wielkie ALE - kota w worku nie kupi i chce zobaczyć wszystko, kolor czerni i konsystencję. a potem tylko czekają aż sprzedawczyni zniknie z oczu i sobie zaglądają. no i przy upomnieniu potrafią się nie mile zwrócić, a nawet krzyknąć.
No żartujesz chyba Oni tam nas wszystkich traktują jak potencjalnych złodziei, i na to wg mnie tracą czas. Nie zagląda się komuś w koszyk, w torbę i na ręce jakby miał na czole napis "Ja kradnę, pilnuj mnie".

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
kupiłam dziś pomadkę L'oreal w odcieniu Berry. żadnej berry w tym kolorze nie widzę, ale to ja i mój daltonizm.

Muszę zlukac te nowe patyczki, nie widziałam chyba u siebie takich, no albo ominęłam. A z opisu wnioskuję że fajne
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 15:55   #4871
mamm
Rozeznanie

Cytat:

u mnie testery mają wibo, rimmel, maybelline też, bourjois(nie brakuje zadnego.) Astor w większości,mx factor ma wszystkie szczoteczki pokazane na szafie, z loreala te najbardziej 'chodliwe' i nowe. u mnie sklep jest dobrze w testery kolorówki zaopatrzony (zamawia się raz w miesiącu)
innych nie pokazuję, czasami się zdarzy ze nie zauważę i któraś pani otworzy pełnowartościowy. z reguły upominam, ale wiemy przecież że co sklep to obyczaj miejcie raczej pretensje do tych pań, które gdy sie upomni o otwieranie tuszy mają jedno wielkie ALE - kota w worku nie kupi i chce zobaczyć wszystko, kolor czerni i konsystencję. a potem tylko czekają aż sprzedawczyni zniknie z oczu i sobie zaglądają. no i przy upomnieniu potrafią się nie mile zwrócić, a nawet krzyknąć. tak więc pewnie niektore sprzedawczynie wola mieć spokój niż się użerać. po drugie pokazując ma większą szanse coś sprzedać, a nie czarujmy się o to w tym wszystkim chodzi...
OchroniaRZ powinien stać z boku i dyskretnie obserwować wszystkie klientki a nie łazić nachalnie za jednym wybranym obiektem
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 15:58   #4872
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
No żartujesz chyba Oni tam nas wszystkich traktują jak potencjalnych złodziei, i na to wg mnie tracą czas. Nie zagląda się komuś w koszyk, w torbę i na ręce jakby miał na czole napis "Ja kradnę, pilnuj mnie".
oj straszne a nie myslisz że dzięki temu kogoś zlapie? przeciez masz czyste sumienie więc nie rozumiem dlaczego nie potrafisz przejsc nad tym do porzadku dziennego, tylko trzeba sobie jeszcze jaja z czlowieka robić.

ja tez robie zakupy w sklepach gdzie są ochroniarze i nie wiem, jakoś nie zwracam uwagi na to czy mnie ktoś 'sledzi', czy nie, wisi mi to bo jestem uczciwa i i tak mnie na niczym nie zlapie wiec niech sobie robi co chce

widocznie nie da się dyskretnie gdy ktoś biega w tę i z powrotem i robi to specjalnie, zwraca na siebie tym uwagę. ja nawiązuję glownie do tej sytuacji. u mnie chlopaki 80% czasu spędzonego w sklepie siedzą sobie na monitoringu i od czasu do czasu tylko się przespaceruje.

Edytowane przez -Ulka-
Czas edycji: 2012-04-05 o 16:04
Stary 2012-04-05, 16:01   #4873
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez mamm Pokaż wiadomość
OchroniaRZ powinien stać z boku i dyskretnie obserwować wszystkie klientki a nie łazić nachalnie za jednym wybranym obiektem
No słusznie. Czy ja mu kazałam za mna łazić? W normalnym sklepie nikt by się nie dał wciagnąc w takie durne łażenie za kimś, to tylko w Rossmannie ochroniarze lubia tracić swój CENNY czas pracy na śledzenie ludzi

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
oj straszne a nie myslisz że dzięki temu kogoś zlapie? przeciez masz czyste sumienie więc nie rozumiem dlaczego nie potrafisz przejsc nad tym do porzadku dziennego, tylko trzeba sobie jeszcze jaja z czlowieka robić.

ja tez robie zakupy w sklepach gdzie są ochroniarze i nie wiem, jakoś nie zwracam uwagi na to czy mnie ktoś 'sledzi', czy nie, wisi mi to bo jestem uczciwa i i tak mnie na niczym nie zlapie wiec niech sobie robi co chce
No ja tam nie wiem jak u Ciebie ochroniarze obserwują, ale w moim rossmannie np to wygląda tak że czuję jego oddech na karku, mam wrażenie że robie zakupy z jakimś dyszącym zboczeńcem i najzwyczajniej w świecie sobie tego nie życzę. Podsłuchiwania moich rozmów w koleżanka na zakupach też, tak samo jak patrzenia w moje zakupy i co ja tam mam.
Mieszkam w małej mieścinie, do tego jestem tu osobą pracującą w sektorze publicznym i najwzyczajniej w świecie jest to dla mnie niewygodne.
Stary 2012-04-05, 16:08   #4874
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
No ja tam nie wiem jak u Ciebie ochroniarze obserwują, ale w moim rossmannie np to wygląda tak że czuję jego oddech na karku, mam wrażenie że robie zakupy z jakimś dyszącym zboczeńcem i najzwyczajniej w świecie sobie tego nie życzę. Podsłuchiwania moich rozmów w koleżanka na zakupach też, tak samo jak patrzenia w moje zakupy i co ja tam mam.
Mieszkam w małej mieścinie, do tego jestem tu osobą pracującą w sektorze publicznym i najwzyczajniej w świecie jest to dla mnie niewygodne.
nie przesadzasz z tym zboczencem?bo to juz mi wygląda na wyolbrzymienie. a jesli piszesz prawdę to to podchodzilo do zgłoszenia do kierownika sklepu.
Stary 2012-04-05, 16:19   #4875
alamirka
Moderator

Tak, przesadzam i w ogóle wymyślam
Jałowa dyskusja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 16:19   #4876
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się z tym

Cytat:

widocznie nie da się dyskretnie gdy ktoś biega w tę i z powrotem i robi to specjalnie, zwraca na siebie tym uwagę. ja nawiązuję glownie do tej sytuacji. u mnie chlopaki 80% czasu spędzonego w sklepie siedzą sobie na monitoringu i od czasu do czasu tylko się przespaceruje.
Tylko nie może dochodzić do takich absurdów, że każdy wchodząc do sklepu czuje się od razu jak złodziej i jest jako taki potencjalny traktowany.
Ja bardzo nie lubię jak ktoś gapi mi się na ręce. Zakupy to powinna być przyjemność, a dla mnie przyjemność się kończy jak widzę, że ktoś analizuje mój każdy ruch.
Uważam, że można to robić dyskretnie.
Co prawda ja się nie bawię z ochroniarzami, bo mnie doprowadzają do słabości, ale staram się do nich jak najwięcej uśmiechać.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 16:28   #4877
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
Tak, przesadzam i w ogóle wymyślam
Jałowa dyskusja
rozumiem 'śledzacą' ochronę, rozumiem że ktoś może się tego krępować.
ale nie widzę rosłego dyszącego faceta wiszącego nad tobą z napisem ochrona na plecach, a tak to przedstawiłaś. wybacz
aa no i za chwile bawisz sie z nim w pogoń po sklepie

Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Zgadzam się z tym

Tylko nie może dochodzić do takich absurdów, że każdy wchodząc do sklepu czuje się od razu jak złodziej i jest jako taki potencjalny traktowany.
Ja bardzo nie lubię jak ktoś gapi mi się na ręce. Zakupy to powinna być przyjemność, a dla mnie przyjemność się kończy jak widzę, że ktoś analizuje mój każdy ruch.
Uważam, że można to robić dyskretnie.
Co prawda ja się nie bawię z ochroniarzami, bo mnie doprowadzają do słabości, ale staram się do nich jak najwięcej uśmiechać.
to tez jest jakiś sposób
Stary 2012-04-05, 17:14   #4878
alamirka
Moderator

Cytat:
ale nie widzę rosłego dyszącego faceta wiszącego nad tobą z napisem ochrona na plecach, a tak to przedstawiłaś. wybacz

to tez jest jakiś sposób
Ja się bawię bardziej w ucieczkę, to on się w pogoń bawi :P
Wybacz, ale natrętny, zaglądający na łapy ochroniarz w Rossmannie to dosć powszechna opinia. Takie są odczucia klientów, cóż poradzić. Dyskusja tu tego nie zmieni raczej.
A dyszenie w kark odebrałaś jakoś bardzo dosłownie. Miało to przekazać raczej bliskość tego człowieka, to jak bardzo siada człowiekowi na "ogon".
Wzięłam w cudzysłowie, żeby znowu dosłownie ktoś mojego ogona nie wziął
Trochę nie rozumiem czemu inne sklepy mogą mieć ochroniarzy którzy wykonują swoja pracę nie zadręczając człowieka swoją obecnością a Rossmann nie może. No widac, taka taktyka

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Czy dostanę w Rossie cos warte polecenia do mebli? Chodzi mi o jakiś psiukacz nadający połysku.
Wypsiukałam właśnie cała butlę na przedpokój i zabrakło na jeden korytarzyk, miałam takie cuś z woskiem pszczelim z Tesco, bardzo fajnie się teraz błyszczy. Ale Ze Tesco mam za daleko, a jutro będę w Rossie to by mi bardziej na rękę było.

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-04-05 o 16:43
Stary 2012-04-05, 17:32   #4879
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
Ja się bawię bardziej w ucieczkę, to on się w pogoń bawi :P
Wybacz, ale natrętny, zaglądający na łapy ochroniarz w Rossmannie to dosć powszechna opinia. Takie są odczucia klientów, cóż poradzić. Dyskusja tu tego nie zmieni raczej.
A dyszenie w kark odebrałaś jakoś bardzo dosłownie. Miało to przekazać raczej bliskość tego człowieka, to jak bardzo siada człowiekowi na "ogon".
Wzięłam w cudzysłowie, żeby znowu dosłownie ktoś mojego ogona nie wziął
Trochę nie rozumiem czemu inne sklepy mogą mieć ochroniarzy którzy wykonują swoja pracę nie zadręczając człowieka swoją obecnością a Rossmann nie może. No widac, taka taktyka

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Czy dostanę w Rossie cos warte polecenia do mebli? Chodzi mi o jakiś psiukacz nadający połysku.
Wypsiukałam właśnie cała butlę na przedpokój i zabrakło na jeden korytarzyk, miałam takie cuś z woskiem pszczelim z Tesco, bardzo fajnie się teraz błyszczy. Ale Ze Tesco mam za daleko, a jutro będę w Rossie to by mi bardziej na rękę było.
wiesz, ja kiedys tez zastanawiałam się czy to jest może kwestia firmy zatrudniającej. Ponieważ chłopaki zatrudnieni sa 'z zewnątrz' z agencji ochrony. Często są oni bez jakiego kolwiek przeszkolenia 'profesjonalnego' że tak powiem u nas jak się chlopak przyjmował był poprostu kolegą poprzednego, kumpel z osiedla. rotacja też jest duża.

ja uzywam spray z carrefour'a, jakis taki najtańszy chyba za ponad 4 zł. też jest z woskiem, troszke śmierdzi a w rossie dostaniesz tylko pronto, sidolux albo domol

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 17:34   #4880
Buntownica
Raczkowanie

piszecie dziewczyny o tym otwieraniu kosmetyków i, że potem ktoś inny je kupi, właśnie tak przypuszczam stało się z moją siostrą cioteczną, kiedy byłam u Niej, mówiła, że chciała jakiś droższy tusz do rzęs i kupiła w rossmanie (nie pamiętam jakiej firmy niestety), kosztował ok. 40 zł, chciała mi go pokazać, bo mówiła, że jakiś dziwny, otwieram go, a on poprostu był cały wyschnięty, jakby stary, pytam kiedy go kupiła, a ona, że 1,5 tygodnia temu :/ no masakra, musiał ktoś go wcześniej otworzyć, bo sprawdzałam datę ważności i była długa
Buntownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 17:37   #4881
alamirka
Moderator

Cytat:
wiesz, ja kiedys tez zastanawiałam się czy to jest może kwestia firmy zatrudniającej. Ponieważ chłopaki zatrudnieni sa 'z zewnątrz' z agencji ochrony. Często są oni bez jakiego kolwiek przeszkolenia 'profesjonalnego' że tak powiem u nas jak się chlopak przyjmował był poprostu kolegą poprzednego, kumpel z osiedla. rotacja też jest duża.

ja uzywam spray z carrefour'a, jakis taki najtańszy chyba za ponad 4 zł. też jest z woskiem, troszke śmierdzi a w rossie dostaniesz tylko pronto, sidolux albo domol
O Sidolux może być dobry. Ew zawsze "Prącie" zostaje, jak to mawia mój. Skoro mówisz że jest któreś z takowych to załatwię się jutro w jednej wyprawie na miasto
Stary 2012-04-05, 17:39   #4882
enka999
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
heh, u mnie tez kiedyś ochroniarze łazili za klientami (ale jeden był taki fajny, że nie miałam nic przeciwko temu żeby za mną chodził), a teraz zamontowali kamery i pan ochroniarz siedzi sobie w swoim centrum dowodzenia przy drzwiach i pilnuje

dziś byłam na zakupach i kupiłam: chusteczki alterry, odżywkę garnier i glis kur, maske glis kur (w CND za 7,99). Chciałam kupić olejek BabyDream dla mam ale nigdzie nie było

Włosomaniaczka

enka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 17:51   #4883
Margot230
Raczkowanie

Dziewczyny a tak z innej beczki ... pokazały się pędzelki ?

Margot230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 18:00   #4884
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Mnie się nie udało

Kupiłam dziś w Rossie krem do rąk Neutrogeny i dostałam sztyft . W sumie opłaca się, bo za 15 zł mam tyleż kosztujący krem do rąk+ wart 10 zł sztyft .

No nie powiedziałabym, że ten sztyft jest tyle wart :/ Ja go używam tylko w domu - smaruję grubą wartwą przed snem. Na mrozy to on si,ę kompletnie nie nadaje - twardy i nie nawilża na długo :/ A krem... wiem, że jest "skoncentrowany", ale dla mnie to jego wada - za gęsty. Wolę ten z Biedry
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 18:12   #4885
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Margot230 Pokaż wiadomość
Jutro zobaczę u siebie. Ale ostatnio nie było. Ja akurat na nie nie poluję, ale jak jestem to sprawdzam, bo piszecie o tym na wizażu
Stary 2012-04-05, 18:37   #4886
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Cytat:
Napisane przez Margot230 Pokaż wiadomość
nadal ich nie ma

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy pośród CND dostrzegłyście może perfumy Black Star Avril Lavigne? U mnie były w poniedziałek (mały flakonik) a wczoraj już ani śladu, więc chciałam się zorientować czy to jakaś lokalna czy "ogólna" promocja.
Są dla "super klienta" za zakup powyżej 100zł
nikola07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 18:45   #4887
ksantypa7
Rozeznanie

Dziewczyny, czy miałyście może okazję porównać składy maści do brodawek? Tej nowej (ktoś pisał że widział ją już w normalnej cenie) z tą z CND?

I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive!
And I've got so much more that I want to do
Was it music?
Was it science that saved me?
Or the way that you prayed for me?
Yes either way I thank you, I'm alive
GM

ksantypa7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 18:56   #4888
lilouuu
Raczkowanie

a u mnie jak nie było CDN tak nie ma. Dlaczegooo!?
Co do ochroniarzy to często tak mam, że wpadam do rossa bardzo szybko bo mi się spieszy a ten rura za mną ;D
Stary 2012-04-05, 18:59   #4889
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikola07 Pokaż wiadomość
nadal ich nie ma

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Są dla "super klienta" za zakup powyżej 100zł
pewnie się już nie pojawią... w ramach promocji.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 19:15   #4890
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
No nie powiedziałabym, że ten sztyft jest tyle wart :/ Ja go używam tylko w domu - smaruję grubą wartwą przed snem. Na mrozy to on si,ę kompletnie nie nadaje - twardy i nie nawilża na długo :/ A krem... wiem, że jest "skoncentrowany", ale dla mnie to jego wada - za gęsty. Wolę ten z Biedry
Ale teraz nie ma wielkich mrozów . A krem- wybrałam ten szybko wchłaniający się, czyli teoretycznie lżejszy

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości