![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4862 |
Rozeznanie
|
To otwieranie pełnowymiarowych produktów, no jakiś koszmar po prostu... teraz już na prawdę nie wiadomo gdzie kupować, bo chyba wszędzie otwierają - i w Rossie i w mniejszych drogeriach
![]() A dziewczyny chciałam Was zapytać - jak to jest z tymi CDN tzn. chodzi mi o to, że w jednym sklepie dany produkt jest właśnie w CDN a w innym już nie i ma stałą, swoją normalną cenę. Zawsze mi się kojarzyło, że CDN dotyczy produktów które są wycofywane/zmieniają skład lub opakowanie więc wychodzi, że z jednego Rossa go wycofają a z innego nie? Chyb mam zbyt mały mózg bo generalnie nie ogarniam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Rozeznanie
|
Aarion dziękuję Ci za odpowiedz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Kupiłam dziś w Rossie krem do rąk Neutrogeny i dostałam sztyft ![]() ![]()
![]() |
#4866 |
Konto usunięte
|
kupiłam dziś pomadkę L'oreal w odcieniu Berry. żadnej berry w tym kolorze nie widzę, ale to ja i mój daltonizm.
![]() wzięłam też nowe patyczki hig. do makijażu Cleanic- super, że ktoś o tym pomyślał! są też takie patyczki Lilibe, jedna końcówka szpiczasta, druga taka łopatowata. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zadomowienie
|
Ja zrobiłam zapas past vademecum, i maseczek oczyszczających z AA
![]()
![]() |
#4868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie testery mają wibo, rimmel, maybelline też, bourjois(nie brakuje zadnego.) Astor w większości,mx factor ma wszystkie szczoteczki pokazane na szafie, z loreala te najbardziej 'chodliwe' i nowe. u mnie sklep jest dobrze w testery kolorówki zaopatrzony (zamawia się raz w miesiącu) innych nie pokazuję, czasami się zdarzy ze nie zauważę i któraś pani otworzy pełnowartościowy. z reguły upominam, ale wiemy przecież że co sklep to obyczaj ![]() Edytowane przez -Ulka- Czas edycji: 2012-04-05 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oprócz tego kupiłam żel pod prysznic Nivea sunny melon + oil. Ślicznie pachnie, dobrze sie pieni i został przeceniony na coś. ok. 4zł. Muszę wam o czymś powiedzieć. Oglądam wczoraj płatki kosmetyczne do zmywania makijażu i wypatrzylam takie cudo z Cleanic - płatki peelingujace do twarzy za 2,59zl. Przetarlam oczy z wrażenia i bez zastanowienia wrzucilam je w koszyk, bo spieszylam sie na autobus. Pani liczy mi zakupy i wbila mi za te płatki 11,99zl. Mówię "To musi pomylka", a ona "To niemozliwe". Zawołała ochroniarza i okazało sie, że "przypadkowo" cenę źle przywiesili. Ją mam w nawyku sprawdzać paragon, bo już raz mnie oszukali z podkladem Astora (wisiała ulotka promocyjnavz cena 18zl, a nabila mi na paragon 48zl), ale dużo jest osób co nawet paragonu nie biorą! W obu przypadkach zwrócono mi pieniądze, ale nikt mnie nie przeprosił. ![]() ![]() ![]() Ładnie traktują klientów. ![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-04-05 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez robie zakupy w sklepach gdzie są ochroniarze i nie wiem, jakoś nie zwracam uwagi na to czy mnie ktoś 'sledzi', czy nie, wisi mi to bo jestem uczciwa i i tak mnie na niczym nie zlapie wiec niech sobie robi co chce ![]() widocznie nie da się dyskretnie gdy ktoś biega w tę i z powrotem i robi to specjalnie, zwraca na siebie tym uwagę. ja nawiązuję glownie do tej sytuacji. u mnie chlopaki 80% czasu spędzonego w sklepie siedzą sobie na monitoringu i od czasu do czasu tylko się przespaceruje. ![]() Edytowane przez -Ulka- Czas edycji: 2012-04-05 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Mieszkam w małej mieścinie, do tego jestem tu osobą pracującą w sektorze publicznym i najwzyczajniej w świecie jest to dla mnie niewygodne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Moderator
|
Tak, przesadzam i w ogóle wymyślam
![]() Jałowa dyskusja ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bardzo nie lubię jak ktoś gapi mi się na ręce. Zakupy to powinna być przyjemność, a dla mnie przyjemność się kończy jak widzę, że ktoś analizuje mój każdy ruch. Uważam, że można to robić dyskretnie. Co prawda ja się nie bawię z ochroniarzami, bo mnie doprowadzają do słabości, ale staram się do nich jak najwięcej uśmiechać. ![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Raczkowanie
|
rozumiem 'śledzacą' ochronę, rozumiem że ktoś może się tego krępować.
ale nie widzę rosłego dyszącego faceta wiszącego nad tobą z napisem ochrona na plecach, a tak to przedstawiłaś. ![]() ![]() aa no i za chwile bawisz sie z nim w pogoń po sklepie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Moderator
|
Cytat:
Wybacz, ale natrętny, zaglądający na łapy ochroniarz w Rossmannie to dosć powszechna opinia. Takie są odczucia klientów, cóż poradzić. Dyskusja tu tego nie zmieni raczej. A dyszenie w kark odebrałaś jakoś bardzo dosłownie. Miało to przekazać raczej bliskość tego człowieka, to jak bardzo siada człowiekowi na "ogon". Wzięłam w cudzysłowie, żeby znowu dosłownie ktoś mojego ogona nie wziął ![]() Trochę nie rozumiem czemu inne sklepy mogą mieć ochroniarzy którzy wykonują swoja pracę nie zadręczając człowieka swoją obecnością a Rossmann nie może. No widac, taka taktyka ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Czy dostanę w Rossie cos warte polecenia do mebli? Chodzi mi o jakiś psiukacz nadający połysku. Wypsiukałam właśnie cała butlę na przedpokój i zabrakło na jeden korytarzyk, miałam takie cuś z woskiem pszczelim z Tesco, bardzo fajnie się teraz błyszczy. Ale Ze Tesco mam za daleko, a jutro będę w Rossie to by mi bardziej na rękę było. Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-04-05 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja uzywam spray z carrefour'a, jakis taki najtańszy chyba za ponad 4 zł. też jest z woskiem, troszke śmierdzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Raczkowanie
|
piszecie dziewczyny o tym otwieraniu kosmetyków i, że potem ktoś inny je kupi, właśnie tak przypuszczam stało się z moją siostrą cioteczną, kiedy byłam u Niej, mówiła, że chciała jakiś droższy tusz do rzęs i kupiła w rossmanie (nie pamiętam jakiej firmy niestety), kosztował ok. 40 zł, chciała mi go pokazać, bo mówiła, że jakiś dziwny, otwieram go, a on poprostu był cały wyschnięty, jakby stary, pytam kiedy go kupiła, a ona, że 1,5 tygodnia temu :/ no masakra, musiał ktoś go wcześniej otworzyć, bo sprawdzałam datę ważności i była długa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dziś byłam na zakupach i kupiłam: chusteczki alterry, odżywkę garnier i glis kur, maske glis kur (w CND za 7,99). Chciałam kupić olejek BabyDream dla mam ale nigdzie nie było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a tak z innej beczki ... pokazały się pędzelki ?
![]()
#4884 | |
Kociara
|
Cytat:
No nie powiedziałabym, że ten sztyft jest tyle wart :/ Ja go używam tylko w domu - smaruję grubą wartwą przed snem. Na mrozy to on si,ę kompletnie nie nadaje - twardy i nie nawilża na długo :/ A krem... wiem, że jest "skoncentrowany", ale dla mnie to jego wada - za gęsty. Wolę ten z Biedry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Raczkowanie
|
nadal ich nie ma
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Są dla "super klienta" za zakup powyżej 100zł |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy miałyście może okazję porównać składy maści do brodawek? Tej nowej (ktoś pisał że widział ją już w normalnej cenie) z tą z CND?
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. ![]() I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Raczkowanie
|
a u mnie jak nie było CDN tak nie ma. Dlaczegooo!?
![]() Co do ochroniarzy to często tak mam, że wpadam do rossa bardzo szybko bo mi się spieszy a ten rura za mną ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.