|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1772 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Ja we wrześniu w końcu po kilku latach odzyskałam całe swoje naturalne włosy i mnie jakoś nie korci na razie do farbowania. Lubię swój naturalny kolor. Ja to ogólnie mam świra (żeby inaczej nie napisać) na punkcie włosów. Koledzy i TŻ (tak mam faceta od niedawna) dziwnie się na mnie patrzą jak widzę na ulicy dziewczynę z pięknymi włosami i za nią się odwracam
Ale o swoje włosy też dbam wytrwale i mam nadzieję, że niedługo będę miała piękne włosy i miną skutki uboczne narkozy...---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Z kolei moja siostra bezacne bardzo sobie chwali w przeciwieństwie do acnefanu |
|
|
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
angel udanej podróży
buahhot śliczny kolorek a dzisiejsze spamowanie: -depilacja -balsamowanie -manicure -pedicure -odżywka do paznokci Eveline 8w1 -maść z wit A na skórki, stopy i usta -podstawy na buzi ![]() uwielbiam te bransoletki http://besty.pl/893481
|
#1774 |
|
zawsze mam racje
|
Padnięta jestem
![]() Jak rano wstałam, to teraz dopiero porządnie usiadłam. Nałożyłam ananasową maseczkę freeman i idę na serial. Jeśli chodzi o benzacne to stosowałam z tego tylko tonik i mnie pomagał, maści nie próbowałam. A jeśli o prostowanie chodzi- ja ledwo zdążam włosy wysuszyć (na chłodnym nawiewie to schodzi jednak trochę), a gdzie tam prostowanie. A dwa, że zwykle jakoś te włosy upinam.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-04 o 23:18 |
|
|
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
w takim tez najpewniej się czuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
rudy jest super, moj ukochany kolor wlosow <3 tylko, ze teraz juz troche spowszechniał niestety ![]() by lam w kinie z przyjaciolka na igrzyskach smieri baaardzo fajne
|
||
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję buahhot
kiedyś chodziłam tylko w takich blzukach, etraz tylko torszkę przystopowałam xD
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() miałam bardzo nieprzyjemny ostatni tydzień, zwaliło się na mnie wiele nieprzyjemnych wiadomości i problemów, do tego nic mi nie wychodziło przeżyłam też spory wysyp po triacnealu, mam nadzieję, że to koniec oczyszczania, bo więcej niespodzianek na twarzy chyba psychicznie nie przeżyję ![]() od dzisiaj mam wolne (znaczy teoretycznie od jutra, ale olałam dzisiejsze wykłady ) |
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
Hej piękne
wczoraj TZ zabrał mnie na pizze i piwko a puźniej spacer nad morze choć troche wiało... Byłam już dziś zanieść bibliografie do szkoły a teraz czuje jak mnie brzuch boli bo chyba @dostane, musze zaraz wziąć tabletke... Coraz częściej kusi mnie żebym ścieła włosy... Zmykam do pracy, miłego dzionka
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wstawiam zdj, przed i po malowaniu. Czy spontaniczna decyzja to dobra decyzja? Nie jestem pewna. Na długości kolor mi się podoba, przy głowie trochę zbyt marchewkowy. Ale myślę że po kilku myciach się spierze ![]() samaraNW Przykro mi z powodu problemów i wysypu Dobrze że teraz wolne, to można odpocząć choć troche...karolcia gratulacje dla Tz! Soph bez porównania zdj przed i po Teraz wyglądają super ![]() dodaja a ja opinii bo sama do końca nie jestem zadowolona, mam nadzieję że jak trochę się spłuka to będzie fajniejszy ![]() party_girl na jaki kolorek? Dwa dni temu z mojego hh zrobiło się jajo i mam przerwę w hulaniu...
|
|
#1782 |
|
Raczkowanie
|
loluska piękne masz włosy
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
loluska - super włosy
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
jeju dzięki, nie spodziewałam się że Wam się spodoba
Tylko tak jak mówię od głowy bardziej pomarańczowo i już tak fajnie nie wygląda...
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaszłam do sh i kupiłam 2 bluzki i sukienką![]() Cytat:
A i Tż kazał Wam wszystkim jeszcze raz podziękować za kciuki I moje zakupki (jestem uzależniona )![]() mgiełka atmo nowa 9zł nietoperz h&m 12zł sukienka asos 8zł Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-04-05 o 13:14 |
|
|
|
|
#1788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że tak ! W Twoim przypadku ta teza się sprawdziła Kolor masz moim zdaniem idealny ![]() Mi też kiedyś tak się zrobiło, jak tż rozkładał łózko, zapomniał, że tam moje hula, zgniótł je i zrobiło się jajo. Nijak nie dało się tym kręcić i odkupił nowe, wypasione ![]() Jutro idę podciąć włoski i nałożę bezbarwną hennę cassia jutro lub w sobotę Jestem ciekawa efektu ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() Aaa i gratulacje dla tż Sama niedawno zdawałam i wiem co to za szczęście
|
||
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
super zakupy! ja jak wchodze do sh to widzę same szmaty...
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym dzisiaj mam taki leniwy dzień, że głowa mała. Wstałam o 11, jeszcze siedze w pizamie, ale chwilkę pocwiczę na rozbudzenie i się ogarne. Korzystam poki moge, bo jutro czekaja mnie zakupy swiateczne, pojscie do szewca [ktory katuje moje buty juz tydzien;/]i chyba jutro tez bede przesiadywac juz w kuchni i piec piec piec Poza tym wczoraj cały dzien chodziłam na koturnach, a zrobiłam naprawde dobre kilkanascie kilometrów iii dzisiaj stopy mi odpadaja, w nocy tez dawały o sobie znac xD to nie był najlepszy pomysl
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-04-05 o 13:28 |
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
loluska fajne wlosyy
i kolor tez bardzo mi sie podoba![]() ![]() ![]() ![]() ghana ja bede z mama robila sernik z brzoskwiniami :mnia m:
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
ale się zrobiło zimno
wczoraj było 18 stopni ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Kobieto, wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#1794 |
|
Raczkowanie
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia
dziękuje twoje zakupy jak zwykle cudo, nie dziwie ci sie że jestes uzależniona ![]() dodaja dziękuje a z hh zrobiam tak samo i to 2 razy ale kręciłam nim jeszcze jakieś 2 tygodnie a teraz jajo ![]() lacrimachristi dziękuje ![]() Świąteczne pieczenie za mną, ja zrobiłam 3 bita, mama serownik i do tego ciasteczka cytrynowe, Nadal twierdzę że jestem lewus w plackach, zobaczymy jak ten 3 bit będzie smakowa wogóle :P Umyłam głowę 2 razy po nałożeniu maski jajecznej i kolor pomarańczowy fajnie się zmył Chciałam się pochwalić że zbliża mi się @ a nie mam ani jednego pryszcza, jedynie kilka małych podskórnych krostek prawie niewidocznych Ale to sukces w porównaniu do tego co było miesiąc temu. Mam nadzieję że @ będzie w miarę bezbolesna bo wypada mi akurat we wtorek, a idę na 18 dziewczyny brata... I że buzia utrzyma się w takim stanie jak jest. Miłych przygotowań świątecznych!
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść piękne
Musiałam poukładać trochę spraw, teraz wszystko schodzi już na dobry tor i postaram się być z Wami na bieżąco![]() Kobieto sto lat I witam nowe dziewczyny
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2012-04-05 o 17:11 |
|
|
|
#1797 |
|
zawsze mam racje
|
buahhot, samara: dziękuje
snow: dziękuje Niedawno się zastanawiałam gdzie zaginęłaś i pytałam o Ciebie.Byłam ostatnio w Czechach i oczywiście musiałam wspomóc DM i czeskiego Rossmana. Załapałam się na świężutką limitkę essence m.in. Jak jesteście ciekawe zakupów to wkleję, ale to jutro ![]() Teraz idę się pomalować itd.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-05 o 17:35 |
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram się wieczorkiem nadrobić chociaż kilka ostatnich stron by mieć pojęcie co tu się dzieje
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
kobieto dołączam sie do życzeń
ide zaraz poćwiczyć bo jak zwykle zaniedbuje abs..
|
#1800 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

Ale o swoje włosy też dbam wytrwale i mam nadzieję, że niedługo będę miała piękne włosy i miną skutki uboczne narkozy...

Dobrze że teraz wolne, to można odpocząć choć troche...
i mam przerwę w hulaniu...
:mnia m:
wczoraj było 18 stopni