|
|
#2731 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Antoś od wrzesnia będzie Przedszkolakiem
Dziękuję za przytulaski ![]() Cały czas coś mnie mdli, mam nadzieję, że na Święta mi przejdzie ![]() Decyzję z PUP odebrałam. Pierwsza wyplata 10 maja... Svi, ja już wątek widziałam. Fajne wzorki Ja chyba nie mam na to czasu, ale też się zastanawiałam. Torebki też super, będę mogła teraz codziennie inną
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
To się cieszę
![]() Ale super
|
|
#2733 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Chyba piecioro na rezerwowej i dwoje 2,5 latków nieprzyjętych.
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Aż szkoda, bo jak więcej, to inaczej.
|
|
#2735 | ||
|
Zadomowienie
|
Pogoda mnie denerwuje Właśnie katar mi już mija na szczęście ![]() Jola, próbowałaś już kefiru? Ja się boję polecać, bo później stresuję się, że nie będzie smakował Trzymam kciuki za zdrówko chorowitków i za apetyt Zosi ![]() Czytam co piszecie o kupkach, ale nic mądrego nie powiem, bo Tymek nigdy nie miał z nimi problemu, właśnie robi tak 1 na dzień, czasem dwie. Obym nie napisała tego w złą godzinę <odpukać> .
|
|
#2736 |
|
Ola-Unhola
|
Tak mniej więcej co roku tyle samo dzieciaczków.
Lecę placki ziemniaczane i ogórkową robić. Do później
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogliby przyjąć
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
My będziemy wiedzieć 23 kwietnia ![]() ale mam dzisiaj dzien każdy chce coś na wczoraj
|
#2739 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ~~~~~~ Miałam Was pytać już kiedyś - jak wystawiacie na allegro ubrania, które są nieużywane, ale np. zostały już wyprane, to zaznaczacie, że nowe czy używane? Bo to takie ani nowe, ani użyte i tak się właśnie zastanawiam, bo może i ja się wezmę za odchudzanie szaf ![]() .
|
|
#2740 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, a tylko jedna grupa będzie?
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Zaliczylam dentyste - dzisiaj 8 poszla do borowania, nie bolalo na szczescie jeszcze 4 wizyty![]() Zla jestem bo poszlam do apteki po filtr (wczesniej dostalam probki tonujacej biodermy) i nie mieli, w nastepnej aptece tez, dopiero w maju bede mieli dostawe a ja potrzebuje juz , musze na all poszukac aaa i kupilam zestaw Flavo C w promocji byl krem + serum forte na biochemi zamowilam puder bambusowy(jedwab+owies),o lejek myjacy i zel hialuronowy z peptydami- walka ze zmarszczkami hehe ![]() jeszcze krem na noc musze kupic -pani w aptece polecala mi Nuxe i dala probke ![]() Malz kupil prezent dla Werki na Zajaczka- gitare z mikrofonem ![]() i gratis dostal zestaw :jajko z gipsu z pedzelkiem i farbkami,oczywiscie dalam Werce i pomalowala swoja pisanke"arcydzieło":brzyd al: pozniej wam pokaze Ola hmm skad te mdlosci ![]() a tak serio to oby ci przeszlo
|
#2744 | ||
|
Ola-Unhola
|
![]() ![]() Cytat:
Także ta 5 to do Krasnali. Cytat:
![]() Nic z tych rzeczy ![]() My z Małżem dośc długo nic... ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Chłopcy zjedli po 6 placków ziemniaczanych. Leża jak dętki ![]() Ogórkowa się kończy, jeszcze babeczki chcieli z czekoladą. Takie gotowe z pudełka. Zasiadłam z herbatką z cytrynką i miodzikiem, bo po kawie mi nie za bardzo.
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale Kubuś raczej nim nie będzie.
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy
Bylismy dzisiaj u logopedy. Spotkanie trwalo godzine, zabrali nas do specjalnego pokoju, gdzie byly dwie panie. Jedna przeprowadzala szczegolowy wywiad ze mna, pytala o mnostwo rzeczy. Druga bawila sie przez ten czas z Antosiem. Ukladali puzzle, bawili sie klockami, kubkami, wyciagali zwierzatka z worka, karmili je , rysowali itp. Wniosek jest taki, ze Antonio miesci sie w normie i nic ich niepokoi, zamierzaja wyslac listy do pediatry, health visitor, audiologa. Oczywiscie zauwazyly, ze Antonio nie potrafi sie skoncentrowac na czyms dlugo , wylozyl sie takze na kolorach. Powiedzialy, ze jest bardzo towarzyski, chetnie sie bawi i chetnie wciaga kogos do zabawy i w zabawach uczestniczy. Zaproponowano mi, ze moge do nich zadzwonic za pol roku jesli cos mnie bedzie niepokoic. Ja jednak powiedzialam im, ze ja przewaznie nie mam zastrzezen, ale za to pediatra i owszem, mam takze wrazenie, ze ona mi nie wierzy, gdy mowie co Antonio robi i mowi (i szczerze ma podstawy do tego, bo on nie chce z nia wspolpracowac) i wolalabym, abysmy sie spotkaly za pol roku i zobaczyly jaki jest postep, wylapaly ewentualne braki. Chetnie sie na to zgodzily. Jestem naprawde zadowolona z tego jak to spotkanie przebiegalo, a takze podobalo mi sie ich podejscie do dziecka, widac, ze na tej pacy sie znaja i ja lubia.
|
#2747 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Kiepski dzień dziś miałam. Odbiłam sie od drzwi gina, mimo, że umówieni bylismy :-( Jedyne dobro to fryzjer ![]() Idę przed tv, bo widze , że Was nie ma.
|
#2748 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak naprawdę,to ja dziękuję Tobie ![]() Bartosz miał taki popołudniu ![]() Cytat:
Trzymam żeby nie było źle Cytat:
Picie wody,też jest bardzo ważne A owoce lubi,je np.jabłka,kiwi,śliwki? Cytat:
![]() Cytat:
Mnie dzisiaj też ![]() Cytat:
![]() Standardowo,poucinało mi cytaty |
||||||
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mam nieużywane...to zaznaczam nowe a w opisie dokładnie zaznacz że bez metki i prane (ja akurat nigdy nie miałam wypranych-niezałożonych )Przede wszystkim dla mojego dzielnego Zięcia SUPER że wszystko tak ładnie wyszło, kochanego masz synkaa Panie...wielkie szczęście na takie trafić, którym naprawdę zależy na tym co robią, podchodzą indywidualnie, starają się i rzetelnie wypełniają swoje obowiązki...takie Pani mogą pomóc ![]() Zu zasnęła dziś bez kąpieli przed 19 spała, naspacerowałyśmy się dzisiaj tylko przebudziła się ok 21 strasznie gorąca wzięłam termometr, a tu bateria padła muszą jutro koniecznie wymienić..chodzę do niej co chwilę i teraz jest już zimniejsza..mam nadzieję że nie rozłoży się przez noc..i święta..że w ogóle się nie rozłoży Pomalowałam sobie paznokcie...daaaawno tego nie robiłam aż wstyd![]() wyprałam dwie pralki ciuchów...zrobiłam "jaja" z muliny...choć do jaj im daleko bo balony okrągłe się dmuchały ale mam nadzieję że fajnie wyjdzie![]() Czy ktoś tu w ogóle jest?
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-04-05 o 22:43 |
|
|
|
|
#2750 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja będę odkładać na następny ![]() ********************* Teściu złapał wirus półpaśca także,teraz przez 2 tygodnie,będziemy myśleć,czy coś złapiemy,czy nie Cudowna perespektywa ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
No,ja jestem a raczej byłam,bo idę jeszcze pranie rozwiesić
|
|||
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() troszkę ciepła jest ale nie tak jak wcześniej... ehhh ja dwie pralki rozwiesiłam że ledwie mi się na suszarce zmieściły... nie uciekaj ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Wojtusiu patrz ![]() Ciekawe czy fajna ta książka
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Karo oby Zuzi chorobsko nie dopadlo
![]() Sylko kurcze mam nadzieje ze was ominie polpasiec ![]() Aga bede robic salatke jajeczna ![]() u nas mala histeria w kapieli a wlasciwie na sam koniec........Werka zabiera pod prysznic wiaderko ze zwierzatkami, ja ja myje a potem ona siada na macie i bawi sie , w tym czasie ja sie myje i Werka lubi jak "pada deszcz"
|
#2753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Unholy zapomniałam wcześniej-bardzo ładne zaproszenia Karo nie wytrzymałam i kupiłam tą waszą kawę Najlepsza, jaką piłam do tej pory Dzięki za namiar***
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Mariola zapomnialam wczoraj napisac ze bardzo sie ciesze ze Antonio dobrze sie rozwija i ze ladnie wspolpracowal z paniami![]() zjadlysmy jajecznice ,ide po herbatke
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
podeśle mi ktoś na pw nr kom do Karo?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2756 | |||||
|
Ola-Unhola
|
![]() Ale składasz papiery? Cytat:
![]() Świetne wieści. Jak to fajnie trafić na kompetentne osoby ![]() Cytat:
To nie ładnie z jego strony... A co robiłaś u fryzjera? ![]() ![]() Cytat:
Ja chce sobie hybrydy położyc i ciagle nie mam czasu. Ale dzisiaj Mamie robię to moze i sobie machnę ![]() Cytat:
![]() O kurcze, obyście się nie zarazili Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry. Dzisiaj Dzień Urwisa..Tak mi dzieci dają w kość...Ant ma Dzień Wrzaskulca
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy się bali zapytać, czy nas Nowy Szef wcześniej dzisiaj zwolni... I poszłam ja
(ale ze mnie gieroj ). O 12 do domku i piekę mazurka. Jutro baba.
|
#2758 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Gieroju
|
|
#2759 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ~~~~~~~~~~ Karo, jak tam Zuzka dzisiaj? Jola, ja też sobie zapisałam przepisy, fajne ![]() Zapomniałam napisać, że w środę Tymek był u dentysty Pierwszy raz dopiero Nawet usiadł na fotelu i dał sobie zajrzeć w szczękę W każdym razie wszystko ok ![]() .
|
|
#2760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, my po świętach powinniśmy iść na kontrolę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Właśnie katar mi już mija na szczęście

każdy chce coś na wczoraj
NIE LUBIĘ TROLLI

dla mojego dzielnego Zięcia
wzięłam termometr, a tu bateria padła
także,teraz przez 2 tygodnie,będziemy myśleć,czy coś złapiemy,czy nie
Dzięki za namiar![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)