|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
orzeszek jeszcze w dwóch częściach a my już do wydałyśmy za mąż/ożeniłyśmy
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
-Mamo, mam chłopaka! - super, z której jest klasy, zaproś go - nie może bo studiuje i to w wawie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Obowiązkowo i pozycję w jakiej orzeszka spłodzicie również doradzimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#184 |
Wtajemniczenie
|
Szalejecie dziewczyny
![]() ![]()
#185 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Konto usunięte
|
witam wieczornie!
jestem po 13 godz pracy nóg nie czuje ale jest plus załapałam sie na nowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33375841] ![]() ![]() ![]() gosza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /QUOTE] no tak..... a może będzie syn??? jejku o czym ja wogólę myślę na razie nawet planów nie mam.... a ja już się zaczęłam stersować ![]()
![]() |
#188 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33376010]
Cytat:
coś mi cytowanie nie zatrybiło a to znak żeby iść spać tak więc dobranoc ![]()
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie, że przerywam tematy potomstwa, ale nie mogę się powstrzymać
![]() Zastanawia mnie co ta PMka ma na głowie... http://moda.allegro.pl/suknia-sluna-...230346272.html
#191 |
Zakorzenienie
|
no nie, nowy wątek
![]() ![]() ledwo dzień mnie nie było i już nadrabiania na nowym wątku, hehe witajcie kochane ![]() ale widzę fajnie dyskusje prowadzicie ![]() mi z mlodych lat najbardziej utkwilo w pamięci, ze mialo się chlopaka dwa, trzy tygodnie i mowilo się, że "ooo oni to już długo są razem" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
http://moda.allegro.pl/sprzedam-piek...231920415.html
Chyba powinnam to wyłączyć ![]()
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buty też dobrała w stylu: idz pan i nie wracaj, wstydu nie rób ![]()
![]() |
#195 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Dziś i moja studniówka....podsumowani e....hmmm, podebrałam od kici, ale na pewno jeszcze o czymś nie napisałam....
Kolor przewodni FIOLET Na 100 dni przed mamy załatwione: - kościół: parafia pw Ducha Świętego g.13.00 - sala: Verona w Paniówkach - fotograf: ukochana Mirusia ![]() - zespół: Akord z Katowic - wizażystka - Pani Joanna http://www.makeupslubny.pl/ - samochód dla nas - http://www.retrolegion.pl - suknia: Galeria Kwiat Lotosu, model Selene z fioletowymi dodatkami - buty fioletowe z http://www.bialebuty.pl - fioletowa podwiązka - dla TŻeta - spinki fioletowe, kamizelka z musznikiem (do dopasowania), fioletowe bokserki i fioletowe skarpetki na sesję ![]() - alkohol: Soplica - zaproszenia - allegro, większość rozdana - obrączki Do załatwienia: - grawer na obrączkach - kwiaciarnia - podziękowania dla gości i rodziców - piosenka na 1 taniec - dokumenty z usc - protokół, ustalenie szczegółów liturgii - zapowiedzi - wino musujące, wina i alkohole kolorowe - transport dla gości - załatwić „kołocz” dla znajomych i dalszej rodziny z okolicy, których nie będzie na weselu - garnitur (w maju/czerwcu), koszula (po Wielkanocy), buty, pasek dla TŻ - oddać kamizelkę do krawcowej - bielizna dla mnie, welon,biżuteria, - przymiarki sukni (pierwsza 18 czerwca) - wybrać menu - spotkanie z zespołem ustalenie repertuaru i zabaw - próbna fryzura i makijaż - 15.05.2012 Ech, jak tak patrzę to jestem w czarnej…. hmmmm, no cóż….bywa…poza tym dowiedziałam się, że nie będę miała biustonosza, bo wszywają wkładki do gorsetu tzn mogłabym mieć, ale i tak ciężko mi coś znaleźć… mierzyłam w intissimi ale to nie moje rozmiary - albo miseczka za duża, albo obwód za mały, może poszukam w polskich firmach… w ogóle nie umiem myśleć o ślubie…. Gratuluję Kiciu zestawienia ![]() ![]() Kciuki dla Goszy i innych potrzebujących ![]() Pozdrowienia i buziaki dla Wszystkich!
#197 |
Zadomowienie
|
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33376246]niewiem , ale wg. mnie komicznie wygląda o tak ![]() ![]() dokladnie! taka para to juz byla jak malzenstwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam, nie zacyto0wałao się tak jak chciałam. Idę spać
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
tit89 - Nie ukrywaj się tak, zapraszamy na pogaduchy
![]()
#201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gosza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo jakoś szła, tak mi się wydaje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skończyła mi się maska do włosów i zastanawiam się która kupić. Znalazłam takie na alle i mają dość dobre opinie. Używała któraś?? Którą wybrać??
http://allegro.pl/stapiz-maska-sleek...251643830.html http://allegro.pl/promocja-kallos-cr...232788839.html http://allegro.pl/chantal-maska-pros...231183409.html
#204 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy się wyśpię, czy będę zegara pilnować jak ubiegłej nocy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#206 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Zawezwanam została do wątku nowego, więc i ja się witam!
![]() Kasiu, super wątek ![]() Tytuł boski, masz kobito talent nieprzeciętny! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No Kochane moje, wyjeżdżamy z samego rana, więc zmywam się do mycia i spania. nie wiem, czy wszystko spakowałam, jestem już kompletnie nieprzytomna. Na koniec wrzucam Wam ostatecznie, jak wyglądają nasze zaproszenia w kopertach (kupiliśmy sobie dziurkacz w kształcie serca, rewelacyjny jest ![]() Zdrowych i spokojnych Wam Świąt życzę, wesołych jajek i mokrego zająca ![]() I 3majcie proszę kciuki za to nasze zapraszanie, bo trochę mam stresa ![]() Buzialki! ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-04-05 o 22:33 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Nie wierze!!
Normalnie nie wierze ze tyle naskrobalyscie w 1 dzien!!! ![]() W zyciu Was nie nadrobie!! A wiec witam sie w nowym watku ![]() I zegnam sie ponownie ![]() ![]() Wiec koncze bo jeszcze jakies glupoty napisze ![]() Do jutra gaduly ![]() ![]()
#208 | |
Zadomowienie
|
Witam się i ja w nowym wątku
![]() kasiu- brawo za założenie i za piękny wstęp ![]() Kciuki dla goszy ![]() ![]() Środek nocy a ja nie śpię - zjadłam sobie czosnek i siadł mi na żołądku tak okropnie, że cały czas zbiera mnie na ![]() Chatko: zaproszenia i koperty piękne ![]() Cytat:
Teraz ja Was pomęczę biżuterią: TŻ chce mi kupić na urodziny, a że to już we wtorek to mam niewiele czasu do namysłu... Powiedział, że w razie czego da mi kopertę z bonem jubilerskim albo kasą i ze to będzie przegięciem, no ale biżu do kiecki musi pasować, a ja nie wiem jeszcze, jak kiecka będzie wyglądała... Otóż tak: będzie pas, piękny jakiś, wysadzany kamyczkami/swarkami/czymkolwiek są te świecidełka i do tego będą tylko kolczyki i może bransoletka (ale że może haczyć o kieckę to się zastanawiam czy będzie czy nie). Rozważam grzebyk (odgapiam - mogę?? ![]() ![]() No to teraz załączniki: 1. mierzyłam je i są idealne, ale boję się, że będą za duże 2. są skromne, mało rzucają się w oczy 3. są bardzo drogie, ale ładne 4. bardzo podobne do nich kolczyki miała moja mamusia na ślubie - ma swoje do dziś i początkowo miałam iść w nich: kółka wkrętki z cyrkoniami 5. planowana fryzura - czesanie próbne w moje urodziny (wtorek) Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-04-05 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i ![]() ![]() Dobrze że ominęła mnie ta rozmowa o płodzeniu itp. Ja nawet nie wiem co to, ja jestem jeszcze przed ślubem ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-04-05 o 23:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
OMG wczoraj się dopisałam a tu już nowy wątek...
Kasiu Gratuluję założenia CarrieBradshaw86 rewelacyjne rzucenie bukietu, po prostu padłam ![]() ![]() Kolczyki śliczniutkie, ja chcem takie ![]() Madziuniusia oglądając sale przyuważyłam jak dekoratorka zrobiła ogromne serce z kwiatów albo położyć za Wami świecąca listwę LED?? Czarnooka_Paula gratuluję chrześniaczki. Oby była duża, zdrowa i okrąglutka ![]() alejka 13 Nie jestem pewna, ale dla mnie to inne rzeczy. Zdaje mi się, że kurs to 10 spotkań z księdzem i rodziną a nauki to 3 zajęcia w poradni.... Fajny melonik ![]() ![]() ![]() maly_czlowieczek Może poszukaj bielizny w takich sklepach gdzie jest ciaśniejszy pod biustem a większa miseczka by bardziej wyeksponować piersi zobacz salon dopasowana (to jest w Wawie, ale może w Twoim rejonie będzie coś podobnego). Cytat:
![]() Tylko pamiętaj, nie może być wiatr, bo inaczej nie polecą w górę, ale efekt rewelacyjny
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.— Mark Twain |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.