|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Witajcie
![]() Dzisiaj zakupy świąteczne, od jutra zapieprz w kuchni ![]() Frezi wesele 14? Bo ja też jadę na ślubik ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-04-05 o 23:17 |
|
|
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to było hardcorowe.Już wolałam wypaprać trochę balsamu, a nie się męczyć ![]() Cytat:
Myślę, że nie mam tak dużo Tamte to opakowania po żelach i różnych bzdurach. Jedne nawet z 2008 roku, z hotelu ![]() Weź pod uwagę, że się kosmetyki też zużywają albo przeterminowują ![]() Mam excelika i jak go prowadzę to już 14 rzeczy wyszło (a nawet więcej, bo na początku usuwałam z excela, a teraz tylko status zmieniam A prowadzę od pół roku.
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-04-05 o 23:21 |
||
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro po pracy idę odebrać moje nowe okularki, są różowiutkieeeeee
![]() edit: haha będę patrzeć przez różowe okulary ;p |
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa Claris będziesz różowiutką landryneczką
ale przybij pionę ja chodzę w moich nowych sweet różowych spodniach do pracy ( oczywiście miały być czerwone )---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- uciekam do łóżka życzę miłej nocy wszystkim
|
|
|
|
#4355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! czekam na ten transparent ![]() Cytat:
Cytat:
med mam nadzieję że się uda będzie mi bardzo miło i przyszłemu mężowi też ![]() powiem wam jeszcze że się bardzo cieszę i mam mało czasu na czytanie w ogóle na siedzenie przed komputerem. byłam dziś w kościele z TŻtem i cała mszę miałam ataki kaszlu od kadzidła.. mam zapalenie krtani od 1,5 tygodnia i mi wcale nie przechodzi..claris różowe okulary brzmią bardzo pozotywnie! |
|||
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam okularów, na razie na spokojnie, bo dopiero na badanie idę w połowie maja, ale już prawie pewne, że mieć będę.
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiecznie cierpię na brak spodni
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
spoko spoko to nie jest taki wściekły róż, tylko taki ciemny, przygaszony, do wszystkiego będą pasować
ciekawe co M. powie jak mnie zobaczy, bo z mamą byłam je wybierać i nie wie jakie ![]() dobranoc lasencje |
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chyba się zmyję spać
|
#4360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jołki
![]() Cytat:
Ale później jest coraz gorzej Jestem dzisiaj po 13-stu godzinach pracy, czyli nasza norma, leżę w łóżku i nie czuję nóg Także póki co nieciekawieCytat:
Czeeeeść Chciałam tylko powiedzieć, że możliwe, że od razu Ci wypalą te pieprzyki Moja mama ostatnio też miała robione badania i od razu jej wypaliliSzef w dalszym ciągu jest ze mnie zadowolony Dzisiaj wspomniał nawet coś o umowie, więc jest dobrze Chociaż przyznam, że praca ciężka i po takim dniu jestem tak wykończona, że cały następny dzień ledwo żyję Także trochę niefajnie... No ale może się przyzwyczaję jakoś A jak nie to zawsze mogę trochę popracować a potem zacząć szukać czegoś innego A przynajmniej jakieś doświadczenie już będę miećMykam spać bo padam na ryj ![]() Zainstalowałam sobie simsy wczoraj i jutro będę grać ![]() Branoc |
||
|
|
|
#4361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Ja się tylko melduję, że żyję |
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() ostatnio z TŻ-em jest niebiańsko dziś mam rozmowę o pracę więc proszę o kciuki od 12.20
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Spałam do 8.40 Szok ![]() Zuken i będziesz zabijać simsy? ![]() Miko ![]() Laseczki, jak to u Was wygląda ze Świętami? Jeśli nie mieszkacie z rodzicami, kiedy jedziecie? Same przygotowujecie jedzenie i dowozicie, czy jedziecie wcześniej i pomagacie w gotowaniu, czy może jeszcze inaczej? Ja zawsze pracowałam w pt, więc dopiero po pracy wieczorem przyjeżdżałam i w sb pomagałam, a w tym roku TZ jedzie ze mną, a ma jutro mecz o 15.00, więc będziemy jechać dopiero wieczorem razem, żeby nie ciągnąć dwoch aut... I mam trochę wyrzuty sumienia, że przyjadę "na gotowe"... ![]() Pomyślałam, że zrobię dwie sałatki i upiekę ciasto marchewkowe, u nas nigdy go w domu nie było, a już kilka razy mieliśmy robić, to bym zrobiła. Jak to u Was wygląda?
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-06 o 09:29 |
|
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i dziękuje za zaproszenie
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.Też chciałam zameldować,że żyję i mam się nieźle.
Dyrektor tutaj ma stały podgląd i uzywa go bardziej niż mój.Straszna to katorga, bo tu mam mniej roboty niż u nas i czasem się strasznie nudzę (dziwne ).Wczoraj skończyłam pracę o 14. I samochód mam w naprawie,ale i tak ciągle jeżdżę firmowym ![]() Spróbuję coś nadrobić jak sobie pojedzie na naradę
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja od wczoraj już w domu tż może do mnie dołączy ![]() Magda pytałaś o organizację - ja zazwyczaj jestem w domu przed świętami i pomagam czasem w większości organizuję, bo rodzice pracują
|
#4369 | |||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chcoaiz do moej mamy kuplam jeszcze makowca
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||
|
|
|
#4370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że mnie nie będzie urodziny mamy... ale wypiję Twoje zdrowie - i wrocławski zlot na pewno też Cytat:
teściu jest na emeryturze, a siostra P. nie pracuje, tylko studiuje, więc oni pomagają mamie P. w organizacji wszystkiego, ja tylko na bieżąco nakrywam do stołu u mnie w domu podobnie: rodzeństwo pomaga mamie, nie ma sensu nawet, bym jako kolejna osoba przyjeżdżała pomóc, bo aż tyle roboty nie ma. i nie czuję wyrzutów sumienia ja nie przywożę dodatkowego jedzenia, bo zawsze jest go i tak za dużo. przywożę tylko słodkie, bo lubię rok temu przywiozłam po pół blachy ciasta marchewkowego, a w tym roku przywiozę muffiny i babeczki na wielkanocne śniadanie idziemy do rodziców P., na obiad do moich w poniedziałek my się opieprzamy, chyba że P. pracuje, to wtedy ja się opieprzam albo jadę do mamy i tyle ale ja wygodna jestem i wyrzuty sumienia są mi obce DOBRY idę na rozmowę o pracę dziś ale nie mam ani grama stresu, bo wiem, że nie przyjmę tej pracy, choćby mnie błagali fajnie
|
||
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi wow,ale kolorowo
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
a ja klasycznie nie umiem sobie tego wyobrazić
to znaczy, że ślicznie i kolorowo to na pewno, ale jakaś konkretna scenka z przykładami tych kolorów mi się w głowie nie pojawiła
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa w Jasmin
Ale są chyba i w naturzeA chcesz jakieś? To mogę zorganizować ![]() Potrójne cienie kosztują chyba po 10zł Przejrzyj stronkę ich - link jest na blogu, powiedz co chcesz, ja zweryfikuję, czy są to napigmentowane maty
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-04-06 o 10:43 |
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies gdzie kupić te kosmetyki Miyo?
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zawsze piszę, gdzie kupuję. Ale tak na serio to w Jasmin.
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-04-06 o 10:35 |
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
szałłłłłłłłł
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
nie zamówiłam sobie z allegro i zamiast czerwonych przyszedł odcień różu . Ale nawet nie opłacało mi się ich odsyłać kupiłam je za całe 6 zł nowe .
A TŻ powiedział, że są fajne więc sobie zostawiłam i tak potrzebowałam do pracy . Witam
|
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- to dziecko jest prześliczne i jaką ma plastyczną twarzyczkę normalnie jak gwiazdor filmowy http://www.joemonster.org/art/19799/...k_na_drozdzach pamiętam go z demota: http://demotywatory.pl/1295118/Nie-martw-sie-mamo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

genialne!

będzie mi bardzo miło i przyszłemu mężowi też
od 1,5 tygodnia i mi wcale nie przechodzi..
13.03.2008

A jak nie to zawsze mogę trochę popracować a potem zacząć szukać czegoś innego

13.09.2014
biedaku, w Biedronce jest promocja na żurawinę 
urodziny mamy... ale wypiję Twoje zdrowie - i wrocławski zlot na pewno też