Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 12:08   #301
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak pisałam o wizażu?
Okazało się, że miałam mieć tylko próbną fryzurę, bez makijażu. Najlepsze jest to, że przy tej babce zapisywałam sobie w notesie i patrzyła co piszę, jeszcze w ten dzień mamę umówiłam na farbowanie.
Ale to w sensie kobita sobie źle zapisała tak?
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Co za dzień... Jeszcze listonosz mnie wkurzył... Chyba przyszły długopisy, ale on zamiast wejść do drzwi (od bramki 10m) to on wolał zostawić awizo w skrzynce!!! A ja go nie widziałam, że idzie akurat
Niektórzy listonosze to powinni normalnie pracować za darmo, bo za taka pracę to sie wynagrodzenie nie należy. Ja kiedyś jednego przyłapałam, jak sobie w najlepsze wypisywał awizo, trzymając kopertę w ręce. Myślałam, że go tam ubiję i do tej skrzynki razem z awizem wepchnę. Innym razem - dzwoni domofon - listonosz. Otwieram, czekam i czekam i .... awizo w skrzynce. Myślałam, że poczte rozniosę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:11   #302
ewika19
Zadomowienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ale jak to bez pracy co się stało samochód nie zając nie ucieknie
Chyba po prostu kryzys dopadł naszą firmę. Nie spodziewałam się tego w ogóle bo szef zawsze powtarzał że jest ze mnie bardzo zadowolony. No ale nie takie problemy ludzi dotykają.

A z samochodem to w sumie bardzo długa historia. Ostatnio ciągle się nam coś komplikuje.

No ale przedstawiam Wam naszych nowych podopiecznych- Milunię i Tuptusia (podobno dwie siostrzyczki, Tuptuś ma tylko męskie imię ;D). Są z nami tydzień i podbiły serca każdego domownika
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mila i tuptus1.jpg (101,8 KB, 41 załadowań)
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:14   #303
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
napisała mi firma od tych kolczyków czy chcę takie zapięcie jak na aukcji czy wolałabym sztyft i wezmę chyba sztyft lepiej to wygląda??

1 zdjęcie zapięcie półokrągłe
2 zdjęcie zapięcie sztyft
Moim zdaniem angielskie masz praktyczniejsze, wkretka moze Ci sie przypadkiem "wydostac" z uszka, zas bigiel angielski masz zapiety i pomimo harcow na parkiecie nie wyleci. Juz nie wspomne ze bigle ang sa drozsze, wkretki tansze, wiec pewnie na reke byloby im dac wkretki
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:15   #304
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość

No ale przedstawiam Wam naszych nowych podopiecznych- Milunię i Tuptusia (podobno dwie siostrzyczki, Tuptuś ma tylko męskie imię ;D). Są z nami tydzień i podbiły serca każdego domownika
Ale słodkie futrzaki Jakbym nie miała alergii to tez bym sobie jakiegoś futrzaka do domku przygarnęła.
Stary 2012-04-06, 12:15   #305
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Wydaje mi się , że malwuś jest mocno pomijana i tylko gosza i gosza, a to tylko 4 dni różnicy. Nawet sama malwuś w poprzednim wątku to powiedziała, że czuje się pominięta, jedna z PM-ek napisała jej, że będzie się pytać jak będzie 10 dni do ślubu i nic jakoś nikt nie zwraca uwagi
Mi by było smutno. Nie chce tu się rozczesać nad dyskusją, która nie ma sensu. Chciałam tylko zwrócić na to uwagę
Wiem, że gosza ma urodzinki dzisiaj i jej się jeszcze więcej uwagi
a miałam coś napisać, ale nie ma sensu byśmy sobie o jakieś głupoty języki strzępiły

Ja tak na chwilę oczywiście bo jeszcze w pracy sajgon się zrobił a mam w planach przed 15 wyjśc by w końcu do domu wyjechać.
Poza tym ciągle coś załatwiam, robię dzownie i już powoli się nie wyrabiam.
Jedyna rzecz posieszająca to taka, że z mojej rodziny tylko jeden wujek nie potwierdził czy będą czy nie - reszta dzwoniła z konkretnymi odpowiedziami i ja juz wiem jak to wygląda. Natomiast od strony TŻta ponad połowa nie zadzwoniła albo ciągle zmienia zdanie (raz mówią, że będą a raz mówią, ze nie). A do tego dochodzi przyszła teściowa, która nie potrafi rozmawiać tak aby ludzie jej odpowiadali konkretnie tlyko jeszcze namawia, że jak się wahają, to niech sięzastanowia i przyjdą

No nic lecę nadrabiać Was!
Stary 2012-04-06, 12:17   #306
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
wreszcie Was doczytałam, pędzicie jak wielkanocne zające

goszu imienniczko moja kochana - życzę Ci aby 10 kwietnia był dla Ciebie i Twojego przyszłego (na razie) męża początkiem długiej, szczęśliwej i pełnej miłości drogi

a ja mam dziś 50 dni do ślubu

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:20   #307
(kicia)
Zakorzenienie

Ja wychodzę z założenia że jak ktoś na prawdę chce przyjść to przyjdzie i prosić nikogo nie będę. Ja proszę na wesele ludzi którzy wiem że mnie nie zawiodą. Wiem wiem że wielu z was też się tak wydawało ale na prawdę wiem że na nich mnie liczyć. Mam oczywiscie kilka osób które zaprosiłam bo tak wypada i szczerze wisi mi to czy przyjdą
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:23   #308
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ja wychodzę z założenia że jak ktoś na prawdę chce przyjść to przyjdzie i prosić nikogo nie będę. Ja proszę na wesele ludzi którzy wiem że mnie nie zawiodą. Wiem wiem że wielu z was też się tak wydawało ale na prawdę wiem że na nich mnie liczyć. Mam oczywiscie kilka osób które zaprosiłam bo tak wypada i szczerze wisi mi to czy przyjdą
Ja mam tak samo dlatego nawet nie mam w zaproszeniu napisane by potwierdzić przybycie zbędny kłopot dla moich gości
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:24   #309
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
wreszcie Was doczytałam, pędzicie jak wielkanocne zające

goszu imienniczko moja kochana - życzę Ci aby 10 kwietnia był dla Ciebie i Twojego przyszłego (na razie) męża początkiem długiej, szczęśliwej i pełnej miłości drogi

a ja mam dziś 50 dni do ślubu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:28   #310
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wlasnie sie posikalam

WESOŁYCH ŚWIĄT ZYCZE JA ORAZ FABRYKA FAJNYCH FOT GRUBY CZARNY KOT pomysłowśc mojego Narzuta chyba nei ma granic
wasz kot to transwestyta ?

Cytat:
Chyba po prostu kryzys dopadł naszą firmę. Nie spodziewałam się tego w ogóle bo szef zawsze powtarzał że jest ze mnie bardzo zadowolony. No ale nie takie problemy ludzi dotykają.

A z samochodem to w sumie bardzo długa historia. Ostatnio ciągle się nam coś komplikuje.

Nawet nie mów... nasze audi najchetniej byśmy zepchnęli z mostu

Fajne misiaki
Stary 2012-04-06, 12:30   #311
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ale to w sensie kobita sobie źle zapisała tak?
Wmawia mi, że w ogóle o tym mowy nie było

Cytat:

Niektórzy listonosze to powinni normalnie pracować za darmo, bo za taka pracę to sie wynagrodzenie nie należy. Ja kiedyś jednego przyłapałam, jak sobie w najlepsze wypisywał awizo, trzymając kopertę w ręce. Myślałam, że go tam ubiję i do tej skrzynki razem z awizem wepchnę. Innym razem - dzwoni domofon - listonosz. Otwieram, czekam i czekam i .... awizo w skrzynce. Myślałam, że poczte rozniosę
Jakie podjęłaś działania?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:33   #312
MARGIDA
Wtajemniczenie

dla wszystkich pracujących dzisiaj życzenia świąteczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wesołych świąt.jpg (62,8 KB, 19 załadowań)

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-04-06, 12:37   #313
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
wasz kot to transwestyta ?

Nawet nie mów... nasze audi najchetniej byśmy zepchnęli z mostu

Fajne misiaki
: hahaha:
tak lubi sie przebierac nawet w filmach czasem gra
http://fabrykafajnychfot.pl/?tag=wie...dukcje-filmowe

i przebiera sie od swieta http://fabrykafajnychfot.pl/?tag=kartka-swiateczna

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:41   #314
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekujemy Ja dzis podobnie mam w pracy
Stary 2012-04-06, 12:42   #315
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Dziekujemy Ja dzis podobnie mam w pracy
a ja ma dziś zapiernicz

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-04-06, 12:42   #316
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Wmawia mi, że w ogóle o tym mowy nie było

Jakie podjęłaś działania?
No to niezła klientka Szkoda słów.

A co do listonosza, to skarga była. Ale szczerze w to wątpię, żeby ktoś te skargi jakoś rozpatrywał i uwzględniał.
Cytat:
Ja tak właśnie dzisiaj wyglądam w pracy. Tak się gapię w monitor i noc z tego nie wynika
Stary 2012-04-06, 12:45   #317
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
a ja ma dziś zapiernicz
to tak jak ja
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:47   #318
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny to ja się wam wyżalę na moją przyszłą szwagierkę. Otóż wczoraj poszłam zapytać teściową co mam przygotować na święta. Ona mi mówi, że nic nie muszę ona się tym zajmie, żebym sobie odpoczęła. Na co wtrąca się szwagierka i mówi "nie bądź taka, daj się Madzi wykazać, przecież też musi coś zrobić". Nie wkurzyłoby mnie jej gadanie, gdyby nie sytuacja, która miała miejsce jakieś 2 miesiące temu. Otóż byłam wtedy u teściowej i coś sobie gadałyśmy i ona mówi, że zrobi pierogi i nam przyniesie. Na co moja szwagierka "Zaczyna mnie to wkurzać, a co to Madzia nie ma rączek, żeby sobie sama zrobiła?". Teściowa pierogi robi pyszne, a ja nie lubię i nie umiem ich robić. Tzn. zrobię, ale ku...wiam przy tym niemiłosiernie. Dodam, że owa szwagierka moja ma 23 lata nie pracuje, nie studiuje i kłoci się z rodzicami o kasę... Taką to będę miała szwagierkę. Mam nadzieję, że znajdzie sobie chłopa w końcu i ją wyprostuje trochę.
Olać chamską gówniarę Nie przejmuj się nią

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Odebraliśmy dzisiaj wódkę Wiem, że może kiepski dzień na takie zakupy, ale promocja jest tylko do jutra, a kartony były specjalnie dla nas sprowadzane, więc o 6.00 byliśmy już w hurtowni. Mamy 192 butelki Lubelskiej Trzy Zboża na ok. 150 osób na dwa dni plus wieczór kawalerski I nawet kilkadziesiąt groszy taniej nam policzyli na butelce niż miało być pierwotnie, w sumie zapłaciliśmy około stówkę mniej. Jestem zadowolona.

Cytat:
Innym razem - dzwoni domofon - listonosz. Otwieram, czekam i czekam i .... awizo w skrzynce. Myślałam, że poczte rozniosę
Też mi się czasem tak zdarza...

Cytat:

Ale słodziaki

Szefowa puściła nas dziś wcześniej, więc jestem już w domu. Idę zaraz zjeść obiad i biorę się za pomaganie Mamie. W międzyczasie muszę zrobić rachunek sumienia, bo jak tylko Tż wróci z pracy - idziemy na pierwszą, przedślubną spowiedź. Mam nadzieję, że nie będzie wielkich kolejek, chociaż to głupia nadzieja Trzymajcie kciuki żebyśmy przeżyli

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:52   #319
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
No to niezła klientka Szkoda słów.
Normalnie tamtą to chyba uduszę, ta kolesiówa mi powiedziała, że możemy się umówić na próbny dzień przed weselem...

Wydawało mi się zawsze, by próby makijaż i próbna fryzura była zrobiona w jeden dzień, by ocenić jak to współgra...

Szukam już nowej
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:54   #320
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja ma dziś zapiernicz
Oj to wspolczuje i Kindzi tez
Cytat:
Ja tak właśnie dzisiaj wyglądam w pracy. Tak się gapię w monitor i noc z tego nie wynika
To tak jak ja
Stary 2012-04-06, 12:55   #321
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:59   #322
magdalennne
Wtajemniczenie

Aj z tym listonoszem do początku były problemy. Już i tak cud się stał, że to awizo trafiło do naszej skrzynki, bo ile się naprosiliśmy, żeby przesyłki do nas przynosił do nas a nie do teściowej to nasze. Ona mieszka po drugiej stronie ulicy i sam kiedyś powiedział, że nie chce mu się chodzić. W końcu pogroziliśmy mu, że zgłosimy to na poczcie i zaczął się fatygować do nas.

A futrzaki są boskie Na stałe już zostaną z wami?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:02   #323
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Goszu - Zdrówka, szczęścia, pomyślności, uśmiechu i mnóstwa miłości!! Moja mama też ma dziś urodzinki

Kindziu - co do tych zapięć to nie wiem co Ci doradzić, ma w swojej kolecji biżu biżu nie mam takich zapięć jak na 1 zdjęciu. Wydaje mi się że te drugie efektowniejsze są ale jak dziewczyny piszą, że te pierwsze mają byc lepsze to może jednaj te 1 weź

mały_człowieczku - Super zestawienie Ale gdzie są focie? gratuluję 100dniówy, nie martw się z wszystkim się wyrobicie, pomyśl o nas które jestesmy za granicą.. ja to tylko na necie sobie ślubne bibeloty pooglądac mogę a jak wracam do pl na chwilę to latam za wszystkim z wywalonym jęzorem heh taka prawda

Chatko - kciukacze się trzymają all the time

Witkusiaczku - numer 3 są jak nie lubię takich długich i rozbudowanych kolczyków tak te chciałabym mieć szkoda tylko że drożyzna.. Ale 1 tez są śliczne i jak jeszcze piszesz że idealnie pasują, to bierz te

Joanna1227 - pięknie wyglądasz w swojej sukni

Magdalenne - bardzo Ci współczuję szwagierki.. wyobrażam sobie, że nieswojo musiałaś się poczuć i w ogóle czuć tam ale ona jest jeszcze młoda i "postrzelona"więc naprawdę nie zaprzątaj sobie nią głowy
AAA i a propos szwagierek to moje są no ok ale jedna z nich minimum 4 razy zawołała na mnie imieniem byłej mojega Tż!!! MImo iz w tym czasie byliśmy już długa chwilę ze sobą Wiecie jak mi było strasznie przykro.. Oczywiście strzeliłam focha, wielkiego jak tylko sie da! Bo raz sie może zdarzyć, rozumiem ale tyle razy, bez kitu. Obraza majestatu normalnie i tyle

Eika19 śliczności te króliczki, rany ale mi się podobają
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:14   #324
magdalennne
Wtajemniczenie

I wiecie co? Macie rację! Zrobię coś pysznego, żeby się zamknęła I tak miałam zamiar piec ciasto i robić sałatkę

Koleżanka mi mówiła kiedyś, że jadła ciasto milky way i było pyszne. Czy ma któraś może sprawdzony przepis? Bo w necie jest tyle różnych, że trudno przewidzieć, które będzie lepsze

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Magdalenne - bardzo Ci współczuję szwagierki.. wyobrażam sobie, że nieswojo musiałaś się poczuć i w ogóle czuć tam ale ona jest jeszcze młoda i "postrzelona"więc naprawdę nie zaprzątaj sobie nią głowy
AAA i a propos szwagierek to moje są no ok ale jedna z nich minimum 4 razy zawołała na mnie imieniem byłej mojega Tż!!! MImo iz w tym czasie byliśmy już długa chwilę ze sobą Wiecie jak mi było strasznie przykro.. Oczywiście strzeliłam focha, wielkiego jak tylko sie da! Bo raz sie może zdarzyć, rozumiem ale tyle razy, bez kitu. Obraza majestatu normalnie i tyle
Ja tam zlewam na nią generalnie. Z resztą mój TŻ szybko ją stawia do pionu w takich sytuacjach, ale wczoraj akurat byłam sama.... A z tymi imionami to u mnie była taka sytuacja, że na naszej drugiej randce pojechaliśmy z TŻ do Kazimierza i tam sobie chodziliśmy i tak było fajnie, a on do mnie "Basiu,..." i coś tam dalej. No gdybym miała bliżej do domu to bym go tam zostawiła, ale musiałam jakoś wrócić
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:17   #325
fablous
Zakorzenienie

Dziewczyny czy któraś z Was używała może podkładu Estee Lauder Double Wear? Lub może polecacie jakiś dobry, długotrwały podkład do cery mieszanej? Zaczynam kompletować kosmetyki do makijażu ślubnego

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:19   #326
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
I wiecie co? Macie rację! Zrobię coś pysznego, żeby się zamknęła I tak miałam zamiar piec ciasto i robić sałatkę

Koleżanka mi mówiła kiedyś, że jadła ciasto milky way i było pyszne. Czy ma któraś może sprawdzony przepis? Bo w necie jest tyle różnych, że trudno przewidzieć, które będzie lepsze

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Ja tam zlewam na nią generalnie. Z resztą mój TŻ szybko ją stawia do pionu w takich sytuacjach, ale wczoraj akurat byłam sama.... A z tymi imionami to u mnie była taka sytuacja, że na naszej drugiej randce pojechaliśmy z TŻ do Kazimierza i tam sobie chodziliśmy i tak było fajnie, a on do mnie "Basiu,..." i coś tam dalej. No gdybym miała bliżej do domu to bym go tam zostawiła, ale musiałam jakoś wrócić
gdyby nie wielki piątek to bym skoczyła do cukierni po takie ciacho. Co do przepisu nie pomogę bo nigdy taskiego ciacha nie robiłam.
A ja wczoraj się popisałam przy pieczeniu ciast. Miałam zaplanowane pieczenie babeczek maślano- jogurtowych, babkę piaskową i taką cytrynową i co z tego wyszło? Wielkie nic, bo tak robiłam zakupy, że zapomniałam o mące ziemniaczanej, o dużej ilości cytryny o sodzie i musiałam się ograniczyć tylko i wyłącznie do babki cytrynowej i babki cytrynowo - kakaowej... mam nadzieję, że wyszły dobre bo pierwszy raz robiłam z tych przepisów.
Stary 2012-04-06, 13:21   #327
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was używała może podkładu Estee Lauder Double Wear? Lub może polecacie jakiś dobry, długotrwały podkład do cery mieszanej? Zaczynam kompletować kosmetyki do makijażu ślubnego
osobiście nie, ale moja ulubiona blogerka sama robiła sobie makeup własnie z tym podkładem

http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/...y+makija%C5%BC

http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/...nzje-plus-info

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-04-06 o 13:26
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:28   #328
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:

I bardzo dobrze! Nie ma co sobie głowy zawracać niewychowaną smarkulą Ja ogólnie nabrałam dużego dystansu do mojej szwagierki ale jestem uprzejma i wsio, cała etykieta ale swoje pamiętam. Hehhe a Ty też widzę dobrą miałaś akcje z tą 2 randką ale to początek może się zdarzyć byle nie częściej

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

kasiu_kuku miałam juz kiedyś pisac ale mi wyleciało, masz prześwietny avatarek Czy to Ty? maybe
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:29   #329
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
osobiście nie, ale moja ulubiona blogerka sama robiła sobie makeup własnie z tym podkładem

http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/...y+makija%C5%BC

http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/...nzje-plus-info
Też znam tą blogerkę, uwielbiam jej wpisy
Dzięki za linka
Widzę, że ona użyła Estee Lauder Dobule Wear Light. Zastanawiam się pomiędzy jednym a drugim. Pójdę chyba do Douglasa i poproszę, żeby mi pomalowały połowę twarzy DW a drugą połowę DW Light i porównam efekt. Muszę się dobrze rozeznać bo w ciemno nie kupię podkładu za 160zł

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 13:33   #330
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
[/COLOR]kasiu_kuku miałam juz kiedyś pisac ale mi wyleciało, masz prześwietny avatarek Czy to Ty? maybe
Nie, nie mój. Na wizażu nie chciałam wklejać własnej facjaty Swoje zdjęcia wklejam tylko na fb i to dla wyslejkcjonowanej grupy ludzi odkąd znajdywałam je na wszelakach pingerach itp. No i na oficjalnej stronie TŻ są.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości