|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
Gdybym ja miała się przejmowac czy ktoś wejdzie na moją notke czy też nie ... to bym w ogole bloga nie pisała.
|
#4982 |
|
Konto usunięte
|
Też ostatnio u mnie z lekka posucha jeśli chodzi o komentarze, ale trudno, piszemy!
Przygotowałam już całą nagrodę na planowany konkurs, ciekawa jestem, czy zachęci kogoś do udziału ![]() Co myślicie? |
|
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4984 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33384240]Też ostatnio u mnie z lekka posucha jeśli chodzi o komentarze, ale trudno, piszemy!
Przygotowałam już całą nagrodę na planowany konkurs, ciekawa jestem, czy zachęci kogoś do udziału ![]() Co myślicie?[/QUOTE] Lakier CC i produkty Kobo- myślę, że to skłoni ludzi do wzięcia udziału
|
#4985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Orli, nagrody super, jak nie zapomnę, to na pewno wezmę udział.
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
Piekne nagrody <3
korektory z KOBO i mój ulubiony podkład <3 biore w tym konkursie udział na ślepo nawet jak będzie trzeba wysłać zdjęcie topless XD
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33384240]Też ostatnio u mnie z lekka posucha jeśli chodzi o komentarze, ale trudno, piszemy!
Przygotowałam już całą nagrodę na planowany konkurs, ciekawa jestem, czy zachęci kogoś do udziału ![]() Co myślicie?[/QUOTE] Gdzie mogę się zgłosić?
|
|
|
|
#4988 |
|
Raczkowanie
|
Przygotowałam już całą nagrodę na planowany konkurs, ciekawa jestem, czy zachęci kogoś do udziału ![]() Co myślicie?[/QUOTE] swietne nagrody przygotowalas
|
|
|
|
#4989 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Przygotowałam już całą nagrodę na planowany konkurs, ciekawa jestem, czy zachęci kogoś do udziału ![]() Co myślicie?[/QUOTE] pewnie że skusi, już czekam ![]() u mnie też ostatnio mniej odwiedzin, dziś zrobiłam notkę o CND zapraszam ![]() i wracam do przygotowań świętecznych |
|
|
|
#4991 |
|
Konto usunięte
|
O, cieszę się, że Wam się podobają
![]() Konkurs ogłoszę jak dobiję do 700 obserwatorów, brakuje jeszcze 20 ![]() Będzie to konkurs makijażowy, ale dość nietypowy, mam nadzieję, że to Was nie odstraszy Na razie więcej nie powiem
|
|
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kilka lat temu z poprzedniej pracy nie dostarczyli mi na czas Pitu, więc rozliczyłam się z tego co miałam. Zapytałam się Pani przy składaniu rozliczenia co robić, kazała mi się nie przejmować, bo za wszystkie tego typu sytuacje obciążany jest pracodawca. ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33384240]Też ostatnio u mnie z lekka posucha jeśli chodzi o komentarze, ale trudno, piszemy! Przygotowałam już całą nagrodę na planowany konkurs, ciekawa jestem, czy zachęci kogoś do udziału ![]() Co myślicie?[/QUOTE] Mnie na pewno
|
|
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4994 | |
|
Zadomowienie
|
Przygotowałam już całą nagrodę na planowany konkurs, ciekawa jestem, czy zachęci kogoś do udziału ![]() Co myślicie?[/QUOTE] Połowę z tych rzeczy mam, więc ja raczej odpadam, ale myślę że jak ktoś nie ma, to się zainteresuje. ![]() Cytat:
Babka bardziej uparta ode mnie i chyba po prostu chciała mi zrobić na złość i blefowała, ciekawe czy to w końcu zmienią. ![]() Moja sytuacja jest o tyle inna, że ja PIT mam, tylko że go nie powinno być, firma niby już wszystko zgłosiła i się rozliczyła i NIBY nie mogą nic zmienić. Ciekawe co z tego wyniknie w końcu. A ten głupi, nieprawidłowy PIT na 130zł zaważał na tym, czy dostaniemy z mamą prawie 1500zł zwrotu. ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- A co jeszcze jest śmiesznego w tej sytuacji, zatrudniona byłam przez znajomą znajomej znajomego, który pracował w tej firmie, a oni potrzebowali hostessy. Przepracowałam kilka dni, NIE PODPISYWAŁAM ŻADNEJ umowy, a nagle dostaje PIT i to jeszcze nieprawidłowo wystawiony ![]() I jeszcze pani zasłania się tym, że ona PITa wycofać i zmienić na ryczałt nie może, bo przy podpisywaniu umowy nie wyraziłam chęci rozliczenia ryczałtowo. Pomijając to, że umowy nie podpisywałam i że nawet jakbym podpisywała to o rozliczaniu się i tego czy chce PIT czy ryczałt nie miałabym pojęcia, to po co miałabym mówić że chcę ryczałt, skoro poniżej 200zł nie wystawia się PITa? Firma duża i ogólnopolska a takie wałki robi...
|
|
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ dostałam piękny odcień szminki w GlossyBox'ie
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszło mi z Zusu do rozliczenia bo mam rente a jak mam samą rente to nic nie musze robić bo ZUS mnie sam rozliczy. W kwietniu dwa razy pracowałam na wykładaniu towarów - no i w lutym przyszedł mi PIT z moimi 135 zł .. teraz się dowiaduje, że w ogóle takiego czegoś nie powinnam dostać
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
aaaa ja sie ulotnilam z pracy bo mnie rozklada :P wpisalam 2 faktury z peggu sage i wrocilam :P oczywiscieeee...jeden nasz punkt zamowil sobie pudeleczko na ozdoby ale stwierdzilam ze bedzie idealne na pomadki co by mi sie nie walały wszedzie to sobie zgarnelam pudeleczko i wlasnie bawie sie w przenoszenie pomadek haaaaaaaa pokaze efekt koncowy a pudeleczko jest o tyle fajne ze kazda przegrodka otwiera sie osobno wiec pozostale szminki ktorych nie uzywamy nie wietrza sie
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, zmieniłam zdanie, w tym odcieniu szminki wyglądam jak tleniona solara w białej mini i białych kozaczkach
|
#4999 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#5000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale moja księgowa mówiła że miała już takie sytuacje, raz miała PIT na 30zł. I ogólnie kij z tym PITem, rozliczyłabym się normalnie, gdyby nie to że razem z nim przekroczyłam roczny dochód 3091zł o kilka zł i przez to moja mama nie dostanie ponad 1000zł zwrotu za mnie, a ja nie dostanę tych kilku groszy zwrotu, które dostałabym za drugi PIT na kwotę ponad 2000. Przez czyjś błąd i widzimisię. |
|
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
Już 5000 postów?
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej
![]() Ostatnie dwa dni miałam zapieprz od rana do wieczora, nawet nie odpalałam kompa za bardzo :P Dzisiaj mi się udało nadrobić blogi i za chwilę wrzucę aktualizację włosów. W ogóle jestem dzisiaj zła na pocztę polską: Rano przyjechał facecik z paczką z BU - swoją drogą bardzo szybko przyszło, jestem zadowolona ![]() Potem przyszła pani listonosz z kolejnym listem od tej dziewczyny z wymianki - nie chce mi się już z nią dyskutować, przynajmniej wyszłam w miarę na zero, szkoda tylko, że są tacy ludzie, którzy uważają, że takie wymianki to są od tego, żeby kogoś zrobic w jajo i wymienić szmatę na coś fajnego... A jakiś czas później w skrzynce znalazłam awizo, w dodatku z zaznaczeniem, że zawiadomienie powtórne, a moja mama wczoraj nawet pytała na poczcie czy nie mają czegoś dla mnie... Cały czas był ktoś w domu, fakt, czasami nie słyszymy dzwonka, ale nie rozumiem, czemu 3 osoby u nich roznoszą paczki w jednym rejonie. No i sprawdzę co jest w środku dopiero we wtorek, a nie ukrywam, że czekam z utęsknieniem w sumie jeszcze na 3 paczki - z iherb, z buyincoins, i wymiankową. |
|
|
|
#5003 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczęta
![]() Byłam dziś w dwóch z czterech Rossmannów, które są u mnie w mieście...szukałam tego flat topa z Ecotools i nie ma widziałyście je może u siebie? bardzo mi na nim zależy, ale nie mogę go dorwać...
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
Jest i notka o włosach!
|
|
|
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie kilka postów z tej strony, a w którymś, możliwe, że natraficie na link do nowego wątku...
![]()
|
#5006 |
|
Przyczajenie
|
Ups nie zauwazylam nowego wątku i zaspamowalam wam stary! PROSZE O WYBACZENIE!!
)Jest to moj pierwszy post w wątku wizazowym o blogach ,mam nadzieje że przyjmiecie mnie miło ![]() Również prowadzę bloga kosmetycznego już prawie 2 lata uff ![]() Zapraszam was bardzo serdecznie do luknięcia ![]() http://www.hikatrin.blogspot.com/ I jeszcze raz hej wam!
|
#5007 |
|
po prostu Em :)
|
Znów zaspamowałaś stary.
|
|
#5008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: widzę, że się spóźniłam.
|
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, napisałam w złej częsci
Wybaczcie
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb Edytowane przez SceneQueene Czas edycji: 2012-04-07 o 13:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

)