|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Witam się przedświątecznie
Może jakoś nadrobię
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaa, i kupiłam mixer
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, fajowo
![]() A ja 2 dzień ćwiczę brzuszki Taka będę- |
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
gocia
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeee, podrywaczko ja bardzo lubię moj mikser gothka - to będziesz hot!
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Cze karola
![]() Będę, będę Jak wytrwam w ćwiczeniach |
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne
![]() Wpadłam na chwilę życzyć Wam wesołych, bezdeszczowych i bezstresowych Świąt! |
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
moja inteligencja dzis w ogole spi chyba albo pojechala na urlop.
Czytam rozne ogloszenia - jakis domek letniskowy pod wawa - z ciekawosci zajrzalam i czytam..... "jest mozliwosc wstawienia kozy" - i mysle - wtf - po cholere komus koza w mieszkaniu? po czym do mnie doszlo ze to o taki piecyk chodzi a przed chwila babka z teatru wyslala nam linka do grafiku i nr tel do nas ktore sie bedziemy zmieniac - i wpisuje w tel zeby miec juz numery do dziewcyzn - Julia, Natalia, GOsia i Agata - juz zaczelam wpisywac prawie az sie skumalam,z e Agata to ja ajm dzinius
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Arra, jesteś miszcz
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() mam bardzo dużo pracy więc wpadłam tylko na chwilkę![]() Życzę Wam zdrowych spokojnych i radosnych świąt wielkanocnych
|
|
|
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu to będzie w użyciu od razu
|
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
ale się dzisiaj wkurzyłam, dzwoni rano nasz sąsiad i mówi mężowi, że się policja kręci przy samochodzie i niech lepiej zaparkuje samochód gdzie indziej (Tż postawił samochód na chodniku, pozostawiając oczywiście ponad metr dla pieszych). Mąż zszedł i wrócił z mandatem: 100 zł i 1 pkt karny! Okazało się, że inny "dobry" sąsiad zrobił zdjęcie i wysłał do komendanta! No i dlatego policjanci musieli wypisać mandat bo w innym przypadku byłoby pouczenie...
Jak ja uwielbiam życzliwych sąsiadów! Zwłaszcza, że rzadko nam się zdarza postawić tak samochód, a chodnik i tak jest rzadko uczęszczany ![]() A tak po za tym: Dziewczyny życzę Wam: Zdrowych, pogodnych świąt spędzonych w rodzinnej i ciepłej atmosferze oraz wesołego jajka i smacznego zająca
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
ilsa wyglada smakowicie
![]() ja jutro bede robic brownie z maslem orzechowym z bloga carmi osz co za sasiad
|
|
#4488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musisz być nieźle zakręcona. Zawsze masz takie przygody, że masakra ![]() A ja właśnie się zbieram na basen. Już dzisiaj biegałam i trochę ćwiczyłam (stretching brzuszki, półprzysiady i ćwiczenia na dupkę, będzie jeszcze a6w)
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczęta
![]() wpadłam na moment by Wam życzyć pięknych, radosnych i słonecznych Swiąt! by każda z Was odpoczęła i nabrała sił na kolejne tygodnie ![]() ![]() ![]() ja w czwartek rano dotarłam do domku i wczoraj odpadłam o 20 masakra..byłam tak nieprzytomna, że kompletnie nie wiem co komu mówiłam..a dzisiaj od rana pieczenie mam już ananasowca, 2 makowce, 2 keksy, sernika złotą rosę, seromakowca, 2 babki drożdżowe + małe babeczki do święconki i babkę cytrynową, Isaurę.. a będzie jeszcze ciasto cappuccino ![]() tak więc ciast będzie bardzo dużo,ale w sumie też nas sporo będzie
|
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprowadzasz do domu małe wygłodniałe wilczki ?
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi crazy, ale będzie 10 osób..mama pewnie połowę zamrozi, bo jeszcze nigdy nie udało nam się zrobić ciast tak akurat..zawsze przesadzimy jakoś hurtowe ilości nam wychodzą![]() ale i tak ja najbardziej czekam na żur
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi, że tak zaczynacie święta ![]() i Tobie też spokojnych świąt Cytat:
kocham serniki ![]() Maja, jejku, ile ciast mi takie rozmrożone nie smakują tak fajnie jak świeże. nie lubię jak jest dużo za dużo jedzenia, bo potem mi każą albo jeść za pięciu, albo brać do domu jedzenia jak dla wojska jestem zwolenniczką jednego-dwóch ciast + babeczek na święta. po co więcej? każdy zje po kawałku-dwa i będzie cacy
|
||
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my sie z tż od rana nie odzywamy do siebie a co do OCM to wkurzało mnie że oczy są takie zaolejowane, w sensie widziłąm jak zza mgły. i w jakim celu używasz? tylko żeby oczyścić z makijażu czy liczysz na jakieś większe efekty? ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- naj, jak było na rozmowie? |
|
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie i na luzie
miły pan, ale nie wdawał się w szczegóły. za to mnie pytał dość szczegółowo, np. wypalił: ”A ile pani teraz zarabia?”. Takie dość niezręczne pytanie... ![]() mam dać znać we wtorek, jeżeli jestem zainteresowana, i mogę najpierw spróbować przez tydzień, oni mnie ocenią i jeśli będą mnie chcieć, to wtedy jeszcze z miesiąc-dwa pociągnę dwie prace. pogadałam z Arra pogadam z P. jeszcze, ale on uważa, że na spokojnie w końcu znajdę coś normalnego, czyli pracę na umowę o pracę i w biurze (na tym mi najbardziej zależy)
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
naj, też myślę, że spokojnie znajdziesz coś fajnego
|
|
|
|
#4499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda, że nie wiem który to - bym mu podziękowała od serca ![]() Cytat:
i to jeszcze dla 10 osób no nic będziecie mieć zapasy na później
|
|
#4500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak ściągnę soczewki to cały świat mam za mgłą, więc to norma. Przy OCM nic mi nie zamgliło. Używam, żeby doglębnie oczyścić pory, bo lubia mi się zapychać. Dodatkowo nabyłam dziś ściereczkę z mikrofibry i zobaczymy. Malować to i tak się mało maluję, czasem tylko róż nałożę i tusz do rzęs. No i dodatkowo każdy żel do mycia twarzy mnie wysusza i ściąga, nawet delikatne bez SLES po dłuższym stosowaniu. Teraz myję buzie też mydełkiem oliwkowym przywiezionym z wakacji, jest super, ale jak najdzie do oczu to jest dramat. ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Może jakoś nadrobię

wtf - po cholere komus koza w mieszkaniu? po czym do mnie doszlo ze to o taki piecyk chodzi 

13.03.2008

masakra..byłam tak nieprzytomna, że kompletnie nie wiem co komu mówiłam..