Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 18:53   #1861
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

buahhot, a mozna wiedziec w jakiej drogerii rpacujesz?

spoko, jak ja pracowałam w odziezowym tez było podobnie rozni ludzie sa na tym swiecie xD
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 19:01   #1862
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
W ogole musze Wam powiedziec, ze c☠uj jasny mnie strzela, jak widze ze dziewczyna otwiera tusz, patrze na nia, ona widzi ze ja obserwuje, bierze do reki kolejny, po czym podchodze do niej, pokazuje ze sa testery (pokazuje palcem konkretna butelke tuszu, mowiac juz odpowiednim tonem) to ona do mnie z tekstem: "musze sprawdzic czy sa pelne" no naprawde przestaje wierzyc w ludzi jak slysze takie farmazony tego glupiego spoleczenstwa. Yyy...przychodze codziennie rano do pracy i... "odlewam tusze"??? jak jej powiedzialam, ze niedawno je wylozylam (dalam jej wyraznie znac, ze wlasnie mnie podk☠☠☠ila) to ona na to: "dziekuje" i poszla. Bezczelna byla.
Spotykacie sie na codzien z takimi idiotami?
spora część społeczeństwa inteligencją nie grzeszy, chyba trzeba się po prostu przyzwyczaić

byłam na zakupach, kupiłam z kosmetyków tylko micela, bo mi się kończy, a poza tym dużego desperadosa, którego właśnie piję i zeszyt a4, już 3-ci w tym semestrze
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 19:06   #1863
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
karolcia ja jak zobaczyłam moje otłuszczone ciało w lustrze i pomyślałam że przyjdzie mi wyjśc na plaże w takim stanie powiedziałam sobie "dośc"

siedzę już z farbą na włosach

w ogóle byłam dziś w aster obejrzeć tę szafę essence... niestety nie ma wszystkich kolorów lakierów ale... była limitka crystallized niestety - było wszystko oprócz rozświetlaczy....
kupiłam tylko lakier c&g fateful desire....
Pochwal się jak wyszły woski
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Gratulacje dla tŻ
Dzięuję
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

kobieto, trochę się spóźniłam ale życzę Ci spełnienia marzeń i dużo miłości
Hej jak przygotowania do matury?
Cytat:
W ogole musze Wam powiedziec, ze c☠uj jasny mnie strzela, jak widze ze dziewczyna otwiera tusz, patrze na nia, ona widzi ze ja obserwuje, bierze do reki kolejny, po czym podchodze do niej, pokazuje ze sa testery (pokazuje palcem konkretna butelke tuszu, mowiac juz odpowiednim tonem) to ona do mnie z tekstem: "musze sprawdzic czy sa pelne" no naprawde przestaje wierzyc w ludzi jak slysze takie farmazony tego glupiego spoleczenstwa. Yyy...przychodze codziennie rano do pracy i... "odlewam tusze"??? jak jej powiedzialam, ze niedawno je wylozylam (dalam jej wyraznie znac, ze wlasnie mnie podk☠☠☠ila) to ona na to: "dziekuje" i poszla. Bezczelna byla.
Ja to nie rozumiem czemu nie ma w sklepach zarządzenia żeby złapany macacz kupował produkt który otworzył dwa razy by musiał wydać kasę to by się następnym razem zastanowił przecież w spoywczym nie otworzę jogurtu żeby sprawdić czy jest pełny i odłożę z powrotem do lodówki
Stary 2012-04-06, 19:12   #1864
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
buahhot, a mozna wiedziec w jakiej drogerii rpacujesz?

spoko, jak ja pracowałam w odziezowym tez było podobnie rozni ludzie sa na tym swiecie xD
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
spora część społeczeństwa inteligencją nie grzeszy, chyba trzeba się po prostu przyzwyczaić

byłam na zakupach, kupiłam z kosmetyków tylko micela, bo mi się kończy, a poza tym dużego desperadosa, którego właśnie piję i zeszyt a4, już 3-ci w tym semestrze
naprawdę, czasami ręce opadają mi z szelestem...

doobra ide po kawalek jablecznika

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Pochwal się jak wyszły woski

Dzięuję

Ja to nie rozumiem czemu nie ma w sklepach zarządzenia żeby złapany macacz kupował produkt który otworzył dwa razy by musiał wydać kasę to by się następnym razem zastanowił przecież w spoywczym nie otworzę jogurtu żeby sprawdić czy jest pełny i odłożę z powrotem do lodówki
No niestety czasami nie da się złapać z rękę. Czasami po prostu nie widzi się jak ktoś otwiera, przecież nie będę za każdym chodzić, kto stoi przy szafach z kolorówką.
Tak jak mowię, w☠☠☠☠iła mnie nieziemsko, z nastepną osobą, ktora przyczaje, juz obejdę się inaczej, nie będzie juz tak milo jak dzis (dodam tylko, ze byl to moj pierwszy raz zwrocenia uwagi). Nie moge zlosliwa dla klienta, ale jak widze takie rzeczy to az mna telepie ze zlosci i najchetniej wsadzilabym jej ten tusz w tylek tym bardziej ze sa testery gdyby nie bylo- ok, moglabym zrozumiec, ale ona mi powiedziala, ze sprawdza czy nie sa puste!

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 19:30   #1865
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze, ale strasznie się nią stresuje, a zwłaszcza ustnym polskim chciałabym już być po

buahhot mnie ciekawi jak ona chciała sprawdzić, czy tusz jest pełny, bo ja nie potrafię tego stwierdzić po otwarciu opakowania jakieś magiczne zdolności czy co

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 19:40   #1866
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, ale strasznie się nią stresuje, a zwłaszcza ustnym polskim chciałabym już być po
nie ma się czym stresować. tym ustnym to już w ogóle, przecież to do niczego nie jest potrzebne ja się strasznie stresowałam, bo nie lubię opowiadać, ale teraz jakbym miała podejść jeszcze raz, to już na pewno miałabym luzik totalny
Stary 2012-04-06, 19:49   #1867
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
a odżywka b/s i zabezpieczanie końcówek?

używam ich też ,. A serum na końcówki mam avonowe ale uzywam dopiero z tydzień.
Przypuszczam, ze suszarka basenowa może też mieć dużo udział w przesuszeniu
Cytat:
Ja używam oleju 2-3 razy w tyg i po oleju jeszcze biovax mleczny. Może musisz jeszcze coś dorzucić do pielęgnacji
Muszę kupić biovaxa albo kallosa mlecznego I trochę zredukować pielęgnacje włosów

Cytat:
w ogóle byłam dziś w aster obejrzeć tę szafę essence... niestety nie ma wszystkich kolorów lakierów ale... była limitka crystallized niestety - było wszystko oprócz rozświetlaczy....
kupiłam tylko lakier c&g fateful desire....
u mnie też wstawili tę szafę..Ale 3 dzień stoi pusta
Cytat:
Po prostu porażka
Stary 2012-04-06, 20:25   #1868
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra..
Swoją drogą Cię rozumiem bo też bym się wkurzyła
Cytat:

buahhot mnie ciekawi jak ona chciała sprawdzić, czy tusz jest pełny, bo ja nie potrafię tego stwierdzić po otwarciu opakowania jakieś magiczne zdolności czy co
Będzie dobrze, już dużo czasu nie zostało
Swoją drogą ja przed polskim się nie stresowałam bo wzięłam sobie krople na uspokojenie ,ale przed ustnym angolem myślałam, że zejdę tak się stresowałam..
Już sobie siebie wyobrażam przed obroną i na
Stary 2012-04-06, 20:49   #1869
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
nie ma się czym stresować. tym ustnym to już w ogóle, przecież to do niczego nie jest potrzebne ja się strasznie stresowałam, bo nie lubię opowiadać, ale teraz jakbym miała podejść jeszcze raz, to już na pewno miałabym luzik totalny
Cytat:
Będzie dobrze, już dużo czasu nie zostało
Swoją drogą ja przed polskim się nie stresowałam bo wzięłam sobie krople na uspokojenie ,ale przed ustnym angolem myślałam, że zejdę tak się stresowałam..
Już sobie siebie wyobrażam przed obroną i na
dzięki dziewczyny za wsparcie
a co możecie polecić bardzo uspokajającego i niemulącego? bo melisa na mnie na pewno nie zadziała
na egzaminie z prawka nawet poradziłam sobie bez żadnych kropli ale teraz czuję, że nie podolam i musze mieć naprawdę coś dobrego

Stary 2012-04-06, 20:52   #1870
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
a co możecie polecić bardzo uspokajającego i niemulącego? bo melisa na mnie na pewno nie zadziała
na egzaminie z prawka nawet poradziłam sobie bez żadnych kropli ale teraz czuję, że nie podolam i musze mieć naprawdę coś dobrego
ja nic nie polecę, bo leciałam bez wspomagaczy
Stary 2012-04-06, 21:01   #1871
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja brałam krople Nervosol, nie otumaniają
Stary 2012-04-06, 21:57   #1872
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:

No niestety czasami nie da się złapać z rękę. Czasami po prostu nie widzi się jak ktoś otwiera, przecież nie będę za każdym chodzić, kto stoi przy szafach z kolorówką.
Tak jak mowię, w☠☠☠☠iła mnie nieziemsko, z nastepną osobą, ktora przyczaje, juz obejdę się inaczej, nie będzie juz tak milo jak dzis (dodam tylko, ze byl to moj pierwszy raz zwrocenia uwagi). Nie moge zlosliwa dla klienta, ale jak widze takie rzeczy to az mna telepie ze zlosci i najchetniej wsadzilabym jej ten tusz w tylek tym bardziej ze sa testery gdyby nie bylo- ok, moglabym zrozumiec, ale ona mi powiedziala, ze sprawdza czy nie sa puste!
to byłoby ciekawe doświadczenie
Cytat:

Będzie dobre Po fakcie będziesz się zastanawiać po co był ten stres więc nie ma się co za bardzo nakręcać
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
używam ich też ,. A serum na końcówki mam avonowe ale uzywam dopiero z tydzień.
Przypuszczam, ze suszarka basenowa może też mieć dużo udział w przesuszeniu

Muszę kupić biovaxa albo kallosa mlecznego I trochę zredukować pielęgnacje włosów
Avonowe serum ma alkohol wysoko w składzie nie jest za dobre do zabezpieczania końcówek mogę polecić jedwab CHI bez alkoholu
Biovax jest świetny i nie obciąża, kollosa nie używałam ale na pewno kiedyś spróbuję

Dostałam dziś Sleeka fotorelacja na blogu
Stary 2012-04-06, 23:27   #1873
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olap93 Pokaż wiadomość
Ja cetaphilu używam juz pare lat i jest naprawde świetny. Raz kupiłam coś innego, ale to był blą

Co do loczków może:
http://www.youtube.com/watch?v=AXqZy3l6jAg

Bardzo fajny loczki na tym filmiku, dziękuję za linka Tylko nie wiem czy aż takie afro będzie dobrym rozwiązaniem, choć kiedyś na pewno wypróbuję Znalazłam filmik, gdzie identycznie dziewczyna robi tylko zamiast folii jest materiał, skręt jest mocny ale bez aż takiego push upu i chyba tak wypróbuje

Kitka
No to wg mnie dobrą decyzję podjęłaś Dzięki za komplement Staram się o nie dbać jak najlepiej, zanim trafiłam na ten wątek nie wyglądały tak fajnie I gratuluję schudnięcia

Ja np dzis usłyszałam od brata: aleś ty jest gruba Ale to w jego ustach standard

Soph

taki sposób wykorzystuję na co dzień tylko zamiast warkocza, koczek Ale tym razem chodzi mi o coś mocniejszego Ale i tak dziękuję za propozycję

Kupiłam nowe hh, i znowu kręce. Ostatnio wypełniałam wodą, a tym razem kaszą i dodatkowo owinęłam taśmą izolacyjną żeby do ciała lepiej przylegało. I dużo ciężej mi się kręci no i mam dwa gigantyczne siniaki na kościach biodrowych Ale liczę na to że skoro hh cięższe to efekt może lepszy będzie
Dziś 40 min

Dobranoc i WESOŁYCH ŚWIĄT PIĘKNE!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 23:30   #1874
Soph
Zakorzenienie

wesołych świąt !

i dobranoc

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 23:55   #1875
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
cześć dziewczyny

kobieto, trochę się spóźniłam ale życzę Ci spełnienia marzeń i dużo miłości
dziękuje

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:

Kobieto wszystkiego dobrego
dziękuje

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:

aaale fajne zakupy
Fajnie, że się podobają
marzę o dm w Polsce

Użyłam balsamu z mocznikiem dopiero 3 razy, ale coś czuję, że to będzie moje kwc

--
byłam dzisiaj w rossmanie, ale to bardziej tżtowi doradzałam co ma kupować, dla siebie wzięłam tylko skromnie eveline pus up do pośladków (bo poprzednie opakowanie się kończy)

zaczęłam też używać tej nowości z yves rocher - http://www.yves-rocher.com.pl/minceu...wyszczuplajaca (tak, wiem że 10 kg nie schudnę, ale obecnie dietuje i nawet jak mi 2 cm ubędą od tego to się ucieszę baaardzo) chociaż możliwe, że więcej masaż pomoże niż sam kosmetyk
Tylko strasznie się kleję od tego, a fuu, pewnie przez jakieś silikony czy inne dodatki.

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
a pewnie, że tak
Ludzie sobie wymyślają cuda i tylko potrafią z powodów nie wiem jakich grozić sądami i nie wiem czym jeszcze. Chyba myślą, że na każdym to robi wrażenie.

Albo inny hit, ktoś się pyta czy mu dam wzory pism za darmo, on sobie już uzupełni swoimi danymi i podstawi Taaak, to to prawie każdy głupi umie. Nie no siedzę sobie i tworzę i dam komuś za darmo, on przecież się namęczy i sam wpisze swoje dane, buhaha

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:

doobra ide po kawalek jablecznika

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

ja właśnie wyciągnęłam z piekarnika szarlotkę czy tam jabłecznik (czym się właśnie różni szarlotka od jabłecznika?)

Ale tak patrząc z innej strony zdarzyło mi się kupić macane produkty- cień z limitki essence np ( a był tester), masło do ciała w biedronce.
Kiedyś nawet kupiłam w biedronce kartonik z 3 kinder niespodziankami, a tam jedna zjedzona

Nie wiem jak na tych ludzi zadziałać, zaklejać wszystko czy co

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
mnie relaksuje duża, nagła dawka cukru

a z takich rzeczy bez recepty to nic nie mam do polecenia niestety

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Ja np dzis usłyszałam od brata: aleś ty jest gruba Ale to w jego ustach standard
Ja bym mu kazała chyba okulary kupić. Jak Ty jesteś gruba, to ja jestem jakieś montrum, pozdrowienia dla brata jednym słowem

Ja dzisiaj usłyszałam, że wieśniacko wyglądam Bo już człowiek nie może założyć bluzy chyba(oczywiście żadna rozciągnięta, tylko nowa ładna kolorowa), szpile i suknia obowiązkowe ( a sam chodzi w stylu 'pan Czesiek alkoholik przyszedł doić krowy')
Ale ogólnie miło przyjechać do domu rodzinnego i na dzien dobry takie komplementy

Tak poza tym to się lubimy, ale jemu odbija przez jedną kumpelę, której się zdaje, że jest super stylowa i ociekająca za☠☠☠istością

kitka: gratuluje schudnięcia i życzę wytrwałości w osiągnięciu wymarzonej figury

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 11:56   #1876
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Ja już w domu. Chciałam Wam życzyć Wesołych i Radosnych Świąt.

Cytat:
Angel a wlasciwie to co robisz w Brukseli bo chyba czegos nie doczytałam
moze bedziesz na jakims stazu u jakiegos europosla
Chyba nie pisałam Wam. W lipcu/sierpniu może wyjadę do rodziny, jako Au pair to 2 dzieci na rok. Za 2 tyg. mają mi dać znać, czy się zdecydowali i ja też mam dać znać. A teraz zaprosili mnie na w sumie na 2 dni, żebym ich poznała i zobaczyła, jak mieszkają.

Cytat:
witamy
mnie za to nie było wieki na AG

angelinmyheart
dziękuję
fajnie, że lot się udał,
ja mam problemy z uszami przy starcie i lądowaniu
Mi wczoraj uszy się trochę zatykały, ale na początku takie cudne widoki były. Jak będę na swoim laptopie to Wam pokarzę trochę zdjęć.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Wybaczcie jakość, ale wciąż nie udało mi się aparatu kupić

1)krem do mycia twarzy alverde
podkład alverde (super skład, bardziej jak kremu niż podkładu)

2)płyn do kąpieli i żele pod prysznic, szczególnie lubię ten ostatni po prawej, czyli lawendowy (nie tylko pachnie lawendą jak większość takich produktów, tylko naprawdę ją ma)

3)maseczki-moja ukochana z balei i maseczki mj (była promocja 3 w cenie 2, mogłam w sumie wziąć więcej)

4)perełki do kąpieli- potem mnie oświeciło, że one chyba są u nas dostępne
Świetne zakupy, jak będę kiedyś w Czechach to rozejrzę się za tą drogerią.
I przepraszam Cię najmocniej, ale zapomniałam złożyć Ci życzenia.
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo uśmiechu na twarzy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 12:16   #1877
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Kobieto, przepraszam, że spóźnione, ale bardzo szczere wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
nooo kawałek czasu ale widze ze SPAmowanie pełna parą
Cześć, fajnie, że wróciłaś zajrzałam na bloga - prześliczna dziewczyna z Ciebie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 12:19   #1878
tuli_tuli
Raczkowanie

Życzę wszystkim WESOŁYCH, SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT!!!!

uczę się być szczęśliwą...
tuli_tuli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 12:51   #1879
angelinmyheart
Zakorzenienie

Niżej wrzuciłam kilka zdjęć z samolotu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5529.jpg (56,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5531.jpg (50,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5537.jpg (52,2 KB, 12 załadowań)

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-04-07, 13:32   #1880
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja już prawie na mecie z przygotowaniami świątecznymi, dom prawie na cycuś, sałatki zrobione Za niedługo akcja spamowanie

Tż oczywiście że nie zauważył że się pofarbowałam

kobieto
bracia chyba tak już mają... i staram się tym nie przejmować, choć czasami złość kipi

angel
ale widoki ale ja bym się chyba bała

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 13:38   #1881
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Ja już prawie na mecie z przygotowaniami świątecznymi, dom prawie na cycuś, sałatki zrobione Za niedługo akcja spamowanie

kobieto
bracia chyba tak już mają... i staram się tym nie przejmować, choć czasami złość kipi

angel
ale widoki ale ja bym się chyba bała
Ja też się bałam, ale raczej tego, że się zgubię na lotnisku, albo nie dogadam się. W sumie 2 razy straż celna do mnie coś mówiła, a raz się śmiał do mnie i do koleżanki, a ja głupio się uśmiechałam.

Mój Tż. rzadko zauważa, jak robię coś z włosami. Chyba, że radykalnie zmieniam kolor. A mój brat, jak miał 15 lat to wpisywał mi się do pamiętnika i narysował dwa rysunki zatytułowane "Ewa gruba i Ewa za chuda".

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2012-04-07, 13:41   #1882
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Świetne zakupy, jak będę kiedyś w Czechach to rozejrzę się za tą drogerią.
I przepraszam Cię najmocniej, ale zapomniałam złożyć Ci życzenia.
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo uśmiechu na twarzy.
dziękuje

dużo nowych wrażeń, więc rozumiem jak najbardziej

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:

kobieto
Wolę już taką szczerość niż obgadywanie za plecami, jak to np babcia robi

My to czasami tak po sobie pojedziemy, że koniec Standardowo jak jedno mówi coś nudnego, to się każemy sobie zamknąć itd. Czy jak siebie w młodości przepędzaliśmy ze swoich pokoi w mało kulturalny sposób.
Ale lubimy się, po prostu ach ta nadmierna szczerość i niewyparzony jęzor

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-04-07 o 13:43
Stary 2012-04-07, 14:07   #1883
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

wesołych swiat dziewczyny

ja miałam wczoraj w nocy mała niespodzianke, bowiem spalił mi sie monitor ale tak, ze zadymił i zasmrodził cały dom no ale juz mam nowy na szczescie bo zanudziłabym się w te świeta
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 14:20   #1884
samaraNW
Zakorzenienie

witam

wesołych świąt dziewczyny

Angel, zazdroszczę podróży
też nigdy nie leciałam samolotem, ale jeszcze dużo życia przede mną, więc na pewno będzie okazja
Stary 2012-04-07, 14:26   #1885
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Piekne

dotarlam do rodzinnego domu, ponadrabiam Was wieczorem (przynajmniej mam taka nadzieje )

Zycze Wam wesolych, rodzinnych Swiat Wielkanocnych
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 14:41   #1886
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Ja również życzę Wam wspaniałych i radosnych Świąt Wielkanocnych

Stary 2012-04-07, 15:06   #1887
snowhitee
Zakorzenienie

Wesołych i spokojnych świąt piękne

Cytat:
Dziękuję
Też jestem ciekawa efektu farbowania daj znać jak wyjdzie

trzeba poszukać odpowiedniego sh i najlepiej na dostawy chodzić bo jak idę dzień po dostawie to rzadko coś ciekawego jest

Dziękuję
Ja już na szczęście po zakupach a tyle ludzi wszędzie że szok

Ja jutro ruszam z pieczeniem mmm3 bita to bym zjadła

Fajnie że już jesteś gratuluję znalezienia pracy

Kobieto wszystkiego dobrego, dużo szczęścia, miłości i doskonałego wyglądu w każdej chwili
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Kobieto - wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia i spelnienia najskrytszych marzen

Snow - gratulacje z okazji dostania nowej pracy i trzymam kciuki

Ja Was czasem podczytuje ale niestety jestem zarobiona Mam nadzieje ze w Swieta poczytam cos wiecej

Moge tylko napisac ze dbam o siebie na ile mi pozwala czas, ostatni miesiac mialam bardzo ciezki i odreagowalam na zakupach kosmetyczno - ciuchowych, kupilam sporo rzeczy (zwlaszcza kosmetykow) z ktorych jestem bardzo zadowolona

Milego wieczoru
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Fajnie, że już jesteś
I gratuluję pracy

Kobieto wszystkiego dobrego Dużo zużyć i nowych zakupów

Obciełam dzisiaj włosy i od razu lepiej się czuję Jedyne co mnie martwi to to, że fryzjerka powiedziała, że mam przesuszone włosy
Cytat:
witam

wklejaj zazdroszczę tych wizyt w DM
i spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego

snowhitee

lacrimachristi
oddałam głos na Ciebie

karolcia198506
świetna mgiełka i nietoperz
ja mam całkowity odwyk od zakupów ubraniowych
dziękuję dziewczyny

Cytat:
loluska tak robiłam palette średni brąz... i teraz też go kupiłam myślałam o ciemnym brązie ale bojęsię odrostów.....
ale twoje włosy są mega, takie zdrowe i nawilżone.....
a co do loczków- niestety nie wiem, ja tylko czasami lokówką sobie robię.....

w ogóle muszę się pochwalić- od mniej więcej miesiąca jestem na diecie, może nie do końca można nazwać to 100% dietą ale staram się zdrowiej jeść, eliminować smażone potrawy, pieczywo (jeżeli już to tylko razowe, pełnoziarniste), jeść dużo warzyw, pić dużo wody , unikać śmieciowego jedzenia, fast foodów ( z grzechów to tylko czasami piwko i chipsy wpadną ); dodatkowo- staram się ruszać i... chyba są efekty- sporo osób powiedziało mi że schudłam mam motywację
gratuluję

Cytat:
Wybaczcie jakość, ale wciąż nie udało mi się aparatu kupić

1)krem do mycia twarzy alverde
podkład alverde (super skład, bardziej jak kremu niż podkładu)

2)płyn do kąpieli i żele pod prysznic, szczególnie lubię ten ostatni po prawej, czyli lawendowy (nie tylko pachnie lawendą jak większość takich produktów, tylko naprawdę ją ma)

3)maseczki-moja ukochana z balei i maseczki mj (była promocja 3 w cenie 2, mogłam w sumie wziąć więcej)

4)perełki do kąpieli- potem mnie oświeciło, że one chyba są u nas dostępne
kolorówka najfajniejsza

Cytat:
taaa skąd ja to znam porównywalne do babek przymierzających buty na gołe spocone stopy co z tego, że obok stoi szafeczka ze stópkami no comment

Cytat:
Dzień dobry.
Ja już w domu. Chciałam Wam życzyć Wesołych i Radosnych Świąt.

Chyba nie pisałam Wam. W lipcu/sierpniu może wyjadę do rodziny, jako Au pair to 2 dzieci na rok. Za 2 tyg. mają mi dać znać, czy się zdecydowali i ja też mam dać znać. A teraz zaprosili mnie na w sumie na 2 dni, żebym ich poznała i zobaczyła, jak mieszkają.

świetnie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 15:53   #1888
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Robimy z bratem to ciasto właśnie: http://mojewypieki.blox.pl/2008/08/S...czekolady.html

Milion kcal i roboty na pół dnia

--
Naolejowałam włosy olejem migdałowym, potem planuję peeling buzi, maseczkę z glinki, maseczkę nawilżająca, maskę aloesową z dodatkiem jedwabiu na włosy, no i do tego standardowo balsam, serum x4 (bo mi jeszcze ta kuracja z yves rocher doszła)
A i paznokciami u rąk się zajmę

---
angel: tak z ciekawości a czemu au pair? nauka języka? chęć odmiany w życiu? bo płacić chyba za wiele nie płacą.

---
snow: mnie bardziej kręcą zakupy pielęgnacyjne. Chociaż te lakiery fajnie się zapowiadają, nie malowałam jeszcze nimi wszystkich paznokci, tak tylko wstępnie testowałam Na wakacje będą idealne

----
kupiłam dzisiaj kremy eveline, żeby mieć czym się posmarować jak wpadam na noc w rodzinne strony, bo wozić mi się nie chce.
Są z serii ecoline. Nie zauważyłam, że na jednym pisze 50+ Ale te oznaczenia to sobie można wsadzić chyba chyba nie musze do 50 czekać, żeby używac kremu z masłem karite i olejkiem różanym.

---
zachciało mi się spać koło 4,30 w nocy dopiero także jestem jeszcze gorsze zombie niż wczoraj.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
wesołych swiat dziewczyny

ja miałam wczoraj w nocy mała niespodzianke, bowiem spalił mi sie monitor ale tak, ze zadymił i zasmrodził cały dom no ale juz mam nowy na szczescie bo zanudziłabym się w te świeta
żebym ja nie miała takiej niespodzianki, bo ja praktycznie laptopa nie wyłączam, przechodzi tylko w stan uśpienia

Ja kiedyś spaliłam jak byłam mała, bo była burza, a ja nie chciałam gry przerwać Potem był ryyyk, bo w tygodniu bez komputera jakiś czas, jedynie tata brał z pracy monitor na weekendy.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-04-07 o 15:51
Stary 2012-04-07, 16:32   #1889
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Niżej wrzuciłam kilka zdjęć z samolotu.
Wow jakie widoki ja mam lęk wysokości nie wiem czy bym dała radę tak patrzeć prze okno
Cytat:

Mój też w zeszłym tygodniu nie zauważył
Cytat:
Robimy z bratem to ciasto właśnie: http://mojewypieki.blox.pl/2008/08/S...czekolady.html

Milion kcal i roboty na pół dnia
Ale tam są genialne przepisy wszystko bym wypróbowała A ten sernik musi bosko smakować

Zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w miłej atmosferze
Stary 2012-04-07, 16:49   #1890
Lenka_1987
Zadomowienie

Dzień dobry
Jak tam przygotowania do świąt?
U mnie już wszystko praktycznie gotowe, tylko odkurzyć jeszcze.

Dopiero dziś mam dostęp do neta pierwszy raz od czwartku, więc dopiero Was nadrabiam, ale spamowałam się regularnie, a nawet bardziej niż zwykle
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

oo i to porownanie mi sie podoba mowiac skromnie, uwielbiam ja
dziekuje
wiesz co, ja taka prosta to nosze do koczka, kitki. na bok do rozpuszczonych i tez koczka/kitki. dzis mam np burze lokow, grzywke na bok pokrecona, bo nie prostowalam i tez ciekawie wyglada
Ciekawa jestem jak to wygląda. Kusi mnie grzywka, ale właśnie przez kręcone włosy nie chcę jej ścinać, bo nie chcę cały czas prostować włosów, a podpięta u mnie nie wygląda ciekawie (kiedyś się męczyłam, jak prostowałam włosy i spontanicznie postanowiłam grzywkę sobie zrobić; niewiele myśląc wzięłam nożyczki, ciachnęłam grzywkę i długo żałowałam)

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
dziewczyny dopiero dzis obejrzalam miesnego jeza no nie moge, kto to w ogole wymyslil? to jest tak zalosne ze az smieszne
kto nie widzial http://www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE
Ja obejrzałam to dopiero kilka dni temu, a wcześniej się zastanawiałam o co chodzi z tym mięsnym jeżem

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:

u mnie sprawdza się ugniatanie włosów po myciu i nałożeniu odżywki b/s
a jak wyschną to spanie w warkoczu
możesz też dać trochę pianki do ugniatania.

U mnie do ugniatania najpierw odżywka b/s, a później żel do włosów i loczki mam, ale ja mam z natury kręcone włosy

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
wsyztsko mi wyszło, chociaz sprobowałam babeczke i jak dla mnie za słodkie xD no ale rpzeciez ciasta musza takie byc teraz zrobiłam abs i moge powoli brac sie za siebie
Dla mnie domowe ciasta zawsze są za słodkie, a co najdziwniejsze dla innych są za mało słodkie, dlatego ja za pieczenie się nie biorę, bo zawsze słyszę pytanie, czy na cukrze oszczedzam
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości