|
|
#2761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
My to musimy być straszliwe suczyska, bo uciekają od nas wszyscy. Przydałoby się . Oj, przydałoby się ! Ale nie, nie robi. Za zimno . Cytat:
Niestety i karty też powiedziały, że widoków na lepsze jutro nie widać. Wręcz przeciwnie . Taki układ, że wróżąca przeraziła się . Cytat:
I kciuki nie pomogą, gdy Mojry zagniewane i nieprzychylne . Cytat:
A widzisz - same plusy i dogodności ![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2762 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
Trza było nie iść ![]() Wiesz... z półki spadło , znów te wredne duszki...
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to jest dokładnie tam samo
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak
![]() No co Ty nie powiesz No wiesz, jak one mogą Cię tak prześladować ![]() Tam dziewczyny bardzo często sprzedają rzeczy za grosze, poniżej wartości, byleby tylko ktoś kupił i były z tego jakieś pieniądze dla zwierzaków. Przelicytowali mi bluzkę ![]() Będę walczyć, bo strasznie rzadko pojawia się coś w moim rozmiarze ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-04-03 o 21:20 |
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka bluzkę?
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Numerek 103 tutaj http://www.dogomania.pl/forum/thread...E-na-FRD-09-04 - jeszcze nie wpisane, ale zostałam przelicytowana
![]() Licytuję sobie jeszcze 92
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
|
Cytat:
![]() A podpytasz, czy ta koronkowa 22 się rozciąga? Bo podoba mi się, ale w podane wymiary nie wejdę
|
|
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Podświadomość mi kazała iść . Takiego kopa parę dni temu dostałam, że musiałam to odreagować . Co prawda pocieszenia się nie doczekałam, ale ostrzeżona, na tyle na ile zdołałam, umocniłam się w okopach, z nadzieją na przetrwanie. Chociaż zapasy nadziei topnieją w zastraszającym tempie . Cytat:
![]() Cytat:
Cel szczytny . U mnie regularna zima . Aż strach, bo już pączki / listki na drzewach i krzakach widać, a i trawa odbijać zaczęła. A tu zimnica . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
U nas słoneczko,ale mam nadzieję,że na Święta nie wróci zima
![]() Nie mogę dziś na siebie patrzeć
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się podoba jeszcze bardzo nr 105, ale niestety w życiu bym się nie zmieściła ![]() A czemuż to? Znowu mnie przelicytowali ![]() |
|
|
|
|
|
#2771 | |||
|
|
Cytat:
Pogoda u mnie dziś piękna, 20 stopni normalnie, ale na wieczór popadało. Ale to podobno jednodniowe ocieplenie, buuu ![]() Cytat:
?Ja sobie robię właśnie maraton pielęgnacyjny. Był peeling enzymatyczny, teraz biała glinka, zaraz jeszcze klej na nos, a potem codzienny standard ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja znowu mam lenia, w ogóle nie chce mi się balsamować, nie mówiąc już o jakichś maseczkach na twarz, może w weekend się zmuszę ![]() Nr 96 tez jest koronkowa i trochę większa, ale ma krótkie rękawy, a Tobie się podobała ta z długimi. Kupiłam sobie dziś bluzkę i spódnicę w lumpku, jutro byłoby -50%, ale stwierdziłam, że kiedy będę już po pracy to może już tego nie być, więc kupiłam dzisiaj ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-04-04 o 22:58 |
|
|
|
|
|
#2773 | |
|
|
Cytat:
A gdzie poka-poka ???
|
|
|
|
#2774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Co się stało ? Z ogromnym podziwem muszę Ci przyznać, że masz niesamowity dar tworzenia suspensu . Cytat:
Cytat:
Miałam parokrotne spotkanie z maskami na bazie glinki. Mimo tego, że postępowałam zgodnie z instrukcją {spryskiwałam hydrolatami itp }, straszliwie ciągnęły, a i efekt był nie za bardzo . Pisałam Wam, że podsunęłam Psiapsiółce kosmetyki z BingoSpa . Ona jest wręcz zachwycona maską do twarzy z algami. Cena śmieszna. A i serię do ciała z kolagenem też sobie chwali . Obecnie na Wizażu toczyła się krótka dyskusja, że kolagen zamiast pożytku, raczej krzywdę czyni . Ubóstwiam "naukowe" wizażowe teorie . Ja nie próbowałam nawet tych bingowych dobroci. Po spustoszeniach, jakie poczyniły szampony i odżywki do włosów z Bingo, bałam się . Ale najwyższa pora zrzucić z siebie zimową skórę i czymś gębę uraczyć . Co do balsamów do ciała - jak dotąd żaden nie pokonał mojego ulubionego z Dove . Cytat:
Pochwal się ! Krem nawilżający do rąk z Joanny, seria : z apteczki babuni możecie śmiało kupować. Dobry jest. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę wrócić chociaż do maseczkowania twarzy, bo się całkiem zapuszczę ![]() Poka poka może zrobię przy lepszym świetle ![]() Koszulę dla TŻ'a też kupiłam i nawet trafiłam rozmiarowo U niego zawsze jest problem z rękawami, bo ma długie łapy ![]() Cytat:
![]() O, dzięki, właśnie szukam jakiegoś dobrego kremu do rąk, bo mam strasznie przesuszone po zimie. Po odstawieniu tabletek strasznie bolą mnie piersi, zwłaszcza sutki, no normalnie dotknąć się nie mogę, ale wlazłam na wizaż i okazuje się, że to normalne po odstawieniu, mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo oszaleję
|
||
|
|
|
|
#2776 | ||||
|
|
U mnie pewnie dzisiaj tak będzie, brrrrr
![]() Cytat:
![]() Dużo lepszy od gotowców, chociaż... na razie mam porównanie tylko z jednym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tak miałam
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ojj niefajnie...
Cytat:
A wczoraj wstałam i stwierdziłam,że wyglądam okropnie i w ogóle nie powinnam wychodzić z domu ;o Cała w kropki, czerwone plamy, włosy we wszytskei strony(w dodatku z za krótką grzywką I tak mogę pisać od jutra![]() Miałam dwa drogeryjne peelingi enzymatyczne i żaden mi nie odpowiada Cytat:
![]() Mnie pasują z serii Planet Spa z Avonu ![]() Kupiłam szwagrowi na Święta, też był zadowolony
|
|
|
#2779 | |
|
|
Cytat:
. Choć ostatnio trochę mniej mam tego, chyba dzięki memu cud-kremowi który sama zrobiłam. Jeszcze dojść muszę, który to składnik tak ładnie działa . Ale mimo wszystko coś wyskoczy i wtedy... wtedy ktoś mnie po łapach strzelić powinien .Pomijam juz stare blizny podskórne i przebarwienia... chowam je pod Elemongiem .
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
A nawet nie chodzi o wyciskanie-bo to oczywiście też powinno być u mnie karane
Mnie bardzo pasują te próbki, które mi wysłałaś Przeszkadzają mi jeszcze rozstępy Ale z nimi już się nic nie da zrobić, a te czerwone smaruję maścią na blizny(pozostałości po oparzeniu dłoni )...
|
|
#2781 | |
|
|
Cytat:
![]() A rozstępami się nie przejmuj, same z czasem zbledną. Ja mam sporo, ale sa właśnie blade, to prawie nic nie widać
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Och, nie wiem czy tak znikną
![]() Znalazłam przed chwilą bloga dziewczyny, która ma stroje pdoobne do tych, które czasem tu podsyłałyście(chociaż ja się na tym nie znam). Jeśli chcecie, mogę podzielić się linkiem,ale nie wiem,czy będzie działać dla niezalogowanych użytkowników
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja łazienka jest ponad 2 razy taka jak moja ![]() Nie, to jeszcze nie to, za wcześnie ![]() Cytat:
Ja mam mnóstwo rozstępów i cellulit do tego, więc się nie wypowiadam ![]() |
||
|
|
|
|
#2784 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trochę szkoda fajną byście mieli niespodziankę
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A ja się cieszę, że Wy takie pasztety {coby to nie miało znaczyć } . Przez to ja piękniejsza jestem !!! ![]() Jak najbardziej ! Oczywiście ! Szafka na ścianę . No to macie coś ładnego . Głośniki włączyć . http://www.youtube.com/watch_popup?v=HO2lWVJGWIg &feature=related Miłego dnia |
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna ta piosenka
Chciałabym Wam polecić paszteciki(? nie wiem jak to nazwać) z łososiem+ szpinak/ser/pomidor. Bardzo dobre, mogę jeść tonami
|
|
#2787 |
|
|
Siema
![]() To ja też zarzucę muzycznie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tjVy5oQ6IGQ
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja łazienka jest mała, ale i tak 90% jest moje
![]() Szafkę mam - ma 3 półki, z czego 2 są moje ![]() Cytat:
Skoro już nam się tam muzycznie zrobiło to ja ostatnio znowu wróciłam do jednego z moich ulubionych zespołów http://www.youtube.com/watch?v=fTIiWmIp4mc ![]() Ehh, jak ja bym tak chciała być kiedyś na ich koncercie... http://www.youtube.com/watch?v=cqOz9ke-CEI ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-04-07 o 00:04 |
|
|
|
|
|
#2789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Ty, Królowo Suspensu, to chociaż przepis podaj . Spróbujemy . Fajne . Pośmiałam się . Cytat:
Trochę cieplej się zrobiło. Już, pewnie tak jak wszyscy, nie mogę doczekać się ciepełka . Nadal nic nie znalazłam do stylizacji włosów . Wszystko albo robi totalny przyklep, albo swędziawkę makabryczna powoduje . Ale nadal jestem bardzo zadowolona z fryzury i chyba już tak zostanie. Kupiłam w Biedronce lakier Eveline . Nie kupować ! Po dwóch godzinach końce paznokci już starte . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pochwalę Wam się,co dostałam od koleżanki - http://i.pinger.pl/pgr105/0dacee0e002160de4f7dab74/ Uwielbiam takie kołnierzyki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.