mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 22:00   #3391
goldika
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2

dziewczynki uciekam na tydzien
zycze wiec spokojnych, radosnych swiat i smacznego zajaczka
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 22:14   #3392
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

dzięki i wzajemnie

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 22:23   #3393
glamourous
Zakorzenienie

Basiula mniaaaam
Goldi szerokiej drogi
Stary 2012-04-06, 22:53   #3394
ggoraa
Zadomowienie

ania jak dobrze, ze trafilas wreszcie do normalnego lekarza, ktory wam pomogl- szkoda tylko, ze mala cierpiala tak dlugo!

Dziewczynki, jutro mnie nie bedzie pol dnia,wiec dzis juz skladam zyczenia:
WESOLYCH SWIAT i DUUUZO CIACHA W BRZUCHACH _rok temu mialysmy dzieciaczki
dobrej nocki...
ide ogladac ponoc kontrowersyjny film na youtubie - o teoriach spiskowych min. na temat szczepioenk, chorob, bankow, wstrzymaniu postepu rowoju energii itp- wzrost sie zwie...
Stary 2012-04-06, 22:53   #3395
kasia_aa
Zadomowienie

doczytałam was pobieżnie tylko bo juz padam;/ glam Ty to masz przeboje z tymi kupami moj nie robil 8 dzien!!;/ dzis byłam u lekarza przy okazji nieszczesnego szczepienia i dostaliśmy skierowanie do gastrologa;/ kazała dawać jabuszko (wkoncu mu posmakowało bo juz 3 raz wciskałam), buraczki i rumianek zobaczymy co bedzie, nie wiem co o tym myśleć bo widze że wcale go to nie meczy. Mialam się pytać o wykrecanie głowki podczas snu - przepraszam ale nie pamietam która z was miala też ten problem - ale wkoncu przy tym całym wrzasku przy szczepionce i troche z tego szoku ZAPOMNIAŁAM;/

wogole to pyszne ciasta robicie mi starczy sił tylko na sernik i jakies babeczki
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 23:24   #3396
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem i mam złe wieści

Mała ma zapalenie oskrzeli i zapalenie ucha dostała antybiotyk na tydzień mam podawać 3 razy dziennie. Jak się zapytałam co by się stało jakbym poczekała do wtorku i poszła do swojego lekarza mi powiedziała wprost zapalenie płuc i szpital

Ja pierniczę gdybym nie pojechała prywatnie... ech dlaczego angielska służba zdrowia jest tak popierniczona
dobre miałas przeczucia, żeby jechac zdrówka dla córci

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Wesołych Świąt!!

Mam lenia, doła i wogóle szkoda gadać.

Ela, Ty to jakiś robot jesteś Ja jutro jeszcze 2 placki chcę upiec. Dzisiaj 2 sałatki zrobiłam.

Domi, co zamówiłaś i tradycyjnie gratulacje z wygranej Ja cienko - ostatnio tylko jakiś film na dvd, ale jeszcze nie przyszedł.

Wiszkaa, 100 lat!! Mała pączuszek słodki

Ggora, ja też z tarczycą mam problemy, po 25.04 idę na kontrolę. Ja się po znajomości umawiam, bo inaczej też czekania pół roku lub tylko prywatnie.

Ania, jeżu, ja bym zawału dostała!!! Dobrze, że ją odwróciłaś Dobrze, że prywatnie poszliście.

Princesska, Sozaa, moja bardzo mało "gada", ale ona zawsze do tyłu była
czemu masz doła?
dzięki, kilka rzeczy wpadło w tym tyg
zamówiłam:
http://sklep.obsessive.pl/pl_PLN/pro...00,2857p,6k,0z
http://sklep.obsessive.pl/pl_PLN/pro...,2899p,12k,1z/
http://sklep.obsessive.pl/pl_PLN/pro...,2901p,21k,1z/

Goldika szerokiej drogi

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 06:15   #3397
nikaa2
Wtajemniczenie

Aniu

oj jak bardzo się cieszę, że lekarz wysawił diagnozę i córcia będzie wracała do zdówka, koniecznie potem po wybranniu a/biiotyku niech osłucha lekarz, czy są czyste- moja mama miała w tym roku przeboje z oskrzelami i płucami, ile ona a/biotyków nabrała.... ale dzieciaczki szybciej dochodza do zdrówk aniż my stare konie

Domi

ale zaje.b.i.sta bielizna no śliczna po prostu- może na jego urodziny tak się wystroję? to czarne bajer

Fatal

widze, ze my jak zwykle na posteruku hehehehe oj te dzieciaczki nie dadza nam pospac, oj nie
idę się pakowac na wyjazd a młody śpiewa serenady

ja też wyjeżdzam dziś, więc

Z dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.

Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.

Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.

Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!

Wesołych Świąt

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 4397.gif (112,5 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2012-04-07 o 06:18
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 06:27   #3398
fatal21
Wtajemniczenie

witamy.noc bez komentarza ale od 3 to juz moglam pomarzyc o zasnieciu.nie wiem co to zeby czy brzuch ale cos jej bylo.butla mleka i 2cycki na 1,5h po kapieli starczyly.kiedy wy macie czas na te wypieki?glam widze ze artstyczna dusza z CiebieAnia ja bym poszla i opi...ta pielegniare.jak wy w tej Uk wytrzymujecie. To ja juz wole Polske i przezornosc tutejszych lekarzy.

---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------

czesc Nika i majlepszego
Stary 2012-04-07, 07:46   #3399
glamourous
Zakorzenienie

Kasia ja tez szczerze mowiac nie sadze zeby ich te kupy meczyly, bolal brzuszek czy cos
Po prostu nie robia dlugo a potem sruuuuu i mamy kupiche, bez wiekszego stekania napinania itd. W miedzyczasie tylko bacza na smierdzaco co jakis czas
Ale mnie wczoraj ubawilo ze jak nie robia to 5 dni ajak robia to obaj w odstepie mniej niz pol godz- jakby sie umowili. " to co, robimy dzis kupe? A po co, poczekajmy jeszcze troche. W piatek zrobimy"
W piatek matka od rama czeka na kupe bo mi wstyd na rehabilitacji- co kobitka im tylek w gore podniesie to leca baczyska wstretne
Ale nie chclopcy sie dogadali-" zrobimy po poludniu" a potem- juz? " no dobra jak juz lezymy z golymi dupskami i mamy szanse przy okazji troche napsocic to wal adam pierwszy bos starszy"

Nocka fatalna- 5 pobudek. Pospalismy do 7 za to ( ale z wieczora poszli spac o 21.30)
Stary 2012-04-07, 08:08   #3400
princessskaa
Wtajemniczenie

DZIEŃ DOBRY

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt kochane mamusie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem i mam złe wieści

Mała ma zapalenie oskrzeli i zapalenie ucha dostała antybiotyk na tydzień mam podawać 3 razy dziennie. Jak się zapytałam co by się stało jakbym poczekała do wtorku i poszła do swojego lekarza mi powiedziała wprost zapalenie płuc i szpital
O masz... No to zdrówka życzę dla malutkiej i mocno ją ściskam

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Dzięki i wzajemnie! Bezpiecznej drogi, wracaj do nas naładowana pozytywna energią

My nadal nie wiemy czy dzisiaj jedziemy do moich rodziców czy jutro rano, bo szanowny teść nie dał jeszcze znać czy dzisiaj znajdzie dla nas czas, żeby spotkać się z nami i poznać malutką.. Bo jeszcze go w Polsce nie było po narodzinach.. Ale coś nie dzwoni i nie wiem, zła jestem, bo nic zaplanować nie można.. eh

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Domi bielizna boska

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-04-07 o 08:07
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 08:32   #3401
goferek33
Raczkowanie

Witam wczoraj byliśmy na szczepieniu i mały waży 6980.czyli 7 kg jeszcze nie przekroczył. Glam- mój robi kupę raz na 4-5 dni. Nie widzę żeby go bolal brzuch w międzyczasie, wali tylko bąki śmierdzące aż moja starsza córka sie z niego śmieje. Jest właściwie na mleku tylko z cycocha, bo zupkami pluje. Tymi sloiczkowymi i tymi które mu gotuje. W nocy je co 2 godziny. Prawdę mówiąc jestem juZ wykończona ale póki mam mleko to jakoś to wytrzymuje. Zupki jak zje 2-3 lyzeczki to maks. Uwielbia cycocha i cieszy sie na jego widok. JuZ zdarzało mi sie go na trasie karmić np. Wczoraj na cmentarzu. Jak mówiłam o tych kupkach w pracy- a pracuje na pediatrii to lekarka mówiła ze to znaczy ze dziecko wszystko wchłania z mleka i ze jej syn tez tak miał. Natomiast drugi lekarz mówił żeby przepajac herbatke . Ja jakoś póki widzę ze go nic nie boli i zadowolony jest to mu badań żadnych nie robię. Julka mi bardzo chorowała jak była mała i byłam taka przewrazliwiona i potem jej robiłam co chwile morfologie czy badanie moczu, ze 3 razy lamblie i inne robaki;-) teraz czuwał i obserwuje ale bez wariacji

Edytowane przez goferek33
Czas edycji: 2012-04-07 o 08:39
goferek33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 08:36   #3402
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

chwalimy sie dzis 4 miesiace konczymyseona dla was tez brawa.
wczoraj młoda zjadła 180ml kaszki mialam nadzieje na dlugi sen ale tylko do 24 sie udało, bo juz potrzebowala 140ml mlekaa, a po łyzeczce jabuszka dzis ja ruszyłooooo ze hooooo kupa kazdym otworem wypłwała...
Aniu współczujemy, zdrowiejcie szybko

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 09:41   #3403
glamourous
Zakorzenienie

Goferek. A tez macie te kupy jak farba olejna zarowiasto pomaranczowe i bez grudek?
Ale sie wscieklam, opieprzylam siostre bO od samego rana sie na sonie drze o byle co. Ja wiem ze sonia bywa meczaca ale to jest dziecko nawet nie trzyletnie. Wielka pani psycholog sie znalazla i mi mowi ze ona krzyczy bo sonia jej robi na zlosc. A prawda taka ze sonia potrafi byc jak aniolek jak sie z nia postepuje milo i cierpliwie a jak tylko sie na nia krzyknie to efekt odwrotny- bedzie sie zachowywala jeszcze gorzej

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Goferku ja juz z 5 razy karmilam
Na lawce w parku- jak idziemy na rehabilitacje Na 10.30 to karmie max 9.30- bo pozniej to cale zajecia ulewaja. Konczymy 11.30, wiec sa juz troszke glodni- ja ich wtedy biore na spacer, pospia ladnie jak dokarmie
Stary 2012-04-07, 09:43   #3404
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
chwalimy sie dzis 4 miesiace konczymy
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 09:45   #3405
glamourous
Zakorzenienie

Domi bielizna fajna. Ja to jestem pelna podziwu dla was dziewczyny za te fatalaszki, chyba by mnie za bardzo krepowalo takie cos. Jeszcze ta babydoll moze by przeszla ale juz to czarne... Eh kompleksy
Stary 2012-04-07, 09:55   #3406
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Goferek. A tez macie te kupy jak farba olejna zarowiasto pomaranczowe i bez grudek?
Ale sie wscieklam, opieprzylam siostre bO od samego rana sie na sonie drze o byle co. Ja wiem ze sonia bywa meczaca ale to jest dziecko nawet nie trzyletnie. Wielka pani psycholog sie znalazla i mi mowi ze ona krzyczy bo sonia jej robi na zlosc. A prawda taka ze sonia potrafi byc jak aniolek jak sie z nia postepuje milo i cierpliwie a jak tylko sie na nia krzyknie to efekt odwrotny- bedzie sie zachowywala jeszcze gorzej

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Goferku ja juz z 5 razy karmilam
Na lawce w parku- jak idziemy na rehabilitacje Na 10.30 to karmie max 9.30- bo pozniej to cale zajecia ulewaja. Konczymy 11.30, wiec sa juz troszke glodni- ja ich wtedy biore na spacer, pospia ladnie jak dokarmie

my mamy takie kupy po marchewce

witamy z rana :pansy:

mam nadzieje ze nie wszystkie mamusie wyjezdzają i bedzie tu z kim pogadac ? nasze świeta... jak nie święta... jutro na śniadanie do przyjaciółki rodziny... potem ex zaprosil nas do siebie, bo dziadek chce wkoncu zobaczyc wnuczke .... nie uśmiecha mi się, ale wiem że jak nie pójde to dopiero będzie draka... a nie mam sił na to... w pon na śniadanie do taty, a potem nie wiem ... jakos nie czuje tych świąt... ale moze o tym w klubie...

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 09:56   #3407
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Witam świątecznie

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Helcia tez za chłopca czesto prana bo ma granatowy polarkowy kombinezon i czerwona czapke i czarny wózkowóz.
I na zagadywania "o jaki ładny chłopczyk" pytam "gdzie?!"
No jak my możemy córek na różowo nie ubierać -
A tekst: "gdzie?" - rozbawił mnie strasznie

Mam nadzieje, że te 5 tyg bez męża, a za to z nami zlecą bardzo szybko i przyjemnie

Cytat:
Dziewczyny 2 pytania
- ile drzemek maja wasze dzieci w ciagu dnia bo moi ostatnio to jedna- wprawdzie dluga bo 2-3 godz kolo poludnia. Ale wydaje mi sie ze to malo
- czy wam sie tez od dzwigania dzieci wozkow itd takie bicepsy porobily? Ja normal nie jak robokop mam reke
1. Amelka budzi się zazwyczaj ok. godz 7 rano. Biorę ją do siebie i uśnie jeszcze na ok. 1h. Potem ok. godz 11 następna drzemka (max 1h) i ok. 16 kolejna. Kąpiemy się po 19. Więc A. też śpi w ciągu dnia ok. 2-3 h tylko na raty
2. Ja mieszkam w domku, więc dźwiganie wózka mnie ominęło.

elf27 Pokazuj tego kochanego wielkoludka

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Zrobiłam dwa placki (...) Poza tym łazienka lśni, dwa pokoje kuchnia
Poprasowałam moim trzem panom koszule i spodnie kantowe na święta, mały tylko krawatka nie będzie miał, ale za to muchę
Ale z Ciebie pracuś
Eno eno - mucha to nie byle co

Na Święto Zmartwychwstania życzę Wam, by zmartwychwstały w Was zapomniane marzenia, młodzieńczy optymizm w podchodzeniu do przeciwności losu oraz sztubacka fantazja.

Niech w Waszym sercu zapanuje wiosna - odrodzenie nowego życia...

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2012-04-07 o 10:27
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 10:22   #3408
ela3010
Zadomowienie

Witajcie

Zajrzałam do klubu, teraz tu i piszę.

Seonka, Agnieszka, ja to juz taki chyba mini pracoholik, normalnie humor mi się poprawia jak mogę latać i cos robić, a jak porobię to wyszywać albo czytać.

Wczoraj Miłosz pozytywnie mnie zaskoczył i usnał na noc o 21.45, wow, pewnie kolejny raz nam się tak zdarzy za pół roku pewnie.

Aniu strasznie mi przykro ze mała tak sie pochorowała, dobrze znalazłas wreszcie odpowiedzialnego lekarza, zdrowiejcie kochane

Miluś drzemie, na 11.30 idzę ze starszym ze święconka.....

Udanych spokojnych i ciepłych świąt kochane
Pewnie jeszcze tu zajrzę, ale potem mogę zapomnieć o życzonkach
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 10:43   #3409
glamourous
Zakorzenienie

Dalia ja tu bede dyzurowac
Nigdzie sie w tym roku nie wybieramy. Tradycyjnie zawsze bylo sniadanie u babci mojej cala rodzina ale z tyloma dziecmi po prostu nie mamy jak sie zabrac
Stary 2012-04-07, 10:53   #3410
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

my tez bedziemy, jutro troche mniej bo w rozjazdach ale bedziemy;p

Stary 2012-04-07, 11:34   #3411
pokszyfka
Zadomowienie

zmysł

u nas 5 miechów

ania Boziu jak to dobrze, że pojechałaś jednak z niunią, widzisz jak to nie ma co oszczędzać na dziecku...oby szybciutko przeszło malutkiej

u mnie ciacha odchodzą od wczoraj postanowiliśmy, że nikogo nie zapraszamy, chociaż już wszystko nakupione. Dwie moje siostry są już na swoim, mogły zaprosić na święto/parapetówę, ale nie, lepiej się wsadzić do kogoś innego, więc figa i u nas jak ktoś zaprosi, to zeby nie jechać z pustymi rękami zapierzemy trochę ciast i soki a tak to jutro jedziemy do mojej mamki na śniadanie i obiadek<--zaprosiła

no, to udanego świętowania, tak zeby było co potem zrzucac
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 11:42   #3412
dygotka8
Zakorzenienie

witam z rana
mielismy juz wizytę zielonoświątkowców dzisiaj.....
ledwo an oczy z tż widzimy bo mała spac nie chciała-wrrrr
w nocy panna tak ulewała,że wszystkie ubrania pozalewała i rano ręcznie musiałam przeprać jej ubranka...
zjadłam śniadani i sie położe chociaż na pół godiznki....
ja nie pieke nic-bo co skoro nie jem nabiału??
koszyczka też nie przygotowałam bo po 1.koszyczka brak a po 2. to jedziemy jutro do moich rodziców

Aniu-dobrze,że leki masz,teraz juz będzie dobrze

Elu-Ty to taki pracuś jak moja siostra
Domi-ja to jak baleron bym wyglądała w takich ubrankach-moze jakbym była chudsza o jakieś 10 kg...
Elf-ja też czekam na zdj brzdąca

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2012-04-07 o 11:51
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 11:42   #3413
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
Aniu

Domi

ale zaje.b.i.sta bielizna no śliczna po prostu- może na jego urodziny tak się wystroję? to czarne bajer

Fatal
widze, ze my jak zwykle na posteruku hehehehe oj te dzieciaczki nie dadza nam pospac, oj nie
idę się pakowac na wyjazd a młody śpiewa serenady

ja też wyjeżdzam dziś, więc

Z dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.

Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.

Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.

Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!

Wesołych Świąt
Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
DZIEŃ DOBRY

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt kochane mamusie

O masz... No to zdrówka życzę dla malutkiej i mocno ją ściskam

Domi bielizna boska
Cytat:
Domi bielizna fajna. Ja to jestem pelna podziwu dla was dziewczyny za te fatalaszki, chyba by mnie za bardzo krepowalo takie cos. Jeszcze ta babydoll moze by przeszla ale juz to czarne... Eh kompleksy

dziekuje

Glam ale on się dopasowuje i wygląda oki trzeba wyzbyć się kompleksów chociaż jak mi Tz zrobił sesje to połowe fotek usunełam bo się patrzec nie moge na siebie

ZDROWYCH I POGODYCH śWIĄT WIELKANOCNYCH MAMUSIE

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 11:51   #3414
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Glam ale on się dopasowuje i wygląda oki trzeba wyzbyć się kompleksów chociaż jak mi Tz zrobił sesje to połowe fotek usunełam bo się patrzec nie moge na siebie
o,to prawda,ale to taaaaakie trudne

Stary 2012-04-07, 12:51   #3415
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

to my lenie na swieta robimy tylko nadziewane jajka, poza tym bedziemy objadac nasze rodzinki

Stary 2012-04-07, 13:23   #3416
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

wydaje mi sie ze jezeli robia kupy co kilka dni to znaczy ze przerabiaja prawie caly pokarm i nie ma za bardzo co wydalac,

Tygrys poszedl spac przed 20. I ciagle jeszcze spal rano a mi piersi rozsadzalo. Budzic czy nie budzic oto jest pytanie. wstal w koncu kolo 8

Czy mowilam ze uwielbiam bycie mama?

Wesolych Swiat wszystkim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg easter bunny.jpg (83,0 KB, 11 załadowań)

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 13:42   #3417
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość

Tygrys poszedl spac przed 20. I ciagle jeszcze spal rano a mi piersi rozsadzalo. Budzic czy nie budzic oto jest pytanie. wstal w koncu kolo 8

Czy mowilam ze uwielbiam bycie mama?
ja po coraz częściej nieprzespanych nocach mam coraz rzadziej takie mysli niestety

nie wiem dziewczyny jak wy funkcjonujecie po nieprzespanych nocach-ja ledwo chodzę a zła jestem na wszystko i wszystkich

Stary 2012-04-07, 13:51   #3418
glamourous
Zakorzenienie

Wiolqn a przez sen nie zje? Bo moi to tylko cycka podstawic iwcinaja

Domi to nawet nie jest kwestia ze bym nie weszla - po prostu mam wrazenie ze bym glupio wygladala i tyle. Z tym biustem obwislym zreszta tam chyba nie ma miejsca na wkladki laktacyjne
Podziwiam dziewczyny ktore maja w sobie tyle luzu ze potrafia cos takiego zalozyc i sie w tym dobrze czuja

U mnie przygotowania swiateczne skonczyly sie na zakupie paru drobiazgow na zajaczka dla soni i na dekoracji 1 ciasta. Aha i odkurzylam

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
ja po coraz częściej nieprzespanych nocach mam coraz rzadziej takie mysli niestety

nie wiem dziewczyny jak wy funkcjonujecie po nieprzespanych nocach-ja ledwo chodzę a zła jestem na wszystko i wszystkich
Liiiitry kawy
Kurcze a moi chlopcy miewali juz takie ladne nocki z 2 pobudkami a teraz spia gorzej niz w okresie noworodkowym

A dzis u nas pada wiec ze
Spaceru nici i efekty- chlopcy pospali 15 min i obudzili sie. Dominika wlasnie przyduszam cyckiem- chyba jeszce pospi a adasko jal skowronek doslownie

Wspominalam juz ze wczoraj zalozone przescieradlo ( po przygodzie z kupa) dzis do zmiany? Chlopcy spbie znow lezeli na ceratce, dominik z niej spelznal i nasikal na lozko
Nie wiem czy oni te rossmanowe ceratki tak oszczedzaja czy co?
Stary 2012-04-07, 14:50   #3419
owieczka86
Zadomowienie

witam

ja na chwilkę bo chciałam Wam i Waszym rodzinką życzyć zdrowych i weołych Świąt Wielkanocnych duzo radosnych chwil spędzonych w rodzinnym gronie

my jutro idziemy do moich rodziców więc nie wiem czy do Was zajrzę... nie chce mi się iść z wiadomych powodów ale cóż.... zobaczymy jak to będzie i ile wytrzymam...

Wesołych Świąt
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 14:58   #3420
dygotka8
Zakorzenienie

no tak,ale kawa rozpuszczalna czy sypana?bo po sypanej to brzuch mnie boli i dlatego nie pijam...a rozpuszczlna robię z 1 łyżeczki-dziś wypiłam już 2 i jeszcze ze 2 pewnie wypiję.

zjadłam obiad i nadal bym coś zjadła....najlepiej coś czekoladowego,słodkiego i kalorycznego....ale mogę tylko kisiel;/

widziłam bociana-pierwszyraz w tym roku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości