|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złe kilometry dzielą Nas.. zima umiera, wiosny już czas - ZNO cz.38
Wpadłam na chwilę.
Patrzę wypisane bzdury więc myślę trzeba sprostować. Zaczęło mi się chcieć śmiać na wasze wypisy ![]() Cytat:
2) Krzyż jest znakiem Miłości. Zawisł na nim Chrystus za grzechy nasze. Z MIŁOŚCI do ludzkości. To nie jest pamiątka. Jeśli dla twojego wujka to tylko forma zabicia człowieka to ja dziękuję a co do Kościoła. Instytucja spaczyła wiele sprawy przez te wieki. Ale gdyby nie było to po Bożemu to by sie dawno w pi.du rozwaliło. i o! Oczywiście niektóre sprawy są dziwne, niezrozumiałe i przez wieki papieżom trochę odwalało. Ale jak Pan Bóg ustawił 10 przykazań tak do tej pory są tylko wyjaśnione poszerzone. Jak Chrystus ustawił przykazanie Miłości tak do tej pory jest. Obrzędy itd. bardziej zależą od Tradycji niż z ustanowienia Kościoła. W każdym państwie jest inaczej. Pojedziesz do innej parafii i jest inaczej. Są tylko ustalenia ogólne do których muszą się stosować i tylo. Jak to nie? Świątynia od wieków jest kultem Boga. Albo bogów. Miejsce święte. Jak wchodzisz do kościoła w centrum masz Boga, ołtarz. Jest domem Bożym bo tam jest Jezus pod postaciami eucharystycznymi. Zresztą sam Jezus wrzeszczał na kupców dlaczego robią z domu Jego Ojca targowisko. mam jednego kumpla. Lubi jarać. Jara go jaranie. Ekstra super. Jara już dobre parę lat. Wiesz co z niego zostało? Kupa wkurzających śmieci które nie mają pojęcia o niczym. Ma wyrąbane na wszystko bo to nic go nie obchodzi. Nie można z nim normalnie porozmawiać ma tak stegowany mózg. Taki nie był Powiedz mi że marysia nie jara mózgu to Cię wyśmieję. |
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
ALE CISZA
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2012-04-07 o 12:19 |
|
|
|
#3333 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33400497]klik na dziewczyny przypominam !!!!!!!!!!!!!
[/QUOTE]Klikam. |
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Magda popieram, ale nie chciało mi się tutaj tego wypisywać
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
ja rozumiem jak ktoś nie wierzy czy coś. Bo są tutaj takie osoby i ja to naprawdę szanuję. Ale jeśli ktoś kurna mówi że wierzy w Boga zielonego pojęcia nie ma to mnie nosi z nerwów
|
|
|
|
#3337 |
|
Konto usunięte
|
Ja już swoje powiedziałam i nie mam nic więcej do napisania
![]() Trawka to takie samo dno jak narkotyki. Dno i tak łagodne określenie. Powiedziałabym inaczej, ale są na wątku dzieci ![]() Nie chcę dostać ostrzeżenia, że demoralizuję młodzież |
|
|
|
#3338 |
|
Konto usunięte
|
magda ja wierzę w Boga ale do kościoła nie chodzę.. i nikt mi nie wmówi że w Boga nie wierzę bo nie chodzę do kościoła..
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
haha Wampir a no light
ze 50% mniej kalorii ma ale procenty sa 4,7 pieke brownies z karmelem (niby solonym ale zrobie chyba zwykly) kokosowe biale z malinami to co kroliczek robila i czekoladowe z masa kokosowa i polewa czekoladowa cos mi sie karmel nie udaje... a garnek mamy niby 3 ale jeden jest maly, drugi wielki 6l chyba a jedny funkcjonalny nie ma ucha...a i tak go uzywam a tak malo bo reszte szlag trafil albo zostawilismy zalosnemu bratu Tzta
|
|
|
|
#3340 |
|
Konto usunięte
|
![]() klik na dziołchy
|
|
|
|
#3341 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że tu niezłe dyskusje
Ja wpadam tylko życzyć wesołych Świąt i lecę dalej robić za niewolnika do krojenia sałatki ![]() Magda ładnie napisane.
|
|
|
|
#3342 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33400939]magda ja wierzę w Boga ale do kościoła nie chodzę.. i nikt mi nie wmówi że w Boga nie wierzę bo nie chodzę do kościoła..[/QUOTE]
Ja chodzę do Kościoła w święta i mi to wystarczy. To, że nie chodzę w każdą niedzielę na mszę nie oznacza , że nie wierzę w Boga. Bóg jest wszędzie, jest w nas. |
|
|
|
#3343 |
|
Konto usunięte
|
kociczka to dasz radę z 3 garnkami
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- ja nawet na święta nie chodzę do kościoła.. ![]() chodzę tylko na chrzciny komunie bierzmowania śluby pogrzeby.. |
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie uwazam ze trawa jest taka zła jak tutaj piszecie na pewno nie ma co przyrównywac do takiego gowna jak amfa. ale ogolnie nie lubie narkotykow
wiem ze brzmi jak hipokryzja bo mimo to czasem sie skusze jak mnie znajomi namowia heheto ze Wy nie lubicie/ nie palilyscie/ nie bralyscie nie oznacza ze jak ktos zapali od razu jest dnem i na dnie ;p wiem pewnie chodzilo Wam o uzaleznienie z tym sie zgadzam ale jak dla mnie to jest masa innych uzaleznien ktore sa jeszcze gorsze ![]() a Ptyś ma takie podejscie bo jest jeszcze bardzo młoda i kręca ją imprezki, znajomi itd. spojrzcie tez na to tak. kiedys na pewno zmieni swoj stosunek do tego |
|
|
|
#3345 |
|
Konto usunięte
|
Kociczka jakie pyszności
![]() Mimo, że nie przepadam za wiórkami kokosowymi. To brzmi pysznie ![]() To spokojnie dasz radę z trzema garnkami
|
|
|
|
#3346 |
|
Raczkowanie
|
jeeej, odpisał mi!
i spotykamy się niedługo
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Kopa w 2 robie ale to i tak za malo i nie moge nic na raz robic tylko robie i myje....i tak w kolko.
ten 6 l to co tam zrobie? haha nawet go nie umyje bo sie do zlewu nie zmiesci...chyba ze pod prysznicem hmmm moze w nim jajka ugotuje
|
|
|
|
#3348 |
|
Konto usunięte
|
mi teraz to już poniekąd wstyd wchodzić do kościoła..
tyle lat nie byłam od tak na zwykłej mszy że to dla mnie coś na wzór świętokradztwa ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- kociczka - wiesz ja też byłam w wieku patrysiowej i też miałam w głowie imprezy i znajomych ale do trawy się nigdy nie posunęłam.. ![]() w 6 litrowym możesz barszczu białego ugotować ciena - co Ci odpisał?
|
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
ciena I co? Nie lubisz nas jeszcze?
![]() Co do palenia trawy - wyżera mózg i każdy o tym wie
|
#3350 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33401006]
ja nawet na święta nie chodzę do kościoła.. ![]() chodzę tylko na chrzciny komunie bierzmowania śluby pogrzeby..[/QUOTE] Ja od czasu do czasu chodzę ![]() Na Wielkanoc idę poświęcić palmę i koszyczek ![]() Na chrzciny, komunie, ślub i pogrzeb też chodzę. Kociczka nie mówimy, że jak ktoś zapali raz czy dwa razy to jest na dnie. Chodzi nam o to, że po x latach to już uzależnienie. Trawka może zniszczyć komuś życie tak samo jak uzależnienie od alkoholu, od twardych narkotyków. |
|
|
|
#3351 |
|
Konto usunięte
|
a ja sobie buduję stajnię dla jednorożców
|
|
|
|
#3352 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Kopa haha i kto to zje
co kto lubi ja nie uwazam ze jak siegnelam po jakies uzywki to moje zycie jest juz zmarnowane ale skoro tego nie akceptujesz to ja tez to szanuje. i ja w jej wieku tez nie mialam akurat takich pomyslow ale przez to ze obracalam sie w innym towarzystwie. jezu juz 13 a ja w dupie. trudno pewnie z 5h mi na ciastach zejdzie a do nocy bede robic reszte :d |
|
|
|
#3354 |
|
Konto usunięte
|
ej nooo zjadłabym barszczu białego z jajeczkiem..
ej dzisiaj się idzie z koszyczkiem? a jutro się dzieli jajeczkiem na śniadanie? |
|
|
|
#3355 | |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33401057]mi teraz to już poniekąd wstyd wchodzić do kościoła..
tyle lat nie byłam od tak na zwykłej mszy że to dla mnie coś na wzór świętokradztwa ![]() [/QUOTE] Czemu jest Ci wstyd? Nic złego nie zrobiłaś. To super ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
fakt, ja nas nie lubię
|
#3357 |
|
Konto usunięte
|
ja kiedyś mojemu exowi powiedziałam albo trawa albo ja..
i sory ale wybrał trawę.. i dlatego jest exem.. jak się wybiera trawę zamiast dziewczyny no to sory ![]() teraz mam do tego badziewia jakiś uraz ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- ja nas nienawidzę ale ja jestem masochistka i lubię przebywać wśród ludzi których nie lubię
|
|
|
|
#3358 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33401128]a ja sobie buduję stajnię dla jednorożców
Mi się skończyła energia ![]() Pewnie, że da się nas lubić ![]() Musisz nas tylko lepiej poznać Zanim to zrobisz porozmawiaj ze swoim lekarzem lub farmaceutą Przebywanie w naszym towarzystwie jest groźne dla zdrowia psychicznego [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33401156]ej nooo zjadłabym barszczu białego z jajeczkiem.. ej dzisiaj się idzie z koszyczkiem? a jutro się dzieli jajeczkiem na śniadanie?[/QUOTE] A ja bym zjadła zupę szczawiową Tak |
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bóg jest wszędzie, jest w nas.[/QUOTE] Powiem Wam coś, co mi kiedyś pewien młody ksiądz powiedział: " jeśli wierzysz w Boga i Go kochasz, to przychodzisz do niego bez względu na porę i pogodę, nie ważne gdzie jesteś, bo on ma swój dom i to jest Kościół, Dom Boży. Jak masz koleżankę, którą kochasz jak siostrę , to przychodzisz do niej bez względu na to czy to rano czy wieczór, ale przychodzisz, odwiedzasz tak ? Więc dlaczego dla Pana nie możesz poświęcić godzinki w niedzielę Dzień Święty ?On żyje wśród Nas ale to jest jego świątynia i tu powinno się go odwiedzać" .... |
|
|
|
|
#3360 |
|
Konto usunięte
|
klik na dziewczyny
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- madlen ja mam koleżanki ale nie chodzę do nich jak są chore a już na pewno nie idę jak leje deszcz ![]() a jeszcze pewniejsze jest to że nie wstanę rano tylko po to żeby iść do koleżanki nie no a serio.. ja też słyszałam że jak nie chodzisz do kościoła to tak jakbyś była z chłopakiem ale się z nim nie widywała a jak nie przyjmujesz eucharystii to tak jakbyś się z nim całowała przez szybę.. ale mnie to nie przekonuje.. kiedyś nie było kościołów nie było eucharystii .. świąt bożego narodzenia czy wielkanocy bardzo długo nie obchodzono po śmierci Jezusa.. i co ? Ci wszyscy ludzie poszli do piekła ? no proszę Cię.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

[/QUOTE]

ze 50% mniej kalorii ma ale procenty sa 4,7
ładnie napisane.