Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-27, 16:41   #1591
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Hej Dziewczyny!i już po świętach!ja na Wigilię byłam u rodziców zresztą w 1 dzień świąt też a w drugi przyszła @ i normalnie umierałam, do tego zwiększyłam dawki leków i cały dzień zrąbany aż gorączki dostałam a dziś jak ręką odjął ale nic mam dylemat, ponieważ biorę teraz leki : bromergon, euthyrox, i metformax a od 5 dnia cyklu powinnam brać tabletki anty przez 2 miesiące, ale poczytałąm ulotkę od bromergonu i tam jak byk jest napisane, że podczas używania bromergonu nie bierze się tabletek anty ponieważ, bromergon zbija prolaktyne a tabletki anty go podnoszą, nie rozumiem toku myślenia mojej ginki i nie wiem czemu taką kurację mi zaleciła. A poza tym mój TZwraca za miesiąc a wyszłoby że jesczze przez cały luty powinnam brać drugąpaczkę tabletek anty, a w moim przypadku czas spędzony z TZ jest na wagę złota, on teraz spodziewa się super kontraktu i być może będzie tylko miesiąc w domu a potem na miesiąc na morze i co jedyny miesiąc w domu zmarnujemy bo będę brała tabletki anty. jutro zadzwonię do mojej ginki i powiem że rezygnuję z brania hormonów i idę na całość jęsli w lutym się nie uda po tych lekach które teraz biorę to już nawet tabletki anty wezmę, mam nadzieję że nie zakręcilam za bardzo dobrze myślę Dziewczyny?
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 17:31   #1592
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Wcale nie nakręciłaś, Anusia. Dobrze kombinujesz i na Twoim miejscu powiedziałabym lekarzowi to samo Pewnie już nie możesz się doczekać powrotu TŻ
A ja dzisiaj siedziałam w domciu i uczyłam się. Potem TŻ wrócił z pracy i poszliśmy na zakupy. Własciwie chcieliśmy kupić Scrabble ale nigdzie nie ma. Chyba wszystkie dzieciaki w Polsce dostały na święta od Mikołaja Scrabble. A my chcieliśmy tylko sobie umilić sylwestrowy wieczór we dwoje
Coś mi się widzi, że nic z tych planów nie wyjdzie bo to już było trzecie podejście a ile mozna kupowac jedną grę
Z tego wszystkiego kupiliśmy szampana i wino na sylwestra i mięsko na szaszłyki Ale będzie wyżerka w ta ostatnią noc tego roku

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 18:36   #1593
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

anusia wcale nie zakręciłaś. dobrze Cię rozumiem co masz na myśli. ja na Twoim miejscu też bym tak postąpiła.
trzymam za Ciebie kciuki.

Kasik obawiam się, ze już nic Wam nie wyjdzie z zakupu. teraz takie pustki w sklepach, że hoho. to przed coroczną inwetaryzacją. napewo cos sobie wymyślicie ciekawego.
Stary 2006-12-27, 20:10   #1594
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Madziu Kasiu chyba zrobię jak napisałam i racja doczekać sie nie mogę mojego TZ ciesze sie się jak gwizdek ale w sumie miesiąc szybko minie i już będziemy razem...ale jestem okropna bo myślę tylko o tym czy będą efekty przytulania taka żonka to skarb heheh a co do zakupów zabawkowych to chyba nie ma szans słyszałam że sklepy z zabawkami zostały złupione przez szalonych rodziców przed świętami!
Stary 2006-12-27, 21:48   #1595
adatka
Zakorzenienie

A ja mam już 7 tabletke anty za sobą-jednak bardzo szybko mi leci czas myslałam ze będzie sie to ciągło ale jest ok.
anusia masz racje jak tylko mąż wróci to bierzcie się do roboty - po co marnować tyle czasu -a kto wie może się akurat ten miesiąc ma być właśnie tym miesiącem Trzymam mocno kciuki
Stary 2006-12-27, 22:05   #1596
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
A ja mam już 7 tabletke anty za sobą-jednak bardzo szybko mi leci czas myslałam ze będzie sie to ciągło ale jest ok.
anusia masz racje jak tylko mąż wróci to bierzcie się do roboty - po co marnować tyle czasu -a kto wie może się akurat ten miesiąc ma być właśnie tym miesiącem Trzymam mocno kciuki
Dziękuję Aguś!!nie mam czasu do stracenia,jutro zadzwonię do ginki ciekawe co ona powie na mój pomysł
Stary 2006-12-27, 22:13   #1597
frida26
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!! Wszystkiego dobrego na Nowy Rok życzę!!!! Nie złożyłam Wam życzeń na święta ale myslami byłam z Wami, bo niektóre z Was tak jak ja miały dni płodne w te święta. Ja niestety tylko raz sie przystulałam z TŻ i na dodatek w nie tej pozycji co trzeba więc kolejna szansa na bobasa przepadła(tak myślę ).Ostatnio mam mieszane uczucia czy aby na pewno jest to odpowiedni czas na bobasa.Szkoła i praca licencjacka troche mnie przerżają Nie wiem czy dam radę. Najgorsze jest to ,że jeszcze nie zaczęłam pisać Po cichu jednak marze o dzidzi. Jakie to wszystko pogmatwane. Brak słów na mnie
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 23:32   #1598
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Dziękuję Aguś!!nie mam czasu do stracenia,jutro zadzwonię do ginki ciekawe co ona powie na mój pomysł
napewno będzie za
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-28, 13:26   #1599
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Dzień dobry Dziewczyny!dzwoniłam do ginki i powiedziała, że nie muszę brac tych tabletek więc nie biorę a jak Wam mija dzień?coś cicho tu ostatnio
Stary 2006-12-28, 19:22   #1600
frida26
Rozeznanie

Faktycznie cicho. Zaglądałam do Was około południa i miałam nadzieje ,że wieczorkiem cos nowego poczytam ,a tu nic Widocznie większość pisze tu jak jest w pracy,a teraz ma wolne. Tak sobie myślę
Stary 2006-12-28, 19:29   #1601
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

witajcie kochane jak tam Święta?
Moje świąteczne bara-bara nie wypaliło oboje jesteśmy silnie przeziębieni i jakoś sił nie mieliśmy

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-28, 22:18   #1602
adatka
Zakorzenienie

śniezek pruszy -tylko troche spozniony ale jak znam zycie to jutro wyjdzie slonko i wszystko stopnieje a u was tez sypie? siedze i mi sie nudzi nie mam zabardzo o czym pisac- maz do pracy pojechal a ja odrazu Hop na wizaz ale tu tez nudno troszke ,nikogo nie ma i nie ma co czytac wszyscy powyjezdzali czy co?
albo tak jak pisala frida wiekrzosc pisze z pracy a teraz sa na wolnym ale jeszcze kilka dni i znowu wszystko wroci do normy moze nowe wieści sie posypia oby ,bo cos cichutko ostatnio.
[Roxi sie nie odzywa,chyba ze szczescia zapomniala o nas -----> szkoda ze sie nam nie pochwalila a przeciez jest w "bocianim"] . agabilku zycze szybkiego powrotu do zdrowka,mam nadzieje ze szybciutko wam przejdzie to wstretne przeziebienie i nabiezecie duzo sil na bzyku-bzyk anusiu to dobrze ze nie musisz brac tych tabletek ale pewnie predzej czy pozniej bedziesz musiala? mam nadzieje ze nie bedzie juz takiej potrzeby - moze to bedzie magiczny miesiac i pojawi sie fasolcia w twoim brzuszku A kiedy wraca twoj TZ ? tylko go nie zamecz jak wroci
Ale pisze glupoty -trzeba isc spac bo strasznie nudno -jeszcze ksiazke poczytam mam fajną o legendach i podaniach mojego miasta i okolic super lubie czytac takie cuda o duchach jak to dawniej bylo-szkoda ze moja babcia nie zyje znala mnustwo roznych histori z zycia ktore spotkaly jej rodzine, mama wie tylko tyci-tyci i tak sluch o tym zaginie moze jeszcze ja bede opowiadac kiedys swoim dzieciom jak to dawniej bylo... ale to juz nie to samo.
Dobrej nocki zycze wyspijcie sie kochane niech wam sie przysni cos pieknego
DOBRANOC PA PA PA
Stary 2006-12-28, 23:19   #1603
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cicho tu...Dziewczyny piszcie piszcie!!!Agabil Ty zdrowiej i do roboty a nie tu się migać Adatka mój TZ wraca pod koniec stycznia akurat na @ hehe ale zamęcze go na amen jak zwykle zresztą! Ale tak serio mam cykora boję się że pomimo leczenia nie uda się i wtedy nie dam rady psychicznie, staram się nie martwić na zapas ale chyba każda z nas ma takie myśli. Już nie marudze może się uda trzeba mieć nadzieje, nie wiem czy będę musiała brać te tabletki jeszcze może tak może nie to taka rosyjska ruletka. Adatka a może Ty przewodnikiem zostaniesz?
Stary 2006-12-28, 23:53   #1604
frida26
Rozeznanie

Cytat:
śniezek pruszy -tylko troche spozniony ale jak znam zycie to jutro wyjdzie slonko i wszystko stopnieje a u was tez sypie? siedze i mi sie nudzi nie mam zabardzo o czym pisac- maz do pracy pojechal a ja odrazu Hop na wizaz ale tu tez nudno troszke ,nikogo nie ma i nie ma co czytac wszyscy powyjezdzali czy co?
albo tak jak pisala frida wiekrzosc pisze z pracy a teraz sa na wolnym ale jeszcze kilka dni i znowu wszystko wroci do normy moze nowe wieści sie posypia oby ,bo cos cichutko ostatnio.
[Roxi sie nie odzywa,chyba ze szczescia zapomniala o nas -----> szkoda ze sie nam nie pochwalila a przeciez jest w "bocianim"] . agabilku zycze szybkiego powrotu do zdrowka,mam nadzieje ze szybciutko wam przejdzie to wstretne przeziebienie i nabiezecie duzo sil na bzyku-bzyk anusiu to dobrze ze nie musisz brac tych tabletek ale pewnie predzej czy pozniej bedziesz musiala? mam nadzieje ze nie bedzie juz takiej potrzeby - moze to bedzie magiczny miesiac i pojawi sie fasolcia w twoim brzuszku A kiedy wraca twoj TZ ? tylko go nie zamecz jak wroci
Ale pisze glupoty -trzeba isc spac bo strasznie nudno -jeszcze ksiazke poczytam mam fajną o legendach i podaniach mojego miasta i okolic super lubie czytac takie cuda o duchach jak to dawniej bylo-szkoda ze moja babcia nie zyje znala mnustwo roznych histori z zycia ktore spotkaly jej rodzine, mama wie tylko tyci-tyci i tak sluch o tym zaginie moze jeszcze ja bede opowiadac kiedys swoim dzieciom jak to dawniej bylo... ale to juz nie to samo.
Dobrej nocki zycze wyspijcie sie kochane niech wam sie przysni cos pieknego
DOBRANOC PA PA PA
U mnie też pada śnieg A może my jesteśmy z tego samego miasta??
Stary 2006-12-29, 00:03   #1605
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

u mnie nie pada, ostatnimi czasy mało się udzielam bo jestem zafascynowana prezentem od mikołaja i światem fotografii całymi dniami siedze na forum fotograficzym albo czytam instrukcjie obsługi do swojego nikona tak mnie to zafascynowało że na wszystko brakuje mi czasu ale obiecuje że się poprawię i będe więcej pisać może dzięki temu że czymś się zajełam to się w końcu uda, odkąd dostałam aparat przestałam myślec o dzidzi mam nadzieje że dobrze wpłynie to na moją płodność chodź tak naprawdę całkowicie nie da się zapomnieć
Stary 2006-12-29, 00:04   #1606
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Moje świąteczne bara-bara nie wypaliło oboje jesteśmy silnie przeziębieni i jakoś sił nie mieliśmy
Agus zdrowiej nam szybciutko
Stary 2006-12-29, 10:27   #1607
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez frida26 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!! Wszystkiego dobrego na Nowy Rok życzę!!!! Nie złożyłam Wam życzeń na święta ale myslami byłam z Wami, bo niektóre z Was tak jak ja miały dni płodne w te święta. Ja niestety tylko raz sie przystulałam z TŻ i na dodatek w nie tej pozycji co trzeba więc kolejna szansa na bobasa przepadła(tak myślę ).Ostatnio mam mieszane uczucia czy aby na pewno jest to odpowiedni czas na bobasa.Szkoła i praca licencjacka troche mnie przerżają Nie wiem czy dam radę. Najgorsze jest to ,że jeszcze nie zaczęłam pisać Po cichu jednak marze o dzidzi. Jakie to wszystko pogmatwane. Brak słów na mnie
Może to jedno przytulanko wystarczy Kto to wie A pracą i pisaniem pracy to się nie przejmuj. Ja to olałam, "co się odwlecze to nie uciecze". Ja też pracuje, w dodatku zamierzam zmieniać pracę na coś bardziej rozwojowego i studiuję zaocznie na 1 roku uzupełniającym. Też od lutego znowu zacznę pisanie pracy, ale mgr (licencjata broniłam w tym roku, fajna sprawa). Dasz radę

Cytat:
A to szkoda, że zabrakło sił. Moja kupmela też była przeziębiona i myślała, że nic z tego nie będzie ale się udało
Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
u mnie nie pada, ostatnimi czasy mało się udzielam bo jestem zafascynowana prezentem od mikołaja i światem fotografii całymi dniami siedze na forum fotograficzym albo czytam instrukcjie obsługi do swojego nikona tak mnie to zafascynowało że na wszystko brakuje mi czasu ale obiecuje że się poprawię i będe więcej pisać może dzięki temu że czymś się zajełam to się w końcu uda, odkąd dostałam aparat przestałam myślec o dzidzi mam nadzieje że dobrze wpłynie to na moją płodność chodź tak naprawdę całkowicie nie da się zapomnieć
Oj, chyba też będę musiała sobie sprawić taki prezent. Uwielbiam zdjęcia i wogóle fotografikę To coś pięknego. Może załozysz album w necie i pochwalisz się nam swoim dziełem
Cytat:
Napisane przez frida26 Pokaż wiadomość
U mnie też pada śnieg
U mnie też sypał wczoraj i nadal sypie. Jak nie lubie zimy to jakoś mi tego śniegu już zaczęło brakować

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 10:38   #1608
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

u mnie też nie pada
Próbowaliśmy, ale mąż dostał ataku kichania(zasmarkał mi twarz) a ja zaczęłam kaszlec i nici

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 11:00   #1609
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie też nie pada
Próbowaliśmy, ale mąż dostał ataku kichania(zasmarkał mi twarz) a ja zaczęłam kaszlec i nici
Tak mi przykro Kurcze ale ta natura lubi płatać figle

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2006-12-29, 11:45   #1610
adatka
Zakorzenienie

Smile Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Ale miałam noc-koszmar wogole spac nie moglam znowu mnie zoladek nawalal okropnie i takim to sposobem przed chwilka wstalam - troche glowa mnie boli i smaku do jedzenie nie mam -bleeee....
A u mnie za oknem sniezek jest i to nawed duzo- fajnie -na sylwestra bioło bedzie ,bo z tego co widze to nie zapowiada sie zeby mialo stopniec-zimno jak... brrrr poszlam tylko psa na podworko wyposcic i zmarzlam jak g.... w trawie ani sie z domu wychodzic nie chce,a do sklepu przydalo by sie isc, teraz sklep mam niedaleko a jak mieszkalam u siebie to po zakupy chodzilo sie tylko 2-razy w tyg. po prawie 45 min trzeba bylo sie wlec spory kawalek mielismy do miasta, ale fajnie bylo mieszkalam na zaciszu. frida a w jakim miescie mieszkasz? fajnie by bylo ale napewno nie ma osoby na tym forum ktora mieszka niedaleko mnie -tak mi sie wydaje -pokaze wam na mapce gdzie mieszkam :
anusia jakim przewodnikiem? chodzi ci o tą ksiazkę? hi hi uwielbiam czytac takie roznosci -zwlaszcza jesli chodzi o maja miejscowosc a nawed ulice.... brrrrr dzieczyny piszcie piszcie - trzeba rozgrzac ten watek bo cos cichutko...
Stary 2006-12-29, 12:11   #1611
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Ale miałam noc-koszmar wogole spac nie moglam znowu mnie zoladek nawalal okropnie i takim to sposobem przed chwilka wstalam - troche glowa mnie boli i smaku do jedzenie nie mam -bleeee....
A u mnie za oknem sniezek jest i to nawed duzo- fajnie -na sylwestra bioło bedzie ,bo z tego co widze to nie zapowiada sie zeby mialo stopniec-zimno jak... brrrr poszlam tylko psa na podworko wyposcic i zmarzlam jak g.... w trawie ani sie z domu wychodzic nie chce,a do sklepu przydalo by sie isc, teraz sklep mam niedaleko a jak mieszkalam u siebie to po zakupy chodzilo sie tylko 2-razy w tyg. po prawie 45 min trzeba bylo sie wlec spory kawalek mielismy do miasta, ale fajnie bylo mieszkalam na zaciszu. frida a w jakim miescie mieszkasz? fajnie by bylo ale napewno nie ma osoby na tym forum ktora mieszka niedaleko mnie -tak mi sie wydaje -pokaze wam na mapce gdzie mieszkam :
anusia jakim przewodnikiem? chodzi ci o tą ksiazkę? hi hi uwielbiam czytac takie roznosci -zwlaszcza jesli chodzi o maja miejscowosc a nawed ulice.... brrrrr dzieczyny piszcie piszcie - trzeba rozgrzac ten watek bo cos cichutko...
przewodnik turystyczny...będziesz chodzić opowiadać fajna sprawa!
a tak poza tym to ja mieszkam nad morzem bardzo daleko od Ciebie ale kocham góry
Stary 2006-12-29, 12:48   #1612
adatka
Zakorzenienie

Smile Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
przewodnik turystyczny...będziesz chodzić opowiadać fajna sprawa!
a tak poza tym to ja mieszkam nad morzem bardzo daleko od Ciebie ale kocham góry
Tez masz fajnie mieszkac nad morzem (od nas ok.11 godz.jazdy samochodem),zawsze sie zastanawialam jak tam jest zimą bylismy w to lato we Władysławowie trzy lata temu bylismy w Mielnie, fajowo było -moj maz ma rodzine w Szczecinie moze kiedys sie tam wybierzemy...
Do Zakopanego mam ponad 2 godzinki samochodem-czesto jezdzimy na słowacje na gorace zrodła -z tym tez fajnie, ze bliziutko mamy
Stary 2006-12-29, 12:58   #1613
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez masz fajnie mieszkac nad morzem (od nas ok.11 godz.jazdy samochodem),zawsze sie zastanawialam jak tam jest zimą bylismy w to lato we Władysławowie trzy lata temu bylismy w Mielnie, fajowo było -moj maz ma rodzine w Szczecinie moze kiedys sie tam wybierzemy...
Do Zakopanego mam ponad 2 godzinki samochodem-czesto jezdzimy na słowacje na gorace zrodła -z tym tez fajnie, ze bliziutko mamy
Oj, ja uwielbiam morze, chociaż góry też i to latem Sama mieszkam prawie w górach
Adatka ja też jeżdże czasami na gorące źródła na Słowację do Vrbowa, oj ale dawno tam mnie nie było Poza tym uwielbiam Słowackie Tatry, Polskie też A do Zakopca tez mam ok. 2 h samochodem, no może troszkę mniej

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2006-12-29, 13:13   #1614
kindzia1984
Wtajemniczenie

Ja zapewne juz nie zaglądne do Was w tym roku, a zapewne dopiero w przyszłym więc chciałabym:

Życzyć Wam szczęśliwego Nowego Roku,
aby był on duzo lepszy od poprzedniego,
i żeby wszystko układało sie po waszej myśli,
a przy okazji spełniły sie Wasze wszystkie najskrytsze, a zwłaszcza te najbardziej spragnione, marzenia.

Kinga

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2006-12-29, 13:14   #1615
adatka
Zakorzenienie

kindziu to gdzie ty dokladnie mieszkasz, moze nie daleko mnie? my na slowacji w sierpniu bylismy-ale byla superowa pogoda mmmmmmm...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 038.jpg (103,7 KB, 34 załadowań)
Stary 2006-12-29, 13:17   #1616
kindzia1984
Wtajemniczenie

Zapomniałam jeszcze o jednym

Kto może niech się bawi cudownie w Sylwestrową noc, opije sukcesy aby się powieliły i rozmnozyły w Nowym Roku.
Nie żałujcie huku, stuku i szampana

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2006-12-29, 13:21   #1617
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
kindziu to gdzie ty dokladnie mieszkasz, moze nie daleko mnie? my na slowacji w sierpniu bylismy-ale byla superowa pogoda mmmmmmm...
Ja mieszkam w Nowym Sączu, koło Krynicy niedaleko. Troszeczkę inny kierunek bo z mapki wyczytałam, że Ty mieszkasz na Śląsku. Czy mam rację?

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2006-12-29, 13:25   #1618
adatka
Zakorzenienie

kinguś Ja rowniez
*
pierwsze to : Wystrzalowej zabawy Sylwestrowej a na Nowy Rok życzę Wam-------> 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości - i zeby spełnily sie wszystkie wasze marzenia nawed te najmniejsze
Stary 2006-12-29, 13:33   #1619
kindzia1984
Wtajemniczenie

Cytat:
kinguś Ja rowniez
*

pierwsze to : Wystrzalowej zabawy Sylwestrowej a na Nowy Rok życzę Wam-------> 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości - i zeby spełnily sie wszystkie wasze marzenia nawed te najmniejsze
A to również to chodzi o zyczenia?

Nowosądeczanki
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
Stary 2006-12-29, 13:33   #1620
adatka
Zakorzenienie

w sumie to ja mieszkałam na granicy ślask a malopolska teraz mieszkam w malopolsce ,bardzo to pokrecone jest
Oj to daleko mieszkasz- ale i tam bywalam
A Sylwka spędzam w domu z mężem -nie mamy gdzie w tym roku isc bo maz do pracki od 14 idzie ale przyjedzie na 22:15 posiedzimy troszke i pojdziemy spac -a dzis jedziemy po szampana i petardy bo jeszcze nie mamy nic

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości