![]() |
#691 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
o ile wizażanki mnie oświeciły że angielskie tytuły postów sa po to aby osoby z zagranicy wiedziały o czym jest post, to ciekawa jestem o czym właściwie, patrzac po tytule, jest ten post He heals me
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do facetów w czerwonych gaciach to ja takich widywałam i z 10 lat temu, więc dla mnie to nie jest nic dziwnego ![]()
![]() |
#693 |
Wtajemniczenie
|
Co do czerwonych spodni, to mój Luby właśnie jest na etapie szukania sobie jakichś fajnych. Nie chodzi mu o rurki (nigdy w życiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam wielokrotnie z wielu sklepów internetowych z butami i wszystkie trochę śmierdziały i nie powalały jakąś jakością (może oprócz Qupidów ze Stylowych). Ale także nie rozpadły się jak do tej pory także znośnie. Ostatnio zrobiłam zwrot do sequin, zobaczymy jak będzie.
A z tym czekaniem na zamówienie to nie wiem o czym mowa - zamawiałam z każdego z tych sklepów i zawsze przesyłka była w rosądnym czasie, chyba że wyraźnie zaznaczone było że jest to przedsprzedaż i wysyłka będzie tego i tego. Tunele - osobiście mi się nie podobają, jakoś mam w ogóle niechęć do jakiegokolwiek permanentnego zmieniania ciała, swoje normalne dziurki w uszach przeżywałam 2 tygodnie (a zrobiłam je w wieku 20 lat). Nie wiem czy widzieliście, że Kasia Tusk znowu przesadziła ze słodkością swojej osoby na blogu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "...Nie rozumiem dlaczego (tu wstawiamy to, co nas nie rozwala ![]() ![]()
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
O matko, to dla mnie z kolei białe rajstopy to jest wynalazek którego nigdy w życiu nie zrozumiem, a o zakładaniu już nie wspominając
![]() ![]()
#697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam właśnie to, że zmiany są permanentne - każda blizna czy tatuaż jest efektem świadomej decyzji i w jakiś sposób historią mojego życia... Lubię to, że mogę ze swoim ciałem robić co mi się żywnie podoba, więc korzystam z tego - mając 50 lat i tak będę brzydka i pomarszczona, więc będzie mi wszystko jedno, czy mam tatuaż/ślad po kolczyku/rozciągnięte uszy, czy też nie ![]() A co do białych rajstop - chciałabym móc nosić, ale przy kaczych nóżkach raczej nie mogę sobie na to pozwolić ![]() ![]() P.S. Nie wiem, z czego jest ten królik u Tuskówny, ale wygląda smakowicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3339000 2]o ile wizażanki mnie oświeciły że angielskie tytuły postów sa po to aby osoby z zagranicy wiedziały o czym jest post, to ciekawa jestem o czym właściwie, patrzac po tytule, jest ten post He heals me
![]() Ona kiedys pisala, ze tytuly jej postow nawiazuja do piosenek ktore jej aktualnie chodza po glowie... |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle białym rajstopom mówię NIE!
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczególnie jak jest fajnie zbudowany, szczupły, wysoki i właśnie niedogolony, w jakby delikatnie rozciągniętym t-shircie ![]() nieważne, w każdym razie pozazdrościć wyczucia stylu u TŻ-a, w Polsce mężczyźni nadal w większości jednak są zupełnie zieloni w tej kwestii.
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
dla mnie blog "Kasi";p to koktajl nadętej starszej pani i urozmaicony dodatkami na czasie. Jest w tym coś nie do przełknięcia, bo zestawy są do bólu nudne, poprawne, takie bez polotu... Jakby jej rynkiem docelowym były panie w wieku 45+
Ona jest młoda, a w jej ubiorze coś krzyczy "sierotka marysia z błyskiem w oku". Tego nie da się opisać ale moim zdaniem ona krzywdzi sie tym ubiorem i dodaje sobie lat, jest taki wizytowo-sztywniacko-nudnawy... |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Konto usunięte
|
a ja czasami mam wrażenie że to wcale nie Kasia prowadzi tego bloga tylko zespół marketingowców i PRowców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sama lubie wskoczyc w biale ponczochy, bawiac sie w sluzbe zdrowia z Tzem ![]()
konto nieaktywne Edytowane przez LadyBeatta Czas edycji: 2012-04-06 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Kasi T. - tragiczne te białe rajtki w tej stylizacji.. do tych butów jeszcze.. poza tym mam cały czas wrażenie, że to wszystko już było parę postów wcześniej. NUDDAAA! Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-04-06 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do końca życia mi się będzie kojarzyć z takimi tandetnymi kalendarzami firmowymi z lat 90-tych ![]()
![]() |
#712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-04-06 o 23:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Rozeznanie
|
ooo myslalam, ze tylko ja nie lubie czerwonych spodni u mezczyzn. Jesli jeszcza sa ona jakos fajnie dobrane do reszty ubran to ok.
Moze ktoras z Was oglada czasami M jak milosc? Łukasz, syn Marty, w ostatnich odcinkach nosil czerwone spodnie i moim zdaniem nie wygladal w nich fajnie, moja mama sie oburzyła, ze " jak to facet moze chodzic w czerownych spodniach" ![]()
![]() |
#714 |
Żona Gargamel
|
Nie widziałam faceta w czerwonych spodniach, może musiałabym skoczyć do budynku obok na uniwersytet, tam są większe indywidualności niż u mnie
![]() Białe rajstopy - NIGDY Przypomniała mi się anegdotka rodzinna - na ślub jednego brata, żona drugiego ubrała sobie biały zestawik (tzn żakiet i spódnica) i do tego białe rajstopy (i buty!) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/39407/...ach_z_kolcami/ z dedykacją dla tych Wizażanek, które lubią widoczne paluszki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Przyczajenie
|
bardzo ładne buty, całość bardzo ciekawa i stylowa, ale to prawda większość kobiet boi pokazywać swoje stopy...pamiętam moment parę lat temu jak wróciłam ze stanów gdzie akurat kobiety nosiły kamizelki z ekofutra i różne futrzaste motywy, przywiozłam sobie parę....zaczęłam nosić jak to ja, otóż widziałam na twarzach niektórych pań dobrotliwy uśmieszek, patrze za parę lat (tak tak, to co jest modne na świecie do nas dociera z 2 letnim opóźnieniem) wszystkie jak jedna kamizelki z futra, czapki itp szał aż przykro było patrzeć..
![]() podobnie też było z dopasowanymi małymi kurteczkami skórzanymi, albo a la żakiet, też zadna tego nie nosiła bo zbyt wg nich ekscentrycznie wulgarnie itp...pozniej PCV wszedzie to nie dość , że PCV to jeszcze wszyscy wszystko noszą w takiej samej stylistyce ..a fu! Edytowane przez lexuria Czas edycji: 2012-04-07 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |||||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pytam, bo od ciezkich zlotych kolczykow noszonych przez wiele lat, zrobily mi sie takie kreski, miast dziurek, co mnie osobiscie estetycznie rozwala ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-04-07 o 11:58 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
ona nie ma paznokcia u malego palca u stopy albo buty sa tak ciasne zer podwinal jej sie palec...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.