Łóżkowe "wpadki" - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-27, 14:42   #691
atka83
BAN stały

Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Hahahaha mialam identyczna sytuacje Pozniej mi sie smiac chcialo jak sobie pomyslalam, ze po drugiej stronie sluchawki jest nieswiadomy niczego kolega mojego TZ-ta
Też taklie cos mi się przytrafiło,tylko już z eks tż-tem.Zadzwonił do niego kumpel,a my byliśmy w trakcie igraszek.Mój były gadał,a ja go miziałam dalej i widziałam po jego minie,że już nie mógł A ja miałam ochote odebrać mu telefon i powiedzieć koledze,że nam przeszkadza.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 14:44   #692
Candiiia
Rozeznanie

ja wogole nie rozumiem jak podczas igraszek można gadac przez telefon... nie wypbrazam sobie
Candiiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 14:49   #693
sabusia
Raczkowanie

Na dachu liceum...
Niezłe pomysły...
sabusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 14:53   #694
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candiiia Pokaż wiadomość
ja wogole nie rozumiem jak podczas igraszek można gadac przez telefon... nie wypbrazam sobie
Ciężko jest... ale można
Stary 2006-12-27, 14:59   #695
Candiiia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
Ciężko jest... ale można
Tylko po co? przerywać sobie przyjemność ( a właściwie po Waszych wypowiedziach to i nie przerywać ^^ ) ... my nigdy nie odbieramy,wrecz czasami wyłaczamy telefony
Candiiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 15:08   #696
pokochaj_mnie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxFORESTxx Pokaż wiadomość
odpowiem chyba w imieniu wszystkich facetów.... AŁAAA!! ale tak na serio to ja jedynie mogę sie pochwalić wpadkami jeśli o nakrywanie mnie... jesssoooo ile ja przez to nerwów natraciłem hehe ogólnie to największy szok przeżyła moja mama gdy wpadła do ojego pokoju bez pukania a moja dziewczyna była ładnie oparta o parapet ja za nią robiłem swoje no i... mina mojej mamy mówiła wszystko jeszcze w życiu nie widziałem by tak szybko wychdoziła z domu i sie ubierała hehe oj takich przygód miałem więcej ale to juz nie będę sie rozpisywał pozdrowionka dla Ciebie i Twojej "ofiary"
O jaa masakra hehe ale pompka współczuje takiej wpadziochy
liczy się cokolwiek oprócz Ciebie.
pokochaj_mnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 15:18   #697
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko po co? przerywać sobie przyjemność ( a właściwie po Waszych wypowiedziach to i nie przerywać ^^ ) ... my nigdy nie odbieramy,wrecz czasami wyłaczamy telefony
Ja przewaznie zapominam wyłączyć telefon
A, że mam różne dzownki do poszczególnych osob to szybko rozpoznaje kto do mnie dzowni- wazna osoba i jesli muszę to odbieram. Reszta świata musi czekac
Stary 2006-12-27, 15:21   #698
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj mozna mozna A gdy juz cos takiego sie przytrafi to najfajniejsze jest w tym to, ze widze minke mojego TZ-ta po ktorym widac juz nie wytrzymuje i kompletnie nie slucha rozmowcy i w ogole odpowiada tak pokretnie i kompletnie nie na temat, ze mozna sie zorientowac, ze jest czyms baaardzo zajety

Cytat:
My pewnie tez bysmy wylaczali, ale ze nasze ochoty na male co nieco przychodza czesto nagle i wtedy jestesmy zaaferowani tylko soba, wiec o telefonach zapominamy
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 15:42   #699
Little Angel
Wtajemniczenie

My jestesmy zdolniejsi Kiedys u meza w domu,w jego pokoju(mama za sciana obiadek gotowala,a sciany chyba z papieru tam sa),spiewalismy sobie i maz gral na gitarze,w pewnym momencie zaczelam sprawiac mu przyjemnosc ustami,a on stal przede mna i spiewal"i smak waszych ust hiszpańskie dziewczyny w noc ciemną i złą nam bęzie się śnił..."glos mu sie zalamal tylko w kulminacynjym momencie(a spiewa sie te piosenke bardzo glosno)
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-28, 17:48   #700
Słowiańska Lara Croft
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sabusia Pokaż wiadomość
Na dachu liceum...
Niezłe pomysły...
Nagły przypływ inspiracji...
Stary 2006-12-28, 17:50   #701
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Słowiańska Lara Croft Pokaż wiadomość
Nagły przypływ inspiracji...
A jak wyszlas na dach ??
Bo u mnie co niekórzy w liceum robili to na strychu
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-28, 18:32   #702
Słowiańska Lara Croft
Raczkowanie

Strychu w naszym liceum nie było.Były za to podziemia-które także miło wpominam.Co do dachu-były dwie drogi-po rynnach i drzewach-bo budynek był tak skonstruowany ,że lepiej przygotowani wdrapali się bez zbędnych trosk-lub-przez schodki(takie jak w blokach są dla kominiarzy).My wtedy wybraliśmy tę drugą wersję/lenie/.
Stary 2006-12-29, 00:28   #703
Rozterka
Rozeznanie

świetne są te Wasze wpadki

nie będę sknerą i się podzielę swoją wpadką

Było to jakiś czas temu, jeszcze z eks TŻ'tem Wracaliśmy sobie z dyskoteki, po drodze się nam zachciało i pojechaliśmy w jakieś ustronne miejsce
Po wszystkim wracamy już do domu, godzina czwarta rano, niedaleko mojej miejscowości zastawiła nas policja. My spokojni, w końcu jechaliśmy przepisowo, nikt nic nie pił, wszystko ok TŻ dał im swoje prawo jazdy, papiery z auta i czekamy co się dalej będzie działo Było 2 policjantów, jeden gadał z TŻ'tem, drugi sprawdzał auto i świecił latarką po tylnich siedzeniach i się tam w coś długo wpatrywał no i tak dość nagle się nas zapytał skąd wracamy? My mu na to, że z dyskoteki a on tak na nas spojrzał i mrugnął porozumiewawczo do drugiego policjanta wskazując tylnie siedzenie, na którym grzecznie leżała sobie paczka prezerwatyw myślałam, że padnę trupem na miejscu

zapomniana...
Rozterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 10:31   #704
Słowiańska Lara Croft
Raczkowanie

Mój kolega miał śmieszną wpadke policyjno-sexualną.Wyjechał do Niemiec,a jak wiadomo w samym Wiedniu jest mnóstwo sex shop'ów,itp.Szczególnie spodobały mu się prezerwatywy o jakiś "za***i...ch" dla Niego właściwościach(Nie chciał powiedzieć jakich).No więc jak to bywa-wykupił prawie cały asortyment(potem się dziwiłam,że połowy moich kosmetyków w bagazniku nie było).I dawaj do Polski.Na granicy(chociaż to się praktycznie nigdy nie zdarza) sprawdzali mu bagaznik itp.Nie miał pojecia dlaczego(choć ja podejrzewam ,że z uwagi na Jego wygląd i wygląd samochodu).No i się straż graniczna uśmiała...nie wiem ile tego tam było ale 200 opakowań-może mniej,albo więcej.Wiem,że kosztowało go to majątek.To był chłopak mojej "najlepssiejszej" przyjaciółki-znam pikantne szczegóły...
Stary 2006-12-29, 13:16   #705
nadi111
Zakorzenienie

Ale się uśmiałam
Niezłe te wasze wpadki. Ja naszczęście takowych nie miałam.

Słowiańska Lara Croft
Wiedeń w Niemczech?
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 13:50   #706
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadi111 Pokaż wiadomość
Ale się uśmiałam
Niezłe te wasze wpadki. Ja naszczęście takowych nie miałam.

Słowiańska Lara Croft
Wiedeń w Niemczech?
A nie Austrii czasem ?

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 14:11   #707
Anuska77
Zadomowienie

Cytat:
Mój kolega miał śmieszną wpadke policyjno-sexualną.Wyjechał do Niemiec,a jak wiadomo w samym Wiedniu jest mnóstwo sex shop'ów,itp.Szczególnie spodobały mu się prezerwatywy o jakiś "za***i...ch" dla Niego właściwościach(Nie chciał powiedzieć jakich).No więc jak to bywa-wykupił prawie cały asortyment(potem się dziwiłam,że połowy moich kosmetyków w bagazniku nie było).I dawaj do Polski.Na granicy(chociaż to się praktycznie nigdy nie zdarza) sprawdzali mu bagaznik itp.Nie miał pojecia dlaczego(choć ja podejrzewam ,że z uwagi na Jego wygląd i wygląd samochodu).No i się straż graniczna uśmiała...nie wiem ile tego tam było ale 200 opakowań-może mniej,albo więcej.Wiem,że kosztowało go to majątek.To był chłopak mojej "najlepssiejszej" przyjaciółki-znam pikantne szczegóły...
Hmmm...Wiedeń to w Austrii a nie w Niemczach, ale tak poza tym szczegółem wpadka całkiem niezła...
Anuska77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 14:14   #708
Słowiańska Lara Croft
Raczkowanie

Zdaję sobie sprawę,że Wiedeń jest w Austrii,nie w Niemczech,jednak to jest chyba sprawa podrzędna.Jesli to kogoś uraziło,to podkreślam,że nie jest tylko pomyłką.
Stary 2006-12-29, 17:16   #709
nadi111
Zakorzenienie

Oj coś się dziś czepiam
Ale fakt niezła wpadka.
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 17:57   #710
Anuska77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadi111 Pokaż wiadomość
Oj coś się dziś czepiam
Ale fakt niezła wpadka.
Ja tam się nie czepiłam ale jakoś tak ten Wiedeń w Niemczech dał mi po oczach
Stary 2006-12-30, 11:25   #711
myShaczeQ
Zadomowienie

GG do myShaczeQ

Cytat:
Zdaję sobie sprawę,że Wiedeń jest w Austrii,nie w Niemczech,jednak to jest chyba sprawa podrzędna.Jesli to kogoś uraziło,to podkreślam,że nie jest tylko pomyłką.
nikogo nie urazilo pewnie wiekszosc miala usmiech na twarzy

myShaczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 11:33   #712
xxFORESTxx
Przyczajenie

GG do xxFORESTxx

hehe kobietki widze,że nie tylko ja mam takie dziwne przygody z nakrywaniem kurcze to opowiem kolejny przypadek jak dziewczyna "dawała mi prezent" na imieniny ja tu totalnie zrelaksowany leże sobie i korzystam z jej pieszczot,gdy nagle wchodzi do mieszkania mój brat i... powiedzmy,że moja kobitka nie mogła mu odpowiedzieć "cześć" bo kultura nakazuje by z pełnymi ustami nie mówić mój braciszek uśmiechnął sie tylko pod nosem i kazał nam nie przerywać bo on tylko po sałatke wskoczył oj ta mina mojej dziewczyny... bezcenne
xxFORESTxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 13:01   #713
Anuska77
Zadomowienie

Ja niedawno gościłam z moim TŻ u mojej siostry i tak sobie baraszkowaliśmy w pokoiku (gościnnym tzn. przeznaczonym tylko dla nas) i w momencie kulminacyjnym moja troskliwa starsza siostrzyczka wparowała z herbatką bo uznała, że na pewno jeszcze nie śpimy i przed snem będzie nam miło wypić ciepły płyn. A my jak to my potargani, roznegliżowani z ciśnieniem sięgającym wyżyn w momencie usiedliśmy grzecznie na łóżeczku pozakrywaliśmy co nieco i wyłóżyli grzecznie rączki na wierzch. Moja siostra to kobieta bardzo wyluzowana więc uśmięchnęła się i powiedziała, żebysmy sobie nie przeszkadzali i kontynuowali a herbatkę to ona zostawi bo może poczujemy się poźniej spragnieni
Stary 2006-12-30, 16:21   #714
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe kobietki widze,że nie tylko ja mam takie dziwne przygody z nakrywaniem kurcze to opowiem kolejny przypadek jak dziewczyna "dawała mi prezent" na imieniny ja tu totalnie zrelaksowany leże sobie i korzystam z jej pieszczot,gdy nagle wchodzi do mieszkania mój brat i... powiedzmy,że moja kobitka nie mogła mu odpowiedzieć "cześć" bo kultura nakazuje by z pełnymi ustami nie mówić mój braciszek uśmiechnął sie tylko pod nosem i kazał nam nie przerywać bo on tylko po sałatke wskoczył oj ta mina mojej dziewczyny... bezcenne

Cytat:
Napisane przez Anuska77 Pokaż wiadomość
Ja niedawno gościłam z moim TŻ u mojej siostry i tak sobie baraszkowaliśmy w pokoiku (gościnnym tzn. przeznaczonym tylko dla nas) i w momencie kulminacyjnym moja troskliwa starsza siostrzyczka wparowała z herbatką bo uznała, że na pewno jeszcze nie śpimy i przed snem będzie nam miło wypić ciepły płyn. A my jak to my potargani, roznegliżowani z ciśnieniem sięgającym wyżyn w momencie usiedliśmy grzecznie na łóżeczku pozakrywaliśmy co nieco i wyłóżyli grzecznie rączki na wierzch. Moja siostra to kobieta bardzo wyluzowana więc uśmięchnęła się i powiedziała, żebysmy sobie nie przeszkadzali i kontynuowali a herbatkę to ona zostawi bo może poczujemy się poźniej spragnieni
to nieladnie siostra zrobila,ze tylko herbatke...wysilek jak widomo wzmaga tez apetyt.Mogla jakies kanapki zrobic do tej herbatki
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 16:30   #715
Anuska77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Little Angel Pokaż wiadomość

to nieladnie siostra zrobila,ze tylko herbatke...wysilek jak widomo wzmaga tez apetyt.Mogla jakies kanapki zrobic do tej herbatki
Były jeszcze wypasione ciasteczka ale jakoś wyleciało mi z głowy, żeby o nich wspomnieć
Stary 2006-12-30, 17:16   #716
pokochaj_mnie
Raczkowanie

Cytat:

O Ja Ja to na miejscu Twojej dziewczyny to bym spłonęla ze wstydu hehe.. alez masz przygody łóżkowe .. Tylko (nie) pozazdrościc
liczy się cokolwiek oprócz Ciebie.
pokochaj_mnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 17:20   #717
tripka
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe kobietki widze,że nie tylko ja mam takie dziwne przygody z nakrywaniem kurcze to opowiem kolejny przypadek jak dziewczyna "dawała mi prezent" na imieniny ja tu totalnie zrelaksowany leże sobie i korzystam z jej pieszczot,gdy nagle wchodzi do mieszkania mój brat i... powiedzmy,że moja kobitka nie mogła mu odpowiedzieć "czeœć" bo kultura nakazuje by z pełnymi ustami nie mówić mój braciszek uœmiechnšł sie tylko pod nosem i kazał nam nie przerywać bo on tylko po sałatke wskoczył oj ta mina mojej dziewczyny... bezcenne
biedna dziewczyna....:P:P:P
Stary 2006-12-30, 18:14   #718
xxFORESTxx
Przyczajenie

GG do xxFORESTxx

Cytat:
Napisane przez tripka Pokaż wiadomość
biedna dziewczyna....:P:P:P

no tak solidarność jajników a mi to kto współczuje co?? jak ja potem miałem sie do końca zrelaksować?? no i prezencik nie wypalił a imieniny raz w roku są
Stary 2006-12-30, 19:08   #719
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
no tak solidarność jajników a mi to kto współczuje co?? jak ja potem miałem sie do końca zrelaksować?? no i prezencik nie wypalił a imieniny raz w roku są
Zawsze Ci pozostaja:
urodziny
Mikołaj
Dzień DZiecka
DZień Chłopaka
Dzień Mężczyzny
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 19:13   #720
xxFORESTxx
Przyczajenie

GG do xxFORESTxx

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Zawsze Ci pozostaja:
urodziny
Mikołaj
Dzień DZiecka
DZień Chłopaka
Dzień Mężczyzny

no tylko,że chyba mój brat ją odstraszył i już nie ma kto mi takich prezentów "robić" a sam sobie w te świeta nie poradze ale dzięki za te wiadomość już zanotowałem sobie kiedy sie musze upominać w przyszłości
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości