|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Hej hej dzień dobry
![]() ja już przed 9 wstałam jak dla mnie to wcześnie dziś zjadlam na śniadanko 2 bułki jedna z pasta łososiową ale wiem nie można i kupiłam dziś te gacie! może nie dokładnie takie jak chciałam ale na święta je musiałam mieć Loco, czuję się świetnie wcale nie mam ochoty pałaszować lodówki wręcz przeciwnie ale plakać nad tym nie bedę ![]() Choco, to super przynajmniej na święta dobra wiadomość ![]() Puchatek, ja tez nie zamierzam się ograniczać ale zawsze na święta mam tak że najadam się samym patrzeniem bo nie wiadomo za co się brać dopiero po świętach był to wszystko jadła a już nie ma ale w te będzie inaczej bo na pewno nam ciast zostanie mama TŻ też da więc fajnie nie będzie Jeu, dokładnie Asieńko kolanko teraz postaw na 1 miejscu nie ma żartów jakby kontuzja miała się jeszcze pogorszyć lepiej nie ryzykować a skoro wiesz że udalo Ci się aż tyle zrzucić to na pewno uda Ci się jeszcze raz ![]() Na Wielkanoc od króliczka,
niech wam wpadnie do koszyczka niezła kasa i kiełbasa, radość życia, coś do picia i na miłość chęci tyle, byście mieli wszystko w tyle. Wszystkiego dobrego moje Kochane
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie Anetko (dobrze imię pamiętam?
) - to może i ja nie padnę podczas swojej głodówki a będzie we wtorek ale na razie jestem pozytywnie nastawiona a jeśli nie ciągnie Cię do jedzenia to bardzo fajnie jak ja dobrze zniosę głodówki to będę je sobie robić co tydzień dla zdrowia, bo mają pozytywny wpływ na nie, jak się je rozsądnie przeprowadza. ![]() super życzonka ^^ ![]() a co do ciast to daj spokój - moja przyszła teściowa narobiła 2 rolady, ptasie mleczko, 2 serniki, babkę, ja z TŻ wysmarujemy stefankę (nigdy nie jadłam pozytywne myślenie to jednak jest to
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dzovana
![]() Co u Ciebie ? ![]() Ja na śniadanie same owoce i warzywka ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- loco super gratuluję ![]() każdy spadek cieszy ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Wesołego Kurczaczka
|
|
#1984 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To są świetne życzenia, oby tak było, też tego nam wszystkim życzę ![]() Cytat:
sałatka zrobiona, łazienka posprzątana . Teraz chwila odpoczynku a potem jajeczka może coś dla siebie zrobię, jakaś maseczka, albo paznokcie
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie później pomaluję paznokcie
![]() teraz jeszcze kończymy sprzątanie, gotowanie i takie tam ![]() Jutro jadę do rodziny na kawę i ciasto, ale pewnie nie zjem, bo ja nie przepadam za ciastami
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Choco ile bym dała za niechęć do ciast
oddaj trochę
|
|
|
|
#1987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie batony mogą nie istnieć, o czekoladzie całkiem zapomniałam ale ciasta?? ![]() Cytat:
jak nie Ty to kto? jak ja dałam to każda z Was da tylko nie wolno myśleć o jedzonku najlepiej zacząć jakieś porządki czy na wizażu siedzieć a co to ta stefanka? a co do imienia dokładnie tak mam na imię ![]() ja zresztą jutro mam zaproszenie na "pitucha" ja tak samo Little, jak tam projekt?
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
bierzcie tej niechęci, proszę
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stefanka to jest taki przekładaniec... herbatniki - kasza manna na mleku z margaryną i cukrem, herbatniki i taka sama masa wylana tyle że z dodatkiem kakao, potem herbatniki a na herbatniki polewa czekoladowa proste, szybkie i pyszne ;pco to pitucha? XD
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest sernik, makowiec i jakiś orzechowy ![]() A pituch to podobno barszcz biały z grzankami i mega dużą ilością mięska i polany chrzanem taka zupka jakby tylko bardziej gęsta nigdy tego nie jadłam a ja boję się nowości więc może plamy nie dam
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
nie bój się nowości - ja kocham eksperymenty, choć nie wszystko mi wychodzi
najwyżej ładnie podziękujesz i tyle nikt Cię chyba nie zje
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
ŻYCZENIA
![]() Ależ pysznie brzmią te Wasze dania i ciasta u mnie jest ciasto z jabłkami i budyniem na piernikowym spodzie, sernik z żurawiną i rodzynkami, i ciasto na ciemnym biszkopcie z masą krówkową ze słonecznikiem przekładane herbatnikami ![]() ![]() Zrobiłam też sałatkę z tortellini, mandarynkami, ananasem, porem, papryką czerwoną i pestkami dyni i słonecznika ![]()
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
jeu, ale smakowicie brzmi mniam
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
na poprawę humoru - od jutra wszystkie będziemy tak leżeć
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
Haha, dobre
Szkoda, że tak to nie działa... No to sobie dogadzam...trzeba się nacieszyć węglowodanami, bo od worku detoks ![]() Smerfetka, Ty pytałaś o projekt? Dziś skończymy, więc jest ok. Teraz motywuję się, by napisać choć trochę pracy... |
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
ChocoMonster, oddaj mi swoją niechęć do ciast, błaaaagam !
LittleWoman, super, że uporałaś się z projektem przed świętami. Teraz praca i potem tylko z górki Ja skończę moje studia rok później (czyli w przyszłym) roku. Teraz wyjechałam do Niemiec żeby się niemieckiego douczyć bo studiuję germanistykę. Jeszcze dzisiaj pisałam, że nagrodzę się jak będę ważyła 55 kg. Jednak troszkę się pospieszyłam i jak zwykle musiałam się obkupić ![]() W drogerii DM zostawiłam 18 euro i w H&M kupiłam śliczny pudrowo różowy płaszczyk (a właściwie płaszczyko-marynarkę) na wyprzedaży za 20 euro. Chciałam jeszcze kupić perfumy bo była na nie mega promocja, a na ten zapach już od jakiegoś czasu się czaję, ale nie miałam tyle pieniędzy przy sobie. Mówię wam dziewczyny, przepadnę w tych Niemczech Ale jak tu się powstrzymać kiedy naokoło kuszą wspaniałe limitowanki, których w PL nie uświadczę ? ! ![]() Od chwili obecnej zaczynam oszczędzać. Wyznaczyłam sobie limit do końca miesiąca i postaram się go nie przekroczyć. A i jeszcze jedno. Tak mi się ten płaszczyk spodobał, że przymierzyłam najpierw 36 był ok, później 34 i tez był ok i tak się podjarałam, że wzięłam ten 34, a teraz się zastanawiam czy jednak nie powinnam wziąć tego większego. Siedzę i myślę czy go wymienić czy go zostawić...
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Loco - to sobie pofolgowałaś, no ale to tak na święta
to możesz zostaw ten 34, tylko przymierz jeszcze raz i zobacz czy na pewno jak ręce podnosić i czy jak go zapinasz i usiądziesz to czy masz luzy. jeśli tak to sobie zostaw ten, będziesz miała większą motywację do chudnięcia i utrzymania wagi ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- jeszcze post i dobijemy do 2000 postów ale z nas gaduły
|
#2000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() . Spróbowałam wszystkie ciacha, ale nie mam wyrzutów sumienia ![]() Dziewczynki życzę Wam zdrowych, spokojnych, pysznych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak rąk nie podnoszę to jest ok. Tu chodzi jeszcze o to, że nie gdybym (nie daj boże ) przytyła parę kg to płaszcza za bardzo nie uświadczę ![]() Jutro mogę zrobić foty i ocenicie czy nie wygląda na za mały. Dzisiaj już mam na sobie samoopalacz i nie chcę zostawić niespodzianki na nowym zakupie ![]() Dzisiaj zaliczyłam około 30 min biegu i 160 brzuszków, ale do tego sporo sprzątania i zakupy więc nie jest źle. Do mojej niemieckiej rodzinki jutro przyjeżdżają dziadkowie i zostałam już uprzedzona, że będzie mega wyżerka ![]() Też wam wszystkim życzę spokojnych, wesołych świąt
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie do biegaczek: gdzie biegacie? na chodniku? w lesie na jakiejś ścieżce?
jak to wygląda?
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu,
a co do biegania to ja biegam po ulicy bo u mnie ruchu nie ma także spoko albo na chodniku jak biegam w innym miejscu a po lesie bym się bała Loco, to rób rób foteczkę i czekamy jutro ależ się obkupujesz zazdroszczę jak byłam w IRL to też jak się na zakupy wybrałam to głowa mała ![]() Little, tak tak ja pytałam to super że się udało u mnie nadal kwiczy ale mam czas do końca kwietnia więc może dam radę w tym tygodniu muszę notatki porobić i na kolosa się uczyć ![]() a wiecie coo? zjadłam dziś tylko 2 kawałki ciasta i to takie nie duże nie mogłam więcej
|
#2004 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
- trochę piasku, ale twarde raczej. czasem biegnę po brzegu drogi, czyli po asfalcie, ale nie jest to dla mnie problem. szkoda że nie mam parku właśnie albo jeziora, bo w takich okolicach się super biega |
|
|
|
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
heeeej dziewczyny, mogę się przyłączyć?
trochę mi się zapuściło ostatnio i chyba czas najwyższy nad sobą popracować, a pomysł MŻ-WR wydaje się najrozsądniejszy oczywiście nie liczę na spektakularne efekty i dietę cud, chcę powoli zacząć podobać się sobie (i myślę, że nie tylko waga będzie do zmiany )to jak, przygarniecie?
|
|
|
|
#2006 |
|
amor vincit omnia
|
annini witaj
|
|
|
|
#2007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
powiedz coś o sobie ![]() A ja dziś zmieniłam troszkę uczesanie (bez make-up więc się nie śmiejcie bardzo mi się podoba
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-04-07 o 21:55 |
||
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rozgość się, nie gryziemy ![]() ja mam tylko parki wokół siebie - w sumie to aż 4 (choć jeden to malutki i nazywa się skwer), ale wszędzie chodniki... i się trochę boje biegać, bo to obciąża stawy a chcę jakiś ruch mieć od tego wtorku/środy i tragedia no ![]() ja się tak opycham od kilku dni, że we wtorek spodziewam się na wdze zobaczyć 65kg. trudno się mówi. zajadam swoje stresy, nogę, brak ruchu, uczelnię, problemy z tatą (odwieczne) - mam nadzieję, że we wtorek wrócę do diety pełną parą i do wakacji wrócę do wagi 57-58kg a po wakacjach będę miała to 55-56kg. nie mam parcia na utratę wagi, chcę zdrowo schudnąć, a na pewno chce na stałe zmienic nawyki żywieniowe. a Tobie Smerfetko gratuluję, że już Cię nie ciągnie do słodyczy może to ta głodówka tak fajnie podziałała? i ładny lakier i fryzurka i jak dla mnie to masz jakiś mejk ap ;p chyba kreski, nie? ;p
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj na pewno tyle nie zobaczysz widze to w mojej magicznej kuli
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetko ładna z Ciebie dziewczyna
![]() jeu ja też się spinam po świętach, powoli, ale do celu do wakacji chciałabym ważyć te 57-58 kg rozłożę to na te 2,5 miesiąca i tak rower się zacznie, orbi dalej i powinno byc ok![]() przyznam Wam się, że dziś ciasto już ruszyłam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

dziś zjadlam na śniadanko 2 bułki jedna z pasta łososiową
ale wiem nie można
i kupiłam dziś te gacie!
może nie dokładnie takie jak chciałam ale na święta je musiałam mieć
ale plakać nad tym nie bedę 

a jeśli nie ciągnie Cię do jedzenia to bardzo fajnie 

dla mnie batony mogą nie istnieć, o czekoladzie całkiem zapomniałam ale ciasta?? 
a co do imienia dokładnie tak mam na imię