Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-07, 10:57   #1981
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

Hej hej dzień dobry
ja już przed 9 wstałam jak dla mnie to wcześnie od razu sie zważyłam i jest 57,4 kg wiem wiem że to przez głodówkę ale może dużo nie wróci dziś zjadlam na śniadanko 2 bułki jedna z pasta łososiową a druga z dżemerem i teraz się tak źle czuję z przejedzenia że mam ochotę ale wiem nie można i kupiłam dziś te gacie! może nie dokładnie takie jak chciałam ale na święta je musiałam mieć

Loco, czuję się świetnie wcale nie mam ochoty pałaszować lodówki wręcz przeciwnie ale plakać nad tym nie bedę

Choco, to super przynajmniej na święta dobra wiadomość i witaj z powrotem

Puchatek, ja tez nie zamierzam się ograniczać ale zawsze na święta mam tak że najadam się samym patrzeniem bo nie wiadomo za co się brać dopiero po świętach był to wszystko jadła a już nie ma ale w te będzie inaczej bo na pewno nam ciast zostanie mama TŻ też da więc fajnie nie będzie

Jeu, dokładnie Asieńko kolanko teraz postaw na 1 miejscu nie ma żartów jakby kontuzja miała się jeszcze pogorszyć lepiej nie ryzykować a skoro wiesz że udalo Ci się aż tyle zrzucić to na pewno uda Ci się jeszcze raz
Na Wielkanoc od króliczka,
niech wam wpadnie do koszyczka
niezła kasa i kiełbasa,
radość życia, coś do picia
i na miłość chęci tyle,
byście mieli wszystko w tyle.

Wszystkiego dobrego moje Kochane
Stary 2012-04-07, 11:02   #1982
jeu
Zakorzenienie

fajnie Anetko (dobrze imię pamiętam? ) - to może i ja nie padnę podczas swojej głodówki a będzie we wtorek ale na razie jestem pozytywnie nastawiona a jeśli nie ciągnie Cię do jedzenia to bardzo fajnie jak ja dobrze zniosę głodówki to będę je sobie robić co tydzień dla zdrowia, bo mają pozytywny wpływ na nie, jak się je rozsądnie przeprowadza.

super życzonka ^^ wzajemnie

a co do ciast to daj spokój - moja przyszła teściowa narobiła 2 rolady, ptasie mleczko, 2 serniki, babkę, ja z TŻ wysmarujemy stefankę (nigdy nie jadłam a to ulubione ciasto TŻta), u mnie w domu sernik na zimno i przekładane wafle (masa makowa, kajmakowa i dżemor). ale tylko w święta, będę jadła do oporu - trudno. zrzucę nadwyżkę. ja się pozytywnie nastrajam pozytywne myślenie to jednak jest to
Stary 2012-04-07, 11:12   #1983
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cześć dzovana
Co u Ciebie ?
Ja na śniadanie same owoce i warzywka

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

loco super gratuluję
każdy spadek cieszy

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Wesołego Kurczaczka
Stary 2012-04-07, 11:16   #1984
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
wzajemnie oby te święta były radosne, bez kłótni i spędzone w przyjemnym gronie

wzajemnie!

też składam życzenia ciepłych, radosnych i pogodnych świąt spędzonych z najbliższymi, jak najmniej problemów, uśmiechu i radości z życia na co dzień, akceptacji siebie i dużo motywacji do walki o lepsze jutro i oczywiście, żebyśmy nie utyły, a przy okazji mogły rozkoszować się wszystkimi pysznościami na stole

ja już dzisiaj po śniadaniu - owsianka z bananem i serkiem wiejskim, co będzie potem to się zobaczy... już widzę, że przytyłam, ale zawieszam dietę do poniedziałku włącznie. jak zacznę z wagą wyjściową 63kg to przeżyję - już raz udało mi się z tego schudnąć, a teraz najważniejsza jest regeneracja mojego kolana, które nadal boli i z obniżoną wartością kcal na pewno do siebie nie dojdzie

ale nie załamuję się - akceptuję siebie. ja mam taki świetny humor, bo odkąd się obkupiłam w kosmetyki to tak mega o siebie dbam dzisiaj zrobiłam peeling całego ciała z peelingiem Lirene STOP cellulit i jeeejku, jaka cudownie mega gładka skóra po tym jest a dzisiaj w planach jeszcze maseczka na twarz przedświątecznie i może moje obryzione pazurki (choć urosły - już tydzień nie obgryzam - wielki sukces dla mnie) też pomaluję na jakiś delikatny róż chcę się czuć piękna w święta

To są świetne życzenia, oby tak było,
też tego nam wszystkim życzę

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Na Wielkanoc od króliczka,
niech wam wpadnie do koszyczka
niezła kasa i kiełbasa,
radość życia, coś do picia
i na miłość chęci tyle,
byście mieli wszystko w tyle.

Wszystkiego dobrego moje Kochane

Wzajemnie
sałatka zrobiona, łazienka posprzątana . Teraz chwila odpoczynku a potem jajeczka może coś dla siebie zrobię, jakaś maseczka, albo paznokcie

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 11:20   #1985
ChocoMonster
Zakorzenienie

ja sobie później pomaluję paznokcie
teraz jeszcze kończymy sprzątanie, gotowanie i takie tam
Jutro jadę do rodziny na kawę i ciasto, ale pewnie nie zjem, bo ja nie przepadam za ciastami
Stary 2012-04-07, 11:26   #1986
agulaaaa
Zakorzenienie

Choco ile bym dała za niechęć do ciast oddaj trochę
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 11:49   #1987
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
ja sobie później pomaluję paznokcie
teraz jeszcze kończymy sprzątanie, gotowanie i takie tam
Jutro jadę do rodziny na kawę i ciasto, ale pewnie nie zjem, bo ja nie przepadam za ciastami
O matko kochana też nie chce przepadać za ciachami dla mnie batony mogą nie istnieć, o czekoladzie całkiem zapomniałam ale ciasta??
Cytat:
fajnie Anetko (dobrze imię pamiętam? ) - to może i ja nie padnę podczas swojej głodówki a będzie we wtorek ale na razie jestem pozytywnie nastawiona a jeśli nie ciągnie Cię do jedzenia to bardzo fajnie jak ja dobrze zniosę głodówki to będę je sobie robić co tydzień dla zdrowia, bo mają pozytywny wpływ na nie, jak się je rozsądnie przeprowadza.

super życzonka ^^ wzajemnie

a co do ciast to daj spokój - moja przyszła teściowa narobiła 2 rolady, ptasie mleczko, 2 serniki, babkę, ja z TŻ wysmarujemy stefankę (nigdy nie jadłam a to ulubione ciasto TŻta), u mnie w domu sernik na zimno i przekładane wafle (masa makowa, kajmakowa i dżemor). ale tylko w święta, będę jadła do oporu - trudno. zrzucę nadwyżkę. ja się pozytywnie nastrajam pozytywne myślenie to jednak jest to
na pewno dasz radę jak nie Ty to kto? jak ja dałam to każda z Was da tylko nie wolno myśleć o jedzonku najlepiej zacząć jakieś porządki czy na wizażu siedzieć a co to ta stefanka? a co do imienia dokładnie tak mam na imię
ja zresztą jutro mam zaproszenie na "pitucha"

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Choco ile bym dała za niechęć do ciast oddaj trochę
ja tak samo

Little, jak tam projekt?
Stary 2012-04-07, 12:33   #1988
ChocoMonster
Zakorzenienie

bierzcie tej niechęci, proszę
Stary 2012-04-07, 12:36   #1989
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
bierzcie tej niechęci, proszę
super dziękóweczka
Stary 2012-04-07, 12:38   #1990
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
O matko kochana też nie chce przepadać za ciachami dla mnie batony mogą nie istnieć, o czekoladzie całkiem zapomniałam ale ciasta??

a co to ta stefanka? a co do imienia dokładnie tak mam na imię
ja zresztą jutro mam zaproszenie na "pitucha"
ja mam to samo - czekolada, batony to w ogóle nie istnieją, ale ciasta... boże, ciasta stefanka to jest taki przekładaniec... herbatniki - kasza manna na mleku z margaryną i cukrem, herbatniki i taka sama masa wylana tyle że z dodatkiem kakao, potem herbatniki a na herbatniki polewa czekoladowa proste, szybkie i pyszne ;p

co to pitucha? XD
Stary 2012-04-07, 12:42   #1991
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam to samo - czekolada, batony to w ogóle nie istnieją, ale ciasta... boże, ciasta stefanka to jest taki przekładaniec... herbatniki - kasza manna na mleku z margaryną i cukrem, herbatniki i taka sama masa wylana tyle że z dodatkiem kakao, potem herbatniki a na herbatniki polewa czekoladowa proste, szybkie i pyszne ;p

co to pitucha? XD
O matko kochana brzmi cudownie u mnie jest sernik, makowiec i jakiś orzechowy
A pituch to podobno barszcz biały z grzankami i mega dużą ilością mięska i polany chrzanem taka zupka jakby tylko bardziej gęsta nigdy tego nie jadłam a ja boję się nowości więc może plamy nie dam
Stary 2012-04-07, 13:20   #1992
jeu
Zakorzenienie

nie bój się nowości - ja kocham eksperymenty, choć nie wszystko mi wychodzi najwyżej ładnie podziękujesz i tyle nikt Cię chyba nie zje
Stary 2012-04-07, 13:29   #1993
Puchatek0807
Wtajemniczenie

ŻYCZENIA

Ależ pysznie brzmią te Wasze dania i ciasta u mnie jest ciasto z jabłkami i budyniem na piernikowym spodzie, sernik z żurawiną i rodzynkami, i ciasto na ciemnym biszkopcie z masą krówkową ze słonecznikiem przekładane herbatnikami
Zrobiłam też sałatkę z tortellini, mandarynkami, ananasem, porem, papryką czerwoną i pestkami dyni i słonecznika ale będzie jedzonka

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 13:59   #1994
ChocoMonster
Zakorzenienie

jeu, ale smakowicie brzmi mniam
Stary 2012-04-07, 14:38   #1995
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puchatek0807 Pokaż wiadomość
ŻYCZENIA

Ależ pysznie brzmią te Wasze dania i ciasta u mnie jest ciasto z jabłkami i budyniem na piernikowym spodzie, sernik z żurawiną i rodzynkami, i ciasto na ciemnym biszkopcie z masą krówkową ze słonecznikiem przekładane herbatnikami
Zrobiłam też sałatkę z tortellini, mandarynkami, ananasem, porem, papryką czerwoną i pestkami dyni i słonecznika ale będzie jedzonka
świetne te życzenia
Stary 2012-04-07, 17:13   #1996
jeu
Zakorzenienie

na poprawę humoru - od jutra wszystkie będziemy tak leżeć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 502d2129ebd16f693c9e692a3fa07f78.jpg (51,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2012-04-07, 17:28   #1997
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
na poprawę humoru - od jutra wszystkie będziemy tak leżeć
Haha, dobre
Szkoda, że tak to nie działa...

No to sobie dogadzam...trzeba się nacieszyć węglowodanami, bo od worku detoks

Smerfetka, Ty pytałaś o projekt?
Dziś skończymy, więc jest ok. Teraz motywuję się, by napisać choć trochę pracy...
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 17:55   #1998
choco loco
Raczkowanie

ChocoMonster, oddaj mi swoją niechęć do ciast, błaaaagam !

LittleWoman,
super, że uporałaś się z projektem przed świętami. Teraz praca i potem tylko z górki Ja skończę moje studia rok później (czyli w przyszłym) roku. Teraz wyjechałam do Niemiec żeby się niemieckiego douczyć bo studiuję germanistykę.

Jeszcze dzisiaj pisałam, że nagrodzę się jak będę ważyła 55 kg. Jednak troszkę się pospieszyłam i jak zwykle musiałam się obkupić
W drogerii DM zostawiłam 18 euro i w H&M kupiłam śliczny pudrowo różowy płaszczyk (a właściwie płaszczyko-marynarkę) na wyprzedaży za 20 euro. Chciałam jeszcze kupić perfumy bo była na nie mega promocja, a na ten zapach już od jakiegoś czasu się czaję, ale nie miałam tyle pieniędzy przy sobie.
Mówię wam dziewczyny, przepadnę w tych Niemczech
Ale jak tu się powstrzymać kiedy naokoło kuszą wspaniałe limitowanki, których w PL nie uświadczę ? !
Od chwili obecnej zaczynam oszczędzać. Wyznaczyłam sobie limit do końca miesiąca i postaram się go nie przekroczyć.

A i jeszcze jedno. Tak mi się ten płaszczyk spodobał, że przymierzyłam najpierw 36 był ok, później 34 i tez był ok i tak się podjarałam, że wzięłam ten 34, a teraz się zastanawiam czy jednak nie powinnam wziąć tego większego. Siedzę i myślę czy go wymienić czy go zostawić...

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 17:58   #1999
jeu
Zakorzenienie

Loco - to sobie pofolgowałaś, no ale to tak na święta to możesz zostaw ten 34, tylko przymierz jeszcze raz i zobacz czy na pewno jak ręce podnosić i czy jak go zapinasz i usiądziesz to czy masz luzy. jeśli tak to sobie zostaw ten, będziesz miała większą motywację do chudnięcia i utrzymania wagi

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

jeszcze post i dobijemy do 2000 postów ale z nas gaduły
Stary 2012-04-07, 18:15   #2000
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
Loco - to sobie pofolgowałaś, no ale to tak na święta to możesz zostaw ten 34, tylko przymierz jeszcze raz i zobacz czy na pewno jak ręce podnosić i czy jak go zapinasz i usiądziesz to czy masz luzy. jeśli tak to sobie zostaw ten, będziesz miała większą motywację do chudnięcia i utrzymania wagi

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

jeszcze post i dobijemy do 2000 postów ale z nas gaduły
Tylko troszkę . Spróbowałam wszystkie ciacha, ale nie mam wyrzutów sumienia . Zacznę się martwić po świętach

Dziewczynki życzę Wam zdrowych, spokojnych, pysznych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 20:55   #2001
choco loco
Raczkowanie

Cytat:
Dopinać to się dopinam spokojnie, jak siadam to też jest wszystko ok, ale jak podnoszę ręce tak bardzo do góry to czuję, że ciasnawy minimalnie, ale w sumie chyba nie będę chodziłam z rękoma w górze
A jak rąk nie podnoszę to jest ok. Tu chodzi jeszcze o to, że nie gdybym (nie daj boże ) przytyła parę kg to płaszcza za bardzo nie uświadczę
Jutro mogę zrobić foty i ocenicie czy nie wygląda na za mały. Dzisiaj już mam na sobie samoopalacz i nie chcę zostawić niespodzianki na nowym zakupie

Dzisiaj zaliczyłam około 30 min biegu i 160 brzuszków, ale do tego sporo sprzątania i zakupy więc nie jest źle.
Do mojej niemieckiej rodzinki jutro przyjeżdżają dziadkowie i zostałam już uprzedzona, że będzie mega wyżerka Chyba powinnam się bać

Też wam wszystkim życzę spokojnych, wesołych świąt

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 21:20   #2002
jeu
Zakorzenienie

a ja mam pytanie do biegaczek: gdzie biegacie? na chodniku? w lesie na jakiejś ścieżce? jak to wygląda?
Stary 2012-04-07, 21:39   #2003
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, od dzisiaj zaczynam tak leżeć nawet już leżałam se se se a co do biegania to ja biegam po ulicy bo u mnie ruchu nie ma także spoko albo na chodniku jak biegam w innym miejscu a po lesie bym się bała

Loco, to rób rób foteczkę i czekamy jutro ależ się obkupujesz zazdroszczę jak byłam w IRL to też jak się na zakupy wybrałam to głowa mała

Little, tak tak ja pytałam to super że się udało u mnie nadal kwiczy ale mam czas do końca kwietnia więc może dam radę w tym tygodniu muszę notatki porobić i na kolosa się uczyć

a wiecie coo? zjadłam dziś tylko 2 kawałki ciasta i to takie nie duże nie mogłam więcej co to się ze mną dzieje aż nie mogę pojąć ale nie to żebym narzekała ale takie dziwne to to jest
Stary 2012-04-07, 21:46   #2004
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
a ja mam pytanie do biegaczek: gdzie biegacie? na chodniku? w lesie na jakiejś ścieżce? jak to wygląda?
ja mieszkam na obrzeżach miasta- tzn tuż za miastem i biegam wzdłuż drogi, która jest asfaltowa, ale biegam po poboczu- ono jest takie , no pobocze - trochę piasku, ale twarde raczej. czasem biegnę po brzegu drogi, czyli po asfalcie, ale nie jest to dla mnie problem. szkoda że nie mam parku właśnie albo jeziora, bo w takich okolicach się super biega
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 21:47   #2005
annini
Zadomowienie

heeeej dziewczyny, mogę się przyłączyć?
trochę mi się zapuściło ostatnio i chyba czas najwyższy nad sobą popracować, a pomysł MŻ-WR wydaje się najrozsądniejszy
oczywiście nie liczę na spektakularne efekty i dietę cud, chcę powoli zacząć podobać się sobie (i myślę, że nie tylko waga będzie do zmiany )

to jak, przygarniecie?
annini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 21:51   #2006
Eldo_rado
amor vincit omnia

annini witaj opowiedz coś o sobie- ile masz lat? czym się na co dzień zajmujesz? jak wygląda Twoja walka z wagą- odchudzałas się już? z jakiej wagi startujesz?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 21:53   #2007
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja mieszkam na obrzeżach miasta- tzn tuż za miastem i biegam wzdłuż drogi, która jest asfaltowa, ale biegam po poboczu- ono jest takie , no pobocze - trochę piasku, ale twarde raczej. czasem biegnę po brzegu drogi, czyli po asfalcie, ale nie jest to dla mnie problem. szkoda że nie mam parku właśnie albo jeziora, bo w takich okolicach się super biega
no jeziorko albo park czasami też jeżdżę nad zalew ale mam troszkę daleko i mi się nie chce
Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość
trochę mi się zapuściło ostatnio i chyba czas najwyższy nad sobą popracować, a pomysł MŻ-WR wydaje się najrozsądniejszy
oczywiście nie liczę na spektakularne efekty i dietę cud, chcę powoli zacząć podobać się sobie (i myślę, że nie tylko waga będzie do zmiany )

to jak, przygarniecie?
hej hej witamy
powiedz coś o sobie

A ja dziś zmieniłam troszkę uczesanie i kolorek ale już tydzień temu i się nie pokazywałam więc to zaraz zrobię (bez make-up więc się nie śmiejcie ) aaaa i jeszcze ten nowy lakier który TŻcik mi wybierał bardzo mi się podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6210.jpg (61,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6214.jpg (42,1 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2012-04-07 o 21:55
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 22:10   #2008
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość

to jak, przygarniecie?
hej, hej, witaj właśnie, opowiedz nam coś o sobie i rozgość się, nie gryziemy

ja mam tylko parki wokół siebie - w sumie to aż 4 (choć jeden to malutki i nazywa się skwer), ale wszędzie chodniki... i się trochę boje biegać, bo to obciąża stawy a chcę jakiś ruch mieć od tego wtorku/środy i tragedia no no, ale może zacznę od tego biegu po 15 minut, a potem zacznę zwiększać dawkę...

ja się tak opycham od kilku dni, że we wtorek spodziewam się na wdze zobaczyć 65kg. trudno się mówi. zajadam swoje stresy, nogę, brak ruchu, uczelnię, problemy z tatą (odwieczne) - mam nadzieję, że we wtorek wrócę do diety pełną parą i do wakacji wrócę do wagi 57-58kg a po wakacjach będę miała to 55-56kg. nie mam parcia na utratę wagi, chcę zdrowo schudnąć, a na pewno chce na stałe zmienic nawyki żywieniowe. a Tobie Smerfetko gratuluję, że już Cię nie ciągnie do słodyczy może to ta głodówka tak fajnie podziałała? i ładny lakier i fryzurka i jak dla mnie to masz jakiś mejk ap ;p chyba kreski, nie? ;p
Stary 2012-04-07, 22:17   #2009
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
hej, hej, witaj właśnie, opowiedz nam coś o sobie i rozgość się, nie gryziemy

ja mam tylko parki wokół siebie - w sumie to aż 4 (choć jeden to malutki i nazywa się skwer), ale wszędzie chodniki... i się trochę boje biegać, bo to obciąża stawy a chcę jakiś ruch mieć od tego wtorku/środy i tragedia no no, ale może zacznę od tego biegu po 15 minut, a potem zacznę zwiększać dawkę...

ja się tak opycham od kilku dni, że we wtorek spodziewam się na wdze zobaczyć 65kg. trudno się mówi. zajadam swoje stresy, nogę, brak ruchu, uczelnię, problemy z tatą (odwieczne) - mam nadzieję, że we wtorek wrócę do diety pełną parą i do wakacji wrócę do wagi 57-58kg a po wakacjach będę miała to 55-56kg. nie mam parcia na utratę wagi, chcę zdrowo schudnąć, a na pewno chce na stałe zmienic nawyki żywieniowe. a Tobie Smerfetko gratuluję, że już Cię nie ciągnie do słodyczy może to ta głodówka tak fajnie podziałała? i ładny lakier i fryzurka i jak dla mnie to masz jakiś mejk ap ;p chyba kreski, nie? ;p
wlasnie slyszalam ze bieganie po asfalcie obciaza stawy ale ja niestety nie mam gdzie indziej biegac oj na pewno tyle nie zobaczysz widze to w mojej magicznej kuli a co do make-up'u to tak kredkę mam ale takie nie ładne no wlasnie zastanaiwam sie czy nie pomoga ale czy to mozliwe zeby przez 1 dzien az tak sie skurczyl?
Stary 2012-04-07, 22:22   #2010
agulaaaa
Zakorzenienie

smerfetko ładna z Ciebie dziewczyna a jak miałaś wcześniej fryzurkę?
jeu ja też się spinam po świętach, powoli, ale do celu do wakacji chciałabym ważyć te 57-58 kg rozłożę to na te 2,5 miesiąca i tak rower się zacznie, orbi dalej i powinno byc ok

przyznam Wam się, że dziś ciasto już ruszyłam ajjjj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości