![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)
Ja się bez szalika nie ruszam, nawet gdy jest 10C więcej niż dzisiaj, dla mnie wciąż jest za zimno ;__ ; ale na święta ma być ponad 20C!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
U mnie to samo: plany ambitne i na planach się skończyło
![]() Nie ogarniam tej pogody! chyba wyjmę mój gruby płaszcz puchowy z powrotem ![]() w ogólę to nie mogę uwierzyć, jak ten czas zleciał.. Pamiętam, jak jadąc z koleżankami autobusem narzekałam, że jeszcze 1,5 miesiąca do Świąt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Ja od piątku chodzę ponownie w kurtce zimowej ^^ też mnie przeraża jak czas szybko leci, nawet się nie zorientujemy, a będzie weekend majowy (10dniowy!<3), a potem sesja... (ale na szczęście, pierwszy raz na studiach mam raptem... 3 egzaminy? miła odmiana w stosunku do 10, 11 które miewałam) i wakacje! ;- )
a powiedzcie mi, mieszkacie tu w Krk z rodziną czy mieszkanie studenckie/akademik? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie miałam więcej niż 4 egzaminy
![]() ![]() Ja mieszkam z rodzicami, bo generalanie jestem rodowita krakowianką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
O matko... faktycznie zbliża się sezon komunii, a ja mam 8-latków w rodzinie ;< ;[
Ja się urodziłam w okolicach Tarnowa, więc można by powiedzieć, że jestem Galicjanką, ALE ŻE w wieku 3 lat przybyłam na Śląsk i zostałam tam przez 15 lat, to i trochę Ślązaczki we mnie jest, radosny mix ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt!
Czyżby pochłonęły Was świąteczne porządki, że tu taka cisza? ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja już po porządkach w zasadzie ostatnie szlify
![]() Jeszcze pomagam mamie w kuchni i świętuje ![]() ![]() Pogoda znowu piękna!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() co do poprzedniego pytania: nie jestem z Krakowa, mieszkam tam jako studentka ![]() ![]() na sesję letnią szykuje mi się bodajrze 10 egzaminów, ale na razie się tym nie przejmuję ![]() Ja jeszcze jestem w toku świątecznych przygotowań, jeszcze muszę zrobić sałatki ![]() Jutro pogoda ma być taka sobie, ale już w poniedziałek ładniejsza ![]() Wesołego jajka ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Święta się jeszcze dobrze nie zaczeły a u mnie nie ma juz połowy wypieków
![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
My niczego nie pieczemy, wszystko kupne ;- ( ale świąteczne porządki jak najbardziej! Choć nie jest to mój ulubiony element świąt ; ) A w pon już powrót do Krakowa, mam nadzieję, że w drodze z Dworca do siebie, nie wyląduje na mnie wiadro wody za sprawką kilku młodzieńców, obchodzących zgodnie z tradycją lany poniedziałek ;O I w ogóle katar mnie zaatakował, coroczną świąteczną tradycją :<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ja, ja, ja!!
![]() Hej Dziewczyny! Szczerze sie przyznam że już od jakiegoś czasu Was podczytuje i tak sie zbieram i zbieram żeby napisać, az w końcu udało mi sie zacząć. ![]() To może kilka słów o mnie na dobry początek. ![]() ![]() ![]() Ode mnie pytanie dla Was, dlaczego zdecydowalyście sie spróbowac tutaj znaleźć paczkę koleżanek? jaki był tego powód? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
kolejna Krakowianka się melduje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Oooo, jak miło, że nam się grono powiększa ^^' Witajcie dziewczyny : )
Motyw? Sama nie wiem, podczytałam wątek i wydało mi się to fajnym pomysłem, by poznać nowe osoby w ten sposób - zwłaszcza, że w Krakowie większość moich znajomości ogranicza się do osób ze studiów, współlokatorek i chłopaka ;- ) a samo forum Wizażu wypełniło pewną moją wirtualną pustkę, czyt. mam ochotę posiedzieć na necie, ot tak, w wolnej chwili lub gdy jestem zmęczona, a wszelkie strony na które wchodzę regularnie zostają przeze mnie przeglądnięte w kwadrans ;- ) Nocletnia - Lekarski tzn. że jesteś na medycynie? ;O |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Kocie (caat), widzę po ilości Twoich postów, że jesteś wytrwałą zawodniczką na Wizażu ;- )
I jeszcze apropo motywów, pozwolę sobie zacytować swoją wypowiedź z innego wątku: "uwielbiam spędzać czas z moim facetem, wspólnie wychodzić do miasta, oglądać filmy, spacerować ale ale strasznie brakuje mi takiego dziewczęcego wianuszka u boku. Jak z amerykańskich filmów - byśmy razem malowały paznokcie i spędzały godziny na oglądaniu rzeczy w sklepach, których nigdy nie kupimy ^^ gdy opuściłam rodzinne miasto, więzi się rozluźniły, a ludzie na studiach w nowym mieście (mimo, że to już IV rok) nigdy nie byli specjalnie skorzy do integrowania się." Ok, ostatnie zdanie zabrzmiało nieco dramatycznie ;- ) Tak źle nie jest, tylko czasem po prostu brakuje mi dziewczyn do pogadania, kobiecego punktu widzenia! ;- ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wnioskuję z cytowanej wypowiedzi, iż jesteśmy w podobnym wieku, a z sytuacji, że mamy podobne poglądy i hmn... problemy(?) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Haha, tak, tak lekarski=medycyna.
![]() hellyeaho - z 'wianuszkiem' nie przesadziłaś ani troche - mam tak samo! ;D Z tym że ja często odkąd tylko pamiętam przeprowadzałam się z miejsca na miejsce i nigdy nie udało mi sie utrzymac znajomości, bo albo było za daleko i to samo z siebie wygasało, albo też winna w tym wszystkim byłam ja, bo przez pewien okres w moim zyciu zamknęłam sie na ludzi i na bliższe relacje z nimi. Mam bardzo fajną grupe na studiach(choc tutaj jestesmy bardziej z rożnych części Polski i też poza studiami niewiele spedzamy ze sobą czasu - choć imprezy jak juz są to są genialne. ![]() Jednak mam dwójke wspaniałych przyjaciół(notabene - poznanych dzięki internetowi;D ) i poki co tak układ byl dla mnie ok... Ale jako że ! postanowiłam zmienic cos w moim zyciu i w ogóle w sobie samej to jestem tutaj. ![]() I juz sie ciesze na poznanie Was wszystkich! ![]() caat Studiujesz w Krakowie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez nocletnia Czas edycji: 2012-04-08 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Caat, rocznik '89 pozdrawia ^^ co studiujesz, jeśli można wiedzieć?
Nocletnia, w takim razie respekt, bo wydaje mi się, że medycyna to potwornie ciężkie studia, z wielu względów nie dla każdego. Sama znam tylko jednego chłopaka studiującego medycynę ; ) na którym roku jesteś? myślisz już nad jakąś specjalizacją? Miło, że wianuszek dziewcząt się stopniowo powiększa ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam również ![]() Pedagogikę - specjalność: przedszkolna i wczesnoszkolna, ale na magisterkę myślę obrać coś innego - może coś z psychologią związanego ![]() A Ty ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Melduje się kolejna "świeża" krakowianka ![]() Piszę świeża bo nie mieszkam tu od urodzenia tylko przyjechałam na studia ( a to już 2 rok) ![]() Wesołych Świąt ![]()
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo się ciesze, że jest nas coraz więcej ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz będe szła do kościoła, a potem znowu w odwiedziny na kolację
![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Witam chętnie do Was dołączę
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Witam kolejne dziewczyny, mimi_91 i imy! : )
Ja weszłam pod koc i nie rusze się spod niego do wieczora! Leżę, choruję i patrzę na padający śnieg w Kato : ( Caat, ja studiuję Psycho na Ujocie. Imy, weszłam na blogspota z Twojego podpisu. Ten pies z parówek jest fenomenalny ; D rozumiem, że ten blog to Twoje "dziecko"? Edytowane przez hellyeah0 Czas edycji: 2012-04-08 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hellyeah0 kończę powoli III rok, a studia są naprawde do przejścia, ![]() ![]() ![]() W sumie jestem na półmetku przed wyborem specjalizacji ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc świeta spędzam w łózku, choc nawet udało mi się zrobić parę przekąsek na święta - bo jak zwykle od kuchni stronię, to jak złapie mnie chęć zrobienie czegoś smakowitego to trwa ona i trwa... ![]() Dziewczyny, macie jakie zakręcone hobby, albo po protu jak lubicie spędzać wolny czas? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Tak wgl to ja studiuje na UR bioinzynierię i chodze do szkoły policealnej fryzjerskiej
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.