KAŻDEGO DNIA BĘDĘ PIĘKNIEJSZA ;) (zapraszam!!!) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-07, 19:21   #31
mycha9393
Zakorzenienie

Dot.: KAŻDEGO DNIA BĘDĘ PIĘKNIEJSZA ;) (zapraszam!!!)

Cytat:
Napisane przez Salene Pokaż wiadomość
Hej , a co jak szaleć to szaleć, w końcu matura to bzdura
mnie też to czeka! chociaz teraz to juz pozostalo sie tylko modlić!
Do odchudzajacych sie! znacie zestaw cwiczen od Jillian Michaels,,schudnij w 30 dni,,? czy jakoś tak? Ponoć swietne efekty daje.. wlasnie sciaglam filmiki z torrentow jednak tam trzeba hantelki i troche sie naskakac wiec po swiętach wybiore sie po lekkie hantle Narazie i tak i tak nie dam rady bo mnie zab boli a dentysta dapiero na wtorek ;/
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 19:24   #32
kasienka_moja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Salene Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod tym co piszesz , ja mam zamiar schudnąć przede wszystkim przez ćwiczenia i jedzenie mniejszych porcji. Ruch to podstawa i myślę, że mimo iż na początku będzie ciężko to efekty przyjdą. Podstawa to nie stracenie motywacji i wytrwanie w swoim postanowieniu.
Co do motywacji,czasami nie mam ochoty wychodzić z mieszkania na siłkę, chociaż nie mam daleko,ale jak sobie pomyślę jak czuję się po niej to od razu pakuję rzeczy i lecę na pewno nie robię wszystkiego tego co zalecił trener,bo nie zależy mi zupełnie na poszerzeniu barków, które i tak są dosyć szerokie, ale tak jak mówiłam wcześniej-pupa i uda,no i ogólnie kondycja.
Chciałabym poprawić jakoś kondycję swoich włosów,ale zupełnie się na tym nie znam
Stary 2012-04-07, 19:33   #33
tuli_tuli
Raczkowanie

słyszałyscie pogodę po świętach ma sę w końcu ocieplić

uczę się być szczęśliwą...
tuli_tuli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 19:40   #34
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka_moja Pokaż wiadomość
Chciałabym poprawić jakoś kondycję swoich włosów,ale zupełnie się na tym nie znam
Olejowanie nawet olejkami Alttera czy jakos tak smarujesz i potem 2 razy myjesz szamponem bez SLS to polecam babydream z Rossmana za jakies 4zl to tak na naturalnie.. A jak wolisz nienaturalnie to polecam czarna maske gliss kur wlosy sa cudownei sypkie po niej

Wreszcie bedzie ciepło! Hurra!
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 19:50   #35
Salene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasienka_moja Pokaż wiadomość
Co do motywacji,czasami nie mam ochoty wychodzić z mieszkania na siłkę, chociaż nie mam daleko,ale jak sobie pomyślę jak czuję się po niej to od razu pakuję rzeczy i lecę na pewno nie robię wszystkiego tego co zalecił trener,bo nie zależy mi zupełnie na poszerzeniu barków, które i tak są dosyć szerokie, ale tak jak mówiłam wcześniej-pupa i uda,no i ogólnie kondycja.
Fakt, najgorzej to ruszyć się z domu, ale jak się już wyjdzie, to jakoś leci.

Olejowanie swoją drogą, ale ja polecam również tabletki silica, mi przynajmniej pomogły i włosy już tak bardzo nie wypadają i jakby stały się mocniejsze. Belissa nie działała na mnie wcale, jak dla mnie jest przereklamowana, a silica jest tańsza i według mnie lepsza.

Cytat:
Napisane przez tuli_tuli Pokaż wiadomość
słyszałyscie pogodę po świętach ma sę w końcu ocieplić
Salene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 20:11   #36
whiskey
Zadomowienie

hej
można dołączyć? chciałabym trochę bardziej zadbać o siebie, ale nie jestem systematyczna i często brakuje mi motywacji mam nadzieję, że ten wątek jakoś mi pomoże
chciałabym schudnąć, cały czas zapuszczam włosy i staram się o nie dbać (ale nie zaszkodzi bardziej ), poprawić stan cery (od drożdży mam straszny wysyp), ładnie się ubierać, ogólnie wyglądać zadbanie i świeżo, a poza wyglądem chciałabym jeszcze troszkę więcej się uczyć i poznać więcej nowych znajomych.

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 20:47   #37
kolorowapanna3
Wtajemniczenie

Dzięki za te ćwiczenia Zacznę chyba we wtorek po świętach Właśnie siedzę wykąpana, nabalsamowana, z oliwą na włosach, nakremowanymi stopami, dłońmi i twarzą

Witam Whiskey
kolorowapanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 20:51   #38
magdussska
Przyczajenie

ciekawy wątek! chętnie się przyłączę

muszę zadbać o włosy, które miałam zapuszczać, ale kiedy spojrzałam na siebie w kudłach do ramion... zmieniłam zdanie i chyba wrócę do dłuższego boba ale maski, odżywki, oleje i tak niezbędne!
postanowiłam również... przytyć tak, tak, chudym również nie jest lekko. jakby któraś znała skuteczne sposoby, chętnie skorzystam z rad

powodzenia!
magdussska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 21:04   #39
xxchemicznaxx
Zakorzenienie

GG do xxchemicznaxx

To moze i ja dołaczę
Ale zacznę chyba dopiero po maturze się ogarniać, bo na razie stres mnie trzyma i nie jestem w stanie o niczym innym myśleć, taki ze mnie nerwus jest ;(
A chciałabym:
- zrzucić 5 kg. i ogólnie poprawić wygląd brzucha i ud (na razie robię 150 brzuszków wieczorami, a robiłam abs na nogi i brzuch, mam zamiar do tego wrócić, bo fajna sprawa) mam zamiar jeździć na rolkach
- zapuszczam włosy (mają 50 cm, a chciałabym 60, ale na szczescie szybko mi rosną) i chcę o nie zadbać, bo nie jestem w tym systematyczna
- zacząć lepiej się ubierać (ten punkt zaczęlam już realizować i zapełniam szafę nowymi ubraniami)
- wybrac się do dermatologa po recepty i zacząć leczyć moją alergię kontaktową, bo idzie lato, a moja skóra jest w strasznej wysypce
- zadbać o stopy i dłonie ( nie obgryzac skórek wokół paznokci, coś okropnego)

Mam 19 lat (rocznikowo) i mam na imię Karolina

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
zapraszamy
ja na pośladki i brzuszek polecam ćwiczenia ABS ja robię 8min abs i widać postępy wpisz sobie na youtube jesli nie znasz tych ćwiczeń
Po jakim czasie widziałaś postępy?
Stary 2012-04-07, 21:34   #40
whiskey
Zadomowienie

ja ćwiczyłam TurboFire, ale teraz mam przerwę :sciana: ale znowu wracam po świętach, zaczynam 2 miesiąc pupa mi się ładna zrobiła nogi wysmukliły i brzuch, ale po tym obżarstwie to aż nie chce mi się w lustro patrzeć

aha, i ja też mam 19 lat, studentka I roku

blog.
Stary 2012-04-07, 21:39   #41
tuli_tuli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxchemicznaxx Pokaż wiadomość

Po jakim czasie widziałaś postępy?
witaj

ja efekty widziałam lekkie już po 2 tyg, nie tyle ja co mój TŻ zwrócił uwagę na fajniejszą pupę

whiskey hej

Edytowane przez tuli_tuli
Czas edycji: 2012-04-07 o 21:48
Stary 2012-04-07, 21:48   #42
el amor
Zakorzenienie

Hej, dołączam Mam na imię Patrycja i od dzisiaj jestem pełnoletnia

Chciałabym przytyć, ponieważ ostatnio zgubiłam jakieś 4-5 kg... Chciałabym zmienić fryzurę, zwalczyć problemy z cerą i to chyba tyle na razie, chyba, że sobie coś przypomnę.
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 21:58   #43
natalkaa7522
Zakorzenienie

Hej Mogę się przyłączyć?
Stary 2012-04-07, 22:01   #44
el amor
Zakorzenienie

natalkaa, dzięki Tobie przypomniałam sobie o jeszcze jednym postanowieniu, które trwa już około dwóch lat - zapuszczam włosy
Stary 2012-04-07, 22:07   #45
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
natalkaa, dzięki Tobie przypomniałam sobie o jeszcze jednym postanowieniu, które trwa już około dwóch lat - zapuszczam włosy
Widzisz I jak Ci idzie?

ps. miałam kiedyś ten sam avatar i teraz jak zobaczyłam to sobie pomyślałam: wtf? to ja coś tu pisałam?
(oczywiście blondynka ze mnie )
Stary 2012-04-07, 22:11   #46
tuli_tuli
Raczkowanie

Cytat:

Chciałabym przytyć, ponieważ ostatnio zgubiłam jakieś 4-5 kg... Chciałabym zmienić fryzurę, zwalczyć problemy z cerą i to chyba tyle na razie, chyba, że sobie coś przypomnę.
Witamy!! i oczywiscie wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin

witaj natalko

Czas edycji: 2012-04-07 o 22:14
Stary 2012-04-07, 22:11   #47
nniee
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Jeśli pozwolicie to też dołączę
W tym roku skończę 20 lat.
Chciałabym zadbać o całe ciało, od wagi po nawilżenie.
Druga rzecz to cera, która po odstawieniu tabletek anty nieco się pogorszyła, najgorsze jest czoło, dobrze, że mam grzywkę
No i na końcu włosy, które są w nie najgorszej kondycji, ale jednak przydałaby się im regeneracja.
Aaaa, i jak już tu było wspomniane: chciałabym uwierzyć w siebie...

Edytowane przez nniee
Czas edycji: 2012-04-07 o 22:12
nniee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 22:21   #48
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Widzisz I jak Ci idzie?

ps. miałam kiedyś ten sam avatar i teraz jak zobaczyłam to sobie pomyślałam: wtf? to ja coś tu pisałam?
(oczywiście blondynka ze mnie )
Idzie mi tak średnio. Bardzo zniszczone są, a co najgłupsze to to, że nie byłam od dwóch lat u fryzjera, bo nie miałam zaufania, bo jak wiadomo... 1 cm u fryzjera to 10 cm, więc się bałam, że na nowo zostanę z krótkimi, ale lada moment wybieram się. 2 lata temu miałam włosy sięgające minimalnie do ramion, a teraz mam za biustonosz, to chyba jednak coś tam urosły.
Taki sam? Wow

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Witamy!! i oczywiscie wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin
Dziękuję bardzo.
Stary 2012-04-07, 22:25   #49
tuli_tuli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Jeśli pozwolicie to też dołączę
W tym roku skończę 20 lat.
Chciałabym zadbać o całe ciało, od wagi po nawilżenie.
Druga rzecz to cera, która po odstawieniu tabletek anty nieco się pogorszyła, najgorsze jest czoło, dobrze, że mam grzywkę
No i na końcu włosy, które są w nie najgorszej kondycji, ale jednak przydałaby się im regeneracja.
Aaaa, i jak już tu było wspomniane: chciałabym uwierzyć w siebie...

dobrze trafiłaś witamy

dziewczyny ja zmykam i pewnie nie bede miała za dużo czasu przez świeta tu zagladać ale zaraz po wracam

Zyczę wszystkim już obecnym i przyszłym forumowiczkom WESOŁYCH ŚWIĄT SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA!! I oby świąteczne obżarstwo poszło w cycki albo w co tam chcecie

Czas edycji: 2012-04-07 o 22:38
Stary 2012-04-07, 22:28   #50
el amor
Zakorzenienie

Wzajemnie. ;*
Stary 2012-04-07, 22:31   #51
whiskey
Zadomowienie

wszystkiego najlepszego el amor

blog.

Edytowane przez whiskey
Czas edycji: 2012-04-07 o 22:32
Stary 2012-04-07, 22:34   #52
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego el amor
Dziękuję bardzo
Stary 2012-04-07, 23:29   #53
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cześć!
Jakoś tak siedzę sobie i myślę, że przydałby się na wizażu wątek taki jak ten. I co? Jest. Także piszę, bo myślę, że jak nie napiszę to nigdy się do niczego nie zmobilizuję.
Wiele z Was ma sprecyzowane plany co chce w sobie zmienić, a ja tak sobie egzystuję w zawieszeniu. Zmieniłabym coś, ale nawet nie wiem co. Wiele z Was chce zapuścić włosy, moje są tak do połowy pleców, mogłabym ściąć, ale nie wiem czy to jest to co chcę zrobić mogłabym zacząć częściej się malować (maluję się tylko jak idę na imprezy i to tylko robię kreskę na oku, nie potrafię się malować!) twarz mam jakąś taką nie wiadomo jaką z wagą jest w sumie dobrze. Tzn wiem, że mogłabym mieć trochę mniej tu i tam, ale w sumie po co. Po świętach o tyle dobrze, że zaczynam chodzić na rower i zumbę. Co do ubioru.... mogłoby być lepiej, mam 3 pary butów na obcasie, ale leżą w szafie bo wydaje mi się, że jak w nich idę to wszyscy się na mnie gapią, że brzydko w nich chodzę, chociaż Mama mówi, że jak się wyprostuję to jest ok. nie mam tż, jako jedyna z mojego towarzystwa, co też mnie już czasem dobija, ale wiadomo trzeba się uśmiechać.

Przepraszam, że tak wbijam ze swoimi żalami, ale może czytając Was i będąc częścią tego wątku, w końcu dojrzeję i coś zrobię ze swoim życiem. Bo w sumie, doświadczenia w nim dużo nie mam, a w tym roku będę bronić licencjata

el amor! wszystkiego co najlepsze! czerp z życia garściami i samych dobrych wyborów życiowych Ci życzę, bo te najważniejsze przed Tobą

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 23:47   #54
xxchemicznaxx
Zakorzenienie

GG do xxchemicznaxx

Cytat:
witaj

ja efekty widziałam lekkie już po 2 tyg, nie tyle ja co mój TŻ zwrócił uwagę na fajniejszą pupę

whiskey hej
Ooo, no ja jakos miałam checi, ale szybko zgasł i nogi robiłam jakieś 10 dni, a brzuch to w ogole ze 3 razy zrobiłam tylko ;p Ale obiecuje sobie, ze wrócę, nawet mam te filmiki a zakładkach zostawione cały czas haha

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:

Wszystkiego dobrego w dorosłym życiu

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość
Cześć!
Jakoś tak siedzę sobie i myślę, że przydałby się na wizażu wątek taki jak ten. I co? Jest. Także piszę, bo myślę, że jak nie napiszę to nigdy się do niczego nie zmobilizuję.
Wiele z Was ma sprecyzowane plany co chce w sobie zmienić, a ja tak sobie egzystuję w zawieszeniu. Zmieniłabym coś, ale nawet nie wiem co. Wiele z Was chce zapuścić włosy, moje są tak do połowy pleców, mogłabym ściąć, ale nie wiem czy to jest to co chcę zrobić mogłabym zacząć częściej się malować (maluję się tylko jak idę na imprezy i to tylko robię kreskę na oku, nie potrafię się malować!) twarz mam jakąś taką nie wiadomo jaką z wagą jest w sumie dobrze. Tzn wiem, że mogłabym mieć trochę mniej tu i tam, ale w sumie po co. Po świętach o tyle dobrze, że zaczynam chodzić na rower i zumbę. Co do ubioru.... mogłoby być lepiej, mam 3 pary butów na obcasie, ale leżą w szafie bo wydaje mi się, że jak w nich idę to wszyscy się na mnie gapią, że brzydko w nich chodzę, chociaż Mama mówi, że jak się wyprostuję to jest ok. nie mam tż, jako jedyna z mojego towarzystwa, co też mnie już czasem dobija, ale wiadomo trzeba się uśmiechać.

Przepraszam, że tak wbijam ze swoimi żalami, ale może czytając Was i będąc częścią tego wątku, w końcu dojrzeję i coś zrobię ze swoim życiem. Bo w sumie, doświadczenia w nim dużo nie mam, a w tym roku będę bronić licencjata

el amor! wszystkiego co najlepsze! czerp z życia garściami i samych dobrych wyborów życiowych Ci życzę, bo te najważniejsze przed Tobą
Oooj, ja też się nie umiem malowac kompletnie, a czasem chciałabym ładniej wyglądać ;d Co do butów na obcasie mam tak samo TŻ też nie mam i wiem co czujesz... Włosy też mam do połowy pleców, ale chcę pohodować,a potem zaszaleć i diametralnie zmienić fryzurę, w razie katastrofy rosną mi błyskawicznie, jeszcze 1.5 roku temu miałam do brody
Stary 2012-04-07, 23:59   #55
whiskey
Zadomowienie

też nie mam TŻ naolejowałam włosy Sesą i chyba zaraz idę spać.
tak w ogóle to mam dylemat - czy wracać do naturalnego koloru (ciemny mysi blond) czy może troszeczkę jaśniejszy od tego mysiego czy zostać przy jasnym blondzie albo jakiś średni blond...
jak będę szła do fryzjera to będę Was nękać, bo głosy są podzielone. dobrze czuję się w blondzie, ale nie takim bardzo jasnym, z drugiej strony zaczęły mi się podobać ciemniejsze włosy, ale obawiam się, że przyjdzie lato i znowu zachce mi się jasnych włosów
korci mnie też dłuższy bob

blog.
Stary 2012-04-08, 01:04   #56
xxchemicznaxx
Zakorzenienie

GG do xxchemicznaxx

Ja mam taki sam kolor jak Ty (naturalny) tzn. tak mi się wydaje, maluję od... 5 lat bodajże. I ciągle szukam swojego koloru miałam rude, czarne, różne odcienie brązów, czerwone, aktualnie mam jakiś średni brąz z jasnymi refleksami i czuję się w porządku, mam ochotę na ombre, ale tym sie zajmę już po maturze, pomyślę na spokojnie, a bob też mnie kręci, chciałąbym takiego fajnego z gęstą, grubą grzywą prostą, ale niestety, mam mega zadziory z obu stron i jest to niemożliwe... ;c

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

O ciemne włosy farbowane oczywiście, trzeba bardzo dbać, szybko widac odrost i w ogóle, wiem co mówie, bo przechodziłam przez to, teraz mam taki, zeby odrost był jak najmniej widoczny Zrób sobie jakiś ciepły blond, albo jakiś miodowy brązik i będzie myślę fajnie
Stary 2012-04-08, 01:13   #57
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolorowapanna3 Pokaż wiadomość
Hej laski! mogę dołączyć?

No więc mam 19 lat, jestem tegoroczną maturzystką i jakby tego było mało, to do nauki dokładam jeszcze dbanie o siebie Zaczęłam olejować włosy, tylko brakuje mi systematyczności jestem uzależniona od wyciskania krostek, niby wielkich rpoblemów z cerą nie mam, ale jak nawet coś małego wyskoczy to nie mogę się powstrzymac. Chciałabym umięśnić pośladki i brzuch, polecacie jakieś dobre ćwiczenia? A i odżywiam paznokcie odżywką diamentową, mogę powiedzieć, że małą poprawę widzę, ale narazie mam krótkie jeszcze bo piłuje cały czas tę zniszczoną płytkę, którą mam po żelowych paznokciach
mel b trening brzucha,trening nóg - ogólnie jej treningi są fajne znajdziesz na youtube . slim in 6 podobno ładnie na nogi działa
Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
mnie też to czeka! chociaz teraz to juz pozostalo sie tylko modlić!
Do odchudzajacych sie! znacie zestaw cwiczen od Jillian Michaels,,schudnij w 30 dni,,? czy jakoś tak? Ponoć swietne efekty daje.. wlasnie sciaglam filmiki z torrentow jednak tam trzeba hantelki i troche sie naskakac wiec po swiętach wybiore sie po lekkie hantle:) Narazie i tak i tak nie dam rady bo mnie zab boli a dentysta dapiero na wtorek ;/
hantelki możesz zastapić na poczatku butelkami z wodą z jilian ćwiczyłam wiele rzeczy , ale nie całe programy więc nie wiem jakie efekty są , ja sobie lubię mieszać różne rzeczy

po ćwiczeniach Tż mnie odwiedził i miałam mniej czasu dla siebie ale jeszcze zdążyłam mgiełke radicala wetrzeć w skalp, naolejowałam włosy kokosem, pomalowałam paznokcie i mogę iść spać

Wesołych świąt co byśmy były z dnia na dzień piękniejsze i bardziej pewne siebie !

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 08:33   #58
whiskey
Zadomowienie

xxchemicznaxx - też mam zadziory! zresztą u mnie grzywka na prosto odpada bo mam okrągłą twarz

blog.
Stary 2012-04-08, 08:45   #59
Honey7
Zakorzenienie

Witam wszystkie nowe i życzę wam wesołych świąt
Ja pomalowałam paznokcie (zwykły french a na dwóch paznokciach kwiatki) i od razu lepiej dłonie wyglądają ;D

A co wy na to by również zdjęcia wrzucać ? nie wiem , np fryzur ciekawych, makijaży paznokci ?
Może komuś to posłuży jako inspiracja
Stary 2012-04-08, 09:31   #60
@na
Zakorzenienie

Hej

Honey zdjecia to swietny pomysl sama cos poźniej powrzucam teraz idę się pięknić

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości