|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KAŻDEGO DNIA BĘDĘ PIĘKNIEJSZA ;) (zapraszam!!!)
mnie też to czeka! chociaz teraz to juz pozostalo sie tylko modlić!
Do odchudzajacych sie! znacie zestaw cwiczen od Jillian Michaels,,schudnij w 30 dni,,? czy jakoś tak? Ponoć swietne efekty daje.. wlasnie sciaglam filmiki z torrentow jednak tam trzeba hantelki i troche sie naskakac wiec po swiętach wybiore sie po lekkie hantle Narazie i tak i tak nie dam rady bo mnie zab boli a dentysta dapiero na wtorek ;/
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym poprawić jakoś kondycję swoich włosów,ale zupełnie się na tym nie znam
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
słyszałyscie pogodę po świętach ma sę w końcu ocieplić
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet olejkami Alttera czy jakos tak smarujesz i potem 2 razy myjesz szamponem bez SLS to polecam babydream z Rossmana za jakies 4zl to tak na naturalnie.. A jak wolisz nienaturalnie to polecam czarna maske gliss kur wlosy sa cudownei sypkie po niej![]() Wreszcie bedzie ciepło! Hurra!
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Olejowanie swoją drogą, ale ja polecam również tabletki silica, mi przynajmniej pomogły i włosy już tak bardzo nie wypadają i jakby stały się mocniejsze. Belissa nie działała na mnie wcale, jak dla mnie jest przereklamowana, a silica jest tańsza i według mnie lepsza. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
hej
można dołączyć? chciałabym trochę bardziej zadbać o siebie, ale nie jestem systematyczna i często brakuje mi motywacji mam nadzieję, że ten wątek jakoś mi pomoże chciałabym schudnąć, cały czas zapuszczam włosy i staram się o nie dbać (ale nie zaszkodzi bardziej ), poprawić stan cery (od drożdży mam straszny wysyp), ładnie się ubierać, ogólnie wyglądać zadbanie i świeżo, a poza wyglądem chciałabym jeszcze troszkę więcej się uczyć i poznać więcej nowych znajomych.
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za te ćwiczenia
Zacznę chyba we wtorek po świętachWitam Whiskey
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
ciekawy wątek! chętnie się przyłączę
![]() muszę zadbać o włosy, które miałam zapuszczać, ale kiedy spojrzałam na siebie w kudłach do ramion... zmieniłam zdanie i chyba wrócę do dłuższego boba ale maski, odżywki, oleje i tak niezbędne!postanowiłam również... przytyć ![]() powodzenia! |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
To moze i ja dołaczę
![]() Ale zacznę chyba dopiero po maturze się ogarniać, bo na razie stres mnie trzyma i nie jestem w stanie o niczym innym myśleć, taki ze mnie nerwus jest ;( A chciałabym: - zrzucić 5 kg. i ogólnie poprawić wygląd brzucha i ud (na razie robię 150 brzuszków wieczorami, a robiłam abs na nogi i brzuch, mam zamiar do tego wrócić, bo fajna sprawa) mam zamiar jeździć na rolkach - zapuszczam włosy (mają 50 cm, a chciałabym 60, ale na szczescie szybko mi rosną) i chcę o nie zadbać, bo nie jestem w tym systematyczna - zacząć lepiej się ubierać (ten punkt zaczęlam już realizować i zapełniam szafę nowymi ubraniami) - wybrac się do dermatologa po recepty i zacząć leczyć moją alergię kontaktową, bo idzie lato, a moja skóra jest w strasznej wysypce - zadbać o stopy i dłonie ( nie obgryzac skórek wokół paznokci, coś okropnego) Mam 19 lat (rocznikowo) i mam na imię Karolina ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Po jakim czasie widziałaś postępy?
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
ja ćwiczyłam TurboFire, ale teraz mam przerwę :sciana: ale znowu wracam po świętach, zaczynam 2 miesiąc
pupa mi się ładna zrobiła nogi wysmukliły i brzuch, ale po tym obżarstwie to aż nie chce mi się w lustro patrzeć ![]() aha, i ja też mam 19 lat, studentka I roku
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
witaj
ja efekty widziałam lekkie już po 2 tyg, nie tyle ja co mój TŻ zwrócił uwagę na fajniejszą pupę ![]() whiskey hej
KOBIETY NIE TRZEBA ROZUMIEĆ, KOBIETĘ TRZEBA KOCHAĆ.... uczę się być szczęśliwą... Edytowane przez tuli_tuli Czas edycji: 2012-04-07 o 21:48 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dołączam
Mam na imię Patrycja i od dzisiaj jestem pełnoletnia ![]() Chciałabym przytyć, ponieważ ostatnio zgubiłam jakieś 4-5 kg... Chciałabym zmienić fryzurę, zwalczyć problemy z cerą i to chyba tyle na razie, chyba, że sobie coś przypomnę. |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
natalkaa, dzięki Tobie przypomniałam sobie o jeszcze jednym postanowieniu, które trwa już około dwóch lat
- zapuszczam włosy
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak Ci idzie? ![]() ps. miałam kiedyś ten sam avatar i teraz jak zobaczyłam to sobie pomyślałam: wtf? to ja coś tu pisałam? (oczywiście blondynka ze mnie )
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witaj natalko
KOBIETY NIE TRZEBA ROZUMIEĆ, KOBIETĘ TRZEBA KOCHAĆ.... uczę się być szczęśliwą... Edytowane przez tuli_tuli Czas edycji: 2012-04-07 o 22:14 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jeśli pozwolicie to też dołączę ![]() W tym roku skończę 20 lat. Chciałabym zadbać o całe ciało, od wagi po nawilżenie. Druga rzecz to cera, która po odstawieniu tabletek anty nieco się pogorszyła, najgorsze jest czoło, dobrze, że mam grzywkę ![]() No i na końcu włosy, które są w nie najgorszej kondycji, ale jednak przydałaby się im regeneracja. Aaaa, i jak już tu było wspomniane: chciałabym uwierzyć w siebie...
08.04.2008 Edytowane przez nniee Czas edycji: 2012-04-07 o 22:12 |
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki sam? Wow ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Dziękuję bardzo. |
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witamy dziewczyny ja zmykam i pewnie nie bede miała za dużo czasu przez świeta tu zagladać ale zaraz po wracam Zyczę wszystkim już obecnym i przyszłym forumowiczkom WESOŁYCH ŚWIĄT SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA!! I oby świąteczne obżarstwo poszło w cycki albo w co tam chcecie
KOBIETY NIE TRZEBA ROZUMIEĆ, KOBIETĘ TRZEBA KOCHAĆ.... uczę się być szczęśliwą... Edytowane przez tuli_tuli Czas edycji: 2012-04-07 o 22:38 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Wzajemnie. ;*
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jakoś tak siedzę sobie i myślę, że przydałby się na wizażu wątek taki jak ten. I co? Jest. Także piszę, bo myślę, że jak nie napiszę to nigdy się do niczego nie zmobilizuję. Wiele z Was ma sprecyzowane plany co chce w sobie zmienić, a ja tak sobie egzystuję w zawieszeniu. Zmieniłabym coś, ale nawet nie wiem co. Wiele z Was chce zapuścić włosy, moje są tak do połowy pleców, mogłabym ściąć, ale nie wiem czy to jest to co chcę zrobić Przepraszam, że tak wbijam ze swoimi żalami, ale może czytając Was i będąc częścią tego wątku, w końcu dojrzeję i coś zrobię ze swoim życiem. Bo w sumie, doświadczenia w nim dużo nie mam, a w tym roku będę bronić licencjata ![]() el amor! wszystkiego co najlepsze! czerp z życia garściami i samych dobrych wyborów życiowych Ci życzę, bo te najważniejsze przed Tobą
|
|
|
|
#54 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
TŻ też nie mam i wiem co czujesz... Włosy też mam do połowy pleców, ale chcę pohodować,a potem zaszaleć i diametralnie zmienić fryzurę, w razie katastrofy rosną mi błyskawicznie, jeszcze 1.5 roku temu miałam do brody
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
też nie mam TŻ
naolejowałam włosy Sesą i chyba zaraz idę spać. tak w ogóle to mam dylemat - czy wracać do naturalnego koloru (ciemny mysi blond) czy może troszeczkę jaśniejszy od tego mysiego czy zostać przy jasnym blondzie albo jakiś średni blond... jak będę szła do fryzjera to będę Was nękać, bo głosy są podzielone. dobrze czuję się w blondzie, ale nie takim bardzo jasnym, z drugiej strony zaczęły mi się podobać ciemniejsze włosy, ale obawiam się, że przyjdzie lato i znowu zachce mi się jasnych włosów korci mnie też dłuższy bob
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki sam kolor jak Ty (naturalny) tzn. tak mi się wydaje, maluję od... 5 lat bodajże. I ciągle szukam swojego koloru miałam rude, czarne, różne odcienie brązów, czerwone, aktualnie mam jakiś średni brąz z jasnymi refleksami i czuję się w porządku, mam ochotę na ombre, ale tym sie zajmę już po maturze, pomyślę na spokojnie, a bob też mnie kręci, chciałąbym takiego fajnego z gęstą, grubą grzywą prostą, ale niestety, mam mega zadziory z obu stron i jest to niemożliwe... ;c
---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- O ciemne włosy farbowane oczywiście, trzeba bardzo dbać, szybko widac odrost i w ogóle, wiem co mówie, bo przechodziłam przez to, teraz mam taki, zeby odrost był jak najmniej widoczny Zrób sobie jakiś ciepły blond, albo jakiś miodowy brązik i będzie myślę fajnie
|
|
#57 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z jilian ćwiczyłam wiele rzeczy , ale nie całe programy więc nie wiem jakie efekty są , ja sobie lubię mieszać różne rzeczy ![]() po ćwiczeniach Tż mnie odwiedził i miałam mniej czasu dla siebie ale jeszcze zdążyłam mgiełke radicala wetrzeć w skalp, naolejowałam włosy kokosem, pomalowałam paznokcie i mogę iść spać Wesołych świąt co byśmy były z dnia na dzień piękniejsze i bardziej pewne siebie !
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe i życzę wam wesołych świąt
![]() Ja pomalowałam paznokcie (zwykły french a na dwóch paznokciach kwiatki) i od razu lepiej dłonie wyglądają ;D A co wy na to by również zdjęcia wrzucać ? nie wiem , np fryzur ciekawych, makijaży paznokci ? Może komuś to posłuży jako inspiracja
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Honey zdjecia to swietny pomysl sama cos poźniej powrzucam teraz idę się pięknić
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

jednak tam trzeba hantelki i troche sie naskakac wiec po swiętach wybiore sie po lekkie hantle

mam nadzieję, że ten wątek jakoś mi pomoże
Zacznę chyba we wtorek po świętach

ale maski, odżywki, oleje i tak niezbędne!

- zapuszczam włosy
)
Wow 

TŻ też nie mam i wiem co czujesz... Włosy też mam do połowy pleców, ale chcę pohodować,a potem zaszaleć i diametralnie zmienić fryzurę, w razie katastrofy rosną mi błyskawicznie, jeszcze 1.5 roku temu miałam do brody
jestem uzależniona od wyciskania krostek, niby wielkich rpoblemów z cerą nie mam, ale jak nawet coś małego wyskoczy to nie mogę się powstrzymac. Chciałabym umięśnić pośladki i brzuch, polecacie jakieś dobre ćwiczenia? A i odżywiam paznokcie odżywką diamentową, mogę powiedzieć, że małą poprawę widzę, ale narazie mam krótkie jeszcze bo piłuje cały czas tę zniszczoną płytkę, którą mam po żelowych paznokciach