![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kiedy przeceny?
Reporter 50% na wszystko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
Diverse też się chyba powoli szykuje, bo już kilka ciuszków poprzecenianych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
House 33%, oczywiście jak zwykle przeszłam całego Platana wzdłuż i wszerz i gdzie coś kupiłam? w Housie
![]() ![]() ![]() ![]() Orsay chyba już 50%, są bardzo fajne rzeczy, i zimowe i takie bardziej letnie, i na sylwestra ![]() w Reporterze mało przecenionych ciuchów, jedno wielkie stoisko z swetrami, ale nic ciekawego ![]() Carry - 50% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Informacje z Krakowa
![]() Zara - niewiele przecen, raczej niskie obniżki. Nic specjalnego. Sporo butów było przecenionych na 99 zł. H&M - sporo przecen 50 %. Można trafić na świetne, pojedyncze okazje, np. ostatnia rzecz z kolekcji. Skrajne rozmiary 34, albo 44. Dużo sukienek kopertowych, troszkę w stylu baby doll. Swetry w paski, longi kremowe. Dzisiaj dorwałam żakiet w stylu retro za 99 zł, przeceniony ze 199. Zdjęcie mogę dołączyć jutro. Z Divided nic ciekawego, puchowe okropne kurtki, jakieś płaszczyki, ale duże rozmiary. Esprit - od 30 do 50 % na większość kolekcji. Nie widziałam nic ciekawego. Bershka - prawie wszystko przecenione. Np. wieszak z sukienkami, swetrami, bluzami, ale kompletnie nie ma na czym oka zawiesić. Większość, to brokatowe bluzeczki, połyskujące nitki etc. Kicz. Stradivarius - jakieś dwie kupy z podkoszulkami. Pull & Bear - najwięcej bluz i rzeczy w stylu sportowym np. za 49, 90 zł. Bardzo ładne żakiety, przecenione na 189 zł, więc w dalszym ciągu sporo kosztują. Troll - dużo przecen, ale nie wchodziłam. Tłoki okropne. Cubus - spokojnie można znaleźć coś ciekawego. Fajne cardigany, sweterki, sukienki. Nie ma tego sporo, ale jest w czym wybrać. Głównie 50 %. Gortz - tańsze buty, ale niewiele. Ceny w dalszym ciągu wysokie. Reserved - prawie nic Chyba tyle. Więcej sklepów nie odwiedzałam, bo niestety nie miałam czasu.
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Własnie..w Reserved jakas lipa
![]() A tak to Carry,troll,cropp,reporte r,ravel,orsay,terranova,v ero moda. W sumie troche juz to wszystko przebrane i male rozmiary,ktore dla mnie pasuja sa wykupione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
LUBLIN: W tym roku Reserved sie nie popial z przecenami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, czy ktos pisał, Promod ma przeceny teraz chyba 30%, to pierwsza przecena, te ceny jeszcze powinni raz przecenic, bo oni tak robia, w styczniu, tak poza tym bez rewelacji .. w reserved to juz wczesniej przed swietami kupilam pare przecenionych gatkow, teoretycznie new yorker i zara maja, ale ja tam za duzo obnizonych cen nie widzę, no chyba ze bielizna z new yorkera, u mnie w orsayu w łodzi przecen nie widziałam. H&M głównie te sylwestrowe ciuchy ma na wyprzedazy i troche bielizny. Sephora 20% na kosmetyki do malowania, ale jakos mnie to nie urzadza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
a new yorker (przed świętami widziałam śliczne polarki,nie wiecie czy są na nie przeceny,?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Rozeznanie
|
Nie wiecie może czy są poprzeceniane torby w Diversie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Info z Gdyni
![]() Orsay-na wieszakach z przeceniami w wiekszosci to samo co i przed swietami,w podobnych cenach. Wczoraj widizalam tylko dorzucone dwa nowe modele boksrerek-jedne long,drugie takie zwykle,ze zlotymi nadrukami,po 29,90 i zdaje sie 39,30. Geenralnie bez rewelacji Vero moda-blzueczki juz od 15 zlotych,ale bardzo przebrane,fajne tansze rzeczy zostaly w wiekszosci w duzych rozmiarach tzn. ok 42, spodnie,ktore widzialam w Matarni w weekend za 65zlotych ,na Swietojanskiej nadal kosztuja 95:/ Terranova-przecen sporo,ale ceny jeszcze nie "szalone"-bluzeczek za 9,90 jak to bylo latem nie znajdziesz,niektore przecenione sweterki nawet podrozaly-przed siwetami kupilam golfik za 39,90,wczoraj te same golfiki kosztowaly 49,90.... poza tym sporo tanszych dzinsow i niezly wybor swieterkow za okolo 30-40zl Tally Weijl- przynajmije dwa lub trzy wieszaki z przecenionymi bluzeczkami. Jak szukacie czegos na sylwestra to jest w czym wybrac,a ceny tez zachecajace -wieszosc z tych rzeczy w przecenie 50%, ceny od 20paru do ok 50zlotych. Dzinsow przecenionych<na ktore poluje>brak ![]() Top Secret-tutaj spora przecena w stosunku do cen sprzed swiat. Osoboscie upolowalam krotki trenczyk przeceniony ze 150na 75zlotych ![]() ![]() ![]() Reserved-bez szalenstw jesli chodzi o obnizke cen...ale dzis ide wymienic bluzeczke,wiec sie rozejrze i jak cos to napisze ![]() House- jak wszedzie, minus 33% ![]() edit ![]() jeszcze New Yorker- jak ktoras z Was szuka zakietu to warto sie wybrac...bedac w Matarni w NY widzialam naprawde sporo roznych marynarek w cenach 50-80zlotych, byl duzy wybor kolorow,fasonow i rozmiarow... poza tmy troszke blzueczke w cenach od 19,90,tansze bluzy sportowe i kurtki zimowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
to ja cos dorzuce od siebie
![]() TERRANOVA- duzo przecenionych sweterkow za 29zl, 39zl, ale jak dla mnie zadna rewelacja,leza wszytkie na kupie i ciezko cos wybrac. widzialam cieniutkie golfiki za 9.90, przecnione bluzki poprzebierane i ciezko cos wynalezc, a w przymierzalni dzis bylo tyle ludzi ze nawet czekac mi sie juz nie chcialo:P ogolnie to straszny balagan tam dzis byl :P TROLL - poprzeceniane bluzy za 39, i 49 zl widzialam tez jakies przeceny na poszczegolnych ubrankach, glownie na koszulach a tak BTW to kiedy zaczyna sie sezon przecen na dobre? na poczatku stycznia? jak myslicie? czy ktos byl w SILESJI i moze cos wie, jak tam maja sie obnizki? ![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Dzis w Galerii Krakowskiej widziałam juz dużo przecen.
![]()
![]() |
#163 |
po prostu Em :)
|
gdzie?
![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
A wiesz, nie przyglądałam się, które to sklepy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
ale kusicie dziewczyny
![]() jutro idę pobuszować w mieście, ale mam nadzieję, że nic nie będzie mi pasować ![]() w tym miesiącu wyznaczyłam sobie limit: 2 bluzki i 1 spodnie - nie wiem co zrobię jak znajdzie się kilka fajnych rzeczy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
a jak tam w kielcach ??Do galerii mam 5 min i nic nie wiem,ale ze mnie leń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
a jak przeceny w Galerii Mokotow?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
O to dobre wieści
![]() ![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
a czy któraś była w M1 w Poznaniu?
Bardzo proszę o relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
HA xD Ja wczoraj byłam na szalonych;P zakupach i byłam bardzo zadowolona, bo kupiłam sobie spodnie za 59 zł w Reporterze przecenione ze 119zł
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety dobiegała 21:00 i musiałam zmykać z Galaxy, a chciałam jeszcze wejsć do Trola ![]()
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
W Galerii Krakowskiej wszedzie przeceny
![]()
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
kobitki a wiecie może czy sklepy będą otwarte w ten poniedziałek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
po prostu Em :)
|
raczej nie
![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Melduje o przecenach w poznanskiej Plazie:
- H&M - duzo przecen glownie o 50%, ale nic ciekawego, wygladalo to jakby bylo juz poprzebierane, mozna znalezc jednak perelki, np fajny zakiecik - Promod - przecenione jest prawie wszystko, peeelnoooo przecen, roznie od -30% do -70%.. Duzo rozmiarow, warto sie wybrac, sama znalazlam swietna kurteczke przeceniona z 249 zl na 129 zl, wiec mysle, ze warto ![]() - Zara - malo przecen, glownie delikatne obnizki, np buty, ktore kosztowaly 199 zl kosztuja 189 zl, ale moze ktos sie skusi ![]() - Reserved - przecenione sa niektore ubrania, ale nic specjalnego I to tyle, wiecej nie pamietam. AAAAAA, no i peeeelnooooo ludzi!! ![]() Milych zakupow!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
BAN stały
|
to ja przekażę wieści ze Starego Browaru
![]() ZARA - tu głównie buszowałam, kumpela kupiła płaszczyk (249 z 299, niedużo ale zawsze to 50zł w kieszeni ![]() ![]() ![]() aha, ktoś się pytał o spodnie z Zary - większość za 149zł (z 199, 189, 149 ![]() kilka poprzecenianych bluzek (o całe 20zł), sweterków, parę genialnych sukienek za 129 (z 199, ale oczywiście rozmiarów brak) ogólnie warto się poczaić na spodnie i buty, poza tym to bez szaleństw H&M - tu już sporo przecen, ale raczej niewielkich, pewnie z czasem się rozkręcą Tatuum, Reserved - nie widziałam żadnych obniżek, albo ślepa jestem, albo poprzeceniali to na co w życiu bym nie spojrzała ![]() Tally Weijl - przeceny bluzek, takich raczej sylwestrowych ![]() que mas... w Mango obniżki do 50%, ale jak to w Mango, ceny spadną jeszcze bardziej w styczniu, tylko, że wtedy można już nie zdobyć upatrzonych rzeczy (wiem niestety z własnego doświadczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
![]()
Bershka-wszytko przecenione ale na wieszakach wisza w wiekszosci ajkies koszulki na ramiaczkach itd gatunkowo niezbyt-troszke sie zawiodlam takie szmatki.Ale tanio to przyznam.
Zara-przeceny 30% ale jak pwoiedziala do 50%wiekszosc rzeczy nie zostanie wiec nie ma co spodziewac sie wiekszych przecen.Duzo rzeczy ktore rozchodza sie piorunem. C&A-przeceny 50% ale na moj gust nic ciekawego Mango-przeceny 30%-50% zalezy do gustu duzo torebek jeansow bluz itd
<ciach_reklama> Edytowane przez misia00 Czas edycji: 2006-12-31 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
A od kiedy zaczęły się przeceny w Mango?
Bo nie wiem czy warto iść, jeżeli ok 27 to może jeszcze coś będzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.