|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
A ja się dziś pochwalę moim pierwszym mazurkiem.
![]() ![]() Również życzę Wam wszystkiego dobrego na te święta, miłych dni spędzonych w rodzinnej atmosferze i odpoczynku!
![]() Chociaż pewnie i tak jeszcze zajrzę tu wieczorem ![]() Edytowane przez invissible Czas edycji: 2012-04-07 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
inv, całkiem zgrabnie Ci to wyszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
tylko ja jeszcze nigdy nie jadłam mazurka?
![]() Najlepszego Maturzyścia ![]()
#4595 |
Zakorzenienie
|
I ode mnie wesołych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Raczkowanie
|
I ja też przyszłam życzyć Wam wesołych, kolorowych i słonecznych Świat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
nie, ja też nigdy nie jadłam
![]() Cześć Wam tak w ogóle, przez ostatnie dni nie miałam internetu, a wcześniej miałam totalnego doła, więc nie chciałam tutaj zamulać ![]() Przyszłam życzyć Wesołych i Spokojnych Świąt ![]() U mnie z ciast w tym roku to sernik, babka zebra i wafle z różnymi nadzieniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Mucha czemu miałaś doła?
![]() Ania nie zgłaszasz się do konkursu paznokciowego ? ![]()
#4599 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie jadłam! Ja też!
![]() Chociaż mama próbuje mi wmówić, że na pewno jadłam, bo przecież musiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
maszyna, nie człowiek
|
Też nie jadłam, u mnie nie ma tradycji robienia mazurka
![]()
#4601 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie umiem Ci dokładnie określić dlaczego. Ostatnio wszystko mi się udaje i nie widzę dla siebie przyszłości, tego co będzie dalej, czy skończę studia, czy znajdę pracę itp. Może będę zmuszona wyjechać za granicę na parę lat... coraz poważniej nad tym myślimy z TŻ.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Nikki nie wiedziałam nawet że jest jakiś konkurs :P zaraz się zgłoszę
![]()
#4603 |
Zakorzenienie
|
Niech te Święta radosne dla Was będą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech no... też tak mam ![]() ![]() Cytat:
![]() tylko trzeba dawać na swoich paznokciach i nigdzie wcześniej nie pokazywane ![]() ![]()
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
maszyna, nie człowiek
|
Muszka, ja też mam multum wątpliwości... Może nie każda się do nich przyznaje, ale chyba każdej z nas one dotykają.
#4607 |
Zakorzenienie
|
Nikiiiii, a odpiszesz mi na mojego posta co napisałam na poprzedniej stronieee?
![]() ![]() ale ten sernik jest pyszny co zrobiłam, wiem że jestem nieskromna, ale potrzebuję pochwały bo coś z humorem mi się dzieje ![]() ![]() skończyłam książkę i teraz nie wiem za którą się teraz mam zabrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anlejka, wczoraj był w Faktach Twój Skoczów! ![]() Muszka, my też z TŻtem zastanawiamy się nad wyjazdem za granicę... Chciałabym, ale z drugiej strony łatwiej byłoby tutaj ułożyć sobie przyszłość... A myślicie o jakimś konkretnym kraju? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Wesołych kochane!
![]() ![]() Nie wiem jak wy ale ja jestem przejedzona ![]() Powiem wam że podziwiam wszystkich decydujących się na emigrację.. ja bym tak nie potrafiła, chociaż wiem że jak trzeba to trzeba, nie ma innych możliwości to się jedzie i już.. nie rozmyśla.
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nasypałam sobie suszków do kominka zapachowych z Marakeszu od Kuzynki i mi ładnie, delikatnie pachnie. Może ból głowy mi minie. Włączę sobie film ('Nine') i wypiję herbatki. A jutro jadę autem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Vinka nabazgroliłam superdługi post, który mi zjadło
![]() http://www.sfd.pl/Uderz_w_Dukana!!_Dieta_Du kana_%3D_SHITT-t678113.html wyczerpujący temat wątek na sfd ![]() W skrócie (co wyniknęło z niektórych badań), to co powinno najbardziej zainteresować Twojego brata: -rozbite nerki, wątroba i niewiadomoco jeszcze -spadek testosteronu -wzrost kortyzolu("hormon stresu") -podejrzewa się, że nawet 75% ubytku wagi może nie pochodzić z tkanki tłuszczowej -
BLOG - zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail ![]() Edytowane przez nikki999 Czas edycji: 2012-04-08 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
maszyna, nie człowiek
|
Uuuch, ok, wygląda na to, że już są terminy składania siatek na magisterkę
![]()
#4614 |
Zakorzenienie
|
Inv właśnie też słyszałam o tym, a nie widziałam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Judosz to fajny gość
![]() Znam go od dzieciństwa, więc wiesz, nikt ze mną nie zadziera, bo każdy się boi spalonego faceta ![]() A tak na serio, genialna jest ta tradycja. Ale ostatnimi czasy się zrobiło gorąco dookoła niego. Trzy lata temu bodajże bali się w ogóle iść z nim, że go wcześniej podpalą, a w tej kukle jest człowiek, więc no cóż. |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba najbardziej nastawiamy się na Holandię, choć to do końca nie powiedziane. Myśleliśmy też o Norwegii, Irlandii no i o Niemczech ![]() Cytat:
![]() Zapomniałam o ważnej kwestii, bardzo, ale to bardzo chcemy zwiedzać świat, szczególnie ja, a na to jakby nie patrzeć też trzeba mieć pieniądze ![]() Ja nie jestem odważna, na wszystko zawsze patrzę realnie, albo nawet bardziej pesymistycznie, dlatego nie jestem do końca do tego wszystkiego przekonana ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- nie cytujcie proszę ;p |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Musia, ja się z Tobą zgadzam w 100%. Mój TŻ miałby dużo lepszą perspektywę zawodową w USA, ja w sumie podobnie. Poza tym, nie podoba mi się Polska i to, co się w niej dzieje - zmiany polityczne, społeczne, perspektywy zdobycia pracy, mieszkania itp. I jeszcze na dodatek - chciałabym mieszkać gdzieś, gdzie jest ciepło. I tak sobie rozumuję, że na dobrą sprawę, skoro mam możliwość wyjechać, to czemu nie spróbować? Ale zobaczymy, mam jeszcze co najmniej 4 lata studiów w Polsce, więc mysląc o tym poważnie teraz, jest szansa, że dobrze to przemyślimy. Żałuję tylko, że TŻ zwleka z zaręczynami, choć z jednej strony to rozumiem. Ale wolałabym mieć chociaż perspektywę ślubu w przeciągu tych 4 lat.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Ja z kolei nie mam najmniejszej ochoty emigrować. Jednak cenię sobie możliwość rozmawiania z wszystkimi po polsku, no i zaczynać gdzieś od zera? Nie, dziękuję. Zresztą... wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
![]() W kwestii stabilizacji życiowej, chciałabym tylko mieć już jakieś swoje cokolwiek. W sensie nie wiem, samochód, nieruchomość, whatever. No ale to jeszcze nie ta chwila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie mówię, że za granicą będzie na pewno dobrze, tej pewności nigdy nie ma, ale chcę spróbować.
Zaczynać od zera? Co masz na myśli? A będąc tutaj co mamy? Wydaje mi się, że nic i też dopiero wszystko przed nami. Okaże się dopiero po studiach, może znajdziemy pracę w zawodzie, może nie, może będzie dobrze płatna, może nie... mi już na tym średnio zależy. Bardziej chciałabym otworzyć coś własnego. Zawsze marzyliśmy z TŻ o własnym barze, lub restauracji oczywiście nie takich tradycyjnych, tylko z charakterem, niespotykanych ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.