|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Dziewczyny, właśnie obejrzeliśmy z A "W ciemności"Agnieszki Holland <był chyba nominowany do oscara? dramat wojenny, ogólnie rzecz biorąc opisujący sytuację żydów podczas II wojny, bardzo dobry film!> a i oparty na prawdziwej historii, co tym bardziej zasmuca, wzrusza ..bo to przecież nieodległa wcale przeszłość.
A poza tym zmykam już do spanka, życząc wszystkim PMkom i ich rodzinkom Zdrowych, wesołych i rodzinnych świąt Wielkiejnocy ![]() buzia |
|
|
|
#602 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
oo wszystkie juz chrapią
byliśmy sobie wieczorkiem jeszcze na jacuzzi i saunie.. tak dla relaxu, bo teraz to tylko biegamy..a moj TZ przed chwilką pojechal do domu, przed chwilą skonczylismy podpisywac koperty na zaproszenia, bo jutro zaczynamy rozdawacCytat:
Cytat:
ale naprawde wiem, co to znaczy teraz szukać konkretny stanik.. zawsze myslalam, ze mam normalnej wielkości piersi, rozmiar nie żaden wymyślony, ale jednak nie, bo ile razy uslyszalam, ze to tylko mają male rozmiary, albo same duze, albo kolor nie ten, a jak juz sie znalazl to nie byla to bardotka juz naprawde prawie stracilam chęci i sily na szukanie.. ale w ostatnim sklepie czekal na mnie mój wymarzony, ktore spelnial moje oczekiwania a zauważylam, ze duzo z nas przed dopasowaniem stanika nosilo rozmiar 75C:P hehe ![]() Cytat:
Cytat:
i my to wszystko rozumiemy, ze masz malo czasu dla nas sama wiem ile czasu zajmuje urządzanie mieszkania, tez teraz wchodze tylko w nocy i ew. rano na wizaż bo doba za krótka![]() Cytat:
oby te zapowiedzi sie sprawdzily Dziewczyny będą mialy extra śluby!![]() dobra ide spac, bo rano trzeba wstac na sniadanko, a potem do kościola, obiad u teściowej (zaprosila nas bo w drugie swieto idą do pracy..) , potem do mojej babci na kawkę, gdzie hurtowo rozdamy zaproszenia, wieczorem idziemy do znajomych, tam też rozdamy zaproszenia i bedzie już noc haha dobrej nocki życze buziaki i smacznego jajka rano
|
|||||
|
|
|
#603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moja ukochana książka to : I była miłość w getcie - M. Edelmana. Polecam do przeczytania każdemu. Witam świątecznie ![]() Najadłam się do pełna i odpoczywam ![]() w wigilię lało jak z cebra, a w wielkanoc u mnie śnieg super!
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-04-08 o 09:25 |
|
|
|
|
#604 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie świątecznie
Ja już po śniadanku, później jedziemy z TŻtem do mojej rodzinki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dawno Cię nie było kochana Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Już jest rozejm. Więcej szumu niż tego strachu było. Ale swoją droga gwarantuje wam że było by wam głupio jakby wasz facet się tak zachowywał. Mnie dwa razy pogryzł pies boję się dużych psów
|
#606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
odważny ![]() mnie też ugryzł jak byłam mała i to w szyje :/ mimo to wole większe psy niż te małe ujadacze.
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mój Tż też się boi psów, ale jakoś nie panikuje w ich towarzystwie. Jeśli chodzi o cyckonosze to ja kiedyś nosiłam 80B Po zbawiennym działaniu tabsów i zmianie staników noszę teraz 65E, a przy bardotkach nawet 65G.
|
#608 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie przejmujcie się mną, owszem może nie pyta o mnie stado PMek ale nie czuję sie pomijana, w koncu na piedestale stoi teraz Gosza, dla każdej będzie wyznaczony czas Nie chcę nic mówić ale to chyba Gosza jakaś epidemia, Ty masz zapalenie oskrzeli a ja siedze w kocu upatulona z czerwonym jak burak nosem od kataru ale na wizaz musiałam wejśc Zaraz oblukam pogode na sobote ale chyba nawet ok 20 stopni nadają Cytat:
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Dawno mnie nie było, ale ślub coraz bliżej, stresik większy, więc wpadłam do Was żeby przeczytać, że nie tylko ja się przejmuje tym dniem Ślub 21 lipca, a wczoraj rozdaliśmy pierwsze potwierdzenie Gosza, malwuś Wasz dzień już tuż tuż! Życzę Wam, żeby ostatnie dni upłynęły Wam w spokoju i przekonaniu, że jest to najlepsza decyzja w Waszym życiu ![]() Malwuś my mamy chyba ten sam zespół, więc z niecierpliwością czekam na relację ![]() My w ciągu tygodnia zamówimy obrączki. Wzór już mamy wybrany No i niedługo muszę kupić buty.
|
|
|
|
#610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do tempki: raczej przyjemnie się zapowiada i odprawiamy też jakieś tańce indiańskie o pogodę dla Goszy, ale jeszcze tylko jutro ma być zimno, więc akurat
|
|
#611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale stanik założę do sukienki na poprawiny bo do ślubnej nie potrzebuję, będe mieć wszyte miseczki. Gaciochy też mam takie same, tylko w kolorze szampana Są bardzo wygodne jak na stringi ) Cytat:
Cytat:
![]() Wesołych Świąt Wam życzę |
|||
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Malwus może być nawet 25 stopni ![]() No właśnie, Malwus dużo zdrówka dla Ciebie!!!!!!! Jak tam stresik??? Ja póki co nie mam, zobaczymy jutro ![]() Chyba będę musiała nadrobić zaległe stronki i zyczenia sobie poczytac, wybaczcie ale do tej pory nie miałam do tego głowy. Moje oskrzela dalej szaleją
|
|
#613 |
|
Zadomowienie
|
Mamy świadka,uff ulżyło mi...
Kolega D.się zgodził Cieszę się bardzo ![]() Ja szukam biżuterii dla siebie,no i kombinuję nad makijażem i fryzurą tylko coś mi to nie wychodzi... ;/
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
malwus no na sobotę piękną pogodę nadają 3mam kciuki żeby Ci katar szybko minąłgosza no Ty też się kuruj bo już nie długo ten dzień jejuśku to już tuż tuż aż sobie nie potrafię wyobrazić jakie to są emocje na 2dni przed ![]() Popijam martini za wasze zdrowie
|
#615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fablous "odrobina nieba" oglądałam |
|
|
|
|
#616 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() jak Wam swieta mijaja? ![]() ja mam pełen brzuszek już nic nie zmieszcze mimo że oczki by jeszcze jadły
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
gosza mam nadzieję, że w tym dniu oskrzela dadzą Ci już spokój
![]() wensday moje święta są takie sobie. Tż jest u swojej rodziny, a ja właśnie siedzę sama, bo brat z mamą pojechali do jego dziewczyny. Generalnie nuda. |
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie wiem że są święta ale pewna osoba wytrącila mnie w tej kwestii z równowagi. Czy któraś z was pobiera rentę rodzinna po którymś z rodziców i wie jak to jest po ślubie? Bo mój TŻ taka pobiera. No i pytaliśmy kiedyś to mam powiedziano że ślub nie ma nic do tego. Dziś kochana cioteczkaTż która mnie nie lubi (i z wzajemnością) niby życzliwie przez telefon zapytała TŻ czy jest pewien że chce ślubu bo może rentę stracić. Przejrzałan ustawę o rentach i pisze że jedynym warunkiem jest nauka do 26 roku życia.już sama nie wiem bo bez renty ciężko by było wyżyć. Na necie znalazłam kilka tematów i wszędzie piszą że nie zabiorą
|
#619 |
|
Konto usunięte
|
kicia nie zabiorą ciekawe z kąt ta ciotka takie info wzieła!renta nie ma związku ze ślubem jakaś nie doinformowana ta ciotka jest.my wczoraj chrzciny mieliśmy wieć dzisiaj sie leczyliśmy...
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- my własnie bierzemy sie za seans filmowy ![]() przed nami wspomniana przez kogoś ciemnośc i listy do m
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w świąteczne popołudnie
Przed chwila pojechał TŻcik a ja będę patrzeć na mecz Hiszpania - Polska ![]() Malwuś kuruj się
|
|
|
|
#621 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na razie może więcej gadamy o goszy, ale od wtorkowego wieczoru będziemy się martwić tylko o Ciebie kochana ![]() (wiem, że w kalendarzu jest jeszcze patis, ale ostatnio jej nie widziałam no i kuruj się zdechlaku Cytat:
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostałam zaproszenie na wesele 2 czerwca i 1 raz od niepamietnej chwili będę gościem!
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-04-08 o 20:52 |
|
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przekopałam internet wszędzie pisze że nie straci.Zresztą co ta ciotke to obchodzi. W niedzielę mamy jechać do nich z zaproszeniami i w ogóle na to nie mam ochoty bo ona taka wszech wiedzącą najmądrzejsza a mój TŻ to najgorszy najgłubszy niedobry bo ich nie całuje w dupe za przeproszeniem
|
|
#625 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie jak się objadłam brzuch mam przepełniony![]() Gosiu kochana kuruj sie ![]() Kasia kuku jesteś śliczna widziałam foto zaproszenia na ślub pewnie się wybawiszDziewczyny powiedźcie mi do mojej sukni pasuje bolerko z satyny czy koronki? model agnes 4764
|
||
|
|
|
#626 | |
|
Raczkowanie
|
zieloneziele wg mnie bolerko albo satynowe albo taka właśnie woalka z tiulu, gładka, suknie masz śliczną z dodatkami więc koronka chyba by tu nie robiła zbytnio
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
na poczatku czerwca z Tżetuniem wybieramy się na wesele do mojej kuzynki i to akukuratnie w tym lokalu gdzie nasze weselisko będzie także będziemy mieli super okazję do zlookania wszystkiego sasasa w sierpniu wesele kuzyna a we wrzesniu wkońcuu nasze |
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może balujemy razem ;p
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy się bawić duchowo razem
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Porozwoziłam pijaństwo do domu i leżę w łóżku. napiszę Wam coś na poczcie bo mnie nerwy tłuką okropnie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

juz naprawde prawie stracilam chęci i sily na szukanie.. ale w ostatnim sklepie czekal na mnie mój wymarzony, ktore spelnial moje oczekiwania
buziaki
bo ten pies to wyczuwa i chce go ugryźć przez to musza go przywiązywać i ich to wkurza mnie zresztą też bo z 23 letniego faceta taki tchórz nagle wylazł
) ale bez ramiaczek musze miec wieksze miseczki i mniejszy obwod i normalnie nie ma
mam nadzieję, ze mi wybaczycie 
Po zbawiennym działaniu tabsów i zmianie staników noszę teraz 65E, a przy bardotkach nawet 65G.

malwuś ma ślub po goszy i jakoś nie zauważyłam by któraś z nas malwuś pomijała
Nie przejmujcie się mną, owszem może nie pyta o mnie stado PMek ale nie czuję sie pomijana, w koncu na piedestale stoi teraz Gosza, dla każdej będzie wyznaczony czas 

bo ona taka wszech wiedzącą najmądrzejsza a mój TŻ to najgorszy najgłubszy niedobry bo ich nie całuje w dupe za przeproszeniem