Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-08, 00:55   #601
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Dziewczyny, właśnie obejrzeliśmy z A "W ciemności"Agnieszki Holland <był chyba nominowany do oscara? dramat wojenny, ogólnie rzecz biorąc opisujący sytuację żydów podczas II wojny, bardzo dobry film!> a i oparty na prawdziwej historii, co tym bardziej zasmuca, wzrusza ..bo to przecież nieodległa wcale przeszłość.

A poza tym zmykam już do spanka, życząc wszystkim PMkom i ich rodzinkom Zdrowych, wesołych i rodzinnych świąt Wielkiejnocy buzia
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 01:06   #602
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

oo wszystkie juz chrapią byliśmy sobie wieczorkiem jeszcze na jacuzzi i saunie.. tak dla relaxu, bo teraz to tylko biegamy..a moj TZ przed chwilką pojechal do domu, przed chwilą skonczylismy podpisywac koperty na zaproszenia, bo jutro zaczynamy rozdawac

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Paulinko, śliczna bielizna. Ja też wczoraj kupiłam swoją ślubną, ale nie mam aparatu, by zrobić Wam fotki Moja bardotka jest bardzo podobna do Twojej
Jestem z niej bardzo zadowolona, bo super podtrzymuje biust i robi z niego ładne jabłuszka skakałam w niej w przymierzalni, by spr., czy się nie zsunie, ale na szczęście trzyma jak diabli.
Tez mam stringi. Chciałam normalne gacie,ale przyjaciółka mnie namówiła, żebym wzięła stringi, bo mówiła, że ładniejsze. Moje mają takie paski do pończoch, ale nie wiem,czy je wykorzystam.
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

ja w czwartek przymierzylam znow milion biustonoszy, bo moj wydaje mi sie za maly, ale nie produkuja jednak na mnie

i tez bede miala stringi

cieszę sie, ze Wam sie podoba ale naprawde wiem, co to znaczy teraz szukać konkretny stanik.. zawsze myslalam, ze mam normalnej wielkości piersi, rozmiar nie żaden wymyślony, ale jednak nie, bo ile razy uslyszalam, ze to tylko mają male rozmiary, albo same duze, albo kolor nie ten, a jak juz sie znalazl to nie byla to bardotka juz naprawde prawie stracilam chęci i sily na szukanie.. ale w ostatnim sklepie czekal na mnie mój wymarzony, ktore spelnial moje oczekiwania
a zauważylam, ze duzo z nas przed dopasowaniem stanika nosilo rozmiar 75C:P hehe

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
hej Laseczki

ja juz u babci trochę kłopotów mamy z TŻ... tzn takei to głupie troche i wkurza mnie swoim zachowaniem... bo jest tu pies.... w domu od 7 msc no i trochę to wariat szczeka itp i TŻ się go boi bo ten pies to wyczuwa i chce go ugryźć przez to musza go przywiązywać i ich to wkurza mnie zresztą też bo z 23 letniego faceta taki tchórz nagle wylazł a zeby ten pies był jeszcze jakiś wielki... a ten jak podchodzi do niego to się telepie pies zaczyna szczekać no i tak dziko ja mam psa chcemy miec psa a Tż się boi kundla który mu ledwo do kolan siega
wiesz z tymi psami tak jest. Ja mam kundelka, TZ od 5 lat do mnie przychodzi a ten jak tylko slyszy samochod mojego TZ to juz podbiega do bramy i szczeka tak, ze musze wyjsc po mojego TZ zeby go nie pogryzl. Ale moj pies jest taki, ze nie wpusci za brame nikogo oprocz rodziny:P ja też nie lubię psów i sie ich boje:P

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
zaczęłam trochę nadrabiać wątek, ale jeszcze sporo przede mną

co się ostatnio działo u mnie:
- ze spraw ślubnych: rozdajemy zaproszenia, kompletujemy powoli pozostałe sprawunki i odliczamy do tego Wielkiego Dnia
- rozwijam się w pracy, dostałam pod opiekę nowe projekty, kieruję pracą całego zespołu, dostałam podwyżkę
- kończymy ostatnie porządki w naszym nowym mieszkanku ostatnie ustawianie mebli itp. jak już wszystko ogarniemy to wrzucę Wam zdjęcia

nie miałam na Was w ogóle czasu ostatnimi tygodniami, bo cały czas po pracy poświęcaliśmy naszemu gniazdku. i ja i TŻ wracaliśmy z pracy i od razu braliśmy się za remoncik. fakt, była profesjonalna ekipa ale sporo rzeczy zrobiliśmy sami. mimo zmęczenia chciało nam się pracować, bo wiedzieliśmy, że pracujemy w swoim własnym kąciku

postaram sie trochę bardziej o Was dbać przyznam się szczerze, że głupio mi, że tyle czasu nie zaglądałam mam nadzieję, ze mi wybaczycie

a przy okazji, na moim suwaczku już tylko 77 dni więc przydałoby się zrobić ostre podsumowanie załatwionych spraw
ciesze sie, ze wszystko idzie po Waszej mysli i my to wszystko rozumiemy, ze masz malo czasu dla nas sama wiem ile czasu zajmuje urządzanie mieszkania, tez teraz wchodze tylko w nocy i ew. rano na wizaż bo doba za krótka

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
witam wieczorową porą
cały dzień roboty, a lapek zajęty przez syna TŻ-ta ( aktualnie Minecraft, cokolwiek to jest )
chciałam tylko powiedzieć, że wg TVN-u we wtorek na Śląsku ma być około 17 stopni ciepła - specjalnie dla naszej goszy
a dla malwuś nawet do 20

oby te zapowiedzi sie sprawdzily Dziewczyny będą mialy extra śluby!

dobra ide spac, bo rano trzeba wstac na sniadanko, a potem do kościola, obiad u teściowej (zaprosila nas bo w drugie swieto idą do pracy..) , potem do mojej babci na kawkę, gdzie hurtowo rozdamy zaproszenia, wieczorem idziemy do znajomych, tam też rozdamy zaproszenia i bedzie już noc haha

dobrej nocki życze buziaki i smacznego jajka rano
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 09:23   #603
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, właśnie obejrzeliśmy z A "W ciemności"Agnieszki Holland <był chyba nominowany do oscara? dramat wojenny, ogólnie rzecz biorąc opisujący sytuację żydów podczas II wojny, bardzo dobry film!> a i oparty na prawdziwej historii, co tym bardziej zasmuca, wzrusza ..bo to przecież nieodległa wcale przeszłość.

A poza tym zmykam już do spanka, życząc wszystkim PMkom i ich rodzinkom Zdrowych, wesołych i rodzinnych świąt Wielkiejnocy buzia
mnie bardziej ruszył pianista albo lista Schindlera . tematyka obozowa to mój konik więc mogę i pare ciekawych pozycji literackich polecić
moja ukochana książka to : I była miłość w getcie - M. Edelmana. Polecam do przeczytania każdemu.

Witam świątecznie
Najadłam się do pełna i odpoczywam
w wigilię lało jak z cebra, a w wielkanoc u mnie śnieg super!

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-04-08 o 09:25
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 09:34   #604
fablous
Zakorzenienie

Witajcie świątecznie
Ja już po śniadanku, później jedziemy z TŻtem do mojej rodzinki

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ano krępujące jest i to bardzo dla mnie
ale cóż... pójdę jutro to przynajmniej zaliczę równocześnie spowiedź wielkanocna i przedślubną
Ja do tej pory nigdy nie spowiadałam się z wiadomego grzechu. Powód prosty, nie postanawiałam poprawy dlatego uznałam, że nie ma sensu wymieniać tego grzechu. Mam trochę obawy przed spowiedzią ślubną ale wmawiam sobie, że księża słyszeli ten grzech już tysiące razy więc dla nich to nie będzie nic nowego

Cytat:
hej Laseczki

ja juz u babci trochę kłopotów mamy z TŻ... tzn takei to głupie troche i wkurza mnie swoim zachowaniem... bo jest tu pies.... w domu od 7 msc no i trochę to wariat szczeka itp i TŻ się go boi bo ten pies to wyczuwa i chce go ugryźć przez to musza go przywiązywać i ich to wkurza mnie zresztą też bo z 23 letniego faceta taki tchórz nagle wylazł a zeby ten pies był jeszcze jakiś wielki... a ten jak podchodzi do niego to się telepie pies zaczyna szczekać no i tak dziko ja mam psa chcemy miec psa a Tż się boi kundla który mu ledwo do kolan siega
Ja go rozumiem, też boję się psów. I nie pomaga mi żadne tłumaczenie: on nie jest groźny itp. Jak mam mysleć że nie jest groźny skoro stoi i warczy na mnie? Dla mnie to jest zwierzę a każde zwierzę jest nieprzewidywalne.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
tak myslalam

kupilam z esotiq 65 G, wiekszych miseczek obawiam sie ze nie maja, ale pojde sprawdzic jeszcze w najblizszym czasie
Szukalam kochana we wszystkich, w super dobrych firmach i w tych powszechnie znanych, albo mi znieksztalcaja piersi, albo w ogole nie maja mojego rozmiaru. Na codzien nosze 65 DD lub 70 D (DD), (kiedys przed uswiadomieniem nosilam 75 C ) ale bez ramiaczek musze miec wieksze miseczki i mniejszy obwod i normalnie nie ma

Ja też przed uświadomieniem nosiłam 70C, teraz 65D lub DD.

Cytat:

- ze spraw ślubnych: rozdajemy zaproszenia, kompletujemy powoli pozostałe sprawunki i odliczamy do tego Wielkiego Dnia
- rozwijam się w pracy, dostałam pod opiekę nowe projekty, kieruję pracą całego zespołu, dostałam podwyżkę
- kończymy ostatnie porządki w naszym nowym mieszkanku ostatnie ustawianie mebli itp. jak już wszystko ogarniemy to wrzucę Wam zdjęcia

nie miałam na Was w ogóle czasu ostatnimi tygodniami, bo cały czas po pracy poświęcaliśmy naszemu gniazdku. i ja i TŻ wracaliśmy z pracy i od razu braliśmy się za remoncik. fakt, była profesjonalna ekipa ale sporo rzeczy zrobiliśmy sami. mimo zmęczenia chciało nam się pracować, bo wiedzieliśmy, że pracujemy w swoim własnym kąciku

postaram sie trochę bardziej o Was dbać przyznam się szczerze, że głupio mi, że tyle czasu nie zaglądałam mam nadzieję, ze mi wybaczycie

a przy okazji, na moim suwaczku już tylko 77 dni więc przydałoby się zrobić ostre podsumowanie załatwionych spraw
Za wszystkie załatwione rzeczy
Dawno Cię nie było kochana

Cytat:

My wczoraj obejrzeliśmy "Odrobina nieba", raczej zwykła komercyjna produkcja, ale jednak wzrusza. Jak ktoś lubi wyciskacze łez to polecam

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
mnie bardziej ruszył pianista albo lista Schindlera . tematyka obozowa to mój konik więc mogę i pare ciekawych pozycji literackich polecić
moja ukochana książka to : I była miłość w getcie - M. Edelmana. Polecam do przeczytania każdemu.

Witam świątecznie
Najadłam się do pełna i odpoczywam
w wigilię lało jak z cebra, a w wielkanoc u mnie śnieg super!
Z tematyki obozowej my ostatnio oglądaliśmy "Niepokonanych". Film o więźniach uciekających z obozu na Syberii. Głównym bohaterem jest Polak, grany przez Jima Sturgessa, jednego z moich ulubionych aktorów. Film został zresztą nakręcony na podstawie książki polskiego autora. Polecam

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 09:55   #605
(kicia)
Zakorzenienie

Już jest rozejm. Więcej szumu niż tego strachu było. Ale swoją droga gwarantuje wam że było by wam głupio jakby wasz facet się tak zachowywał. Mnie dwa razy pogryzł pies boję się dużych psów
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 10:04   #606
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Z tematyki obozowej my ostatnio oglądaliśmy "Niepokonanych". Film o więźniach uciekających z obozu na Syberii. Głównym bohaterem jest Polak, grany przez Jima Sturgessa, jednego z moich ulubionych aktorów. Film został zresztą nakręcony na podstawie książki polskiego autora. Polecam
ja wole nazistowskie obozy zagłady lub pracy. dużo czytam o nazistach i hitlerze, więc jakoś mnie to bardziej pociąga, ale Niepokonanych widziałam.

Cytat:
Już jest rozejm. Więcej szumu niż tego strachu było. Ale swoją droga gwarantuje wam że było by wam głupio jakby wasz facet się tak zachowywał. Mnie dwa razy pogryzł pies boję się dużych psów
odważny
mnie też ugryzł jak byłam mała i to w szyje :/ mimo to wole większe psy niż te małe ujadacze.
Stary 2012-04-08, 10:31   #607
Nattiv
Zakorzenienie

ja już po śniadanku

Mój Tż też się boi psów, ale jakoś nie panikuje w ich towarzystwie.

Jeśli chodzi o cyckonosze to ja kiedyś nosiłam 80B Po zbawiennym działaniu tabsów i zmianie staników noszę teraz 65E, a przy bardotkach nawet 65G.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 11:42   #608
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
malwus20 za 8 dni będziesz żonką
stresik się nasila?
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
nie bardzo rozumiem do czego zmierzasz malwuś ma ślub po goszy i jakoś nie zauważyłam by któraś z nas malwuś pomijała
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
nie przesadzasz czasem? Malwuś rzadziej bywa w wątku ale jak się pojawia to przecież zawsze wszystkie pytają co u niej, jak się czuje itp. Poza tym Gosza ma dziś urodziny to chyba można jej poświęcić trochę uwagi
Ja tu wchodze na wątęk i pacze kłóca się o mnie Nie przejmujcie się mną, owszem może nie pyta o mnie stado PMek ale nie czuję sie pomijana, w koncu na piedestale stoi teraz Gosza, dla każdej będzie wyznaczony czas

Nie chcę nic mówić ale to chyba Gosza jakaś epidemia, Ty masz zapalenie oskrzeli a ja siedze w kocu upatulona z czerwonym jak burak nosem od kataru Zdrówka życze Tobie i sobie ale na wizaz musiałam wejśc
Zaraz oblukam pogode na sobote ale chyba nawet ok 20 stopni nadają W razie czego mamy juz parasolki, dla nas biała a dla świadków czarna, zamówiliśmy na all i sa super bo dośc duże jakby mocno lało. Jakoś stresu nie czuje bo chce wyzdrowiec i o tym przede wszystkim teraz myśle.
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Droga Malwinko, Droga Gosiu!
Z okazji zbliżających się Waszych ślubów,
chcę już teraz złożyć Wam najlepsze życzenia:
oby te ostatnie dni przygotowań upłynęły Wam jak najspokojniej,
a sama uroczystość i wesele były spełnieniem Waszych marzeń
.
Niezapomnianej zabawy na weselu, a potem dużo miłości,
zrozumienia i przyjaźni w małżeństwie
oraz szczęśliwego życia u boku mężów!

Stary 2012-04-08, 12:02   #609
carmelova
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!

Dawno mnie nie było, ale ślub coraz bliżej, stresik większy, więc wpadłam do Was żeby przeczytać, że nie tylko ja się przejmuje tym dniem Ślub 21 lipca, a wczoraj rozdaliśmy pierwsze potwierdzenie

Gosza, malwuś Wasz dzień już tuż tuż! Życzę Wam, żeby ostatnie dni upłynęły Wam w spokoju i przekonaniu, że jest to najlepsza decyzja w Waszym życiu

Malwuś my mamy chyba ten sam zespół, więc z niecierpliwością czekam na relację

My w ciągu tygodnia zamówimy obrączki. Wzór już mamy wybrany No i niedługo muszę kupić buty.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 12:55   #610
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja tu wchodze na wątęk i pacze kłóca się o mnie Nie przejmujcie się mną, owszem może nie pyta o mnie stado PMek ale nie czuję sie pomijana, w koncu na piedestale stoi teraz Gosza, dla każdej będzie wyznaczony czas

Nie chcę nic mówić ale to chyba Gosza jakaś epidemia, Ty masz zapalenie oskrzeli a ja siedze w kocu upatulona z czerwonym jak burak nosem od kataru Zdrówka życze Tobie i sobie ale na wizaz musiałam wejśc
Zaraz oblukam pogode na sobote ale chyba nawet ok 20 stopni nadają W razie czego mamy juz parasolki, dla nas biała a dla świadków czarna, zamówiliśmy na all i sa super bo dośc duże jakby mocno lało. Jakoś stresu nie czuje bo chce wyzdrowiec i o tym przede wszystkim teraz myśle.

Kuruj się Malwuś
a co do tempki: raczej przyjemnie się zapowiada
i odprawiamy też jakieś tańce indiańskie o pogodę dla Goszy, ale jeszcze tylko jutro ma być zimno, więc akurat
Stary 2012-04-08, 13:37   #611
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

na dole moja bielizna normalnie kupowalam rozmiar 75C, a to jest 65E hehe firma Dalia, stanik i gacioszki kosztowaly ponad 120zł. Wiem, ze zaraz moge dostać baty odnośnie stringów, ale ja tylko takie nosze:P

ooo mam identyczną bieliznę nawet rozmiar stanika ten sam ale stanik założę do sukienki na poprawiny bo do ślubnej nie potrzebuję, będe mieć wszyte miseczki. Gaciochy też mam takie same, tylko w kolorze szampana
Są bardzo wygodne jak na stringi (musiałam wypróbować zanim na ślub założę )
Cytat:

witaj znowu
Cytat:

kuruj się Malwuś teraz jak tak zimno to nie wychodź z domu najlepiej

Wesołych Świąt Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 14:45   #612
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
witam wieczorową porą
cały dzień roboty, a lapek zajęty przez syna TŻ-ta ( aktualnie Minecraft, cokolwiek to jest )
chciałam tylko powiedzieć, że wg TVN-u we wtorek na Śląsku ma być około 17 stopni ciepła - specjalnie dla naszej goszy
a dla malwuś nawet do 20
Margido, oby Twoje przepowiednie sie spełniły!!!!!!!
Dla Malwus może być nawet 25 stopni

No właśnie, Malwus dużo zdrówka dla Ciebie!!!!!!! Jak tam stresik??? Ja póki co nie mam, zobaczymy jutro

Chyba będę musiała nadrobić zaległe stronki i zyczenia sobie poczytac, wybaczcie ale do tej pory nie miałam do tego głowy. Moje oskrzela dalej szaleją

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 14:54   #613
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Mamy świadka,uff ulżyło mi...
Kolega D.się zgodził Cieszę się bardzo
Ja szukam biżuterii dla siebie,no i kombinuję nad makijażem i fryzurą tylko coś mi to nie wychodzi... ;/

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 15:21   #614
(kicia)
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

malwus no na sobotę piękną pogodę nadają 3mam kciuki żeby Ci katar szybko minął

gosza no Ty też się kuruj bo już nie długo ten dzień jejuśku to już tuż tuż aż sobie nie potrafię wyobrazić jakie to są emocje na 2dni przed

Popijam martini za wasze zdrowie

Stary 2012-04-08, 17:21   #615
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Tak, zgadzam się. Nie ma co przyrównywać "W ciemności" do "Listy S.."czy "Pianisty" bo to są majstersztyki ale myslę sobie że ta polska produkcja dała radę i warto obejrzeć

Fablous "odrobina nieba" oglądałam Fajne to było
Stary 2012-04-08, 18:21   #616
201705121336
Konto usunięte

witam
jak Wam swieta mijaja?
ja mam pełen brzuszek już nic nie zmieszcze mimo że oczki by jeszcze jadły
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 18:37   #617
carmelova
Zakorzenienie

gosza mam nadzieję, że w tym dniu oskrzela dadzą Ci już spokój

wensday moje święta są takie sobie. Tż jest u swojej rodziny, a ja właśnie siedzę sama, bo brat z mamą pojechali do jego dziewczyny. Generalnie nuda.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 18:41   #618
(kicia)
Zakorzenienie

dziewczyny mam pytanie wiem że są święta ale pewna osoba wytrącila mnie w tej kwestii z równowagi. Czy któraś z was pobiera rentę rodzinna po którymś z rodziców i wie jak to jest po ślubie? Bo mój TŻ taka pobiera. No i pytaliśmy kiedyś to mam powiedziano że ślub nie ma nic do tego. Dziś kochana cioteczkaTż która mnie nie lubi (i z wzajemnością) niby życzliwie przez telefon zapytała TŻ czy jest pewien że chce ślubu bo może rentę stracić. Przejrzałan ustawę o rentach i pisze że jedynym warunkiem jest nauka do 26 roku życia.już sama nie wiem bo bez renty ciężko by było wyżyć. Na necie znalazłam kilka tematów i wszędzie piszą że nie zabiorą

Stary 2012-04-08, 19:50   #619
201705121336
Konto usunięte

kicia nie zabiorą ciekawe z kąt ta ciotka takie info wzieła!renta nie ma związku ze ślubem jakaś nie doinformowana ta ciotka jest.my wczoraj chrzciny mieliśmy wieć dzisiaj sie leczyliśmy...

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

my własnie bierzemy sie za seans filmowy
przed nami wspomniana przez kogoś ciemnośc i listy do m
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 19:54   #620
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie w świąteczne popołudnie

Przed chwila pojechał TŻcik a ja będę patrzeć na mecz Hiszpania - Polska

Malwuś kuruj się co słychać u Ciebie?

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 20:05   #621
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:

ale my się przejmujemy!
na razie może więcej gadamy o goszy, ale od wtorkowego wieczoru będziemy się martwić tylko o Ciebie kochana
(wiem, że w kalendarzu jest jeszcze patis, ale ostatnio jej nie widziałam )
no i kuruj się zdechlaku

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Margido, oby Twoje przepowiednie sie spełniły!!!!!!!
Dla Malwus może być nawet 25 stopni
jak głupia ogladam prognozy i wszystkie mówią o słoneczku i kilkunastu stopniach ciepła specjalnie dla Ciebie

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 20:07   #622
kasia_kuku
Zakorzenienie

A ja dostałam zaproszenie na wesele 2 czerwca i 1 raz od niepamietnej chwili będę gościem!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-04-08 o 20:52
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 21:19   #623
evoonia86
Zakorzenienie

Hejka
Cytat:
byłam na tym filmie z kumpelą i również gorąco polecam !!! ale muszę sie przyznać, że nastepnego dnia w pracy obie byłyśmy mocno poruszone

Cytat:
dziewczyny mam pytanie wiem że są święta ale pewna osoba wytrącila mnie w tej kwestii z równowagi. Czy któraś z was pobiera rentę rodzinna po którymś z rodziców i wie jak to jest po ślubie? Bo mój TŻ taka pobiera. No i pytaliśmy kiedyś to mam powiedziano że ślub nie ma nic do tego. Dziś kochana cioteczkaTż która mnie nie lubi (i z wzajemnością) niby życzliwie przez telefon zapytała TŻ czy jest pewien że chce ślubu bo może rentę stracić. Przejrzałan ustawę o rentach i pisze że jedynym warunkiem jest nauka do 26 roku życia.już sama nie wiem bo bez renty ciężko by było wyżyć. Na necie znalazłam kilka tematów i wszędzie piszą że nie zabiorą
wiesz co, nie wiem czy coś się ostatnio zmieniło, ale moja kumpela 2 lata temu wyszla za mąż i nadal pobierala rentę po mamie. jedynym warunkiem było to, aby się uczyła. ślub nie mial nic wspólnego z pobieraniem renty. mam nadzieję, że nic sie nie zmienilo od tego czasu
Stary 2012-04-08, 21:29   #624
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co, nie wiem czy coś się ostatnio zmieniło, ale moja kumpela 2 lata temu wyszla za mąż i nadal pobierala rentę po mamie. jedynym warunkiem było to, aby się uczyła. ślub nie mial nic wspólnego z pobieraniem renty. mam nadzieję, że nic sie nie zmienilo od tego czasu
Dziękuję za info ja przekopałam internet wszędzie pisze że nie straci.

Zresztą co ta ciotke to obchodzi. W niedzielę mamy jechać do nich z zaproszeniami i w ogóle na to nie mam ochoty bo ona taka wszech wiedzącą najmądrzejsza a mój TŻ to najgorszy najgłubszy niedobry bo ich nie całuje w dupe za przeproszeniem

Stary 2012-04-08, 21:43   #625
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
kicia nie zabiorą ciekawe z kąt ta ciotka takie info wzieła!renta nie ma związku ze ślubem jakaś nie doinformowana ta ciotka jest.my wczoraj chrzciny mieliśmy wieć dzisiaj sie leczyliśmy...

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

my własnie bierzemy sie za seans filmowy
przed nami wspomniana przez kogoś ciemnośc i listy do m
listy do m oglądałam i nawet fajne to było
Cytat:
Twojego tz ciotce chyba się popierd*liło z alimentami. Alimenty zabierają a renty nie

Wiecie jak się objadłam brzuch mam przepełniony
Gosiu kochana kuruj sie jeju za dwa dni już będziesz mężatką o tej porze
Kasia kuku jesteś śliczna widziałam foto i zaproszenia na ślub pewnie się wybawisz

Dziewczyny powiedźcie mi do mojej sukni pasuje bolerko z satyny czy koronki? model agnes 4764
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 21:53   #626
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

zieloneziele wg mnie bolerko albo satynowe albo taka właśnie woalka z tiulu, gładka, suknie masz śliczną z dodatkami więc koronka chyba by tu nie robiła zbytnio

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A ja dostałam zaproszenie na wesele 2 czerwca i 1 raz od niepamietnej chwili będę gościem!
To zabalujemy razem na poczatku czerwca z Tżetuniem wybieramy się na wesele do mojej kuzynki i to akukuratnie w tym lokalu gdzie nasze weselisko będzie także będziemy mieli super okazję do zlookania wszystkiego sasasa w sierpniu wesele kuzyna a we wrzesniu wkońcuu nasze
Stary 2012-04-08, 22:00   #627
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
zieloneziele wg mnie bolerko albo satynowe albo taka właśnie woalka z tiulu, gładka, suknie masz śliczną z dodatkami więc koronka chyba by tu nie robiła zbytnio

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

To zabalujemy razem na poczatku czerwca z Tżetuniem wybieramy się na wesele do mojej kuzynki i to akukuratnie w tym lokalu gdzie nasze weselisko będzie także będziemy mieli super okazję do zlookania wszystkiego sasasa w sierpniu wesele kuzyna a we wrzesniu wkońcuu nasze
A przypomnij skąd jesteś Może balujemy razem ;p

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-08, 22:21   #628
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A przypomnij skąd jesteś Może balujemy razem ;p
chyba jednak z tego co pamiętam jesteś z Wawy? A ja z okolic Tarnowa, buu szkoda. Eeej chyba, że To weselicho, na które się wybierasz właśnie w mojej okolicy ale by było - śmisznie
Stary 2012-04-08, 22:24   #629
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
chyba jednak z tego co pamiętam jesteś z Wawy? A ja z okolic Tarnowa, buu szkoda. Eeej chyba, że To weselicho, na które się wybierasz właśnie w mojej okolicy ale by było - śmisznie
Ślub w moich rodzinnych - lubelskich stronach Będziemy się bawić duchowo razem

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-08, 22:48   #630
a u d r e y
Wtajemniczenie

Witajcie
Porozwoziłam pijaństwo do domu i leżę w łóżku.
napiszę Wam coś na poczcie bo mnie nerwy tłuką okropnie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości