|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Cytat:
A najgorzej jest rano do południa i potem podwieczór i wieczorem
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu pusto... pewnie wszystkie zajętę pakowaniem, gotowaniem albo już wyjachały na święta .
![]() Ja już wszystko ogarnęłam , zaraz będe się pakować i do domciu .. Pewnie do wtorku tutaj nie zajrzę więc już teraz życzonka : Z okazji zbliżających się Świąt życzę wam wszystkim moje kochane ciężąróweczki zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół . No i oczywiście wielkiego obżarstwa heh.. Moc uścisków .. Widzimy się po świętach .. P.S Pozdrówcie od cioci Karolci wasze fasolki ..
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-04-06 o 17:26 |
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Nie wiem co naskrobalyscie bo kompletnie brakuje mi czasu na forum... mam wolne, maz jest wiec nie siedze przed kompem. Mam tylko nadzieje ze u wszytskich ok!! a Wiec sie meldujemy 2in1 widzialam i slyszalam serduszko moje kochane niesamowite przezycia to we mnie wywolalo opowiem wiecej przy okazji nastepnego posta bo moj lekarz jak mu powiedzialam o co mi chodzi to mowi Marta no .... tyles jechala:P wiesz ze moze bolec no i jakbys nie chciala malucha zobaczyc to bym wygonil nawet pieniedzy za wizyte nie chcial![]() zawitam jeszcze zlozyc zyczonka-tymczasem uciekam
|
|
|
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajnego masz lekarza ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Jutro jadę do teściów, więc pewnie już tu nie zajrzę. Także Kochane Mamusie życzę Wam wesołych, spokojnych, zdrowych, rodzinnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Mokrego Śmigusa i objadania się bez zgagi. |
|||
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wesołych Świąt Wielkiej Nocy!
![]() |
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Pomaleńku przez podwórze Idą dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki, bo to miały być pisanki... Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych.
kochane moje udanego swietowania mnie poki coooo dopadl jakis dolek ale musze sie sila rzeczy ogarnac dla gabrysi |
|
|
|
#2588 |
|
Raczkowanie
|
I ja również składam zyczenia pięknych świąt! Jesli nie pogodowo, to w kontekście atmosfery i nastwoju w serduchach
![]() My jutro mówimy rodzince, ależ będzie radość, juz nie mogę się doczekać Jeszcze raz: wszystkiego co najlepsze w te radosne Święta!
|
#2589 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki - zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych! Bez mdłości!
|
#2590 |
|
Rozeznanie
|
Kochane zycze wam swiat spedzonych w gronie rodzinnym, w milosci, i oczywiscie bez paskudnych mdlosci. A w lany poniedzialek abysie kublem zimnej wody, zostaly oblane.
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
a czesto boli Was brzuch? mnie czasami pobolewa... macie koszmary w nocy? ja dzis mialam glupi sen ze krwawilam itp itd...
i jeszcze jedno pytanie dalej chodzicie w zwyklych spodniach? WESOŁYCH SWIAT
|
|
|
|
#2592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 8 tyd.
i wlasnie jak dlugo siedze to mnie boli brzuszek;p nie wiem czy od jeansow czy tak od siebie bo rosnie fasolek
|
|
|
|
#2594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie martw sie, mnie też sie raz śniło, że krwawiłam. A teraz mam sny erotyczne i że moja rodzina umiera ![]() A spodnie nosze te same, albo legginsy. Kurcze zjadłam śniadanie przed chwilą, nie pamietam żebym zjadła 3 kanapki razowca na śniadanie! I mnie nie mdli i na to sok pomarańczowy z miąższem |
||
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe spotkanie trwało niecałą godzinę i założyli mi niebieską książkę ciąży - a tam pełen wywiad. Dane osobiste (włącznie z zawodem, religią), historia chorób, operacji, historia rodzinna + partnera.. potem dane ciąży. Następnie pytania o ewentualne problemy finansowe, prawne itp Pobrała mi też próbkę moczu. Krew muszę zrobić oddzielnie, bo będę rodzić w innym szpitalu niż region, do którego należę do przychodni. Dodatkowo dostałam swój pierwszy Bounty Pack - a w nim kupę ulotek, książeczek, reklamówek i formularz do wypełnienia, aby otrzymać kartę, która uprawnia do darmowej opieki dentystycznej i darmowych leków. No i fiolkę na mocz na kolejne spotkanie Położna bardzo miła, nieco starsza i wydawało mi się, że bardziej liczyło się co ona ma do powiedzenia niż co ja chcę powiedzieć - ale to już czepianie się na siłę Teraz mam zabookowany skan na 20 kwietnia w moim docelowym szpitalu i przy okazji chcę właśnie zrobić te badanie krwi - położna zostawiła mi nawet numer telefonu gdzie mam dzwonić, żeby się umówić. Zapytałam, czy to z nią będę miała każde spotkanie - ale ponoć mogę być umówiona z jej koleżanką też. Mam telefony do obu, więc nawet jakby coś się działo mogę dzwonić. Pozdrawiam i daj znać jak było u Ciebie. Przy okazji wesołych świąt dziewczyny. Niech wam maluszki rosną zdrowe na tę wiosnę Trzymajcie się ciepło.
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Dojotka1987 mnie tez czasem boli czasem leciutko a czasem jak zaboli to az patrze czy nim nie ma wiem wiem schizuje ale tyle sie teraz slyszy ze szoooook
spodnie jeszcze normalne ale juz mi ciasno : a ciazowe jeszcze za duze hehe wyciaglam spodnie z przed ostatniej ciazy bo po urodzeniu gabrysi zrobily sie duzo za duze i teraz je wykorzystuje dobrze w sumie ze nie wyrzucilamkurcze jutro mowimy tescia a mnie stres na sama mysl nie wiem czemu zzera |
|
|
|
#2597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki kochane trzymajcie w kciuki bo wlasnie kolezanka rodzi
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie dla mnie najbardziej stresujace bylo powiedziec tesciom i babci;p ale spoko
) bo rodzicom to jakos latwo nie taki diabel straszny;p )
Edytowane przez Dojotka1987 Czas edycji: 2012-04-07 o 13:08 |
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki wpadam życzyć Wam Wesołych Świąt i mokrego Dyngusa
![]()
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane życze Wam wszytskim zdrowych, wesołych i rodzinnych świat a także wiele wypoczynku i relaksu ktorego tak bardzo nam teraz potrzeba
![]() Moj brzusio sie uwidacznia myslalam ze to sprawa wzdeciowa-zaparciowa ale w koncu wyproznilam sie po kilku dniach i mam z przodu juz malusi brzusio wiadomo - golym okiem nie widacze to ciazowy-wyglada jak wzdecie-ale ja wiem ze to dzidzi bo zawsze mialam plasciutki a teraz sie zaokragla![]() |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
martii a ja myslalam ze tylko moj brzuusio wybil sie tez zawsze ladny plaski a teraz wygladam jakby wiecznie byla najedzona i wdeta chyba tp jednak prawda ze w 2 szybciej widac
|
|
|
|
#2603 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt mamusie
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ! Chciałam Wam życzyc WESOŁYCH ŚWIĄT !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#2605 |
|
Raczkowanie
|
To ja pewnie będę ostatnia z życzeniami
Drogie Tiróweczki (nie obraźcie się, ale ciężarówka to już tak przestarzale trochę;P), życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt Wielkiejnocy, no i wielkiego obżarstwa, w naszej sytuacji nie musimy się obawiać, że przytyjemy![]()
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
No tirów(ecz)ki mi się kojarzą z kimś innym
![]() p.s. Byłoby mi miło gdybym została też dopisana do listy ![]() Dana 31 lat - tp. 1.11.2o12 Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2012-04-08 o 07:07 |
|
|
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kochaniutkie
Życzę Wam zdrowych, pogodnych,spokojnych świąt Wielkiej nocy. Tęsknię za Wami ![]() Mam tak mało czasu żeby siedzieć przy kompie. Ale nadrobię... ![]() Jak się dziś czujecie? |
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się świątecznie, pamięta mnie tu ktoś jeszcze?? Wiem, że ostatnio się nie udzielałam, ale wreszcie przeprowadzamy się, a u siebie nie mamy jeszcze internetu. Teraz jestem u teściów więc mogę popisać. U mnie OK, brzuszek też wydaje mi się, że taki twardszy się robi i inny. Przez ostatnie 2 lata trochę przytyłam, więc nie widać go jeszcze, tylko ja to wyczuwam jak go dotykam. Objawów nie mam żadnych, czasem zgagę, szczególnie jak pojem słodkiego. A co do zachcianek, to ostatnio chciało mi się okropnie coli ![]() Gratuluję wszystkim mamusiom, które zaliczyły udane wizyty i widziały serduszko. Ja dotychczas byłam w 5tc (wg USG, bo wg@6)i tylko pęcherzyk widziałam. Teraz idę we wtorek po świętach i już się nie mogę doczekać, a to będzie 8tc wg USG(a 9 wg @) więc mam nadzieję że serduszko zobaczę. Trudno mi się połapać w tych obliczeniach. Ale ja miałam długie cykle, więc może z tego powodu jakieś przesunięcia wynikają. Chciałabym życzyć Wam również zdrowych, wesołych i cieplutkich świąt, rodzinnej atmosfery i dużo słoneczka w serduszkach i na dworze Bo u mnie zimnica okrutna
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żebym tylko serduszko zobaczyła I dziś powiedzieliśmy rodzicom, ucieszyli sie baardzo!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

) ani nic innego (w sensie: nie powoduje zwiększenia mdłości). Po prostu mnie międli, zawsze i wszedzie. Na szczeście bez wymiotów 

heh..