|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
a mnie każdy daje 15 lat, lol xD wiec nie wiem co lepsze
|
|
|
|
#1922 |
|
zawsze mam racje
|
ja bym wolała być odmłodzona
jak miałam 15 to mi dawali 18, 15 to chyba jak miałam 12 pamiętam do dzisiaj jak miałam z 8/9 lat i pani mi nie chciała dać balonika w mc donaldzie jak tata poprosił, bo powiedziała, że takie duże panny już nie dostają trauma do końca życia
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaa dzieki
|
|
#1924 |
|
zawsze mam racje
|
A po 2 też się podejście do życia liczy w poczuciu starości/młodości, widzę po wizażu że 3/4 lata młodsze są ode mnie poważniejsze życiowo 10 razy
(gdzie ja i tak poważna jestem) albo jak znajoma 2 lata młodsza się pyta czemu z tż jeszcze nie mamy dzieci.Aż się młodo i rześko czuję wtedy. --- dopiero maskę z włosów zmyłam, a gdzie tam suszenie, ja to się serio serio muszę ogarnąć
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-08 o 01:56 |
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
jestem już po śniadaniu z rodzinką, kąpieli, kremowaniu balsamowaniu, do pełni dobrego samopoczucia brakuje tylko wypicia latte, którą właśnie robię ![]() Cytat:
jak dla mnie świetna okazja i opłaca się to jeżeli tylko lubisz dzieci i wiesz jak się nimi zajmować
|
|
|
|
|
#1926 |
|
zawsze mam racje
|
Wykąpana, nabalsamowana (balsam z mocznikiem balea, serum x3, żel detox yr na nogi i brzuch)
Nałożyłam maseczkę dermika-alabaster na buzię, potem hydrolat różany i krem eveline. Na stopy masło saloos (zaczęło się noszenie skarpetek rajstopowych i stopy już wołają o pomoc )A popołudniu makijaż, w sumie nie chce mi się nawet dzisiaj malować, ale czas wypróbować prezenty urodzinowe. Obejrzę sobie plotkarę, bo jeszcze nie obejrzałam odcinka z tego tygodnia, a potem biorę się za czytanie tej książki http://merlin.pl/Piata-aleja_Candace....html#fullinfo
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja również po śniadanku, teraz czekamy na gości, jutro będzie odpoczynek :P Miłego dnia
|
|
#1929 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
A ja też już dawno po śniadanku i w ramach dbania o sylwetkę i dążenia do 58kg, zajadam wielkie czekoladowe jajo ![]() Planuję spamowanie ale jakoś nie mogę się zebrać ![]() Póki co twarz przetarłam tonikiem i nałożyłam krem Ziaja Med redukujący trądzik (testuję próbki, polecacie?) a z włosów zmyłam olej Alterra granat&awokado i nałożyłam odżywkę Fructis Nutri gładki + glicerynę. 4 dni nie prostowałam włosów więc dziś sobie pozwolę ![]() Wesołego świętowania ![]() edit: zmycie odżywki + Jantar na skórę głowy, 1/2 manicure, maseczka peel-off Himalaya Herbals krem Ziaja Med, henna brwi + regulacja
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-04-08 o 15:39 |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mialam tyle planów na swieta a tu choróbsko 38,5 st C
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mnie też choróbsko próbuje dopaść, ale jak zwykle nałykałam się witamin i się nie dam szkoda tylko, że nie mam na nic ochoty i głowa mnie boli...
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio byłam chora az miesiac temu niecały
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś wieczorem spotykam się z koleżanką mieszka we Wrocławiu więc rzadko się widujemy więc się cieszę
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie nuda od rana, teraz każdy ma siestę po obiedzie, wiec ja wbiłam na kompa. Ta pogoda mnie dobija, nawet z psem na spacer nie da sie wyjsc;/ |
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Od tylu lat się go uczę i porządnie nie umiem się nauczyć. W sumie opiekuje się dziećmi od ponad 2 lat i lubię je, a one chyba mnie. ![]() Współczuje i zdrowiej. ![]()
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
ja ją wczoraj robiłam
Ale chyba odpuszczę
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1938 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie te święta jakieś dziwne... Tata TZ był dziś w pracy na rano wiec nie miał kto obudzić wszystkich i wstaliśmy o 11. Ogarnęłam sie i już musiałam iść do pracy wiec ja śniadania nawet nie miałam.. A teraz TZ z bratem poszedł łowić bursztyny więc sobie zamulam na necie.... Jakoś wszystko tak nie świątecznie wyszło...
Współczuje wszystkim chorującym bo aakurat u mnie było słonecznie choć troszke wiało i życze szybkiego powrotu do zdrówka
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
jezu po dzisiejszym dniu moge zaczac sie turlac tak sie najadłam xD ale zaraz zrobie abs'a chociaz xD
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dzisiaj już lepiej się czuję, udało mi się pokonać choróbsko wczoraj spędziłam pół dnia pod kołdrą grając w Raymana ![]() Cytat:
mi się angielski wydaje duuuuuuuuużo łatwiejszy niż francuski, więc ja bym na Twoim miejscu stawiała na ang. no i bardziej przydatny jest, ale wiadomo, to tylko moje zdanie
|
|
|
|
|
#1941 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
jak Wam mija 2. dzień świąt?Wczoraj udało mi się w miarę kontrolować z jedzeniem ale dzisiaj idziemy w gości więc sobie pozwolę ale jeden dzień to nie tak źle, jutro fitness ![]() Ze spamowanka było przetarcie twarzy tonikiem i krem Ziaja Med (na noc był Best antytrądzikowy, serum + balsam ujędrniająco-brązujący), chyba zrobię maseczkę z zielonej glinki, na pazurki frencha, i chyba nafta na włosy, mycie + Garnier + znowu prostowanie ale jutro się poprawię ![]() Jesteście dla mnie motywacją, żeby nawet w święta dbać o siebie intensywnie, dzięki Wam krem na twarz albo masło czy serum po kąpieli to dla mnie rutyna, czasem nawet 2x na dzień uwielbiam ten wątek ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
ale to zależy co się lubi jak człowiek ma pasję to dużo szybciej i łatwiej wchodzi
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-04-09 o 11:07 |
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja niestety z francuskim nigdy nie miałam styczności, wiec sie nie wypowiem. Ale znam angielski, hiszpanski i rosyjski i wsyztskie 3 są łatwe raczej ![]() A u mnie dzisiaj typowy 'lazy day' moi rodzice leza w lozku i ogladaja pingwiny z madagaskaru, ja tez elaczyłam kompa tylko po to, zeby sobie sciagnac jakis ciekawy film na wieczor jak rpzyjdzie TŻ. A tymczasem ide sie uczyć na czwartkowego kolosa i pozniej ćwiczenia i SPA
|
|
|
|
#1943 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czesc!
U mnie tez raczej lazy day, niedawno wstalam, zjemy sniadanko, pozniej pojedziemy do cioci na obiad, po obiadku idziemy nad morze z psiakiem... no i oczywiscie biore ze soba aparat
|
|
|
|
#1944 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo chciałabym się nauczyć hiszp., rosyjski za to mi się kompletnie nie podobaa ja trochę spamuję a potem w gości gdyby wątek mnie jeszcze do nauki motywował to już w ogóle byłoby super ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() chętnie obejrzę foty jak wstawisz
|
|
#1945 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hiszpański jest łatwy, mimo miliarda chorych wyjątków w koniugacjach a rosyjski też latwy, mama mnie od małego uczyła ![]() z tą nauką i motywacją może być ciężej, ja miałam w ogóle się nie uczyć w świięta, ale mnie coś wzięło i to było silniejsze ode mnie xDa można wiedzieć czy studiujesz , co itp ?
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() A tak to nie. Wczoraj próbowałam sama, ale wymowa mnie powaliła. Jednak ja uczę się angielskiego od 12 lat i nie umiem się go porządnie nauczyć, dlatego myślałam, żeby z francuskim spróbować i tam będę miała z nim na co dzień styczność, a angielskiego sama mogę się uczyć, jak już znam podstawy. Tak mi się wydaje.
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
angielskiego nauczyłam się głównie z filmów i seriali oglądanych w oryginale, bez lektora
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-04-09 o 12:09 |
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Ja troszkę pospamowana: po abs'ie kąpiel, depilacja, mycie włosów szamponem, który w koncu zdenkowałam [meczyłam litr od grudnia], na włosy balsam nawilżający z apteczki babuni, balsamowanie ziaja blubel, na twarz ounktowo davercin, regulacja brwi, manicure [zmycie starego lakieru, pilowanie paznokci, odsuniecie skorek, pomalowanie odzywka Sally Hansen Hard as nails, a jutro poloze jakis kolor]pedicure[rowniez ogarniecie paznokci, peeling stóp itp no i rozowy lakier sally hansen diamond strenght] poza tym na ustach gości carmex a na dłoniach jren z granatem i aloesem Alterry
|
|
|
|
#1950 | ||
|
zawsze mam racje
|
Wstyd mi, bo znam tylko angielski
Niemiecki miałam 6 lat, ale jako że od 4 nie używałam, to pustka, nie lubiłam tego języka i chyba go wręcz wyparłam z pamięci. jakieś der/die/das często się samym słów uczyłam a z przedimkami czy jak im tam strzelałam na chybił trafił ![]() Ogólnie muszę pomyśleć gdzie chciałabym mieszkać (bo wiem, że w Polsce na pewno nie chcę całego życia spędzić) i oswajać się z językiem powoli. I w angielskim trochę gramatyki przypomnieć, bo amerykański angielski codzienny wiadomo jak olewa takie rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Bo za dużo czasu wolnego to u mnie oznacza samo zło: -nakupowanie niepotrzebnych rzeczy -odezwanie sie do osob, do ktorych nie powinnam sie odezwac -popadanie w alkoholizm
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

)

Ja również po śniadanku, teraz czekamy na gości, jutro będzie odpoczynek :P Miłego dnia

Od tylu lat się go uczę i porządnie nie umiem się nauczyć. W sumie opiekuje się dziećmi od ponad 2 lat i lubię je, a one chyba mnie.