|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
dzień dobry
|
|
#2042 |
|
amor vincit omnia
|
słońce świeci, aż chce się ćwiczyć
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
na dworze pięknie, bezchmurne niebo, tylko troszkę chłodno, ale to nic
zaraz akcja orbi
|
|
|
|
#2044 |
|
amor vincit omnia
|
20min steper + 10min ćwiczeń ogólnych (brzuszki, wymachy, rozciąganie itd) na dobry początek dnia
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro planuję głodówkę i planuje sobie mnóstwo zajęć, żeby nie myśleć o jedzeniu. i tak, pojadę zbadać wzrok, pojadę kupić buty do biegania, bo się w jednych zakochałam
![]() na pewno też trochę rzeczy na uczelnię zrobię i planuję zrobić sobie wieczorne spa - przede wszystim zadbać o stopy, wyszorować, pomalować pazurki, zadbać o pięty itp. mam nadzieję, że mi się uda Smerfetka moją motywacją
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czym się różni stepper od orbiterka? pamiętam, że jak byłam daawno temu na siłowni, to na orbiterku nie potrafiłam zgrać zupełnie rąk i nóg ![]() a ja dziś się obudziłam o 7:00, 2 posiłki za mną (owsianka i porcja owoców) i czuję się świetnie a w planie na dziś: umyć, odkurzyć i przygotować na wiosne auta i rower, dłuuuugi spacer i małe spa |
|
|
|
#2047 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przejedzone po wczoraj ? ![]() Ja to przegięłam. Wszystko było dobrze i wspaniale, ale pod sam wieczór stwierdziłam, że zjem sobie kilka czekoladek z bombonierki, co też uczyniłam. Wypiłam też 0,5 l coli light. Nie mogłam spać przez pół nocy, czułam się strasznie. Aż na wymioty mi się zbierało, a głowa to myślałam, że mi pęknie. Nie zjadłam dużo tych czekoladek. Może z 6-7. Nie wiem czym właściwie moje złe samopoczucie było spowodowane. Może tym, że przez ostatni miesiąc praktycznie nie jem czekolady i nie pije żadnych coli Co najwyżej czasem jedna kanapka z nutellą, ale to zawsze na śniadanie.W chwili obecnej mam wstręt do czekolady i nie wiem kiedy znowu ją tknę...
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
annini zobacz sobie w googlach
ja melduję 40 min na orbim + ćwiczenia (brzuszki, wymachy itp). Niedlugo wyruszamy w trasę do rodzinki ajj nie wiem, jak przezyję, ale nie tknę ciasta, mam nadzieję, że ciotka nie zrobiła dobrego
|
|
|
|
#2049 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam orbiego i jak dla mnie super sprawa
całe ciało pracuje żeby za dużo się nie odłożyło
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej melduję się po 1 dniu świąt i nie jest tak źle jakby mogło być
znaczy nie to że nic nie jadlam ale wszystko z umiarem tylko z % przesadziłam wydawało mi się że jest ok a jak mnie TŻ do domku przywiózł to już nie było oki i sahara w nocy ale przeżyłam co do ćwiczeń to ZERO NIC ale od jutra od nowa ruszamy dupeńkę ![]() a jutro chyba znowu glodowka będzie chociaż jeszcze nie wiem ![]() Jeu, to jak gotowa na głodny dzień? chyba Ci dotrzymam towarzystwa w Decathlonie kupisz butki za nawet 49.99 tak jak ja ale jak chcesz lepsze to wiadomo że więcej kasy musisz dać ![]() Agaa, jak jestem u koleżanki to też sobie na orbim śmigam super on jest szkoda że w domku nie mam takiego cudownego przyrządu
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
no to będzie mi miło jak dotrzymasz mi towarzystwa Smerfetko, ja jutro ważenie i nastawiam się na 65-66kg. bo mniej to raczej nie będzie. ale na ostro ruszam z dietką i ćwiczeniami jutro, tj. ćwiczenia od środy
![]() butki widziałam właśnie w Decathlonie, ale za 170zł, droższe bo mają amortyzację i nie są białe :P a że Decathlon mam po drugiej stronie miasta to dużo czasu mi zajmie dojechanie tam, przymierzenie butków itp. chcę jak najmniej czasu być w domu by jak najmniej myśleć o jedzeniu ![]() ja zero ruchu i cały czas jem tylko słodycze - czekolady, ciasta, więc na pewno sporo mi się przytyło. a głodówka się przyda bo już mnie brzuch boli od tych słodyczy ;] mam nadzieję, że do wakacji zjadę do 58kg, w końcu mam dwa miesiące a jeszcze liczę na to, że podczas sesji schudnę z kilogram ;p
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
cudowna pogoda prawda?
|
|
#2055 |
|
amor vincit omnia
|
oby teraz coraz cieplej już było, bo źle się biega jak wieczorami wiatr wieje mi po uszach
|
|
|
|
#2056 |
|
Raczkowanie
|
"wizażanka marnotrawna" powróciła, troszkę bardziej okrąglejsza. Przygarniecie? Obiecuję poprawę
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
przygarniemy
tylko napisz ile ważysz, ile chcesz zrzucić i inne takie pierdoły
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, dziękuję. Mua, mua
napiszę wszystkie inne pierdoły poza wagą bo nie mam, a nawet jakbym miała to i tak bym na nią nie weszła brzucho i udziska mam tak duże że łoooooooooooooooooo. Planuję schudnąć do ok. 59 kg czyli jak domniemywam 7-8 kg. Ostatnio bardzo mocno sobie dogadzałam jedzeniowo więc jestem uroczo okrąglutka
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
znam to doskonale.... jem same słodycze od kilkunastu dni, to moje główne posiłki, a właściwie to się objadam wszystkim co niezdrowe i nawet nie rozkladam tego na posiłki tylko jem jak leci... ale wracam jutro z nową siłą, choć wiem, że nie będzie łatwo
ale damy radę ![]() do wakacji chcę schudnąć do 58kg (też jakieś 7kg), a ogólnie moim celem jest 56kg
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
Hej, Kobietki!
![]() Widzę, że niektóre ładnie się trzymają w te święta...u mnie masakra , skutecznie i długotrwale obrzydziłam sobie słodycze...Od teraz wznawiam walkę z kilogramami. Zastanawiam się nad jednodniową głodówką jutro, jeu może się przyłączę
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie tak brzuch boli, ale ja od środy jem słodycze codziennie w dużych ilościach, jutrzejsza waga to będzie dla mnie zawał serca, ale też dobra motywacja do walki
wrócę do tych 57-58kg przed wakacjami i nie ma innej opcji ![]() jesszcze Smerfetka myślała jutro o takiej głodówce także będzie nas więcej
|
#2062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
jeu popdoba mi się Twoje podejście
jesz co chcesz i mówisz to z takim luzem, nie przejmujesz się, tylko bierzesz się od jutra do roboty i koniec, tak trzymać ja to samo, na dziś już koniec obżarstwa wieczorem na jakieś disco mamy jechać |
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Aga baw się dobrze i spalaj kalorie
![]() ![]() ano mówię z luzem, bo co ja się będę przejmowac - co się stało to się nie odstanie, raz schudłam to schudnę jeszcze raz. za błędy trzeba płacić, ale mam nauczkę - trzeba siebie pilnować i tyle. dr Berardi (trochę moim mistrzem się stał ) zaleca, żeby ostatni posiłek przed głodówką zjeść ok. 22, więc pewnie tak zrobię i będzie to budyń przed chwilą weszłam na wagę i wskazała 62,7kg. myślę, że rano pokaże 62kg. więc i tak lepiej niż myślałam, że będzie
|
#2065 |
|
amor vincit omnia
|
podziwiam Was za te głodówki- ja wiem, ze na chwilę obecną nie dałabym rady i skończyło by się to złamaniem i zjedzeniem zbyt dużej ilości jedzenia na raz
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo to moja pierwsza głodówka i panicznie się boję, ale chcę zmierzyć się z tym lękiem i po takim 2tygodniowym obżarstwie będzie to dobry start diety - bo zejdzie mi szybko woda i może pozbędę się też trochę złogów z jelit, bo na pewno się ich sporo zebrało
mam nadzieję, że mi się uda, to w końcu tylko jeden dzień. a na pewno nauczy samodyscypliny i odróżniania głodu fizycznego od psychicznego, co jest bardzo ważne na jakiejkolwiek diecie... bo teraz to po prostu lubię jeść, jem przez apetyt, a nie przez głód...
|
#2067 |
|
amor vincit omnia
|
głodówka, świadoma i kontrolowana, może nas wiele nauczyć. spróbuję, gdy będę gotowa.
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
ja np w piątek zjadłam 3 posiłki, ale były lekkie i świetnie się czułam, ale takiej bez jedzenia ani kapki nie będę robić
co najwyżej lekkie produkty, bo super to wpływa na mój organizm a dziś mam nadzieję trochę wytańczę kcal
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
Jest mi okropnie wstyd, że Wy się tu trzymacie ładnie, bo ja niestety nie.. Wczoraj było ok, trochę mnie przeczyściło wino tak dzisiaj masakra sobie ładnie pofolgowałam.. Ale jutro robię sobie dzień pt. detoks. Nawet Wam życzeń świątecznych nie złożyłam, ale rozwaliła mi się wtyczka od neta i 130zł poszło się .. Potem sprzątanie i pieczenie, wczoraj byliśmy u tŻ rodziców i tak zleciało.. 13.05. idziemy na komunię, nawet nie mam w co się ubrać więc będzie trzeba coś kupić..
|
#2070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! Ja już kiedyś próbowałam i nie podołałam, ale tym razem dam radę, muszę bo chcę pozbyć się tych śmieciowych rzeczy z organizmu.Niedługo idę pobiegać, później hh. Wypadałoby też coś zjeść, w końcu jutro cały dzień na wodzie... choć wątpię czy będę głodna. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

Co najwyżej czasem jedna kanapka z nutellą, ale to zawsze na śniadanie.

ale damy radę