|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Grecja :) watek zbiorczy
Specjalnie się zarejestrowałam żeby podziękować za link. Zajrzałam na stronkę wyszukałam sobie i facetowi hotel na wycieczkę na 14 lutego. Już nie mogę się doczekać. A jak myślę sobie ile czasu zaoszczędziłam na zrobieniu tego przez internet to jeszcze bardziej się cieszę
Sprawdzimy przy okazji rzetelność biura |
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam booking.com tez dużo ofert i tak jak pisze poprzedniczka, koniecznie czytajcie komentarze, bo ktos daje minusa za to że np. łóżko było za twarde... szkoda gadać
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dziewuszki czy któraś z was była może na Rodos w hotelu Mareblue Cosmopolitan ? Zastanawiam się nad tym hotelem ale biore pod uwagę jeszcze- Louis Collossos Beach i Louis Plags Beach. Doradźcie cosik .Planuję wakacje na Rodos albo Korfu i poszukuje dobrego hotelu. Na Korfu biorę pod uwagę- Mareblue Beach, Corfu Panorama, był ktoś? |
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.holidaycheck.pl/hotel-Inf...hid_17966.html |
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu masz ten hotel z all![]() http://www.holidaycheck.pl/hotel-Inf...id_147810.html |
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wybrałam na te wakacje Mareblue Cosmopolitan tylko tydzień niestety . Mam nadzieję że się sprawdzi. Drugą część urlopu planuję na początek września więc kochane polecajcie fajne hotele
|
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Przyczajenie
|
witam zakochane w Grecji wizażanki
![]() ![]() ![]() od 2 lat jestem szczęściarą i mieszkam tu na stale razem z moim TŻ tem ( Grekiem). Jeśli macie jakieś pytania dot. Epiru to chętnie w miare możliwości poopowiadam..
|
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny,
ja zastanawiam się w tym roku nad Korfu - hotel Mare od 26.06 do 3.07 . Polecacie ?
Edytowane przez katka_19 Czas edycji: 2012-03-27 o 00:26 |
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki chętnie przygarnę
wszystkie wiadomości, relacje i rewelacje dotyczące Rodos |
|
|
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie wybór padł na Zakynthos
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi rodzice będą w połowie maja na Rodos to po ich powrocie będę mogła napisać coś więcej
|
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
mała , ale jak urocza wyspa. byłam rok temu - bardzo miło wspominam ten wyjazd
|
|
#1035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie Aniołku czekam na relację |
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1039 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mieszkaliśmy w hotelu Mitsis La Vita w mieście Rodos- hotel ładny, czysty ale skromny- korzystaliśmy z infrastruktury hotelu Mitsis Grand Lokalizacja wymarzona- wszędzie blisko ![]() Na Rodos warto na pewno odwiedzić Lindos, faliraki, no i jeśli hotel znajduje się gdzie indziej to oczywiście miasto Rodos. Byliśmy jeszcze m.in dolinie motyli - ale nie polecam, jeśli trafi się upalny dzień to ciężko tam wytrzymać , a widoki niestety tego nie wynagradzają. |
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
My jedziemy z dwójką dzieci planujemy wypożyczyć auto i zwiedzić wyspę
![]() powiedzcie jak wygląda strefa bezcłowa na Rodos ? |
|
|
|
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
Co do bezcłówki to też chętnie się dowiem na co się nastawiać
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
żeby była prawdziwa strefa bezcłowa to chyba musiałabyś się wybrać poza granice UE inaczej i tak zapłacisz z tax-em
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
Liczę, że jakieś fanki Grecji pomogą
![]() otóż planuję wakacje na jakiejś z greckich wysp Kreta, Rodos itp, póki co najbardziej ciekawi mnie Kreta. I stąd moje pytanie jaka może tam być pogoda od połowy sierpnia do połowy września ? Nie lubię wielkich upałów, bo dla mnie to męczarnia ( albo możecie polecić jakieś kierunki gdzie jest znośnie i jest jakiś powiew wiatru ?) I wogóle myslicie że czekanie na jakiś Last minute (tani ) do sierpnia/września to dobry pomysł jeśli chodzi o Grecje ? Bo boje się że we wrześniu nagle zostanę z niczym.
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie w Grecji, na tych wyspach jest jeszcze bardzo ładnie we wrześniu... sierpień to jeszcze jednak upały, we wrześniu może pojawić się nawet deszczyk, ale taki przyjemny, który nie powinien trwać długo
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pomocy
![]() Wybieram się w tym roku na wakacje na Peloponez W Grecji bywałam, zwiedziłam większość wysp, alee... Postanowiłyśmy pozwiedzać w końcu ateny, korynt, mykeny, delfy etcMoje pytanie brzmi tak: czy któraś z was jeźdźiła samochodem po półwyspie? Jakie tam są drogi? Słyszałam, że bardzo kręte i niebezpieczne. Będę w mieście pół godziny od Olimpii.. Proszę uspokójcie mnie trochę, bo wycieczki fakultatywne są przeraźliwie drogie, a wynajęcie samochodu kosztuje dużo mniej - TYLKO te drogi.. ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Jeśli chodzi o kretę i rodos, to w sierpniu pogoda bedzie piekna, z wrzesniem bywa rozniej, ale temperatura przekroczy 20kilka stopni ![]() Świetny klimat jest na korfu i kosie. To są wyspy gdzie przebywa dużo chorych osób, zawałoców, sam fakt, że na Korfu jeździła ksiezniczka Sisi ze względu na zdrowie już o czymś świadczy ![]() klimat jest świetny, nie jest męczący, dobra wilgotność, wieczorkami w lipcu bralam nawet narzutke na siebie, bo marzlam ![]() Za to w dzien spedzalam kilka godzin na plazy bez wiekszego problemu ![]() gdybym JA miala wybierac to myslalabym o korfu lub kosie, bo na rodos jest teraz bardzo sucho, na krecie tez, wiec widoki nie beda rewelka
|
|
#1046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Wtajemniczenie
|
W tym roku moze nie byc w czym wybierac. Z tego co sie orientowalam, to przewidywania sa takie, ze bedzie niewiele lastow, jesli beda, to cene nie bede zbytnio kuszace.
Po tym co sie dzialo w zeszlym roku wiele osob zdecydowalo sie na kupno wycieczek w marcowo/kwietniowej ofercie, bo nie chca ryzykowac i zalapuja sie na obnizki za wczesniejsze rezerwacje, wiec uwazaj, bo moze byc ciezko. W takich calkiem niezlych hotelach zostalo juz po kilka pokoi (bylam dzis i sprawdzalam cala europe).
|
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
Wiem właśnie, że może być ciężko, ale chciałabym załapać się na jakąś opcje all inclusive za około 1500, a teraz raczej w takich cenach ciężko coś znaleźć, więc licze że może uda się upolować coś jeśli nie w Grecji to w Turcji.
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie akurat All nie zdał by roli bo My planujemy dużo jeździć po okolicy
|
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z rodzinka (dwojka dzieciaczkow roczek i 3 latka) chcielibysmy poleciec na Rodos. Jaka tam moze byc pogoda w pazdzierniku? Nie chce jechac w jakies wielkie upaly, ale chcialabym zlapac kilka promieni slonecznych
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

Sprawdzimy przy okazji rzetelność biura 

.

.
tu masz ten hotel z all

. Polecacie