|
|
#4682 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
Ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
|
#4683 |
|
Polka Ogarniaczka
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
jej mama jej podobno powiedziała że dostanie cellulitu i wtedy właśnie zaczęły się te chore akcje że jadła same kisielki co wam mówiłam i już chyba z 5. raz leży na podtrzymaniu
|
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Jejkuuu jak mi szkoda mojego kota
Zabrałam ją z domu, bo mam wrażenie, że ma przepuklinę, albo jakąś narośl- coś dziwnego i godnego przynajmniej popatrzenia przez dobrego lekarza. Rodzice nie mają czasu z nią jeździć na RTG więc zapadła decyzja, że ja ją zabiorę do siebie i jutro i w środę obskoczę lekarza, RTG i w razie konieczności- operację w później rodzice po nią przyjadą. W samochodzie było ok, większość czasu spała. Ale w mieszkaniu.... najpierw mnie nie odstępowała na krok. Nawet sikać musiałam z nią przy nodze a teraz się bidula schowała w kącie i siedzi przerażona Lubi parasolki więc zrobiłam jej namiot z parasolki i koca- ciemno, ciepło, może będzie się czuła "bezpieczniej. Na noc spróbuję ją przekonać, żeby ze mną spała. Kurcze, strasznie mi jej szkoda, ale nie ma innego wyjścia
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja już po świętach Tż poznał całą moją rodziną i bardzo mu się podobało ja się wstawiłam i moja rodzina pierwszy raz mnie tak widziała spałam od 20 do 10 rano.Karolinek wow Gratuluję.
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Hej my dzisiaj pijemy ale ją jak na razie trzezwa :F
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam wypiłam wczoraj chyba z 10 kieliszków wódki i miałam pod humorek
TŻ zadowolony ze świąt Jest suuuuuuuuuuuperDziś byliśmy spotkać ze znajomymi i pospacerowaliśmy nad wodą
|
#4690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że tak zapytam z ciekawosci... co na to Twój brat? Cytat:
![]() 3mam za nią kciuki
|
||
|
|
|
#4691 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To zmienia postać rzeczy... Bo jak pisałam, dbanie o siebie i o linię w czasie ciąży jest wg mnie OK - uważam, że wbrew obiegowej opinii nie należy jeść za dwoje itd., ale to już zakrawa na obsesję.
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, Twoja bratowa zachowuje się niepoważnie. To chore. Przecież ryzykuje zdrowiem i życiem swojego dziecka - powinna udać się do specjalisty.
P. poszedł do pracy
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brat nie ingeruje, robią sobie 2 osobne obiady i broni jej przed naszą mamą która martwi się niską wagą dziecka. Wad genetycznych nie ma więc może jak już urodzi to podtuczy się mlekiem i będzie zupełnie zdrowa dziewczynka. Wszyscy się bardzo martwią i czekamy na poród, termin ma 27. kwietnia. Kobieta obok niej miała podobny termin i dziecko jej się udusiło pępowiną.
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
Szczęścia dla Was To kiedy weselicho? ![]() Kasia, fajnie, że spotkanko udane ![]() Stygm, kciuki za kotka U mnie święta o dziwo spokojnie. Wczoraj cały dzień oglądałam komedie romantyczne, dzisiaj też- do południa Potem byliśmy u babci, na spacer się z mamą wybrałam, poćwiczyłam i jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- A, wczoraj miałam chwilę zazdrości bo moja 2 lata młodsza kuzynka zaręczyła się po 1,5 roku Ale jak sobie pomyślałam, że zaręczała się w święta przy rodzicach, co dla mnie jest najgorszą opcją z możliwych i nie chciałabym tak to mi przeszło
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że w święta wtedy zaręczała się kuzynka P. i jest ode mnie starsza, ale w związku jest krócej niż ja z lubym ale też mi przeszło, jak pomyślałam, że miała zaręczyny w święta i przy rodzicach u nas fajnie wczoraj mieliśmy taki seks... naprawdę seks życia.na samo wspomnienie mam dreszcze i spytałam P. o to, czy z zaręczynami na coś czeka, na moją obronę, na kupno mieszkania, na swoją trzydziestkę czy coś... Dzisiaj z kolei poprosiłam go, by się zastanowił, gdzie nas widzi za 5 lat. i jak to przemyśli, to pogadamy.Poza tym było super zdecydowaliśmy się na kota! nazwiemy go Orion albo Syriusz, choć w grę wchodzą jeszcze Merkury, Szmer albo Arrakis ale raczej stanie na Orionie lub Syriuszu szkoda tylko, że na kotka musimy czekać, aż zmienimy mieszkanie... ale fajnie wiedzieć, że kiedyś będzie z nami kot a poza wszystkim dostałam kasę od rodziny lubego (u mnie nie daje się prezentów na Wielkanoc, nawet nie wiedziałam, że coś dostanę) i w związku z tym kupuję nadprogramowe buty, jea lub torebkę, tego akurat potrzebuję hm... muszę to przemyśleć
|
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesadzacie że zaręczyny przy rodzicach to coś strasznego
|
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie twierdzę, że strasznego twierdzę, że ja bym nie chciała dla mnie zaręczyny to coś między dwojgiem ludzi, nie chciałabym świadków a już tym bardziej pytania o moją rękę, bo sama decyduję, komu ją dam po prostu ta tradycja mi się nie podoba i tyle
|
|
|
|
|
#4698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje decyzji o kotku ![]() Cytat:
Raz, że święta są dla mnie oklepaną i banalną chwilą na zaręczyny (to tak jakby droga na skróty- bo nie trzeba budować specjalnej atmosfery, skoro jest świątecznie...). Dwa, że zaręczyny to dla mnie intymna chwila, która powinna odbyć się tylko we dwoje. Po co Miłość Życia ma prosić mojego tatę o rękę, skoro bierze mnie całą? ![]() Także nawet jak opowiadałam D. o zaręczynach kuzynki, to napomknęłam mu, że nasze na pewno będą lepsze Mam czas, poczekam ![]() Aha, jeszcze coś chciałam Koleżanka wczoraj wychodziła za mąż i znalazła chwilę w trakcie wesela, by wejść na fb i zmienić status związku i nazwisko Fejsbók żondzi
Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2012-04-09 o 22:30 |
||
|
|
|
#4700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio kupowałam witaminki, które mi gin zalecił, żeby już zacząć brać i przy okazji kupowałam Skrzypowitę dla mamy. Pani farmaceutka mnie upomniała, że w ciąży nie powinnam jeść tych tabletek, to jej wyjaśniłam, że ja jeszcze nie, ale pan doktor zalecił karmić dzidziusia już teraz wywiązała się rozmowa o tym, że bywało, że kobiety w ciąży przychodziły do niej chciały kupować ThermLine i inne specyfiki odchudzające - DLA SIEBIE ![]() No comments... Cytat:
![]() Inna sprawa, że moich rodziców nikt o zdanie nie pytał, oni po prostu byli obok
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2012-04-09 o 22:36 |
||
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
gothka, ja też się cieszę
ja od dawna chciałam kota, ale P. kręcił nosem, a teraz sam mi mówi: "wiesz co, chcę kota ". i on to nawet chciałby niedługo, na tym mieszkaniu, ale ochłonęliśmy i uznaliśmy, że nie da rady tutaj, a szkoda ale kot będzie, słowo się rzekło a koleżanka pewnie z komórki, będąc w toalecie napisała na FB
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Najka masz parcie na zareczyny
ja już odpuscilam bo ciągle czekałam i.sie roczarowywalam bez sensu to wszystko ciągle rozmowy o ślubie planach na przyszłość a tu nic nasze rodziny tylko o tym mówią już po woli mnie to wkurza bo u rodziców nie ma innego tematu niż nasz ślub ją nie będę za tz decydować i sie ciągle wkurzac o.
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio to nie wiem, ja chyba nie umiem nad tym po prostu przejść do porządku i przeczekać. głupia jestem, wiem... w takich chwilach, gdy jest między nami filmowo dobrze, gdy w danym momencie brakuje tylko tego pytania, łapie mnie to, że tego chcę, że potrzebuję. i że nie rozumiem, czemu dotąd on tego nie zrobił. a u mnie co w sercu, to na języku i nasze rodziny nie gadają, chyba nas skreślili w tej materii jak już gadają to tylko o kupnie mieszkania
|
|
|
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konieczne do właściwej egzystencji posiadanie kota to jedna z niewielu spraw, co do której zgadzamy się w całej rozciągłości ![]() A z koleżanki się uśmiałam, ja bym nie miała chyba głowy na własnym weselu wchodzić na fejsa Inna sprawa, że nie mam fejsa w telefonie
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz tak pewnie teraz tak mowie a jak dopadnie mnie kryzys to tez bardzo chce... eh ciężki nasz zazdrosnicowy żywot
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie i tak nie ma źle, odkąd nie mam czasu myśleć za dużo ale zdarza mi się i to często, przyznaję ale ok, zobaczymy, co mi powie o swojej wizji nas za 5 lat. |
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie parę razy postanawiałam, że od teraz nie czekam na zaręczyny, będzie co ma być itd., ale po miesiącu przychodził kryzys i znowu mi się zachciewało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Ale to tylko moje zdanie
13.03.2008

i spytałam P. o to, czy z zaręczynami na coś czeka, na moją obronę, na kupno mieszkania, na swoją trzydziestkę czy coś... Dzisiaj z kolei poprosiłam go, by się zastanowił, gdzie nas widzi za 5 lat. i jak to przemyśli, to pogadamy.
lub torebkę, tego akurat potrzebuję