|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
. Będzie miała taką czkawkę przez nas ![]() Ustawowo jest miesiąc ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
Niestety niewiele filmów da się jeszcze normalnie obejrzeć
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Niusiu, wydaje mi się, że Ty nie wkleiłaś wymaganych fot na pocztę
Albo ja ich nie widzę.
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po za tym chyba pierwsza skasowałaś swoje zdjęcie, cóż, twoja decyzja.Dla mnie to nie jest objaw społecznego zaufania. edit: 2. Osoba mająca dostęp do poczty musi wkleić przynajmniej jedno swoje zdjęcie, pod groźbą utracenia dostępu.
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-04-09 o 23:17 |
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego mnie tak nie lubisz? |
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
niusiu- tylko tutaj jest taki maly problemik z Tymi zdjeciami... bo co z osobami ktore po Tobie beda mialy dostep do poczty? Jakby każda chciala kasowac swoje zdjecia to by nikt nawet nie wiedzial jak wyglada itp..
dlatego kuku ma racje ze jedno zdjecie musi byc by kazda miala szanse nas poznac.. Poczta to ma byc przyjazne miejsce wiec nie ma czego sie bac.. dlatego jestem za tym abysmy sie trzymali zasad i tyle. Ja na przyklad czesto jestem na poczcie ale Ciebie nie widzialam niestety ![]() i sory ze wam tak w rozmowe sie wtracam
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Regulamin jest bo jest, ale jak widzisz, nikt go nie stosuje
|
|
#790 | |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Jak tam po Świętach? Osobiście jestem przepełniona potrawami wielkanocnymi i ogarnia mnie błogie lenistwo. Przydałby się jeszcze jeden dzień wolnego tak, by odpocząć Cytat:
Jak mogę zapytać czy na poprawiny nie powinna być biała sukienka? Tzn. też mam dwudniową imprezę weselną i tak zastanawiałam się nad białą letnią sukienką... Czy jest jakaś reguła, że sukienka na poprawiny powinna wyglądać tak specyficznie (w sensie coś z bielą) aby podkreślić iż ta osoba jest panną młodą? Czy też nie ma reguły i ten dzień poprawin jest traktowany jako zwykła uroczystość rodzinna, bo i tak wiedzą już jak wygląda panna młoda?
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.— Mark Twain |
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam jednego posta zaraz po otrzymaniu dostępu, potem skasowałam po paru dniach. Dzisiaj napisałam Kasi, chyba się na mnie za to wkurzyła. Nie rozumiem dlaczego |
|
|
|
|
#792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oczywiście nie mam nic przeciwko białym Chodzi mi tylko, że nie jest to chyba jakiś wymóg
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie za Twojego posta na pewno na poczcie.
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawiasem mówiąc, to już po oczepinach nie jestes Panną Młodą Nie ma reguły jak ubiera się świeżo upieczona żonka (uwielbiam te słowo |
|
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Święta i po świętach - trochę zaproszeń rozdanych, brzuchy pełne, tradycja lanego poniedziałku zachowana, ale nie było TŻowania, bo nie mieliśmy ani chwili intymności...
![]() Goszu: już za chwilkę będziesz Żoną, więc z okazji Twojego ślubu wklejam mój ulubiony cytat ślubny - specjalnie dla Ciebie: Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może go uczynić szczęśliwym. Jan Paweł II Goszu, Kochanie - nie czytaj tego ![]() A wiecie jak bardzo 10 kwietnia jest wyjątkowy: największe katastrofy się wtedy wydarzyły - w swój pierwszy i ostatni rejs wypłynął Titanic, spadł samolot... A ja mam urodziny 10 i mi je popsuli w 2010, bo tylko o Smoleńsku od tego czasu gadają Dramat
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-04-09 o 23:41 |
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sa Twoje urodziny, jest wesele GOSZY! To pobija Smolensk i titanica
|
|
#797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurczę, nie uświadomiłam tego Sobie. Żona. To brzmi dumnie W takim razie nie szukam białej kiecki na poprawiny. Dzięki dziewczynki
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.— Mark Twain |
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
Amen.
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Dziewczyny
![]() Dzisiaj rodalismy kolejną turę zaproszeń Jezdzilismy od 12-18.30 Byliśmy u 8 rodzin Mam juz dosyć kaw, herbat, coli, ciast itd hehe Ale wszyscy nam raczej potwierdzili od razu Fajnie bylo Zostaly nam jeszcze tylko te do wyslania pocztą ciesze sie, ze tak to nam sprawnie poszlo A wiecie.. do mojego TZ coraz bardziej dochodzi, ze sie żeni dzisiaj to wogole mi tyle razy powtarzal ze chciałby, zebym byla juz Jego żonką Fajnie, milo![]() wieczprem znowu bylismy zezanjomymi w SPA Za 3 godziny jedziemy na wycieczke do Berlina z Rodzicami i rodzenstwem TZ:P Nie bedzie mnie jutro caly dzionek, wiec juz teraz skladam Goszy najlepsze życzenia: Wszystkiego najlepszeg na nowej drodze życia! wieele miłości, cierpliwośći i gromadki dzieciaczków Ślę buziaki Ewoonia za zestawienie![]() Juz nie mogę sie doczekać też ślubu Malwuś! Tym bardziej , ze ma "moją" sukniea! kasiu_kuku uwielbiam Twoje teksciory i zgadzam sie z nimi w 100%![]() Mam 2,5 godzinki na spanie:P i burdel w pokoju, chyba jeszcze sobie sprzatne, chwilke sie poloże i w droge ![]() dobrej nocki
|
|
|
|
#801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna 1227- smiejscie sie, ale niestety bylam na takim weselu chyba jakies 5 lat tamu i Pani Mloda na drugi dzien slubu miala te sama sukienke co na pierwszym.... Smutna sprawa bo moze nie wiedziala ze pasowaloby sie przebrac? A moze dlatego ze juz miala swoje lata
![]() Wem ze niektore PMki ubieraja biale krociutkie sukienki, ale z reguly mozna ubrac sie ot tak w sukienke bez zadnej wiekszej pompy ![]() My na 2 dzien nie mamy kamery i mam zamiar jak najbardziej na luzie ten dzien spedzic, ale oczywiscie znajde jakas ladna sukienke ![]() Innym pomyslem jest sukienka pod kolor przewodni wesela ![]() tez ciekawy pomysl Takze do wyboru do koloru
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo iż nie miałam okazji poznać Goszy życzę jej niezapomnianego dnia oby był tym najpiękniejszym, najlepszym i naj, naj naj
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Wiktusiaczek - wszystkiego najlepszego Kochana!! Ostatnie Panieńskie urodzinki przed Toba w cudownym dniu 10.04
![]() Wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz! cudownego wesela, niezapomnianego slubu, milosci, szczescia, radosci Wszystkiego naj!
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() święta, święta i ....po świętach. Czas świąteczny minął mi w bardzo rodzinnej i radosnej atmosferze Odpoczęłam, najadłam się - ogólnie jest OK ![]() Malwuś - kuruj się. mnie tez jakieś przeziębienie wzięło. teraz taka pogoda, że choroba szybko się przyplątuje :/ Na moim kompie jest po 24:00..... data: 10.04, a więc: Droga Goszu,
życzę Wam dużo miłości, radości i szczęścia. Dzień, który jest początkiem Waszego wspólnego, szczęśliwego życia, niech będzie taki, jak sobie wymarzyłaś. Oby z każdą sekundą Wasza małżeńska miłość rosła!!! |
|
|
|
#809 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i siebie też niestety nie doceniam Go a bardzo się strara![]() Cytat:
Cytat:
Potem stwierdziłam, że biała ma więcej wad niż zalet i przerzuciłam się na poszukiwanie w kolorze przewodnim, może z niewielką ilością bieli. Nie nastawiam się na daną kieckę. Zazwyczaj jest tak, że ta, która mi się podoba na wieszaku na mnie wygląda okropnie, albo nie ma mojego rozmiaru ![]() Poszukam, jak znajdę wartą uwagi to się z wami podzielę
|||
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Goszu! Jestem niesamowicie wzruszona i bardzo przezywam Twoj slub..!Mam nadzieje ze masz teraz blogi sen i sie wyspisz i trzymam kciuki aby ten dzien byl niezapomniany! Aby wszystko bylo tak jak sobie wymarzyliście, abys miala sliczny bukiecik z frezji, cudowny makijaz, piekna fryzure, ale najbardziej to zycze Wam aby za niecałe 12 godzin i 30 minut zatrzymal sie dla Was czas. W tym momencie kiedy będziecie patrzec sobie w oczy i mowic przysięgę Zycze Wam na prawde wszystkiego dobrego, a popołudniu fantastycznej zabawy do bialego rana!!!!! Nosz k.e ! Chyba sie porycze. Serio caly czas jakos daleko byl caly moj slub, a teraz jak widze ze kolejna z Was wychodzi za maz dociera do mnie ze to sie dzieje na prawde!!!! ![]() Jestem taka szczesliwa! uciekam spac!
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-04-10 o 00:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

tak się zastanawiam jak minie Goszy ta ostatnia panieńska nocka 
. Będzie miała taką czkawkę przez nas 

Niestety niewiele filmów da się jeszcze normalnie obejrzeć

dlatego kuku ma racje ze jedno zdjecie musi byc by kazda miala szanse nas poznac.. Poczta to ma byc przyjazne miejsce wiec nie ma czego sie bac..

Kolor rzeczywisty to chaber, do tego będą cieliste dodatki, żakiet, buty i torebka której jeszcze nie kupiłam bo ciężko znaleźć w tym kolorze coś co mi się podoba.

I nie za Twojego posta na pewno na poczcie.
Byliśmy u 8 rodzin
za zestawienie