|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
Cytat:
:cojes t:
|
|
|
|
|
#4112 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lista długaaaśna Co do prezentów to u nas w rodzinie też jest taka tradycja że dostają dzieciaki i wiadomo mama. No a że my nie mamy dzieci to też coś dostajemy zawsze. W tym roku to płyta Katie Melua ![]() Onyks mój mąż też jednak nie zapomniał o lanym poniedzialku Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Daj znać po wizycie co i jak.. ![]() Cytat:
Jak fajnie być w domku pod kocykiem. Siedzę sobie z Wami, przy okazji rozmawiam z mężem i sączę sobie drineczka ![]() Żyć nie umierać
|
||||||
|
|
|
#4113 | ||
|
Zakorzenienie
|
QUOTE=tomalinka;33435641]
Moja znajoma też tak miała. Tak ją odrzucało od jedzenia + mdlosci, że na początku schudła kilka kg. A teraz jest w 7 miesiacu ciazy i ma +8kg i z dzieckiem wszystko ok. Nie martw się! Jak fajnie być w domku pod kocykiem. Siedzę sobie z Wami, przy okazji rozmawiam z mężem i sączę sobie drineczka ![]() Żyć nie umierać [/QUOTE]to faktycznie żyć nie umierać z takim wieczorkiem, no i miło mi, że tęskniłaś Cytat:
Cytat:
Ana oby wszystko było jasne po wizycie no i fanie jakbyście się starali my też zaraz jakiś film pooglądamy ale nie długo bo jutro trzeba wstawać rano, a tak dobrze było sobie pospać
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-04-09 o 21:08 |
||
|
|
|
#4114 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam moje kochane
Wrocilam z Polski, stesknilam sie za Wami Bylo fajnie, ale krotko, chociaz juz sie ciesze, ze jestem u siebie.Nie ma to jak w domku Od wyjazdu bola mnie miesnie przy kregoslupie i nie wiem teraz czy to przez te siedzenie u kazdego w odwiedzinach, czy sie tam macica tak rozciaga Malutki juz tak nie kopie, tylko teraz zaczal sie obracac i przekrecac w rozne strony ![]() Przywiozlam sobie troche ubranek od szwagierki, tych najmniejszych narazie, prawie jak nowe, a wszystko takie slodziutkie, ze moglabym godzinami je ogladac i ukladac Troche was podczytalam, ale tyle stron nie nadrobie ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Strong a jednak wymarzony chlopczyk Bika brzusio sie juz troszke powieksza, widac roznice
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do wizyty jeszcze prawie 2 tyg. na pewno dam znać ![]() mniam a co to za drineczek?![]() ja chyba zrobię piwo z miodem na ciepło ![]() Cytat:
a ja mam jutro na 11 ![]()
|
||
|
|
|
#4116 |
|
Wtajemniczenie
|
buuuuuuuuuu... co tu tak cicho ???? Ja chcialam pogadac co tam u was, a tu prawie nikogo nie ma
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstfo, ale to najnowszy
Już wyszedł w dobrej jakości i jest rewelacyjny. Dużo lepsza część niż poprzednie![]() Cześć Kasiu Opowiadaj nam, jak było
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz napisalam u gory
Ja jutro zaczynam zajecia na Universytecie Ilonka w ktorym tygodniu teraz jestes?
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam napisałaś, ledwie zaczęłaś
Zazdroszczę tego przewracania się dzidziusia![]() Ja jestem w 16 tygodniu i wszędzie czytam, że mogę zacząć czuć ruchy dziecka i teraz wyczekuję, ale na razie nic Za to mąż twierdzi, że on już czuje
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynk
mam nadzieję,że wszystkim minął ten czas miło i spokojnie ja z TŻ od soboty byliśmy u moich rodziców przed chwilką wróciliśmy i już jestem po prysznicu i idziemy spać Mam wrażenie że brzuch po tych dwóch dniach mi się mega powiększył![]() Bika masz większy brzusio ![]() Dobranoc |
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz idę spać, bo już jestem mega śpiąca, choć w dzień drzemałam przez ponad 2 godziny
![]() masakra ostatnio ze spaniem, caly czas bym spala i spała... to chyba to całe przesilenie wiosenne ![]()
|
|
|
|
#4123 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wsumie miesiac wczesniej urodzila ale wszystko z nia i maluszkiem wporzadku Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajowy ![]() Dziekuje dziewczyny za kciuki My po wizycie wszystko wporzadku Maly juz nie taki maly bo wazy 1400g ) Dostalismy zdjecie stopek Maz siedzial wpatrzony w ekran caly czas. Ja przytylam tylko 0.2kg pielegniarka zdziwiona jak mi sie udalo tak malo przytyc po swietach. Pytalam ile przytylam wsumie od poczatku ciazy .. malutko tylko 3,5kg ( Cos ostatnio inna pielegniarka pokrecila bo mowila ze 5kg ) A po wizycie wybralismy sie na wycieczka na porodowke Maz zachwycony mowi ze jak w hotelu. Pokoje jednoosobowe z lazienkami dla meza lozko. Pytalam czy musze cos dla maluszka ze soba przyniesc to tylko ciuszki na wyjscie pampersy, kremy itp sa w szpitalu Ogolnie oddzial zrobil na mnie wrazenie. Aaa i po drodze spotkalam jednego faceta co chodzil na te klasy co ja jego zona dzisiaj urodzila synka A moja znajoma urodzila coreczke
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu, super, że wizyta udana
Jednak co cywilizowany kraj to cywilizowany Zazdroszczę warunków porodowych, bo mnie przeraża to, co mam dostępne niedaleko. Najbliższa prywatna klinika jest w Wawie, czyli jakieś 350 km ode mnie
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Zaaaabcia - gratuluję udanej wizyty!
pokaż zdjęcia w wolnej chwili
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
nie zmrużyłam oka przez całą noc znowu. Zatęsknię się na śmierć a nawet jeszcze nie wyjechałam
|
#4127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam tylko na @, powinna przyjść dziś lub jutro, ale narazie się nie zapowiadaCytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiu, Emilko, widzę że wyjazdy się udały ![]() Żabciu, to super że wszystko dobrze |
|||
|
|
|
#4128 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostaje chyba tylko olać... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Joolz Day też w moim stylu ![]() Cytat:
![]() W razie czego wiesz, że zawsze możesz się nam wygadać! Cytat:
Cytat:
Uwielbiam ikeę! Wstrzymałabym się tylko z zabawkami - choć to nie majątek, więc w sumie... ![]() Cytat:
Bardzo fajny!Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry poświątecznie! ![]() Ależ mi ten weekend zleciał... ![]() Madzia, blonde, strong, zaaabcia, Amani - dziękuję za kciuki Drugiego spotkania nie było, więc wyszłam z pracy o 15. Piątkowe popołudnie minęło na sprzątaniu, sobotnie przedpołudnie również... Pod wieczór przyjechała siostra z mężem, wieczorem szliśmy wszyscy do drugiej siostry. W niedzielę świąteczne śniadanko, obiad u teściów, kolacja u moich rodziców. Wczoraj siostra wyjechała koło południa, a my praktycznie cały dzień spędziliśmy na kanapie. Mąż grał , a ja prawie cały dzień przespałam! Nie wiem, co mi było, chyba musiałam nadrobić minione dwie noce, bo nie spaliśmy za dużo... Nosa z domu nie wychylałam, bo od rana dzieciaki z wiadrami latały. Nienawidzę lanego poniedziałku! Ja rozumiem, skropić lekko dla tradycji. Ale co to za moda oblewać całą butelką czy wiadrem?! Mąż mnie tylko lekko skropił - dla tradycji ![]() Dziś 0 stopni, ale piękne słoneczko... Czyżby wiosna powolutku wracała? ![]() W niedzielę miałam straszny kryzys, przed wyjściem rozpłakałam się i powiedziałam mężowi, że nie chcę jechać na żaden obiad, chcę zostać w domu... Pojechaliśmy, ale miałam zły dzień. Nie będę wnikać w szczegóły, powiem tylko, że chodzi o mój wygląd Mąż po powrocie do domu powiedział, że będzie mnie wspierał i pomoże ile tylko będzie umiał... Ten tydzień zapowiada się bardzo szybki, a w sobotę mam poprawkę - nie powiem, abym czuła się przed nią dobrze ![]() Także czekają mnie popołudnia z notatkami i książkami... Miłego dnia!
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Maleństwo sesji jeszcze nie dokończyliśmy bo mąż był chory. w tym tygodniu chcemy. Amani dziękuję Mi się wydaje, że to były już te przepowiadające a nie Braxtona. Bo i z pochwy i z brzucha i jeszcze na kręgosłup mi promieniowały. Blonde na szczęście wczoraj skurczy nie miałam. Kurcze abym to wizyty u gina teraz wytrzymała (w poniedziałek) bo musi mi pobrać próbke na paciorkowce Bika malutka różnica, ale widać. Onyks prawie końcówka już Maleństwo co cię bolało?? Ilonka mąż mi non stop powtarza, ze ja przed terminem urodzę. Też nie lubię oblewana sie wodą. stokrotko też się stęskniłam. Ana a kiedy teraz masz wizytę u gina?? aaby olbrzym, olbrzym I co to za kryzys ![]() Zabcia super, że z małym wszystko dobrze ![]() Wczoraj czułam się paskudnie... cały dzień miałam 38 stopni gorączki ech... Dziś na szczęście jest już dobrze hm
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Abby, widzę że mamy podobne typy wózków
![]() Trzymam kciuki za poprawkę ![]() ...a moze miałaś po prostu "dzień brzydala"? Ja go zawsze mam jak gdzieś idę i mam się szykować.. |
|
|
|
#4131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj... Coś mi się wydaje, że urodzisz przed terminem ![]() Cytat:
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to zawsze dzień paszteta nazywam
I przeważnie jak gdzies idę i nie mam się w co ubrać. Jedynie w ciąży mnie takie dni nie nachodzą bo może to dziwne, ale czuję się bardziej atrakcyjna niż przed ciążą. Wiecie, że mąz się boi jechac na studia ma teraz 2 weekendy zjazdów pod rząd i panikuje, że ja zacznę rodzić i będę wtedy sama. Wiadomo, ze dojedzie, ale że ja moge byc sama.
|
|
|
|
#4133 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Wracam i czas odpocząć po świętach Uff! Nasze minęły cudnie, spokojnie Ilonka, bardzo mi się podoba tytuł! Bikuś, coś się wykluwa Madzia, aaale brzuszek I coś czuję, że urodzisz szybciej ![]() Aaaby, też miewam dzień paszteta, szczególnie przed okresem, więc tulę! Żabcia, super, że wizyta udana a maluch rośnie ![]() Idę powoli nadrabiać!
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek też tak czuję
![]() pamiętacie jak chyba ze 2 miesiące temu sie obudziłam i powiedziałam, ze urodzę 30 kwietnia?? Zobaczymy
|
|
|
|
#4135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I muszę Ci napisać, że brzuszek masz cudny! Taki równiutki, okrąglutki. Mam nadzieję, że czujesz się dobrze i że z Małą wszystko w porządku
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
U nas po świętach nareszcie święty spokój....ale było niemiło w niedzielę było jak co roku śniadanie robione przez teściową, takie co to trwa niemal cały dzień... no więc ja już wcześniej powiedziałam, ze w komedii w tym roku występować nie będę, więc nawet dla mnie nakrycia nie było. Tż został na chwilę, a ja pojechałam do moich rodziców z dzieckiem. Tż mówił, że jak zwykle w milczeniu wszystko, bratowa straszyła swoim wyglądem przy stole....matko jakbyście ją widziały... a dla teścia toż to ideał kobiety.... Wczoraj na szczęście już nikt nie przyszedł i siedzieliśmy każdy w swoim kącie, później pojechaliśmy na obiad do moich rodziców i na mieszkanko dzisiaj po pracy tż bierze kumpla co ma nam elektrykę całą wymieniać, a później tż ma skuć resztę płytekMogę pisać już na głównym, bo teście wiedzą, ich reakcja - bez komentarza tż tylko skwitował: "miałem im powiedzieć, że mieszkanie kupiliśmy, a nie ku.r.wa kazania wysłuchiwać"![]() Madzia - ja obstawiam, ze na przełomie 36/37 tyg to Ty już urodzisz A ja dostałam zje.bkę od mojej mamy, ze nie dbam o siebie w tej ciąży, że nie odżywiam się tak jak powinnam, że się przemęczam, że dźwigam... chyba ma rację
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo. Czuję się bardzo dobrze i powoli odliczam czas do godziny zero A jak tam u Ciebie?? Przeglądasz wątki staraczkowe więc czyżby??
|
|
|
|
|
#4140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tule ![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

Ale sami ściągnęliśmy
:cojes t:

Daj znać po wizycie co i jak..
Malutki juz tak nie kopie, tylko teraz zaczal sie obracac i przekrecac w rozne strony

kurcze, ale nie martw się, będziesz je odwiedzać z dzidziusiem, przecież będziecie utrzymywać kontakty 

Mi się wydaje, że to były już te przepowiadające a nie Braxtona. Bo i z pochwy i z brzucha i jeszcze na kręgosłup mi promieniowały.