|
|
#451 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Luty - Cynaamonka - Minerały Givenchy Phenome Dior Mexx
Witaj. Co prawda nie mam nic z Twojej listy,ale zapytam
.Coś u mnie za 3 próbki Meow, te jasne kolory z 3 rzędu? (3,4 i 5 od lewej) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1333369447 Wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606404 |
|
|
|
|
#454 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Deborah poleciał, więc za niego nie. A z pozostałych - kurcze, nie jestem specjalistką od biżuterii, a powiedz jak wyceniasz mniej więcej ten naszyjnik? Albo co byś za niego z tych rzeczy chciała? ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;33378350]Witaj. Co prawda nie mam nic z Twojej listy,ale zapytam .Coś u mnie za 3 próbki Meow, te jasne kolory z 3 rzędu? (3,4 i 5 od lewej) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1333369447 Wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606404[/QUOTE] Capuccino Kochana, ja wczoraj do Ciebie zaglądałam i podzieiwałam jaki masz czyściutki, uporządkowany wąteczek. Wpadło mi kilka większych rzeczy w oko, ale ponieważ kategorycznie napisałaś, że szukasz wyłącznie określonych rzeczy, których ja nie mam, to nie śmiałam zaśmiecać Ci wątku moim pytaniem ![]() Chętnie Ci oddam, ale coś mi się wydaje, że zostały mi tylko 2 już, sprawdzę w poniedziałek i dam znać. W zamian chętnie bym wzięła miętuska z Lumiere. |
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Za to Ty widzę szalejesz, w Meow powinnaś mieć już rabaty jako stała klientka . Szukam określonych,ale zawsze można mnie skusić . Zresztą, te wskazane cienie są takie kremowe/waniliowe, a takich akurat szukam . Ta bardziej złocista próbka, to jakiś rozświetlacz? Co jeszcze u mnie Ci się spodobało, może bym dobrała jeszcze jakieś prochy ).
|
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Pewnie jeszcze pare dni temu bym cos znalazla, ale musze ograniczyc wymiany i staram sie teraz wymieniac tylko za rzeczy naprawde potrzebne
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Korektor mineralny Alverde w kolorze 02 Porcelain, otwarty 23. marca, raz użyty, kolor neutralny, bez wyraźnych podtonów żółtych czy różowych Tusz Deborah Definitive Volume&Curl, czarny, nowy, zaplombowany Maseczka przeciwwągrowa The Face Shop Black Head Ex, nowa, zaplombowana, długi termin ważności 30 ml krem Bandi z kwasem pirogronowym, azelainowym i salicylowym, wersja jeszcze niedostępna na rynku, cena za opakowanie 30ml ma wynosić 83zł. Krem był dołączony do lutowego KissBoxa. Nowy, zaplombowany, nawet nie testowany na dłoni. Tuba oczyszczającego żelu Sanoflore, zużycie max 20% róże z MEOW ? Mam kredkę wrzosową i dwustronną brązową-złotą z Oriflame poza wątkiem. |
|
|
|
|
#460 |
|
Kici kici miau miau
|
cynaamonka z Twojej listy mialabym preparaty z zelazem a konkretnie samo zelazo, jakich konkretnie preparatow szukasz?
|
|
|
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobnie jak przy magnezie tak i tu najbardziej mnie interesują te zarejestrowane jako leki, a spośród suplementów te o wysokim wskaźniku przyswajalności - to dla męża uprawiającego kolarstwo szosowe.
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zauważyłam Twoją odpowiedź w książkowym.
Niestety za spodnie podziękuję - widziałam, że zrobiłaś zdjęcie rozłożonych spodni. Natomiast zerknęłam tutaj i podobają mi się: Everyday Minerals Fawn Original Glo Olive Fair Original Glo, słoiczek 1g Neutral semi matte, prawie pełen słoiczek Neutral original glo, pełen słoiczek Lucy Minerals: Podkład Creamy Olive, formuła Light, równo 1/2 pełnego wymiaru w oryginalnym opakowaniu - Lumiere rozświetlacz Soft Radiance, pełen słoiczek 5ml - Silk Naturals sampel rozświetlacza Cherub raz użyty - Silk Naturals sampel rozświetlacza Crystal raz użyty znajdziesz coś za nie? Mogę oddać kuferek, książki, może coś innego upatrzysz. Daj znać, proszę. ![]() |
|
|
|
|
#463 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#465 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
coś u mnie za: -The Face Shop Black Head Ex -Phenome Energizing Face Wash 50ml, energetyzujący żel do mycia twarzy, nowy – sprzedawane jako linia męska, ale nie ma w składzie nic odmiennego od analogicznej linii kobiecej -B&B pełne duże opakowanie, użyty ze 3 razy -Róż w kremie Candy Apple, raz użyty, pełen wymiar -cień Sonic malutka odsypka, cudnie rozświetla ?? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm w sumie po namyślę bardziej zależałoby mi na tej maseczce. A The Face Shop Black Head Ex i Phenome za
-Dax Cosmetics, Perfecta Extra Slim, Termoaktywne serum-laser do szybkiego wyszczuplania brzucha, bioder, pośladków i ud - zużycie ok. 15% -Dax Cosmetics, Perfecta Extra Slim, Serum koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów - użyty 2 razy, ok. 10% -BeSave! - Lait Corps Nourrissant Hydratant - Odżywcze nawilżające mleczko do ciała EKOLOGICZNE - z certyfikatem EcoCert - otwarte tydzień temu, użyte 2 razy?
|
|
|
|
|
#467 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam, że dopiero teraz
![]() Chętnie zgarnęłabym maskę tbs i silk jeśli dobrałabyś coś za niego
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej jesteś zainteresowana zamianą na marynakę Esprit ? Ania
|
|
#469 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Zapytam czy by mu to pasowało i ewentualnie dam znać ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;33390225]Oj tam, bo u mnie już niewiele rzeczy do oddania . Za to Ty widzę szalejesz, w Meow powinnaś mieć już rabaty jako stała klientka . Szukam określonych,ale zawsze można mnie skusić . Zresztą, te wskazane cienie są takie kremowe/waniliowe, a takich akurat szukam . Ta bardziej złocista próbka, to jakiś rozświetlacz? Co jeszcze u mnie Ci się spodobało, może bym dobrała jeszcze jakieś prochy ).[/QUOTE]Dobrze pamiętałam, zostały mi dwa z nich, oba są jasne, rozświetlajace, jeden bardziej biały, to ten prawy z wskazanej przez Ciebie trójki, drugi bardziej waniliowy - to ten z lewej. Środkowy poleciał. Z pielęgnacji wpadł mi w oko olejek u Ciebie, ale tak naprawdę, to nie jest mi teraz potrzebny, bo mam zapas twarzowych mazideł, więc postaram się powstrzymać swoją zachłanność i nie poproszę Cię o poszukanie czegoś u mnie w zamian. Masz ochotę na taką małą wymiankę? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() Do meritum - mam olej kokosowy z mazideł, tak 1/3 tego ich podstawowego słoika. A o błyszczyk to który pytasz? Bo tak już sobie długo deliberujemy że zapomniałam co Cię interesowało a w wątku doszukać się nie mogę |
||||
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej, mogę oddać kuferek i książkę - którą?
|
|
|
|
|
#471 |
|
Konto usunięte
|
Pasuje,pasuje
. Czy jeden z tych cieni to Dr zhiCATo? Poluję na niego. A ten zaznaczony (brzydko co prawda) na zdjęciu, jest dostępny?
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziło Mi o Costal Scents Pout in Perfect Lip plumper
![]() Olej kokosowy zawsze przyjme--młodsza córa ma AZS i używa go na bieżąco ![]() ech...u Mnie blokady mijają się z celem bo w nocy między 12 a 6 rano i tak nie ma co robić a "czuwać " trzeba ----a z netem zawsze łatwiej i nijak nie wpływa to na efektywność pracy ![]() Ale co robić ![]() Pozdarwiam i czekam na wieści
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2012-04-09 o 22:18 |
|
|
|
|
#473 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;33438121]Pasuje,pasuje
. Czy jeden z tych cieni to Dr zhiCATo? Poluję na niego. A ten zaznaczony (brzydko co prawda) na zdjęciu, jest dostępny?[/QUOTE]Zgadza się, to właśnie doktorek Zaklepuję więc dla Ciebie. Masz nosa do rozświetlających jak widzę, bo ten o który pytasz to astral projection - dostępny ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Wyspy zaczarowane?
|
|
|
|
|
|
#474 |
|
Konto usunięte
|
Super, bardzo się cieszę z tego Dr
. Czy mogę więc prosić o te 3 próbki? Przesyłkę będę mogła nadać w piątek, jeśli wszystko się zgadza, to zapraszam na PWEDIT: zajrzałam na stronkę i to kolor wpadający w fiolet? Wyglądał na szary . Jeśli tak,to jednak podziękuję. A jakąś czerń posiadasz?
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-04-09 o 23:32 |
|
|
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;33439170]Super, bardzo się cieszę z tego Dr
. Czy mogę więc prosić o te 3 próbki? Przesyłkę będę mogła nadać w piątek, jeśli wszystko się zgadza, to zapraszam na PWEDIT: zajrzałam na stronkę i to kolor wpadający w fiolet? Wyglądał na szary . Jeśli tak,to jednak podziękuję. A jakąś czerń posiadasz?[/QUOTE]Postaram się zrobić Ci swatcha, on nie jest szary. W tej linii są same świetliste, jasne kolory, pastele półtransparentne. Możemy wysłać w piątek, nie ma problemu. Jak złapię kawałek przyzwoitego światła to Ci pstryknę ten kolor. |
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, mogą być Wyspy zaczarowane.
![]() Cyknąć Ci ich zdjęcie? ![]() *Chciałam tylko uprzedzić, że na wysyłkę mogłabym się umówić dopiero na poniedziałek. |
|
|
|
|
#478 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. A czy masz z Meow jakąś próbkę czarnego cienia?
|
|
|
|
|
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;33446966]Na stronce pisze, że to liliowy opalizujący na niebiesko, więc nie moja bajka
. A czy masz z Meow jakąś próbkę czarnego cienia?[/QUOTE]Miałkowej czystej czerni nie mam. Mam mocne grafity, bardzo ciemny granat i fiolet, ale czarnego nie. Czerń mam chyba tylko z EDM. |
|
|
|
|
#480 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

.

. Za to Ty widzę szalejesz, w Meow powinnaś mieć już rabaty jako stała klientka
. Szukam określonych,ale zawsze można mnie skusić
. Zresztą, te wskazane cienie są takie kremowe/waniliowe, a takich akurat szukam

Poluję na niego. A ten zaznaczony (brzydko co prawda) na zdjęciu, jest dostępny?
. Jeśli tak,to jednak podziękuję. A jakąś czerń posiadasz?