|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
A ja miałam okazje poznac Artura
w Glasgow i nawet dzwonił do mnie ostatnio I jest swietnym kolega, na meza sie nie nadaje niestety ( niewierna bestia) Ale jest bbbbaaaaaaardzo wysoki swietnie tanczy swietnie spiewa ogolnie czarujacy i bezczelny za jednym razem ( wybuchowa mieszanka )
|
#26162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...fju fju... no laski... rozkręcamy tą impreze ![]() ja zaczynam fotkami ![]() głownie franko dla gosi... bo ostatnio duzo mi sie go znalazło na tych gejowskich poza tym... trochito + bobo - bayern + stare autko bali
|
|
|
#26164 |
|
Zakorzenienie
|
eeee no co tak ucichłyście nagle
![]() to se ide dobranoc
|
|
#26165 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
Ale mi zimno, dlaczego ja sie nigdy porzadnie wykurowac nie moge ![]() U mnie tez spadł snieg, na moje oko gdzies 2 cm ale i tak szaleńswto Kurcze ksiadz z kolędą zaczał chodzic od 10 a unas byl dpoiero o 14.30 Poł dnia poszło, to tak jest jak sie ma za kare na początku i jeszcze do tego w piatek
|
#26166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też sie zastanawiam i coś mi sie nie chce wierzyć |
|
|
|
|
#26167 |
|
Zakorzenienie
|
Lahm wspomina rok 2006
Philipp Lahm niedawno był w kinie. Poszedł tam razem z Lukasem Podolskim i Bastianem Schweinsteigerem w towarzystwie monachijskich dzieci ze szkoły na film: "Niemcy. Bajeczne lato", który jest zbiorem materiałów zgromadzonych przez niemiecką reprezentację narodową podczas mundialu rozgrywanego w lecie br . "Oglądam to już czwarty raz" powiedział obrońca Bayernu. haha...lahmik przy mnie wymięka... ogladałam kilka...naście razy wiecej wlasnie...luncia ma racje...za cicho tu....
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#26168 |
|
Zakorzenienie
|
ja musze iść laski
do jutra |
|
|
|
#26169 |
|
Zakorzenienie
|
nie badzmy takei scepytczne od razu na wejsciu...
... potem nam WMAWIAJA, ze sie rzucamy na ludzi i gryziemy ;Pkurcze fotek nie mam i co teraz? luncia... poratuj ... hiihih...ostatnio jestes w tym dobra kobieto...ale znalazłam ladne avki z metze...mmmrrrauuu
|
|
#26170 |
|
Konto usunięte
|
Obiecałam dać zdjęcie Boruca, więc daję
Hihih
|
|
|
|
#26171 |
|
Zakorzenienie
|
schweinsteiger bruders
...kurcze wymywa was jedna po drugiej ... czy ja tez mam isc? :P fotek juz nie mam...z kim gadac nie ma... ;] ghu... a dzis piatek...hahaha boruc wymiata... nie ma co ... moze cukierka? ;> wlasnie jem i sa pyyycha
|
|
#26172 |
|
Konto usunięte
|
Dawaj
![]() Edit: U nas też się dziś tyyyle działo (lepiej niż wczoraj Ale mam nadzieję, że je przyciągnę telepatią(która jest powszechnie znanym zwawiskiem wsród Ebisiówek Co nie Talcia? )
|
|
|
|
#26173 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja cos dam choc nie bardzo mam co choc jest fotek masa ale znowu bede musia je 2 segergowac i mi sie nie chce
|
#26174 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3344425]Obiecałam dać zdjęcie Boruca, więc daję
Hihih [/QUOTE]Jeja, boskie A Maciek jaka mina "grrr"
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#26175 |
|
Konto usunięte
|
Bo się Maciek skurczybyk chciał w kadr wepchnąć, ale nie wpuściłam
|
|
|
|
#26176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JEZELI TO CO MOWISZ JEST PRAWDADzwonił do Ciebie? Może byłabyś tak miła i na priv nr dała? ![]() O przepraszam mężem jest bardzo dobrym tylko aktualnie jest u mojej znajomej ![]() a na marginesie skąd wiesz że nie wierny? Coś praktykowaliście? ![]() Wiadomo.długi.... ![]() Hmmm to co wy tam robiliście? Wiadomo
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj....robisz mi chęc na słodycze ![]() od jutra opracowujemy plan naszego baru [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3344458]Dawaj ![]() Edit: U nas też się dziś tyyyle działo (lepiej niż wczoraj Ale mam nadzieję, że je przyciągnę telepatią(która jest powszechnie znanym zwawiskiem wsród Ebisiówek Co nie Talcia? )[/quote]oj taaa...telepatia żon |
|
|
|
|
#26178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... dzis tylko raz na chwilke byl na kompie... a tak to ciagle grał w tego carbona na pleju dlatego za planowanie naszego biznesu to ja wezme za kilka minut hihihimilego wątkowania u nas tez wystepuje telepatia a co... nie macie na to monopolu ...
|
|
|
#26179 |
|
Konto usunięte
|
Ale nasza jest lepszejsza
|
|
|
|
#26180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola świetne podsumowanie
|
|
|
|
|
#26181 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się zmywam i obmyślam nasz biznes bo ja inglisz tylko znam do jutra :papapa: |
|
|
|
|
#26183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#26184 |
|
Zakorzenienie
|
Tak przeglądając allegro
![]() http://allegro.pl/item152483518_zega..._ac_milan.html Dla Izy trochę nieaktualny ![]() http://allegro.pl/item152166452_nowy...a_krakow_.html Dla Lunci ![]() http://allegro.pl/item152820144_borussia_dortmund.html Dla Talci i Tri (coś dawno Cię nie było )http://allegro.pl/item152432978_flag...ilan_nowa.html I dla Izy http://allegro.pl/item152578675_supe...la_krakow.html I dla Lunci )http://allegro.pl/item152732396_komp..._oryginal.html żeby se zasłonki Czelsi pierdyknąć http://allegro.pl/item153652706_ac_m..._na_170cm.html Izka bierz go, taka taniocha ![]() http://allegro.pl/item153832168_herb...er_bayern.html Dla Madzi http://allegro.pl/item152813374_wisi..._munchen_.html To też dla Magdy
|
|
|
|
#26185 |
|
Raczkowanie
|
Hmm jesli to co mowie jest prawda???
Nie zalezy mi za specjalnie czy mi uwierzycie ,ale widziałam ze wiekszosc z was jest bardzo nim podekscytowana wiec postanowiłam napisac trosze "z zycia wziete" Jak go poznałam i mi sie przedstwiał "Czesc mam na imie Artur" to mi szczena opadła i starałam sie utrzymac rownowage i nie palnąć nic w stylu "wiem " Nic wiecej nie powiem co do niewiernosci Bawiłam sie na paru imprezach z nim , fajna sprawa bo tam go traktuja jak jakiegos boga wiec bramkarze ( w clubach) specjalne hołdy oddawali hehehe Uwielbia sie dobrze bawic, tanczyc cały czas
|
#26186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musimy się upewnić czy ktoś mówi prawdę, bo ja też mogę przyjść coś napisać, zmyśleć lub powiedzieć prawdę i oczekiwać jaka będzie reakcja innych. A jak się zapoznaliście ? Poprzez wspólnych znajomych? on sam podszedł? Kiedy to byłoMłody jest niech szaleje ![]() P.S. Wybacz ale jak już się pojawiłaś to trzeba z Tobą wywiad przeprowadzić
|
|
|
|
|
#26187 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, ja już spadam, do jutra
|
|
|
|
#26188 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Chciałam wam odpisać na posty, ale brat do mnie przyszedł i wyłączyłam wątek... Widziałam że śmiałyście się z mojego Franka, niedobre wy
. ZielonyKot wprowadził tu małe zamieszanie, wogóle w to nie wierzę, proszę na mnie nie naskakiwać bo to moje zdanie . Idę sobie już, papa
|
|
|
|
#26189 |
|
Zakorzenienie
|
girls oł girl, aj mis you soł maaaacz!
![]() wreszcie udało mi się do was wpaść, ale dopiero jutro będę mogła nadrobić smolarkowego wątku prawie nie poznałam tłumy ludzi, mnóśtwo stron do przeczytania, wtrącić się nie da i jakieś perwersyjne dyskusje odchodzą więc mam nadzieję, że Wy chociaż spokojniejsze byłyście podczas mojej nieobecności ![]() eh kiedyś chyba będę miedzkała w Krakowie uwielbiam to miasto! chociaż tłumy ludzi pędziły ulicami, to i tak było super chociaż stadionu Wisełki niestety nie odwiedziłam ale pojade sobie kiedyś w czasie sezonu i o trening zachacze stęskniłam się, jakby mnie ty miesiąc nie było dobrze być znowu z Wami |
|
|
|
#26190 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wczoraj troche spisalam waznych rzeczy... miedzy innymi, ze nie wpuszczamy lalek, ktorym nie zalezy na dobrej zabawie tylko na tym, zeby sie wepchnac na spotkania z pilkarzami, zeby ich obslinic ... musimy walczyc z konkurencja nachalna a dla naszych wątkowiczek specjalne vipowskie wejscowki ![]() Cytat:
... jejejejejje bajer...fenks ;PCytat:
ja tam sie nie smialam tylko dawalam fotki i my tylko podziwiałysmy...co tam chowa Cytat:
![]() witaj w domu a jak juz zamieszkasz w krakowie to szukaj dobrej miejscowki na bar- club tłinowy...bo my szukamy dobrego miejsca po calym swiecie ;PAAAA !!!!! płakać mi sie chce... nie wiem czy ze szczescia czy z zalu ODI SIE OZENIL !!!!!!! słiiiiittttt...jakie słodkie fotki...i podo... jaki ... lol... to chyba dobra nowinka jakby nie patrzec...po tym jak stracili dzidziusia ... WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE ZYCIA ODUŚ doberek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

w Glasgow i nawet dzwonił do mnie ostatnio

A Maciek jaka mina "grrr"

. ZielonyKot wprowadził tu małe zamieszanie, wogóle w to nie wierzę, proszę na mnie nie naskakiwać bo to moje zdanie
więc mam nadzieję, że Wy chociaż spokojniejsze byłyście podczas mojej nieobecności
dobrze być znowu z Wami
ja tam sie nie smialam tylko dawalam fotki