|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
Cytat:
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Chwale się 7.04 mój blog skończył roczek
Co radzicie?
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z moimi galaretkami walczę, ale ćwiczeniami - wczoraj zaczęłam robić TurboFire, bo 30Day Shred mnie nudził koszmarnie. To sobie zamieniłam - po 15 minutach jakiegoś tam dosyć delikatnego workoutu TF padłam i nie mogłam się zebrać do dalszych ćwiczeń, a dziś umieram troszeczkę ale przynajmniej nudno nie jest
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
|
#907 |
|
po prostu Em :)
|
Ja zaczęłam, ale zrezygnowałam po jakichś 100 stronach. Może kiedyś spróbuję raz jeszcze.
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, może coś z pazurkami?
|
|
|
|
#910 |
|
BAN stały
|
A ja mam wyrzuty sumienia. Czego bym nie zrobiła w dzisiejszej sytuacji, to bym żałowała. Dzwoniła do mnie koleżanka, żebym poszła na uczelnię zobaczyć, czy nie trzeba podlać jej roślin. Normalnie pewnie bym poszła, bo samo pójście to nie problem. Ale musiałabym pójść po klucz do mojej promotorki, która ściga mnie z pisaniem jakichś publikacji, na co nie mam ochoty. I na samą myśl przewraca mi się w żołądku. Zresztą na samą myśl, że znowu będą zajęcia i nie uniknę z nią spotkań, robi mi się słabo. Studia zaczęły mnie stresować tak jak liceum i gimnazjum.
Najgorsze jest to, że ona każdego, kto się dobrze uczy, ściga z publikacjami. Rozmawiałam z ludźmi, nie tylko ja nie chcę tego pisać, ale inni też, ponieważ mamy nieźle zawalony semestr i czasami się nawet nie śpi po nocach.
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Ida do mnie w koncu buty, odprawa celna trwala niecala godzine i naliczyli mi 60zł .
|
|
|
|
#912 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Witam się poświątecznie, znowu mam zaległości na wątku
niech ktos mi streści ![]() Cytat:
![]() Coś do zrobienia
|
|
|
#913 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a nie chcesz zapłacić moich bucików ? Wygrałam wczoraj 2 pary sandałków z Zary za 70 zł (nowe tyle,że z outletu) i szukam mądrego co by za mnie uiścił opłatę ![]() lece na poczte, bo tam paczuszka ))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
mam dwa pytania do Was
mogę? ![]() 1. do minerałowych panienek: zbieram się coraz bardziej do kupna nowego podkładu, bo meow się robi dla mnie zdecydowanie za biały. Szukam czegoś mocno kryjącego, co nie zapcha w odcieniu między Colorstay 150 buff a 180 sand beige, cerę mam zaróżowioną, ale szyję żółtawą, więc najlepiej coś wpadające w chłodne i delikatnie żółte tony. Chętnie coś innego niż Meow, ale ja się nie znam totalnie, dlatego pytam ![]() 2. do butowych panienek: zamawiałyście buty na DeeZee? chciałam sobie zamówić jedne sandały na platformie, ale biję się z myślami, bo nie lubię zamawiać przez internet - tyle razy trafiłam na buty nie do chodzenia, że zupełnie się zniechęciłam. Czy te ich buty są wygodne (relatywnie wygodne jak na buty na ponad 12cm obcasie )? W sensie czy mają dobrze wyprofilowane podbicie, bo nie chciałabym wydać 2stów na buty, w których znowu nie będę mogła chodzić. Jakieś rady? ![]() Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie i udzielone odpowiedzi
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio przeczytałam, że buty Deezee to jest jakiś chłam... i, że klientów traktują jak g...
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę kupic półbuty. Trzymajcie kciuki, bo będę musiała boso chodzić
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
Ale jestem zła Kuzynka zniszczyła mi pędzel do podkładu
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#919 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć dziewczyny
![]() jak tam po świętach? ja najadłam się solidnie, teraz czas wrócić do diety ![]() biorę udział w akcji włosowej, może któraś się przyłączy?
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. jak będą źle wyprofilowane, po przymiarce będziesz mogła je odesłać jak nie uda Ci się kupić, to będziemy razem boso chodzić ![]() ale mam nadzieję, że dziś uda się kupić Tobie, a mi niebawem |
|
|
|
|
#921 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy to nie są czasem te pędzle, które jedna z Was kiedyś obsmarowała na blogu, że przyszły z all i się zaraz rozleciały ?
Tutaj link: http://www.rzeszowiak.pl/img/ogl/215/2158050_4.jpg Jeśli to nie te, to pewnie kupię, bo fajny komplecik, ale to etui mi właśnie coś przypomina ;p
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o buty deezee to smierdza strasznie chinszczyzna i nie sa dobrze wykonane, co nie zmienia faktu, ze i tak je kupuje, bo sa fajne, ale nie wszystkie, ostatnio szpilki sprzedawalam, bo tylko na zdj sie ladnie prezentowaly,
|
|
|
|
#925 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Patrząc na kolejną z Was, podtrzymuję swoje zdanie, ze ja to tylko w mojej superekstra wyjściowej torbie powinnam wychodzić! ![]() Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać, ja 25latka z wypiekami oglądam a moja mama jeszcze bardziej niż ja ![]() będzie jutro co oglądać xD)Cytat:
![]() Nie lubiłam jej :P [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;33439724]Witam ![]() Dzisiaj wstałam 1,5 godziny wcześniej niż normalnie [/QUOTE]CIebie też nie lubię - za tego taga, zemszczę się!!!!!!!! Cytat:
sorki ;pCytat:
![]() W ogóle to coś chciałam Wam powiedzieć, ale jak zaczęłam odpowiadać, to zapomniałam
|
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jak u Was pogoda! U mnie wreszcie robi się cieplej i pięknie świeci słońce U mnie na blogu makijaż krok po kroku. Mimo, że wykonywałam go wczoraj przy fajnym świetle kolory wyszły jak zawsze trupie. A na fotoszopach nie znam się, żeby móc wykrzesać z tych zdjęć coś więcej ![]() Aparat też mógłby być lepszy ![]() Ale to juz inna historia.Tak czy owak zapraszam do zerknięcia na moją zieloną kreskę! http://lajfstyle.blogspot.com/2012/0...lono-zota.html
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli się nie zepsuje to będę miała dzisiaj cudowny, lekki, wiosenny dzień.
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała, żeby jutro było ciepło, bo chciałam w sukience iść, w sh jakieś 2 tyg temu zdybałam fajną ale pogody nie było zbytnio, żeby ją założyć. Chcęęęęęęęęęęęę
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Co radzicie?

Najgorsze jest to, że ona każdego, kto się dobrze uczy, ściga z publikacjami. Rozmawiałam z ludźmi, nie tylko ja nie chcę tego pisać, ale inni też, ponieważ mamy nieźle zawalony semestr i czasami się nawet nie śpi po nocach.
Ida do mnie w koncu buty, odprawa celna trwala niecala godzine i naliczyli mi 60zł .
niech ktos mi streści