|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
chętnie się z wami podzielę mam jeszcze : sernik, biszkopt oraz miodownik |
|
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
i po świętach.
witam się po meeeggaaa nocy. pojechaliśmy ze znajomymi na dyskoteke, po godzinie dzwoni ojciec kumpla że ktoś im samochodem wjechał w sklep (obecnie budynek stoi pusty, ale od dzisiaj mial sie wprowadzać gość który go wynajął). Jako że ja kierowca od razu w samochód, zajeżdżamy a tam wjechane w drzwi szklane, całe szkło poszło, ogólnie nieciekawie, koleś uciekł, był pijany, jakis gówniarz. Wrócił w między czasie bo zgubił tablice i nawrzucał sąsiadowi. Czekaliśmy godzine na policje, była północ, zanim przyjechali ten gość wrócił chyba chciał sie dogadać, ale było za późno. Zobaczył jak policja jedzie i zaczął uciekać. Chłopaki go złapały i od razu że to nie on jechał, że nie ma świadków że on był za kierownicą, że jechał jego TRZEŹWY kolega, a on jest pijany i bierze wine na siebie. No idiota. Co za noc, masakra! Kasiu żeby teraz już poszło wszystko jak trzeba ![]() Nena za załatwienia i sukienkę Mamy ![]() idę nadrobić wcześniejsze posty gaduły! PS. Naskrobałam dzisiaj 5 stron magisterki
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
goście zaczynają oddzwaniać
![]() wkurza mnie jedynie panienka z naszego zespołu
|
#934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czym Cię wkurza?" |
|
|
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu widziałam twoją pierwszą wiadomość, ale nie mam jeszcze dostępu do poczty i nie wiedziałam o co chodzi
Domyślam się, że chodzi o wasz ślub i jak możesz to przybliż troszkę sytuację Może być na priv jak nie chcesz na forum![]() Tak czy inaczej trzymam kciuki, żebyś i ty była szczęśliwa
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja na świętach też prawie nic nie jadłam, nie przepadam za pieczeniami i kiełbachą. Dodatkowo nie mam ostatnio apetytu
|
||
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33446197]ja poproszę sernik
![]() czym Cię wkurza?"[/QUOTE] w związku, że mnie cioteczka z ameryki odwiedziła i nastrój mam bombowo-wybuchowy z panienką z zespołu gadał mój TŻ bo ja bym mogła jedynie jej pojechać po bandzie nie możemy się doprosić AKTUALNEGO repertuaru bo takowego nie mają i od dawna nie uaktualniali
|
#939 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Dlatego idę też dzisiaj na body shape, żeby się trochę poruszać i kalorii spalić. ![]() W kalendarzu miałam na dzisiaj wpisane dzwonienie w sprawie przymiarki ale nie mam jeszcze bielizny, więc odłożę do piątku lub soboty ten telefon.
|
|
|
#940 |
|
Rozeznanie
|
Ufff.. nadrobiłam Wasze świąteczne posty
Mam pytanie: czy 1000zł za wystrój kościoła to dużo czy mało? Przyznam, że jestem zaskoczona ceną, bo kościółek jest naprawdę niewielki. Dodam, że sala wyniesie 800zł ![]() Gosza, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! |
|
|
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żeby się nie okazało, że będą Wam śpiewać każdą piosenkę po 4 razy, bo zobaczą, że przy danej melodii goście pójdą tańczyć. Conajmniej dziwna baba
|
||
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mamy 76 osób, ale doszło 2 kierowców, gdzie wcześniej nie byli liczeni. Samych gości wychodzi 64, bez rodziców, bez nas, bez grajków, kierowców, i nie wiem kto jeszcze. Dużo osób także zrezygnowało z osób towarzyszących, więc jak to liczyć Powiem tak: odmówił nam 1 dziadek od TŻ, kolega TŻ, moja 1 kuzynka z rodziną, 2 moje koleżanki. Zmieniłam kwiaty, auto jest ciemny mercedes, może nawet czarny, TŻ się interesuje autem i to jego działka ![]() Chciałam czerwone cantadeski, TŻ kupił nawet czerwony krawat, koleżanka miała na ślubie niby czerwone, a były różowe... Powiedziałam o nie... Na aucie będą białe tulipany, by się odznaczały, więc stwierdziłam, że będę miała także białe tulipany ponad 20 w bukiecie z jakimś czerwonym akcentem, specjalnie dla TŻ, bardzo chce iść w sowim czerwonym krawacie nie wiem co wymyśli kwiaciarka, mam nadzieję, że starosta zadaniu ( jak nie, to będę na nią zła i więcej do niej nie pójdę kupić kwiatów)TŻ-owi powiedziałam, że pójdzie na manicure, a on mi , że czemu chce by miał paznokcie w nogach zrobione, a nie w rękach (pomylił pojęcia) Jeszcze to mieszkanie, trzeba by było skończyć to malowanie tego pokoju, były święta, było wolne od malowania. Dzisiaj kuchnia będzie robiona, dokładnie sufit. Nie wiem kiedy to wszytko zrobimy, wątpię, że sama kuchnia będzie gotowa do ślubu. Po ślubie chcę trochę odpocząć na świeżym powietrzu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ślub 12:00 Plan taki: 10:30 strojenie auta w kwiaciarni (zajmie ok 20 minut, kierowca+TŻ, by kwiaty nie leżały na siedzeniu) 11:00 błogosławieństwo 11:30 wyjazd (na bramki trochę zejdzie, a że jestem spóźnialska więc wole mieć zapas czasu, mimo iż do kościoła 2 km) nie mam jeszcze rozrysowanego poranka paznokcie będą w czwartek lub piątek nie wiem co ze świadkową, bo przyjedzie ślubnym autem 30 km gadałyśmy czy ona u mojego fryzjera i wizażystki czy u siebie, kurczaczek już sama nie wiem, mama chodzi zła, że świadkowa powinna być już gotowa, i mnie nie widzieć podczas przygotowań. Miałam cały czas zamówioną inną babkę, ale mi wybitnie nie pasuje, nawet co do próby malowania nie chce zrobić, mam ją gdzieś, już wstępnie umówiłam się z inną dziewczyną, ona sama się bardzo ładnie na co dzień maluje. Mama jest zdania, że nie wolno zmieniać i nie chce zmieniać ze mną. Nie wiem co mam myśleć i co robić. Piszę do TŻ, a on mi na to, że mam zrobić jak uważam, Do świadkowej nie mogę zadzwonić, bo jest w pracy i tak nie odbiera, bo nie może |
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to mega dużo.
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało
|
|
#945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My za ok tysiac mamy miec: bukiet, butonierke, kwiatki na reke dla swiadkowej, wystroj kosciola, sali i prawdopodobnie przystrojenie auta... ale nie chcemy przesytu, raczej skromnie chcemy to miec... pewnie wszystko zalezy od ilosci/rodzajow kwiatow itd. ale tysiak za sam kosciol to b. duzo |
|
|
|
|
#946 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
To zależy co ma zawierać ten wystrój... Bo jeśli chcesz żywe kwiaty na 15 stojakach to nie, ale jeśli ma być raczej prosto i skromnie to za dużo zdecydowanie.
|
#948 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#951 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja byłam na weselichu gdzie para miała ustalone zabawy i piosenki a orkiestra i tak zrobiła po swojemu - normalnie ja bym ubiła takich - ![]() poszli do nich i powiedzieli że nie chcieli tej zabawy a orkiestra na to: - ale goście przy tym zawsze dobrze sie bawia normalnie - szok! nie lubię takiego wykorzystywania sytuacji
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-04-10 o 14:22 |
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też bym się wściekła bo wiadomo że płacisz to wymagasz
|
|
|
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33447329]nie rozumiem takich osób
też bym się wściekła bo wiadomo że płacisz to wymagasz[/QUOTE]tym bardziej że w umowach nie masz punktów np za niedotrzymanie obiecanyh zabaw/repertuaru - a powinny być wg mnie bo się własnie zdarzają tacy którzy chcą coś dodać od siebie
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-04-10 o 14:29 |
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33447329]nie rozumiem takich osób
też bym się wściekła bo wiadomo że płacisz to wymagasz[/QUOTE]U mojego kuzyna na weselu jak Młodzi pojechali na zdjęcia to zespół grał 2 lub 3 piosenki i pół godziny przerwy. Ciągle było "a teraz idziemy na jednego". Dopiero jak wrócili ze zdjęć to grali już normalnie. Rodzice Młodych na końcu imprezy się wykłócali z zespołem o to wszystko, bo wtedy też mieli im zapłacić.
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33447168]a zespól macie sprawdzony?[/QUOTE]
zespół jest sprawdzony taka jestem i nie daję sobie w kaszę dmuchać a ta panienka ewidentnie chcę do mojej kaszy zajrzeć
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeździ tym samym pociągiem co ja jedna dziewczyna, mam wrażenie że ją na wizażu widziałam u nas na wątku, ale nie umie jej skojarzyć, przejrzałam pocztę i kurczaczek nie wiem sama, wsiada na Towarowym, ma jasno niebieską kurtkę i długie włosy. Wczoraj widziałam ją w kościele na 10:30, na wigilii Paschalnej też była, ale tym razem w czarnej kurtce i wysokich butach |
|
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

Po świętach wiele mi nie dojdzie, bo nawet nie miałam czasu jeść 
chętnie się z wami podzielę mam jeszcze : sernik, biszkopt oraz miodownik 

żeby teraz już poszło wszystko jak trzeba 
za załatwienia i sukienkę Mamy 
Domyślam się, że chodzi o wasz ślub i jak możesz to przybliż troszkę sytuację

Dla mnie to mega dużo.