|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki ![]() |
|||
x-lander |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 25,93% |
Tako |
16 | 29,63% |
Graco |
5 | 9,26% |
Baby Design |
5 | 9,26% |
Roan |
1 | 1,85% |
Baby Merc |
2 | 3,70% |
Peg Perego |
2 | 3,70% |
Coneco |
4 | 7,41% |
ABC Design |
1 | 1,85% |
Maxi Cosi |
8 | 14,81% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
dziewczyny mam takie pytanie jak to jest ze zmianą lekarza w trakcie ciązy???
moja znajoma wlaśnie wczoraj straciła swojego synka w 30 tygodniu ciązy miała cesarkę ale niestety dziecko zmarło bo lekarz prowadzacy ciąże nie wykrył 3 wad i ja też chodzę do tego lekarza....
#152 | |
Zakorzenienie
|
tamlin111 a smarujesz się czymś przed albo po goleniu? bo ja właśnie zawsze się smarowałam żelem takim z rossa a ostatnio mi się skończył i nic nie użyłam to straszne świństwo mi powyłaziło :/
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak ja byłam mała to lubiłam drewno z łóżeczka obgryzać jak zębów dostałam i guzy nabijać w szczebelki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze zakupy dla Malutka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() śliczne to body w kropeczki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my chcemy kupic takie, co potem mozna na maly tapczanik tez zmienic, i podobaja mi sie te szczelbki, że sa szeroki a nie jak kraty wiezienne ![]() mi sie marzy ogromnie dziewczynka ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny w ktorym tyg idziecie na 2 usg genetyczne? mi lekarka kazala zrobic od 1-25 maja, w 1 tyg maja bede w 19 tc i wtedy chcialabym zrobic po potem wylatuje na 2 tyg, ale nie wiem czy nie za wcześnie co ? nosi mnie już zeby pozna płęc, i na wyjezdzie bede caly cza o tym mysle, dlatego chcialabym już z ta wiadomoscia o plci poleciec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich po świętach
![]() Muszę się Wam przyznać, że napiłam się łyczka winka wytrawnego do obiadu w Wielkanoc. Ale było pyyyyszne... Kaja ja zmieniłam lekarza, mam 2 karty ciąży, nie ma problemu...ślubu z nim nie brałam ![]()
#159 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie podoba takie i przynajmniej mi głowy miedzy szczeble nie wsadzi
![]() http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...239587999.html |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Witam Was ciepło po świętach
![]() ![]() Dobrze, że są Święta od czasu do czasu ![]() W weekend wymyśliłam sobie ze chce kupić ponczo, bo moje plaszczyki wszystkie 36 ostatniego guzika z dołu nie moge juz dpiąc i smiesznie i nieestetycznie to jakos wygląda, ogladalam na allegro troche i juz mialam kupic ale dzis przez przypadek zerknęłam do komisu dziecięcego i trafilam na ponczo miedzy ubraniami ciązowymi za całe 8 zł ![]() jest cieplutkie ![]() ![]() Moja przyjaciolka przed swietami dowiedziala sie ze jednak synka bedzie miala a miesiąc zyla w myślą ze to na pewno dziewczynka ![]() ![]() Co do łozeczek to i ja preferuje drewniane, z szufladą koniecznie, a turystyczne łózeczko mamy po 2 córci i super sie sprawdza na wyjazdy.
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tylko pisze bo też zastanawiałam się nad zakupem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/lozeczko-michas-12...259800081.html ma wyjmowane szczebelki, szufladę z zamykaniem i wygląda bardzo porządnie ![]() nie chce kupić takiego w którym dziecko jak będzie się przekręcało będzie całe trzeszczeć... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;33441688]widze dziewczynki że się bardzo sugerujecie jak wam wylicza termin usg a ja słyszałam że im późniejsze usg tym błąd w wyliczeniu terminu porodu jest większy i trzeba się sugerować tym pierwszym usg i ostatnią miesiączką
![]() Trzeba się sugerować terminem porodu wpisanym w karte ciąży. Więc nie ma co patrzeć na to USG które na przykład u mnie pokazuje mi tydzień do przodu. Cytat:
![]() Czemu ja się tak denerwuje? Powinnam się cieszyć, że za 2 godzinki podejrze mojego maluszka. A ja jakaś pełna obaw...
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Anusia sciskam kciuki ![]()
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorzej jak lekarz zacznie zdanie od jakiegoś niepokojącego słowa, to wtedy na moment staje serce. Wszystko będzie dobrze. Niedługo zobaczysz fikającego maluszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wizyte ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przecież gdyby tak było,tych łóżeczek już by nie produkowali. My mieliśmy turystyczne ze względu na mały metraż,ale też mieliśmy je brać jadąc na wczasy,ale i tak synuś spał z nami w środku ![]() Teraz myślimy nad wyremontowaniem strychu,albo jak sąsiad odsprzeda chociaż dół,bo tam nikt nie mieszka ![]() Agnusmoja siostra prawie całą ciąże myślała,że będzie druga córka,bo tak lekarz widział,a na trzecim usg mówi:"klejnoty rodzinne wiszą" ![]() ![]()
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-04-10 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja II prenatalne będę miała w 23t zrobione ![]() Cytat:
o kurcze o tym nie czytałam .. hmmm muszę poszperać ... ale to brązowe podoba mi się bardzo i wygląda na stabilne a cena dość kusząca jest ![]()
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Paula ma sofę dwuosobową i wędruje po całym łóżku, specjalnie kupiliśmy z bokami, aby nie spadała, dlatego takie wąskie to dla malucha moim zdaniem nie praktyczne bo niebezpieczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poza tym to chce kupic to lóżeczko głownie dlatego, że mi sie podoba, gdyby tapczanik sie kiedys nie sprawdzil, pomyslimy o czyms innym, ale na to czas jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolory są różne z tego co widziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
Witam!
Ja dzisiaj jakaś śnięta jestem ![]() Chyba skończy się na wczesnym pójściu spać, bo aż głowa mnie pobolewa. znowu nie mogę się poudzielać w dyskusji o łóżeczkach, bo ja już mam od rodziców po najmłodszej siostrze ![]() ![]() Dziś za to kupiłam sobie torebkę nową ![]() Witam nową mauśkę w naszym gronie, obyś się u nas zadomowiła i bezpiecznie dotrwała do szczęśliwego rozwiązania! |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
witajcie po świętach.. dwa dni minęły nam na rodzinnych spotkaniach - wszystkich bardzo miłych.
Chyba poświąteczne zmęczenie dziś ze mnie wyłazi bo sił brak totalny. Dentysta zaliczony ![]() ![]() Pisałyście o kopniaczkach. Mój bąbel wieczorami się uaktywnia. Ostatnio nawet mężowi udało się to poczuć - ależ był zaskoczony....
#177 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do łóżeczek to też myślę o drewnianym a turystyczne - jak sama nazwa wskazuje - na wyjazdy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do klejnotów to może i u nas jeszcze się pokażą, mąż pewnie byłby wniebowzięty... Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Zasypiam normalnie. Chyba zaraz umyję Paulucha, siebie i do wyrka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=angel166;33446173]ja też strasznie bym chciała wiedziec
![]() ![]() ![]() Ja mam przeczucie ze będzie chłopczyk ale jak będzie dziewczynka też będę szczęśliwa,najważniejsze jest zdrówko ![]() Tak to moja pierwsza ciąża,wyczekiwana,wymodlo na,wspaniała ![]() Kocham każdy jej moment. Cytat:
Ja też kupuję kojec,jestem zdecydowana na 100%,poza tym jestem często u znajomuch którzy też mieli dla dziecka i wcale pozniej przez to nie zaczął wstawać. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dokładnie taki sam kupujemy tylko brąz z beżem i do tego porządny materacyk,tylko na razie kompletnie nie wiem który jest najlepszy dla dzidziusia a wybór taki że głowa mała ![]() Mi zaczyna wracać apetyt,dzisiaj zjadłam obiad a za 5 minut mówię do tż że jestem głodna i bym coś zjadła ![]() Jak on się cieszył że w końcu mogę coś przekąsić. Jutro gotuję bigos. Aha kochane wiecie może czy w ciąży można wykonywać mikrodermabrazję diamentową?
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
marta1986222, noooo to mamy podobny guścik co do łóżeczek
![]() Materacyk obowiązkowo grubszy trza tak samo jak do drewnianego ![]() Strasznie te kojce mi sie podobają a znajomy ma i jego córka tak super sie bawi w nim ze szok, a są fajne uchwyty i bejbik super wstaje na tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.