![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Cytat:
Na dobry związek nie składa się miesiąc ślubu, tylko człowiek i jego chęci do stworzenia trwałego związku. ![]() Dla mnie suknia nr 3 ![]() A ja dzisiaj oglądałam piekne dzieciece ubranka i aż mnie podkusiło, żeby kupic jakieś body, ale stwierdziłam, że poczekam do usg aż serduszko usłysze ![]() W którym tygodniu słychać już serduszko? Bo ja w poniedziałek mam usg i będę w 8 tydzień i 1 dniu wg @, ale wg ostatniego usg to będzie 7 tydzień i 3 dzień? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mamy podobny gust i suknia nr 3 prowadzi ![]() Cytat:
![]() A mi wczoraj śniło się, że urodziła bliźniaki ![]() Najpierw urodziła się dziewczynka, ja już szczęśliwa, że mam swoją kruszynkę przy sobie, a lekarze krzyczą "Chwila, chwila, tam jest jeszcze jedno dziecko!" i wyciągnęli chłopczyka. A ja tylko wyglądałam tak ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te bliźniaki to mnie też sen z powiek spedzają, pecherzyk sie jeszcze może podzielić na dwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Wtajemniczenie
|
Właśnie przejrzałam wszystkie zdjęcia i takiego żeby dokładnie widać było całą suknię to nie mam
![]() Cytat:
![]() Mystiquee - też mi się wydaje , że serduszko już będzie ![]()
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
ja mialam cos takiego podobnego nr 6 http://www.forum.wesele.chelm.pl/pri...5d4259da0dabdf
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weź nie strasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miesiąc ślubu nie ma znaczenia dla związku, ale skoro miałam rok do ślubu i mogłam wybrać sobie datę to chciałam właśnie czerwiec.. Tak jak Madzius pisała ona ze względu na tradycję chciała wrzesień, ale skoro maleństwo w drodze to wybrali czerwiec.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-04-10 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Noo ja nie wiem ile tam mam tych dzieci, bo jeszcze środka nie widziałam, u mnie na pewno istnieje prawdopodobieństwo
![]() ![]() Ale jak Ty już widziałaś środek i lekarz stwierdził jedno dzieciątko to już nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No był jeden pęcherzyk z jednym przecineczkiem w środku ![]() A jutro zobaczę go ponownie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja własnie w święta dowiedziałam się, że mojego męża dziadka siostry były bliźniaczkami.. Zamurowało mnie, bo byłam pewna, ze z jednej i drugiej strony nie było bliźniaków a tu proszę ![]() Cytat:
![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzień wcześniej były u nas paskudne burze i wiatr taki, że nie dało się dekoracji przed domem zrobić. Już nastawiłam się na najgorsze. W dzień slubu budzę się.... i widzę piękne słoneczko, które dotrwało z nami do końca dnia. Aha... dzień po ślubie znów lało. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas zdarzyły się od strony mamy, ale to dawno, dawno. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Wtajemniczenie
|
#2714 |
Zakorzenienie
|
Z tymi bliźniakami to nie mam pojęcia Madzius..
![]() ......................... ............. Żegnam się z Wami ! Może uda mi się wpaść później ! Buziaki ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Raczkowanie
|
6 dni później brałaś ślub i 6 dni później zaszłaś w ciążę (patrzyłam na Twój suwaczek).
![]() ![]() Aleśmy się zsynchronizowały. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2717 |
Rozeznanie
|
z tego co wiem, to dwujajowe pojawiają się co 2 pokolenie, wyjaśniając na moim przykładzie
![]() ![]() a jednojajowe mogą nawet co pokolenie...to też potwierdziło się w mojej rodzinie, ale nie chcę siać propagandy ![]() Mamusie, my już też widzieliśmy serduszko ![]() ![]() staram się Was nadrobić, ale produkujecie w oszałamiającym tempie... ![]() aha jak coś to mi teraz na nudności pomagała woda z imbirem(świeży starty zalany wrzątkiem)
#2718 |
Zakorzenienie
|
Było dośc sporo, ale już jakieś dwa pokolenia sie nie pojawiły, stąd moje obawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Wracam chyba do rzeczywistosci ![]() ![]() Widze ze mowilyscie o blizniakach, szczerze z ta ciaza mialam straszne przeczucie na blizniaki, ale NA SZCZESCIE jest jeden maluszek i strasznie mi ulzylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się za nim stęskniłam a to tylko 3 dni rozłąki .. Nie potrafiłabym bez niego żyć .. jakaś niewidzialna pępowina nas chyba łączy .. ![]() A tata ? hmm ![]() ![]() Pisalyscie cos o ślubach, sukniach, fryzurach .. My postanowiliśmy mimo nacisków nie brać narazie ślubu .. Może jak dzidziol będzie miał rok , dwa .. to może wtedy .. ![]() Ale cieszę się razem z wami. .. ![]()
![]() |
#2721 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mierzyłam dziś suknie ![]() Pierwszą mierzyłam suknię "grecką" (w załączniku pierwsza, tylko nie biała, a ecri) i niestety taki fason u mnie się nie sprawdzi ![]() Jako drugą mierzyłam suknię (druga w załączniku) i zakochałam się w niej, moja mama też ![]() Jest piękna i pięknie na mnie leżała, podkreślała talię i w ogóle boska ![]() Ale jutro jeszcze czeka nas wycieczka do jednego salonu i być może tam znajdę coś ładniejszego ![]() Jutro dzień pełen wrażeń, kolejne przymierzanie sukni, wizyta u księdza, być może zamówimy już obrączki no i wizyta u gina ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może Ci moją odsprzedam? ![]() ![]() To rzeczywiście jutro masz dzień pełen wrażeń. Będziesz miała co nam opowiadać ![]()
Tymcio 01.12.2012 ![]() Edytowane przez happy_eve Czas edycji: 2012-04-10 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Wtajemniczenie
|
DeKajka brawo decyzji, ja wychodze z zalozenia nic na sile, jak wy stwierdzicie ze czas na slub to bedzie najodpowiedniejszy moment.
My bralismy slub jak Filip mial 7 m-cy i nie przeszkadzalo mi to wogole ze mialam juz dziecko jak slubowalam Madzius mi osobiscie podoba sie ta 2, pierwsza jakos nie robi efektu da mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ona się rozszerza też gdzieś w połowie uda, może troszkę wyżej ![]() Ta suknia nazywa się Nea (w salonie Lavinia). A jaki masz rozmiar? :P: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo akurat on zakrywa talię, jest taka prosta po prostu i troszkę powiększa (przynajmniej w moim przypadku). ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- I dzisiaj jak już wracałyśmy z mamą po dwóch godzinach łażenia, zaszłyśmy do sklepu i mało nie zemdlałam ![]() Zrobiło mi się słabo, dobrze, że akurat stałyśmy w dziale z warzywami to złapałam się stoiska i nie upadłam. Mama się wystraszyła, ja też z resztą, ale na szczęście za chwilę było już ok. Chyba za dużo dziś się nachodziłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Zimowe Mamusie
![]() Chciałabym dołączyć do Waszego grona jako listopadowa przyszła mamusia(termin mam 29.11.12). Dziś byłam na USG i widziałam już dzidzie oraz pikajace serduszko ![]() Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]()
#2729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.