Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy ! - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-10, 19:40   #1501
201612231846
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Co się stało? Nie martw się, emocje nie są dobrym doradcą
Nie potrafimy się dogadać. Po prostu ja reaguję zbyt nerwowo i emocjonalnie. On natomiast na spokojnie. W ogóle zdenerwowałam się na niego. Podczas wizyty na święta siedziałam sama w jego pokoju ,bo oglądał telewizję w pokoju rodziców. On nie widział problemu ,a ja widziałam. A dzisiaj po prostu niesamowicie mnie zdenerwował tym ,że wypomniał mi w sklepie ,że chciałam kupić najtańszą wodę. Mnóstwo ludzi ,a ten takie teksty. Ale boli mnie to ,że nie możemy się dogadać.
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 19:47   #1502
Ula_87
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLII - Wiosny już wypatrujemy, włosy wciąż pielęgnujemy

Co ja się mam ze sobą

Oglądam film o Papieżu i...płaczę.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Ciesze się, że już jest dobrze

Czyli myślisz, że jak tak zrobię to będzie taki "mokry"? Kurcze, chyba zaraz wstanę i zrobię ten makaron. Ale go uwielbiam

A szkoda, obejmująca się para brzmi duużo ciekawiej niż mój dzisiejszy dzień
Wzruszyłam się, że o mnie pomyślałaś

Myślę,że tak. No i gotuj trochę krócej niż zalecają,ale też skosztuj,żeby nie był zbyt twardy. No i potem przelej zimną wodą.

A jesz biały czy ciemny? Ja już całkowicie przerzuciłam się na ciemny.

Też uwielbiam makaron - jestem istnym makaronożercą

A jak Ci minął dzisiejszy dzień?

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Nie potrafimy się dogadać. Po prostu ja reaguję zbyt nerwowo i emocjonalnie. On natomiast na spokojnie. W ogóle zdenerwowałam się na niego. Podczas wizyty na święta siedziałam sama w jego pokoju ,bo oglądał telewizję w pokoju rodziców. On nie widział problemu ,a ja widziałam. A dzisiaj po prostu niesamowicie mnie zdenerwował tym ,że wypomniał mi w sklepie ,że chciałam kupić najtańszą wodę. Mnóstwo ludzi ,a ten takie teksty. Ale boli mnie to ,że nie możemy się dogadać.
Ja to samo.

Jeśli chodzi o Was - czy powiedziałaś mu wtedy, podczas świąt,że źle się z tym czujesz? Jeśli tak, to jak zareagował?

A co do tej wody to wiesz, może z Twojego punktu widzenia to było wypominanie,a on sam tak by tego nie nazwał.

Rozumiem problem z brakiem dogadywania, był mi bliski swego czasu. W takiej sytuacji warto przeanalizować, w jakich obszarach się nie dogadujecie, czy tak było od zawsze, czy może się zmieniło,a jeśli tak, to w jakich okolicznościach. No i czy jest szansa, by jednak się dogadać.
Czasem bywa tak,że ludzie po prostu nadają na zupełnie innych falach, nie potrafią się dogadać, chociaż wykazują inicjatywę i próbują. Mimo to - nie udaje im się znaleźć wspólnego języka, poczynając od podstawowych kwestii, a na bardziej znaczących kończąc.
A czasem bywa tak,że jest to tylko chwilowy kryzys i wówczas warto probować o to walczyć.
Jak to jest u Was? Z tego co kojarzę to niestety już wiele razy narzekałaś na waszą komunikacje
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 19:49   #1503
201612231846
Konto usunięte

Nie wiem czy nadaję się do związków. Niby z TŻ jesteśmy już razem 2 lata. Ale ja mam ciężki charakter. Środowisko ,w którym pracuję i mieszkam zmieniło mnie na bardzo nerwową osobę. . Sporo odbija się na TŻ. On ma spokojne środowisko ,spokojną rodzinę. Itd. Nie możemy się dogadać w pewnym sensie przeze mnie. Jestem uparta. Jak postawię na swoim to musi tak być. . Emocje wszystko zmieniają. Zobaczymy jak to dalej będzie.
Stary 2012-04-10, 19:53   #1504
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3345045 9]

spokojnie [/QUOTE]

Nie umiem

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Mikuś - będzie dobrze!

A wiadomo, czy brat TŻ coś zadziałał w sprawie rekrutacji?
Oby, oby

Nic nie wiem. Tż w pracy, później do niego przedzwonię.

Cytat:

Zapłaciłam dziś za aparat, jutro powinni mi go wysłać, a wybrałam wysyłkę kurierem,więc pewnie szybko dojdzie.
To znaczy,że jeszcze w tym tygodniu wrzucę Wam zdjęcia sukienek i włosów
Jaki kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość

Noł stresss Miki,
Jutro to dopiero będzie stres

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 19:55   #1505
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Co ja się mam ze sobą

Oglądam film o Papieżu i...płaczę.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Myślę,że tak. No i gotuj trochę krócej niż zalecają,ale też skosztuj,żeby nie był zbyt twardy. No i potem przelej zimną wodą.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Ja to samo.

Jeśli chodzi o Was - czy powiedziałaś mu wtedy, podczas świąt,że źle się z tym czujesz? Jeśli tak, to jak zareagował?

A co do tej wody to wiesz, może z Twojego punktu widzenia to było wypominanie,a on sam tak by tego nie nazwał.

Rozumiem problem z brakiem dogadywania, był mi bliski swego czasu. W takiej sytuacji warto przeanalizować, w jakich obszarach się nie dogadujecie, czy tak było od zawsze, czy może się zmieniło,a jeśli tak, to w jakich okolicznościach. No i czy jest szansa, by jednak się dogadać.
Czasem bywa tak,że ludzie po prostu nadają na zupełnie innych falach, nie potrafią się dogadać, chociaż wykazują inicjatywę i próbują. Mimo to - nie udaje im się znaleźć wspólnego języka, poczynając od podstawowych kwestii, a na bardziej znaczących kończąc.
A czasem bywa tak,że jest to tylko chwilowy kryzys i wówczas warto probować o to walczyć.
Jak to jest u Was? Z tego co kojarzę to niestety już wiele razy narzekałaś na waszą komunikacje

Wiesz. Wszystko to jest dziwne. Niby nadajemy na tych samych falach. Ale jeżeli mnie coś zdenerwuję to automatycznie potrafię się na niego wydzierać. W święta mówiłam mu ,ale on stwierdził że myślał ,że do niego przyjdę. Kurczę już sama nie wiem. Boli mnie to strasznie. Bardzo go kocham ,ale czasami mam po prostu wszystkiego dosyć.
Stary 2012-04-10, 20:03   #1506
Szotta
Zakorzenienie

Jaka jestem zła
byłam u dermatologa.
Rozmowa jak z wiersza o wieży Babel
Ona do mnie czy leczyłam jakimiś drastycznymi metodami trądzik, tłumacze jej że nie mam trądziku , że uczuliła mnie maseczka do twarzy i że nie mogę sobie z tym poradzić, ale nie stosowałam nic drastycznego, wymieniłam jej maści.
A ona no nie wiem co tu poradzić, poradziła mi żebym piła wapno i poczekała. Mówię jej że już dosyć długo to trwa a jest z dnia na dzień gorzej, powiedziała mi "ciężko mi ocenić czy jest gorzej, jak nie widziałam na samym początku" i jeszcze na koniec "ale przynajmniej pani nie ma już trądziku" ja jej że nigdy nie miałam nawet śladu trądziku i że to nie o to przecież chodzi a o uczulenie... a ona że widocznie każdy musi mieć jakieś problemy z cerą
Nic mi nie poradziła.

Cytat:
Hej

Opuchlizna z oka już mi prawie całkowicie zeszła

A z przeziębieniem i pęcherzem byłam dziś u lekarza - mam zwolnienie do końca tygodnia.

Uf, już trochę lepiej się czuję, ale weekend był okropny
Dobrze że jest już lepiej

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Czytam kolejną książkę
Tym razem naprawdę ciekawą

Tak macam się po włosach i chyba są już w sporo lepszym stanie niż miesiąc temu Miesiąc bez prostowania, a tutaj już jakaś różnica

Nooooooo i jutro przyjdzie moja shopper bag!
Brak prostownicy naprawdę dużo daje

Cytat:
Ja właśnie od 2 tyg mam tą charakterystyczną wysypkę i czerwone plamy w zgięciu łokci.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Włosy włosami, ale jaka figura

A właśnie, skoro w tym temacie:

Postanowiłam się zapisać do dietetyka,żeby mi rozpisał dietę
Mnie na taką imprezę nie stać, zresztą chyba mam za dużo rzeczy których nie mogę, ogólnie dosć nieurozmaicona ta moja dieta i chyba dietetyk nic by tu nie pomógł

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

O której trzymać kciuki?

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.

Edytowane przez Szotta
Czas edycji: 2012-04-10 o 20:06
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 20:04   #1507
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:

Jaki kupiłaś?

O taki: http://www.morele.net/samsung-es80-e...rebrny-382572/

Nie jest to jakiś super sprzęt z wysokiej półki,ale myślę,że wystarczy

Jutro damy radę To o 13, tak?
Stary 2012-04-10, 20:05   #1508
201612231846
Konto usunięte

Kurde. Non stop jakaś baba do mnie wydzwania. 1 raz zadzwoniła i spytała :
-Basia?
-Nie.
-Agnieszka?
-Nie.
-A czy to na pewno nr (tu podaje mój nr telefonu)?
- Tak ,ale nie dodzwoniła się pani do żadnej Basi ani Agnieszki.
-Ale czy to na pewno ten nr (znoów podaje)?
-Tak ,ale tłumaczę że to pomyłka.
-Aha.

10 minut później znowu dzwoni
-Basia?
-Nie.
-Agnieszka?
-Nie.
-Dzwoniła pani do mnie wcześniej i tłumaczyłam ,że to pomyłka.
-Ale czy to na pewno ten nr (znowu podaje)
-Tak. Ale rozumie pani ,że to pomyłka? Nr nie jest ani do Basi ani do Agnieszki.
-A to z kim rozmawiam?
-Ani z Basią ani z Agnieszką. I znam żadnej z nich.
-A czy to na pewno ten nr? (znowu podaje)
-Tak ,ale to pomyłka. I proszę więcej nie dzwonić.
-Ale to dziwne ,bo mam go na karteczce.
-Tłumaczę pani po raz ostatni ,że to pomyłka. Może ktoś zrobił literówkę. Może pani źle odczytała. Proszę więcej nie dzwonić. Do widzenia.
Stary 2012-04-10, 20:07   #1509
psyhe666
Zakorzenienie

Szotta, nooo i końcówki są w trochę lepszym stanie
Jeszcze miesiąc i nie będę musiała ich spinać tylko nosić luźno bez obaw, że ludzie mnie wezmą za pudla ze spuszonymi/suchymi/nastroszonymi włosami
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 20:08   #1510
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem czy nadaję się do związków. Niby z TŻ jesteśmy już razem 2 lata. Ale ja mam ciężki charakter. Środowisko ,w którym pracuję i mieszkam zmieniło mnie na bardzo nerwową osobę. . Sporo odbija się na TŻ. On ma spokojne środowisko ,spokojną rodzinę. Itd. Nie możemy się dogadać w pewnym sensie przeze mnie. Jestem uparta. Jak postawię na swoim to musi tak być. . Emocje wszystko zmieniają. Zobaczymy jak to dalej będzie.
Rozumiem,też jestem nerwowa, a na dodatek baaaardzo mocno wszystko przeżywam i jestem osobą niesłychanie emocjonalną.

Ale skoro jesteście razem, to znaczy,że Twój TŻ akceptuje to, jaka jesteś.

Jeśli chodzi o upieranie się przy swoim zdaniu to ja akurat uważam,że zawsze warto szukać kompromisów i zwrócić też uwagę na to,czego potrzebuje i oczekuje druga osoba
Stary 2012-04-10, 20:12   #1511
Szotta
Zakorzenienie

W ogóle mam kiepski dzień. Pokłóciłam się z połową rodziny i z koleżanką

Nie wiem też czy robić tą grzywkę na bok czy nie.
W sumie mam już mało czasu do soboty, w sobotę muszę wyglądać jak najlepiej, a tu same kataklizmy, chyba pójdę w jakiejś masce Przecież nie dam na to podkładu bo nie chce myśleć jak to będzie wyglądało następnego dnia (a czas wrócić do ludzi- na uczelnię nie poświęcę się aż tak dla soboty )

A grzywka... dzisiaj testowałam z włosami i w sumie jak czeszę troszkę bardziej na bok, to one nawet układają się przy twarzy (są nieco krótsze, bo miałam już grzywkę)
O tak
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=128058
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=128057
co myślicie?
Wiem że na zdjęciu z twarzą łatwiej by było doradzić ale nie chce się pokazywać w tym stanie

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Szotta, nooo i końcówki są w trochę lepszym stanie
Jeszcze miesiąc i nie będę musiała ich spinać tylko nosić luźno bez obaw, że ludzie mnie wezmą za pudla ze spuszonymi/suchymi/nastroszonymi włosami
Chyba już nie musisz spinać?

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 20:14   #1512
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz. Wszystko to jest dziwne. Niby nadajemy na tych samych falach. Ale jeżeli mnie coś zdenerwuję to automatycznie potrafię się na niego wydzierać. W święta mówiłam mu ,ale on stwierdził że myślał ,że do niego przyjdę. Kurczę już sama nie wiem. Boli mnie to strasznie. Bardzo go kocham ,ale czasami mam po prostu wszystkiego dosyć.

Eh, "myślał,że do niego przyjdziesz".
Często kobiety tak robią

Potem są tłumaczenia "No bo myślałam,że przecież zrozumiesz,że o to mi chodziło" itp itd, wiesz napewno o co chodzi, bo to stereotypowe i często się na to zwraca uwagę.
Ale coś w tym jest

Wyjaśnij mu może, że jednak nie zawsze wszystkiego się domyślasz. Następnym razem już będzie wiedział, że w takiej sytuacji lepiej zaprosić Cię do pokoju z TV niż siedzieć i czekać,aż sama przyjdziesz. Przez to może stworzyć się niepotrzebne nieporozumienie, takie jak teraz.

A z tym wydzieraniem się na niego, to może mimo wszystko spróbuj się trochę opanować, uspokoić. Czy nie da rady?

Nie będę Ci radziła "to się po prostu nie wkurzaj", bo wiem,że w niektórych sytuacjach nie jest tak łatwo, szczególnie,że Ty masz sporo stresu na codzień, przez tą okropną babę w pracy
Stary 2012-04-10, 20:14   #1513
psyhe666
Zakorzenienie

Szotta, wolę spinać, bo przy pozostałościach grzywki po prawej stronie są jeszcze takie sianowate;/
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 20:19   #1514
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Rozumiem,też jestem nerwowa, a na dodatek baaaardzo mocno wszystko przeżywam i jestem osobą niesłychanie emocjonalną.

Ale skoro jesteście razem, to znaczy,że Twój TŻ akceptuje to, jaka jesteś.

Jeśli chodzi o upieranie się przy swoim zdaniu to ja akurat uważam,że zawsze warto szukać kompromisów i zwrócić też uwagę na to,czego potrzebuje i oczekuje druga osoba

Będzie dobrze. Wierzę w to .

Wczoraj o Tobie myślałam w nocy. Na temat ,o którym rozmawiałyśmy na pw. Powiem szczerze ,że zaczęłam się zastanawiać nad tym wszystkim.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:

Eh, "myślał,że do niego przyjdziesz".
Często kobiety tak robią

Potem są tłumaczenia "No bo myślałam,że przecież zrozumiesz,że o to mi chodziło" itp itd, wiesz napewno o co chodzi, bo to stereotypowe i często się na to zwraca uwagę.
Ale coś w tym jest

Wyjaśnij mu może, że jednak nie zawsze wszystkiego się domyślasz. Następnym razem już będzie wiedział, że w takiej sytuacji lepiej zaprosić Cię do pokoju z TV niż siedzieć i czekać,aż sama przyjdziesz. Przez to może stworzyć się niepotrzebne nieporozumienie, takie jak teraz.

A z tym wydzieraniem się na niego, to może mimo wszystko spróbuj się trochę opanować, uspokoić. Czy nie da rady?

Nie będę Ci radziła "to się po prostu nie wkurzaj", bo wiem,że w niektórych sytuacjach nie jest tak łatwo, szczególnie,że Ty masz sporo stresu na codzień, przez tą okropną babę w pracy
Wiesz. Da się pewnie. Ale muszę postarać się to opanować. Czasami nie zawsze się da. A zauważyłam ,że przez święta byłam w miarę spokojna.Dopiero dzisiaj jakoś się denerwowałam. Nie wiem czy powrót do domu i do pracy nie spowodował danej sytuacji.
Stary 2012-04-10, 20:23   #1515
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:

Zrobiłam i zjadłam Pycha, tylko za dużo oliwy dałam i trochę za mdłe było pod koniec I dziękuję, był śliski
Wiesz, że chyba nawet nie jadłam nigdy ciemnego Może jutro kupię hmm...
Też kocham makarony! Najlepsze są właśnie najprostsze z oliwą i czosnkiem. Carbonarę też lubię

Średnio. W pracy mieliśmy kontrolę z kuratorium, zamieszanie jakich mało. Pożarłam się z mamą. Później nudziłam się do 15 bo było mało dzieci. Wróciłam do domu, poszłam spać... I tu kończy się ta fascynująca historia Tż jeździł na motorze jak wrócił z pracy więc też zero kontaktu przez kilka godzin, chyba muszę się przyzwyczaić do tego

Domi mówisz, że go kochasz więc nie rezygnuj tak łatwo Skoro ogólnie dobrze się dogadujecie tylko czasem jest źle, gdy się zdenerwujesz to nie ma po co się poddawać! W każdym związku są kłótnie

Ooo chyba pokłócę się z Tżem, ale fajnie

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia

Edytowane przez Krasko1
Czas edycji: 2012-04-10 o 20:27
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 20:34   #1516
Ula_87
Wtajemniczenie

Kurde, w trakcie oglądania filmu padł serwer

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Ok, to było chwilowe, już działa

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Będzie dobrze. Wierzę w to .

Wczoraj o Tobie myślałam w nocy. Na temat ,o którym rozmawiałyśmy na pw. Powiem szczerze ,że zaczęłam się zastanawiać nad tym wszystkim.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Wiesz. Da się pewnie. Ale muszę postarać się to opanować. Czasami nie zawsze się da. A zauważyłam ,że przez święta byłam w miarę spokojna.Dopiero dzisiaj jakoś się denerwowałam. Nie wiem czy powrót do domu i do pracy nie spowodował danej sytuacji.
Trzeba wierzyć,że będzie dobrze.
Cieszę się,że Ty wierzysz

O, jak miło to słyszeć,że jest ktoś kto o mnie myśli w nocy. Domi
Doszłaś do jakiegoś konkretnego wniosku?
Też jeszcze później o tym rozmyślałam.

Co do denerwowania - ja uważam,że ta praca, a konkretnie ta kobieta, ma tu spory wpływ.
Oczywiście nie mówię,żeby wszystko od razu zwalać na to i przez to całkowicie przestać się starać, ale myślę,że jest to czynnik, który może istotnie wpływać na Twoje nerwy, a właściwie na problemy panowania nad nimi. Oby do września!

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-04-10 o 20:40
Stary 2012-04-10, 20:38   #1517
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Zrobiłam i zjadłam Pycha, tylko za dużo oliwy dałam i trochę za mdłe było pod koniec I dziękuję, był śliski
Też kocham makarony! Najlepsze są właśnie najprostsze z oliwą i czosnkiem. Carbonarę też lubię

Średnio. W pracy mieliśmy kontrolę z kuratorium, zamieszanie jakich mało. Pożarłam się z mamą. Później nudziłam się do 15 bo było mało dzieci. Wróciłam do domu, poszłam spać... I tu kończy się ta fascynująca historia Tż jeździł na motorze jak wrócił z pracy więc też zero kontaktu przez kilka godzin, chyba muszę się przyzwyczaić do tego

Domi mówisz, że go kochasz więc nie rezygnuj tak łatwo Skoro ogólnie dobrze się dogadujecie tylko czasem jest źle, gdy się zdenerwujesz to nie ma po co się poddawać! W każdym związku są kłótnie

Jedna rzecz mnie martwi. Mój TŻ jest bardzo małomówny ostatnio. Niby wyjaśnił (po kilku głębszych) ,że to przez to ciągłe przemęczenie. Stres związany z maturą ,ale niestety tak mało mówi czasami ,że mnie to przeraża. Non stop nawijam ,a on słucha.
Stary 2012-04-10, 20:40   #1518
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Cieszę się,że Ci wyszło
Na zdrowie
Ja sobie zaraz ugotuję makaron i zjem go w lekkiej wersji - z pomidorami.

Ciemny jest bardzo dobry - smakuje prawie tak samo jak jasny (a po czasie stwierdzam nawet,że lepiej), a do tego jest zdrowszy i dużo mniej idzie w boki

Ja uwielbiam bolognese
Ale ja mogę jeść nawet sam makaron - chociaż wiadomo,że z sosikiem jest najlepszy.

No i lubię też na słodko - z truskawkami

Cytat:
Tż jeździł na motorze jak wrócił z pracy więc też zero kontaktu przez kilka godzin, chyba muszę się przyzwyczaić do tego

Niech on lepiej uważa z tym motocyklem
Ja podchodzę zjeżona do tego tematu.
Moi rodzice jeżdzą, są w klubie motocyklowym. A właściwie - przez wypadki, jakie miały miejsce w klubie (w tym tez śmiertelne) coraz bardziej im się odechciewa jeździć. I dobrze.

Cytat:
Hmm.. nietypowy powód do radości

A co się dzieje?

Edytowane przez Ula_87
Czas edycji: 2012-04-10 o 20:42
Stary 2012-04-10, 20:41   #1519
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Kurde, w trakcie oglądania filmu padł serwer

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Ok, to było chwilowe, już działa

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Trzeba wierzyć,że będzie dobrze.
Cieszę się,że Ty wierzysz

O, jak miło to słyszeć,że jest ktoś kto o mnie myśli w nocy. Domi
Doszłaś do jakiegoś konkretnego wniosku?
Też jeszcze później o tym rozmyślałam.

Co do denerwowania - ja uważam,że ta praca, a konkretnie ta kobieta, ma tu spory wpływ.
Oczywiście nie mówię,żeby wszystko od razu zwalać na to i przez to całkowicie przestać się starać, ale myślę,że jest to czynnik, który może istotnie wpływać na Twoje nerwy, a właściwie na problemy panowania nad nimi. Oby do września!

Hmm. Tak. Ale wniosek jest wiadomy. Kwestia rodzin ,wychowania i pewnych czynników genetycznych ma wpływ na to jakie cechy ma dany człowiek. Czy jest wrażliwy czy zarozumiały itd.
Stary 2012-04-10, 20:42   #1520
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość

Otako, byłam dzisiaj zobaczyć szampony Joanny i niestety 27 nie było, a na pędzlach ta wydawała się najlepsza

A gdzie oglądałaś?
Mogę Ci dać namiar na sprzedawcę z Allegro, który ma u nas odbiór osobisty i można płacić na miejscu

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 20:48   #1521
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Już nie musicie trzymać kciuków

Dzień dobry,
W nawiązaniu do ogłoszenia z ofertą pracy w Centrum Odchudzania Konrada Gacy i informacji telefonicznej mającej na celu ustalenie terminu spotkania, niestety muszę poinformować Panią, że oferta jest już nieaktualna. Dziękujemy za udział w rekrutacji.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Brat Tż zadzwonił ale dowiedział się tyle co ja, że już oferta nieaktualna. Ehh

Stary 2012-04-10, 20:48   #1522
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się,że Ci wyszło
Na zdrowie
Ja sobie zaraz ugotuję makaron i zjem go w lekkiej wersji - z pomidorami.

Ciemny jest bardzo dobry - smakuje prawie tak samo jak jasny (a po czasie stwierdzam nawet,że lepiej), a do tego jest zdrowszy i dużo mniej idzie w boki

Ja uwielbiam bolognese
Ale ja mogę jeść nawet sam makaron - chociaż wiadomo,że z sosikiem jest najlepszy.

No i lubię też na słodko - z truskawkami

Niech on lepiej uważa z tym motocyklem
Ja podchodzę zjeżona do tego tematu.
Moi rodzice jeżdzą, są w klubie motocyklowym. A właściwie - przez wypadki, jakie miały miejsce w klubie (w tym tez śmiertelne) coraz bardziej im się odechciewa jeździć. I dobrze.

Hmm.. nietypowy powód do radości

A co się dzieje?
Ja właśnie bolognese lubię najmniej. Ale zapiekanki, spagetti

Nie stresuj mnie! Mam nadzieję, że ma trochę oleju w głowie i będzie uważał

Bo już mnie to bawi, taki kłótnie o głupoty
Milczał pół dnia, nie mam nic przeciwko, rozumiem I zadzwonił do mnie akurat jak gotowałam. Chwilę pogadałam i powiedziałam, że niech zadzwoni później bo potrzebuję obie ręce.
I dostałam po jakimś czasie smsa, że chciał mi coś poopowiadać a teraz to już mu się nie chce Miał na myśli to, że jest zmęczony ale zabrzmiało jakby mi łaskę robił, że dzwoni

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2012-04-10, 20:49   #1523
Magdzia94
Zakorzenienie

Ehh jaka szkoda

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 20:50   #1524
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Już nie musicie trzymać kciuków

Dzień dobry,
W nawiązaniu do ogłoszenia z ofertą pracy w Centrum Odchudzania Konrada Gacy i informacji telefonicznej mającej na celu ustalenie terminu spotkania, niestety muszę poinformować Panią, że oferta jest już nieaktualna. Dziękujemy za udział w rekrutacji.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Brat Tż zadzwonił ale dowiedział się tyle co ja, że już oferta nieaktualna. Ehh
Echh szkoda

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2012-04-10, 20:51   #1525
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dobrze, że sprawdziłam pocztę z której wysyłam CV, bo tak pojechałabym i zrobiła z siebie idiotkę

Stary 2012-04-10, 20:51   #1526
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Miki, przykro mi
Ale nie martw się, głowa do góry. Jeszcze w czwartek masz rozmowę, tak?
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 20:57   #1527
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Miki, przykro mi
Ale nie martw się, głowa do góry. Jeszcze w czwartek masz rozmowę, tak?
Tak, ale zastanawiam się czy jechać. Nie wiem co to za stanowisko, nic nie wiem a szef to podobno bardzo niemiły buc. Kolega miał kilka razy doświadczenie z tą firmą

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Jutro jeszcze pomyślę. W zasadzie nic nie stracę, pojechać mogę.

Stary 2012-04-10, 20:59   #1528
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Szotta trafiłaś do jakiejś ☠☠☠☠☠☠☠niętej lekarki
Współczuję i co teraz zrobisz?

Dostałam 5 ze spr z chemii i chyba dzięki temu wyciągnę na 4 na koniec
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 21:11   #1529
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3345627 8]

Dostałam 5 ze spr z chemii i chyba dzięki temu wyciągnę na 4 na koniec [/QUOTE]

Stary 2012-04-10, 21:15   #1530
n0emi
Zakorzenienie

hej

Szotta też trafiłam na podobną dermatolog. Jakos na wakacjach zrobila mi sie swedzoca plamka na ramieniu tak jakby komar ugryzl. I z kazdym miesiacem robilo sie to wieksze i bardziej swedzace. Poszlam do dermy a ona ze to uczulenie. Tlumacze jej ze jestem alergiczka od urodzenia i wiem jak wychodzi mi uczulenie a to jest cos innego. Ona przepisala mi i tak leki na alergie i zeby za miesiac sie pokazac oczywiscie sie nie pokazalam, a wzielam masc od brata, ktory okazalo sie ze mial to samo i zniklo.

Miki kurcze szkoda
ja bym na twoim miejscu poszla na rozmowe. Moze tego szefa jest mniej niz wiecej w pracy i na codzien nie bedziesz miec z nim doczynienia A nawet jak bedzie niemily to dla ciebie jakies tam jest doswiadczenie.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

a u mnie TŻ wczoraj przeskrobał i jutro idziemy na rande vu
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości