|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Złe kilometry dzielą Nas.. zima umiera, wiosny już czas - ZNO cz.38
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
o matko, nie widziałam tego
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ooo a tutaj jakieś 15 nas jest na mapie. to były czasy... ![]() ![]() ej serio zaginął jeden z trzech maili na mailu o X. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- ej pamiętam jak wyśmiałyście mojego dinozaurka! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Aszin jutro ci wszystko napiszę, bo nie ma tego maila, a teraz zmykam się myć i mama przejmuje laptopa. ![]() w głowie mi się kręci będę płakusiać zaraz branoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Konto usunięte
|
miałam sobie dać spokój ale mnie wkuwiacie..
![]() 1. jeżeli ja dla asme jestem "nową" co daje hasło "nowszym" to mi bardzo miło ![]() 2. serio dziwi mnie wasze podejście bo i tak kuwa macie swoje fejsy a na mailu wcale nic takiego nie ma żeby się aż tak o to kłócić.. 3. ja nie odeszłam dlatego że nikt na mnie nie zwracał uwagi tylko dlatego że mnie pewna tu osoba wkuwiła i nie miałam zamiaru się wdawać w zbędne dyskusje z nią a wiadomo że mnie zawsze ponosi i tylko kłótnia się z tego wywiązuje a później się czuję zmieszana z błotem.. 4. i tak wolę nowe niż n niektóre stare.. bo np taka jego (bez urazy) odeszłą SAMA Z SIEBIE bo wtedy jeszcze nie było natłoku nowych i nie wydaje mi się żeby był jakiś pierdlnięty podział na nowe stare.. ja jestem "stara" a normalnie gadam ze wszystkimi.. a jak się ktoś nie udziela bo twierdzi że nikt z nim nie pisze .. to kuwa nic dziwnego że nikt z nim pisać nie będzie jak napisze 3 posty na dzień ![]() szczerze? nie chcę nikogo urazić ale np ta nieszczęsna Jego odeszła bo się przeprowadzała i nie miała czasu bo praca szkoła przeprowadzka bla bla bla.. nikt wam kuwa nie broni pisać.. 5. asme dziwisz się że ci kuwa nikt nie odpisuje ostatnio? jak każdy ma czytać jakie masz do każdego wąty to się nie dziw ![]() zmykam.. nie chcę napisać za dużo.. pa.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Konto usunięte
|
miałam sobie dać spokój ale mnie wkuwiacie..
![]() 1. jeżeli ja dla asme jestem "nową" co daje hasło "nowszym" to mi bardzo miło ![]() 2. serio dziwi mnie wasze podejście bo i tak kuwa macie swoje fejsy a na mailu wcale nic takiego nie ma żeby się aż tak o to kłócić.. 3. ja nie odeszłam dlatego że nikt na mnie nie zwracał uwagi tylko dlatego że mnie pewna tu osoba wkuwiła i nie miałam zamiaru się wdawać w zbędne dyskusje z nią a wiadomo że mnie zawsze ponosi i tylko kłótnia się z tego wywiązuje a później się czuję zmieszana z błotem.. 4. i tak wolę nowe niż n niektóre stare.. bo np taka jego (bez urazy) odeszłą SAMA Z SIEBIE bo wtedy jeszcze nie było natłoku nowych i nie wydaje mi się żeby był jakiś pierdlnięty podział na nowe stare.. ja jestem "stara" a normalnie gadam ze wszystkimi.. a jak się ktoś nie udziela bo twierdzi że nikt z nim nie pisze .. to kuwa nic dziwnego że nikt z nim pisać nie będzie jak napisze 3 posty na dzień ![]() szczerze? nie chcę nikogo urazić ale np ta nieszczęsna Jego odeszła bo się przeprowadzała i nie miała czasu bo praca szkoła przeprowadzka bla bla bla.. nikt wam kuwa nie broni pisać.. 5. asme dziwisz się że ci kuwa nikt nie odpisuje ostatnio? jak każdy ma czytać jakie masz do każdego wąty to się nie dziw ![]() zmykam.. nie chcę napisać za dużo.. pa.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
zaraz pewnie znikne bo net mi sie tak zacina, ze szok.
oto jaka mapa! ![]() ![]() P.S Ja z babcia jestem umowiona na wakacje bo uwazam, ze milo by bylo poznac osobe, z ktora sie tyle rozmawia ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33459755]miałam sobie dać spokój ale mnie wkuwiacie..
![]() 1. jeżeli ja dla asme jestem "nową" co daje hasło "nowszym" to mi bardzo miło ![]() 2. serio dziwi mnie wasze podejście bo i tak kuwa macie swoje fejsy a na mailu wcale nic takiego nie ma żeby się aż tak o to kłócić.. 3. ja nie odeszłam dlatego że nikt na mnie nie zwracał uwagi tylko dlatego że mnie pewna tu osoba wkuwiła i nie miałam zamiaru się wdawać w zbędne dyskusje z nią a wiadomo że mnie zawsze ponosi i tylko kłótnia się z tego wywiązuje a później się czuję zmieszana z błotem.. 4. i tak wolę nowe niż n niektóre stare.. bo np taka jego (bez urazy) odeszłą SAMA Z SIEBIE bo wtedy jeszcze nie było natłoku nowych i nie wydaje mi się żeby był jakiś pierdlnięty podział na nowe stare.. ja jestem "stara" a normalnie gadam ze wszystkimi.. a jak się ktoś nie udziela bo twierdzi że nikt z nim nie pisze .. to kuwa nic dziwnego że nikt z nim pisać nie będzie jak napisze 3 posty na dzień ![]() szczerze? nie chcę nikogo urazić ale np ta nieszczęsna Jego odeszła bo się przeprowadzała i nie miała czasu bo praca szkoła przeprowadzka bla bla bla.. nikt wam kuwa nie broni pisać.. 5. asme dziwisz się że ci kuwa nikt nie odpisuje ostatnio? jak każdy ma czytać jakie masz do każdego wąty to się nie dziw ![]() zmykam.. nie chcę napisać za dużo.. pa..[/QUOTE] 1. Nie ja to napisalam jakbys nie zauwazyla ![]() 3. Ja? 5. Do kogo mam niby wąty? Powiedz mi kuwa do kogo kobieto ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kopka trzeba było sobie darować tego posta ale ok napisałaś. Pewnie Asme się czepia bo Ci prawdę napisała parę razy. Nie moja wina ze nie znosisz krytyki i tylko Ty mozesz radzic innym. Jak pisała Czarnulka wiele razy, Forum to miejsce gdzie każdy moze pisać co chce. A Ty wchodzisz i walisz nudne emoty po co ? nabijasz ranking i wątek zawiera w sobie milion emotek a nie treść.. nie po to został stworzony. Może Ty na mailu nic nie masz, w klubie nie piszesz ale my pisałysmy rróżne ważne dla nas rzeczy i nie chodziło o to by każdy to mógł czytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Ja napisałam, że kiedyś hasła dawały dziewczyny, które są od początku. Wiem, że teraz dała je Rose, o innych sytuacjach nie wiem. Nie mówiłam, kopnienta, że jesteś nową, która daje hasło.
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
![]() co do maila to się nie wypowiadam, bo myślę, że nie mam prawa głosu komu dać komu nie ![]() dopiero maila też nadrobiłam. kociczka serce mi pęka jak pomyślę o tym psie ![]() ![]() Ptyś po pierwsze musisz z Nim pogadać o Was, bo wiem, że jak jesteście razem to jest super, ale jak nagle się nie odzywacie to niefajnie ![]() ![]() ![]() Tyna a co to za drożdże? też bym chciała ![]() ![]() wampir mam nadzieję, że odezwą się z tą praca ![]() ja prawie zawsze nadrabiam, bo lubię wiedzieć co się dzieje, ale nie zawsze wszystkim odpisuję, bo nie wiem co czasem ![]()
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
kopka- nie chodzi o talk czy aszin... chodzi o nowe dziewczyny..
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy ja mam niby waty do wszystkich i nikomu nie chce sie tego czytac? ja tylko wyrazam swoje zdanie ![]() nie chcesz zeby cos bylo komentowane- nie pisz tego na forum !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Konto usunięte
|
kuwa nie chodzi mi o to że asme mi napisała co myśli
![]() nie tylko ja mam wąty do zachowania asme w ostatnich dniach ![]() a to że ja kuwa o tym na wątku publicznie piszę to piszę żeby wiedziała że jest kilka osób które mają dość tego jak się ostatnio do niektórych zwraca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a później tego nadrobić nie można bo co chwila nowy wątek...
![]() |
#4488 |
Konto usunięte
|
bo ja takie jechanie po mnie mam daleko w dupie i napiszę prosto w oczy że mi coś nie pasuje w danej osobie.. ale niektóre zwyczajnie trzymają język za zębami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
zerknij na ten wątek, w pierwszym poście masz wszystko
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=594094
#4490 |
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33459755]miałam sobie dać spokój ale mnie wkuwiacie..
![]() 1. jeżeli ja dla asme jestem "nową" co daje hasło "nowszym" to mi bardzo miło ![]() 2. serio dziwi mnie wasze podejście bo i tak kuwa macie swoje fejsy a na mailu wcale nic takiego nie ma żeby się aż tak o to kłócić.. 3. ja nie odeszłam dlatego że nikt na mnie nie zwracał uwagi tylko dlatego że mnie pewna tu osoba wkuwiła i nie miałam zamiaru się wdawać w zbędne dyskusje z nią a wiadomo że mnie zawsze ponosi i tylko kłótnia się z tego wywiązuje a później się czuję zmieszana z błotem.. 4. i tak wolę nowe niż n niektóre stare.. bo np taka jego (bez urazy) odeszłą SAMA Z SIEBIE bo wtedy jeszcze nie było natłoku nowych i nie wydaje mi się żeby był jakiś pierdlnięty podział na nowe stare.. ja jestem "stara" a normalnie gadam ze wszystkimi.. a jak się ktoś nie udziela bo twierdzi że nikt z nim nie pisze .. to kuwa nic dziwnego że nikt z nim pisać nie będzie jak napisze 3 posty na dzień ![]() szczerze? nie chcę nikogo urazić ale np ta nieszczęsna Jego odeszła bo się przeprowadzała i nie miała czasu bo praca szkoła przeprowadzka bla bla bla.. nikt wam kuwa nie broni pisać.. 5. asme dziwisz się że ci kuwa nikt nie odpisuje ostatnio? jak każdy ma czytać jakie masz do każdego wąty to się nie dziw ![]() zmykam.. nie chcę napisać za dużo.. pa..[/QUOTE] Popieram Kopke. Robicie wielkie HALLO o tego emaila a tak na prawdę nic tam nie ma cudownego i każda każdą widziała na FB, NK. A to że niektóre traktują je jeszcze jako pokój zwierzeń (a chyba klub od tego jest?) to już ich sprawa.
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Konto usunięte
|
ja piszę nudne emotki ziewające i co? i w dupie to mam.. przynajmniej nie mam później pretensji że nikt się mną na wątku nie interesuje i mi nie odpisuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33460133]bo ja takie jechanie po mnie mam daleko w dupie i napiszę prosto w oczy że mi coś nie pasuje w danej osobie.. ale niektóre zwyczajnie trzymają język za zębami
![]() a po co Ci pisać prawdę jak Ty i tak masz to w dupie co myślę np ja o Twoim związku i zrobisz po swojemu ? i jeszcze piszesz nam tu że masz to w głębokim... po co w ogóle się wypowiadać ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Konto usunięte
|
jesu przynajmniej jedna mnie poparła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba spróbuję ![]() ale zabiło mnie to zdanie: "aby zabiły się wszystkie bakterie i drożdże nie pozostały żywe" przerażające, nawet dla mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Gładsze niż jedwab i aksamit, włosy maluszka są dla mamy. Od woni słonecznego lata, słodszy jest mego dziecka zapach. Nie ważne wielkie skarby świata, przez wszystkie dni, miesiące, lata, to dziecko jest dla swojej mamy największym skarbem nad skarbami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Konto usunięte
|
babcia nie mam w dupie co piszesz o moim związku
![]() ja mam w dupie to że ktoś po mnie jeździ w sensie że się tym tak nie przejmuję że mnie to mało rani bo to tylko internet.. ale słowa sobie biorę do siebie.. i nawet nie zdajecie sobie sprawy ile godzin nad nimi myślę poza forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4499 |
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33460173]ja piszę nudne emotki ziewające i co? i w dupie to mam.. przynajmniej nie mam później pretensji że nikt się mną na wątku nie interesuje i mi nie odpisuje
![]() ![]() Ale z emotkami przesadzasz...
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ostrzegam, że smaczne to to nie jest ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.