|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Ja też nie mam nic ciekawego do powiedzenia.
Męczę się w nowej pracy i mam ból egzystencjalny. Chciałabym robić coś zupełnie innego [ale co?!] i wstawanie o 6ej mnie zabija....
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#572 | ||||
|
Zadomowienie
|
Bry
A w tym pierwszym to tytuł dokładnie opisuje treść filmu To jest historia powstania wibratora, okraszona romantycznymi wstawkami (rzecz dzieje się w wiktoriańskiej Anglii ) Aha, to oczywiście nie jest żaden dokument ani nic takiego, tylko coś w rodzaju komedii romantycznejCytat:
![]() Lou, podeślij no trochę tej wiosny na Mazowsze, bo u nas jakoś średnio ją widać ![]() Ciekawe pytanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A teraz to widzę, że w ogonie całkiem się wlokę, ale może się jeszcze jakoś uda trochę nadgonić![]() Cytat:
Mówię z własnego doświadczenia
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-04-10 o 22:45 |
||||
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Lux Mundi
|
Odpowiadając na pytanie Alvesty, to hm....
ostatnimi czasy tropiłam smugi, kurze, gotowałam, piekłam, latałam na próby, obstawiałam Triduum. Na wątku jestem, czytam, ale zazwyczaj nic mądrego do powiedzenia nie mam - nie mądrego też nie ![]() Cytat:
Mam mnóstwo spraw, które powinnam dokończyć [studia, prawko] i jednym słowem mam wyje.bane ![]() Najchętniej rzuciłabym wszystko w diabły i wyjechała na bezludna wyspę. Poza tym ostatnimi czasy [dokładnie w przeciągu ostatni dwóch dni] dostaję zatrzęsienie propozycji sexualnych.... Dokładnie pięć ![]() W tejże piątce zmaterializował się również kontuzjowany siatkarz [Naf zna więcej szczegółów tej znajomości ].Można umrzeć ze śmiechu
|
|
|
#576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się cały czas zastanawiam, czy to dobry pomysł z przyjazdem M.... W ogóle zdałam sobie sprawę, że mija rok od naszego rozstania! Ja się pytam gdzie ten czas się podział??
|
|
|
#577 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak Ci będzie bardzo źle, to nie uciekaj na bezludną wyspę, tylko wpadaj do Wawy i sobie zrobimy posiadówę przy Sobieskim albo jakimś innym, równie zacnym, trunku ![]() Cytat:
![]() Oho, a ja już myślałam, że on już w jakichś mrokach niepamięci przepadł, a tutaj proszę
|
||
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh, temat niestety dobrze przeze mnie przewałkowany, a jakoś mimo to wciąż zdarza mi się popełnić nieostrożności
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spoko, ja to bardziej się boję, że to ja go wykorzystam :P
|
|
|
#580 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Czy ja do cholery mam napisane na czole : 'przeleć mnie na pierwszej/kolejnej randce' ? ![]() Chociaż nie powiem- może zrobię z tego użytek na własną korzyść ![]() Jakkolwiek zabrzmiało to językowo ![]() Cytat:
Ano widzisz, niektórzy nie dają o sobie zapomnieć ![]() Cytat:
![]() Faceci to podstępne stworzenia
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że besser, tylko nie zawsze się udaje w praktyce
A wykorzystanie to nic takiego strasznego, byle by sobie biedak nie wkręcał bóg wie czego. Ja do dziś mam kłopoty z moim M. U nas minęło już kilka miesięcy, ale on wciąż czyha na moją zmianę zdania, mimo bardzo dobitnych sygnałów, że takoważ jest niemożliwa
|
|
|
|
#582 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kłopoty z facetami to takie fajne kłopoty co do wracających eksów, to mam tylko jeden taki przypadek, jeszcze z lat licealnych - po dość krótkiej znajomości gość mnie zostawił, po jakimś roku - półtora znalazł do mnie kontakt przez koleżankę, napisał list, że jestem kobietą jego życia etc - spotkaliśmy się, ale niestety, moja cała sympatia do niego (nie mówiąc o czymś więcej) dawno się ulotniła
|
||
|
|
|
#585 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#586 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Cytat:
![]() Starosc nie radosc. Musze kupic lecytyne, bo mam klopoty z pamiecia. Wczoraj nie wylaczylam swiatel w aucie Cos rozkojarzona chodze... ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Milko, bylas na tej silowni?
|
|
#587 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Co do klubu, Zania ma rację, nie każda z nas chce aby kazdy czytał nasze wynurzenia.[/QUOTE] Dziewuchy, okropne jesteście, jak tak dalej pójdzie, to nikt nam w tym klubie nie zostanie ![]() Baby_spice, zaproszeniami w teorii zarządzam ja, w praktyce staramy się zawsze demokratycznie porozumieć w kwestii nowych członkiń. Jeśli będziesz miała ochotę z nami zostać na dłużej, będziesz się udzielać na wątku i poznamy się trochę lepiej, to oczywiście takie zaproszenie możesz otrzymać. Zachęcam zatem do aktywnego uczestnictwa. |
|
|
|
|
#589 |
|
Konto usunięte
|
Z poczęstowaniem ciastem każdej to chyba cieżko, jak wszystkie jesteście porozrzucane po całej Polsce i nie tylko. Z tym stwierdzeniem "nie każda z nas chce aby kazdy czytał nasze wynurzenia" zabrzmiało to mniej więcej tak : mamy swoje własne kółko różańcowe i nie chcemy nikogo nowego, bo przecież mamy siebie i to wystarczy. Nowa osoba = ZŁO, hehehehh
|
|
|
|
#590 |
|
Konto usunięte
|
Każdy nowy może być uczestnikiem klubu, wystarczy tylko zastosować sie do rad Rilli.
Baby, trochę dystansu, klub właśnie po to służy i po to jest prywatny. |
|
|
|
#591 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naf poczestowala nas ciastem ![]() Inna sprawa, z mila checia bede widziec nowe twarze w klubie, o ile ich zapal utrzyma sie dluzej niz m-ac, a z tego co obserwuje na poczatku jest szal cial, a potem nastepuje calkowite wypalenie czy olewka ![]() Cytat:
|
|
#592 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33467064]Każdy nowy może być uczestnikiem klubu, wystarczy tylko zastosować sie do rad Rilli.
Baby, trochę dystansu, klub właśnie po to służy i po to jest prywatny.[/QUOTE] Po prostu poczułam się jak intruz i tyle. Ale zaraz zaopatrzę się w wagon dystansu, takie wyborne towarzystwo, a jak jakbym kij połknęła |
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bardzo chętnie zobaczę nową twarz w klubie. Tylko, tak jak pisała Zania, wiele osób na początku jest chętnych do uczestnictwa w wątku, a po jakimś czasie ich zapał opada. No a my w klubie zdradzamy wiele intymnych szczegółów z naszego życia, pokazujemy nasze nadobne facjaty, chwalimy się pracą, itd... Na pewno sama rozumiesz
|
|
|
|
|
#594 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie myślałam,że aż tak obnażacie się. Wyobrażałam sobie to bardziej na zasadzie- pitu pitu jak na wątku, coś tam zboczonego się powie, czasem spotkanie w większym gronie, bez większych rewelacji. A tu widzę prawie jak rodzina
|
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieci nie mamy, to skądś tę rodzinę musimy wytrzasnąć
|
|
|
|
#597 |
|
Konto usunięte
|
Po stokroć lepsza taka, niż otaczanie się wianuszkiem "dzieciaczków", brrrrrr... Kiedyś myślałam ,że nie lubie dzieci, u mnie w rodzinie nie rodzą się żadne- najmłodsza jest moja kuzyka- 5 lat młodsza ode mnie. NIe miałam kontaktu to skąd miałam wiedzieć czy je lubię Teraz mam do czynienia z latoroślami jego sióstr, fajne są ale po kwadransie mam dość
Teraz mogę śmiało powiedzieć,że niektóre dzieci lubię. Natomiast nie czuje powolania bycia matką, lubię spać do której chce, jeśli mam kasę- wydawać ją na siebie ew. czasem na TZ, lubię chodzić na imprezki, domówki, nieplanowane wypady. Nie lubię stabilizacji w dniu codziennym, tzn. stabilizacja mieszkaniowa, finansowa to cos o czym marzę, chodzi mi o sposób spedzania wolnego czasu(i o posiadanie wogóle go). Myśle,że każda z nas ma tysiące powodów, można byłoby książkę napisać.
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam cerę mieszaną - na policzkach suchość, w strefie T niespodzianki - i nie chcę barwiącego, nie służą mi takie. A nabyć muszę jak najszybciej, byłam dziś w skałach - słońce tanie niemrawe, ale już mi TŻ powiedział "masz piegi". Pal licho piegi, ale zmarchy i pieprzyki - won, więc sprawdzam konto, czy mi klyenty kasę przelały, i kupuję coś z wysokim filtrem... nie byłam, ale wybieram się jutro - mam fryzjera+ pocztę, więc wcześniej skoczę, i obczaję. |
|
|
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
- z przyczyn techniczych ja tylko na chwile, zabilam lapka ![]() czekam na nowego- ma byc jutro.... |
|
|
|
#600 |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33470550]
- z przyczyn techniczych ja tylko na chwile, zabilam lapka ![]() czekam na nowego- ma byc jutro....[/QUOTE] a to co mu zrobiłaś ![]() ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

To jest historia powstania wibratora, okraszona romantycznymi wstawkami (rzecz dzieje się w wiktoriańskiej Anglii
)

Mówię z własnego doświadczenia
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)