|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Złe kilometry dzielą Nas.. zima umiera, wiosny już czas - ZNO cz.38
jakie ankiety?
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33460784]2 miesiące to dla asme za krótko ![]() oj no to był tylko przykład ![]()
#4532 |
Konto usunięte
|
magda no właśnie chciałam w tym poście dopisywać po kolei która się zgodziła która nie..
ew zmienić jego treść jeszcze.. tylko powiedzcie na jaką.. ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- poprawiłam posta.. zgadzacie się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
no mozna zrobic ankiete kto jest za przeciw z podpisami
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33460808]magda no właśnie chciałam w tym poście dopisywać po kolei która się zgodziła która nie.. ew zmienić jego treść jeszcze.. tylko powiedzcie na jaką.. ![]() no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33460808]magda no właśnie chciałam w tym poście dopisywać po kolei która się zgodziła która nie..
ew zmienić jego treść jeszcze.. tylko powiedzcie na jaką.. ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- poprawiłam posta.. zgadzacie się? ![]() ja się zgadzam albo wysyłać do dziewczyn pw z mini ankietką. Bo tak post w pytaniem może umknąć w nadrabianiu ![]()
#4536 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sie widziałam z Aszin i moze sie spotkamy z Talk w koncu ![]() tupta sobie od jednej do drugiej ![]() poważnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33460084]nie tylko ja mam wąty do zachowania asme w ostatnich dniach ![]() a to że ja kuwa o tym na wątku publicznie piszę to piszę żeby wiedziała że jest kilka osób które mają dość tego jak się ostatnio do niektórych zwraca ![]() ![]() powiedz jak taka pewna jesteś - kto ? Cytat:
Cytat:
![]() może w klubie to przedyskutujmy. żeby nie urażać "nowych"
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się tutaj zgadzam z dziewczynami, robi się burdel, znikają rzeczy z meila... na przykład. A i Ptyś chciałam Ci odpisać, ale akurat musiałam się z Tżtem przywitać ładnie po 4 dniach ( ![]() ![]() I tak, również zgadzam się z tym, że kiedyś było inaczej... byłyśmy bardziej zgrane, przychodził tu ktoś i nie było tak, że jest niezauważony. Nie raz jest tak, że któraś przychodzi z problemem, a nawet jej cześć żadna nie powie, nie mówiąc już o jakiejkolwiek radzie... Kiedyś byłyśmy jak coś na kształt przyjaciółek/dobrych koleżanek, jeżeli tak mogę powiedzieć, któraś przychodziła się wyżalić/pomarudzić wszystkie ją pocieszały, wspierały... I to nie ma sensu - dajemy meila np po 1500 przepisanych postów itd. bo to nic nie da. Ktoś może te 1500 przepisać większością emotek i też je nabije, prawda? Ja proponuję tak - jak któraś uzna, że może fajnie już dać którejś "nowej" meila/klub, to pisze o tym np w klubie - zakłada osobny wątek do tego tam i rozmawiamy o tym, zgadzamy się czy nie. I na tej postawie dochodzimy do tego, czy dać czy nie. Robiąc to tam nie zginą nam nigdzie wypowiedzi poszczególnych osób w tym temacie, a przy okazji każdy będzie się mógł w pełni wypowiedzieć w tym temacie bez tego, że ta konkretna osoba to czyta, bo to akurat dla tej zainteresowanej nie ma najmniejszego znaczenia. A o tym, że dostaje dostęp dowiaduje się jak już postanowimy, że tak to jest ten czas! I tyle w temacie... ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- O widzę, że Ptyś pomyślałaś o tym samym. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to z tym klubem dobry pomysł i ogólnie to się zgadzam z Tobą tutaj. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z jednym się zgadzam w 100% takie dyskusje czy dać komuś hasła czy nie, nie powinny się toczyć tu na forum ![]()
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
true
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Czarnulka- jak tam, TŻ jeszcze żyje po tym Twoim witaniu?
![]()
#4543 |
Konto usunięte
|
wiecie co.. mi się wydaje że nie każda każdej odpisuje bo jest nas DUŻO a nie bo są NOWE..
![]() nie każda jest o każdej porze i nie każda jest w stanie wszystko nadrobić.. i nie każda jet w temacie i nie każda kojarzy każdą historię z każdą dziewczyną.. i nie ma sensu licytowanie się na nowe i stare bo to jest według mnie bez sensu.. jedna się z "nową" zżyje bardziej bo mają wspólne tematy inna mniej bo tych tematów nie ma.. i o!.. a później jest gadanie "ja jej właściwie nie znam" ![]() róbcie co chcecie.. mi się już nie podoba atmosfera na wątku i między innymi dlatego chciałam odejść.. nie dlatego że "nowe" mi nie odpisują bo odpisują.. i tak nic z tym nie zrobicie bo forum jest publiczne i każdy tak na prawdę może do niego dołączyć a jak wam się nie podoba że dołączają "nowe" to się przenieście na fejsa czy coś i zostawcie ten wizaż w pidu.. ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- wiecie co.. mi się wydaje że nie każda każdej odpisuje bo jest nas DUŻO a nie bo są NOWE.. ![]() nie każda jest o każdej porze i nie każda jest w stanie wszystko nadrobić.. i nie każda jet w temacie i nie każda kojarzy każdą historię z każdą dziewczyną.. i nie ma sensu licytowanie się na nowe i stare bo to jest według mnie bez sensu.. jedna się z "nową" zżyje bardziej bo mają wspólne tematy inna mniej bo tych tematów nie ma.. i o!.. a później jest gadanie "ja jej właściwie nie znam" ![]() róbcie co chcecie.. mi się już nie podoba atmosfera na wątku i między innymi dlatego chciałam odejść.. nie dlatego że "nowe" mi nie odpisują bo odpisują.. i tak nic z tym nie zrobicie bo forum jest publiczne i każdy tak na prawdę może do niego dołączyć a jak wam się nie podoba że dołączają "nowe" to się przenieście na fejsa czy coś i zostawcie ten wizaż w pidu.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
A, i jeszcze jedno, wątek w klubie widnieje tam jakiś czas, nim damy hasło, a nie że któraś zadaje pytanie odpowiadają te co akurat weszły na forum - nie każda jest dostępna non stop, bo każdy ma swoje życie również poza siedzeniem tutaj, i hasło jest dawane. Np jak byłam jednego dnia na uczelni, później w pracy i dowiedziałam się następnego dnia, że Katrusia dostała hasło... (bez urazy, podałam przykład, bo jest najświeższy z tych co mi przyszły na myśl). Rozmawiamy tam o tym w klubie nim damy komukolwiek.
#4547 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33461052]wiecie co.. mi się wydaje że nie każda każdej odpisuje bo jest nas DUŻO a nie bo są NOWE..
![]() nie każda jest o każdej porze i nie każda jest w stanie wszystko nadrobić.. i nie każda jet w temacie i nie każda kojarzy każdą historię z każdą dziewczyną.. i nie ma sensu licytowanie się na nowe i stare bo to jest według mnie bez sensu.. jedna się z "nową" zżyje bardziej bo mają wspólne tematy inna mniej bo tych tematów nie ma.. i o!.. a później jest gadanie "ja jej właściwie nie znam" ![]() róbcie co chcecie.. mi się już nie podoba atmosfera na wątku i między innymi dlatego chciałam odejść.. nie dlatego że "nowe" mi nie odpisują bo odpisują.. i tak nic z tym nie zrobicie bo forum jest publiczne i każdy tak na prawdę może do niego dołączyć a jak wam się nie podoba że dołączają "nowe" to się przenieście na fejsa czy coś i zostawcie ten wizaż w pidu.. ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- wiecie co.. mi się wydaje że nie każda każdej odpisuje bo jest nas DUŻO a nie bo są NOWE.. ![]() nie każda jest o każdej porze i nie każda jest w stanie wszystko nadrobić.. i nie każda jet w temacie i nie każda kojarzy każdą historię z każdą dziewczyną.. i nie ma sensu licytowanie się na nowe i stare bo to jest według mnie bez sensu.. jedna się z "nową" zżyje bardziej bo mają wspólne tematy inna mniej bo tych tematów nie ma.. i o!.. a później jest gadanie "ja jej właściwie nie znam" ![]() róbcie co chcecie.. mi się już nie podoba atmosfera na wątku i między innymi dlatego chciałam odejść.. nie dlatego że "nowe" mi nie odpisują bo odpisują.. i tak nic z tym nie zrobicie bo forum jest publiczne i każdy tak na prawdę może do niego dołączyć a jak wam się nie podoba że dołączają "nowe" to się przenieście na fejsa czy coś i zostawcie ten wizaż w pidu.. ![]() raczej "jest nas dużo bo są nowe"
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Żyje
![]() Ale zasnął ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Ej, ma się całkiem dobrze ![]() ![]() Skąd wiedziałaś? ![]()
#4549 |
Zakorzenienie
|
czarnulka- może sprawdź czy oddycha
![]()
#4550 |
Zakorzenienie
|
Czarnulka bo 1. wiem, że jesteś niewyżyta. 2. wymęczyłaś go to nic dziwnego 3. poza tym faceci po seksie tak mają
![]() "zrozum mój własny ojciec życzył mi śmierci to masakra bo te obrazy zostaną w pamięci.." tidum, dołuję się bardziej
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Nie trzeba nadrabiać, by dawać komuś radę, ale jeżeli ja tu przychodzę się wyżalić i żadna mi nawet cześć nie powie z tych, które są akurat, no to chyba to już nie ma takiego wyglądu jak wcześniej...
![]()
#4552 |
Zakorzenienie
|
Ptyś no właśnie, nie może tak być, że Ty co kilka dni martwisz się i w ogóle, że on znowu do Ciebie nie pisze
![]() ![]()
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Ptyś ale on nie zasnął zaraz po, nigdy tak nie robi
![]()
#4554 |
Konto usunięte
|
ptyś odpowiadam na Twoje pytanie tak: nie powiem kto bo to nie fair wobec tych osób..
![]() ![]() ![]() ![]() tyle że ja jak zwykle mam za długi język i nie umiem się powstrzymywać w takich chwilach i chlapię od razu jak coś do kogoś mam.. niektórzy jednak nie chcą się kłócić i zwyczajnie przemilczają pewne sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- uciekam bo mnie głowa boli od płaczu pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
dobranoc Magda
![]()
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie płacz ![]()
![]() |
#4558 |
Konto usunięte
|
czarnulka mi się wydaje że np nie każda z nas jest w stanie opisać historię każdej z nas.. co się u niej nawet aktualnie dzieje nie wspominając o tym co się działo kiedyś..
bo jak jest nas ile? 38? to trudno spamiętać tyle historii i pocieszać np nie pamiętając czy to się wydarzyło Tobie czy np jakiejś innej.. myślę że taki jest powód nieodpisywania przez niektóre.. ja np się przyznaję bez bicia że nie kojarzę niektórych wątków miłosnych np oto_ja czy aszin.. ale np bardziej kojarzę historię miłosną katrusi czy asme i je mogę spokojnie czy pocieszać czy coś tam się wypowiedzieć.. ale wybaczcie jeżeli z którąś mało piszę bo nie jestem w stanie spamiętać 38 historii z życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jasne, pewnie zamordowany leży ![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33461113]ptyś odpowiadam na Twoje pytanie tak: nie powiem kto bo to nie fair wobec tych osób.. ![]() ![]() ![]() ![]() tyle że ja jak zwykle mam za długi język i nie umiem się powstrzymywać w takich chwilach i chlapię od razu jak coś do kogoś mam.. niektórzy jednak nie chcą się kłócić i zwyczajnie przemilczają pewne sprawy ![]() czyli tzw opierdzielanie nam dupy na fejsie za plecami ![]() pewnie jestes facetem ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33461162]czarnulka mi się wydaje że np nie każda z nas jest w stanie opisać historię każdej z nas.. co się u niej nawet aktualnie dzieje nie wspominając o tym co się działo kiedyś.. bo jak jest nas ile? 38? to trudno spamiętać tyle historii i pocieszać np nie pamiętając czy to się wydarzyło Tobie czy np jakiejś innej.. myślę że taki jest powód nieodpisywania przez niektóre.. ja np się przyznaję bez bicia że nie kojarzę niektórych wątków miłosnych np oto_ja czy aszin.. ale np bardziej kojarzę historię miłosną katrusi czy asme i je mogę spokojnie czy pocieszać czy coś tam się wypowiedzieć.. ale wybaczcie jeżeli z którąś mało piszę bo nie jestem w stanie spamiętać 38 historii z życia ![]() a ja jestem w stanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Kopa ale chodzi o to własnie, że kiedyś jakoś zpamiętywałyśmy każdą.
Poza tym zdarzyło się, że przyszłam tu, opowiedziałam o jakimś zdarzeniu - nie wymagało ono znajomości całej mojej historii życiowej nie dostałam żadnej odpowiedzi. I podejrzewam, że pod tym mogła by się nie jedna podpisać.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.