|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
W czerwcu, ale kiedy dokladnie to jeszcze nie wiadomo bo bedzie to troszke uzaleznione od moich egzaminow
![]() No to dobrze, ze jest w sam raz podwiazka Ja nie wiem czy bym chciala miec ![]() Cytat:
przynajmniej wg moich obserwacji nie wiem jak Wyborowa stoi cenowo ale moim zdaniem to jest najlepsza wódka Luksusowa daje w palnik bardzo za to ![]() Ano widzisz, to zalezy od parafii akurat jak juz wielokrotnie wspominalam ![]() Kinia - na prawde tak sadzisz? ja tylko na jednym zdjeciu znalazlam takie fest podobienstwo ![]() Dzien dobry Dzis mam stresujacy dzien bo do fryzjera ide, a zawsze jak chodze to mam stresa ale postanowilam, ze na chrzciny poprosze kuzynke, zeby mnie zapisala do fryzjera gdzie ona chodzi bo babka super pazurki robi ![]() A my na majowke nigdzie nie jedziemy ale za to po.... Smigamy na Metallice
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2012-04-11 o 07:47 |
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() no i skończyło się wolne wczoraj skończyłam 2 rodział licencjata )
|
|
|
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze 9h w pracy, powieszę się dosłownie... koleżanka zostawiła mi papierowy syf i nie mogę tego ogarnąć wszystkiego
a ludzie o takie duperele pytają, że masakra...
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane moje
jak ja za wami tęskniłam wyobrazcie sobie, że przez miesiąc mi wizaz nie chodził!! szału dostawałam już.. na szczęście naprawili i dziś wchodzę i jest!!napiszcie mi w skrócie co u was ![]() clood o widzę 16.06? no proszę super gratuluje i jak robicie cywilny, koscielny z weselem czy bez?
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Chyba zdecydujemy się na Pałacową wódkę. Ale to jeszcze nie postanowione do końca ![]() Wybieram właśnie dekoracje do Kościoła i już mam koncepcję i mam nadzieje, że wyjdzie nam to pięknie ![]() Dziewczyny, jak macie wesele z cateringiem, to oni nie zapewniają Wam napoi? Bo u nas jest tak, że mamy napoje (Tymbark, Pepsi, „Celestynka” biała, "Celestynka" kolorowa, woda mineralna niegazowana, soki i napoje gorące) bez limitu. I to wszystko mamy w cenie od osoby. Tylko u nas nie ma takich dużych butli z napojami jak u Was, tylko mamy małe butelki, to jest chyba 0,2l. Ale bardzo ładnie wyglądają na stole. ![]() A no i z bratową same będziemy robić dekoracje na samochód, żadnych kupowanych dupereli za które będę musiała zapłacić ponad 100. Patent już jest ![]() Ala, super, że będziesz chrzestna! ![]() Gaja, strasznie się cieszę, że w końcu czujesz, że trafiłaś w odpowiednie miejsce! Nie ma to jak iść z radością do pracy, a nie z przymusu! Bardzo się cieszę! ![]() Jlys, ładne zakupy ![]() Co do wódki, to my mamy 2 dni i kupujemy nie więcej niż 0,5 na głowę. Mój brat na swoje wesele kupił na 100 osób jakieś 140 butelek wódki i chyba z 70 butelek mu zostało. Więc nie mam zamiaru kupować więcej. Ja nie wiem, ale u nas w rodzinach kobiety prawie nie piją, a jeśli facet wypiłby po 1l to byłby gotowy. Dajcie spokój. Wiadomo, że piją i do dużo, bo w sumie po to przychodzą na wesele, ale nie przesadzajmy. Z kim bym się na ten temat nie zgadała, to każdy mówi, że zostało im mnóstwo wódki z wesela. |
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho!!
a my dzis od rana panike posialismy, bo wlasciciel domu nam napisal, ze chcieliby znow zaczac uzywac domek. wiec wlaczylismy siatke znajomosci i ruszamy z poszukiwaniami domku. mam nadzieje, ze szybko cos znajdziemy czasu na szukanie mamy duzo, ale mimo to chcemy jak najszybciej sie przeniesc, bo za daleko wszedzie mamy;/my mamy 70 butelek o.5. i w sumie tez z zapasem na bramy czy zeby gosciom dac. ponadto chcemy wziac tutaj tez pare butelek i zrobic poczestunek dla znajomych moze po prostu jak czytam o tych hektolitrach wodki, to sie przerazilam, ale tylko dlatego, ze patrze przez pryzmat naszego slubu, a u nas duzo mniej osob bedzie zreszta wodka sie nie przeterminuje;D najwyzej na chciny zostanie (chociaz raczej nie naszego dziecka bedzie bezalkoholowa, a jak juz to tylko winko)ala a wiesz co to oznacza;D bedziesz matka;D;D;D aa, zapomnialam napisac, ze wczoraj tez zamowilam tablice rejestracyjne;D na przedniej bedzie normalnie sandra i Tomek i data slubu, a na tylnej: no risk no fun ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- blue mamy 0.5 litra napoi na glowe, ale to zdecydowanie za malo. kawa i herbata bez ograniczen. ciasta, szampan, tort, chlebek tez jest w menu z tym, ze podejrzewam, ze w Twoich okolicach za 130zl za wesele z popawinami raczej nawet nie ma co szukac. wydaje mi sie, ze za ta cene i tak mamy duzo wliczone
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
no to 140zl;D a jak masz z ciastami i tortem?
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
no to nic, tylko pogratulowac
swietnie fajnie, bo nie musiecie sobie glowy zaprzatac zakupami My niestety musimy owoce i napoje dokupic ale i tak wydaje mi sie, ze cena calkiem calkiem
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie, że cenę macie bardzo fajną
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
no z kucharkami zdecydowanie wiecej zachodu jest. a dla nas gdzie my organizujemy slub na odleglosc catering to super ulatwienie
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie, nie masz na głowie zakupów, szukania kelnerów i martwienia się czy na pewno wszystkiego wystarczy...
|
|
|
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
to ja za 127zł/os mam 7h imprezę 4 dania ciepłe, ciasta, tort i napoje, muszę kupić jedynie wódkę i teściowa chce lody, więc spoko
![]() Kohnelia - my mamy przyjęcie, będzie max 40 osób - ale przewiduję około 33-35, impreza 7godzinna, przed północą wracamy do domku, a w sobotę zapraszamy resztę gości
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2012-04-11 o 15:42 |
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
clood no to z calego serca gratuluje i bardzo sie ciesze ze sie wszystko wam ulozylo
![]()
|
|
|
|
#2206 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Ci bardzo
musiało być źle, żeby było dobrze ![]() Promyk znów zablokowana OMG Bejbe co Ty wyprawiasz?
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2012-04-11 o 15:52 |
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
blue u nas to było już tak namieszane że brak słów
co chwila co innego przez chwile myśleliśmy o cywilnym tylko dosłownie jak u clood ale wyjaśniła się bardzo ważna dla nas sprawa i kasa na wesele jakby nam z nieba spadła ale więcej nie chce pisać bo czekamy za jedną odp i jak będę wiedzieć i mieć czarno na białym to napisze
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
blue u nas wlasnie w tej sali nie ma napoji w cenie :/ widziałam , ze teraz wprowadzili ale nas obowiązuje umowa z zeszlego roku gdy jeszcze nie mieli..a tak to na pozostalych salach są z tego co sie orientowalismy...
a z cateringiem oczywiście jest wygoda i to spora..ja sobie nie wyobrażam w ogole szukać kuchhar4ek zaltwiac to ide..tak przychodze na gotowe tylkó wódka i napoje..albo tqak jak wszedzie inaczej tylko wódkę kupuję zapisałam siebie i mamę 5 czerwca na przedłuzanie rzęs a jutro na 15-druga lekcja tańca
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-04-11 o 18:03 |
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam na 8 maja rzesy
zobaczymy jak wyjdzie moze byc ciekawie, bo ja naturalne rzesy mam bardzo dlugie![]() i jestem w trakcie poszukiwac piosenki na pierwszy taniec, ale z ta predkoscia internetu mnie bierze musze skonsultowac z T.
|
|
|
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
blue wiesz, że nie pamiętam
ale pewnie obiad - potem 3 ciepłe dania ![]() kohnelia - no to super, oby wypaliło Jezu pierwsza piosenka - u nas będzie hurts wonderful life - jak się poznaliśmy to właśnie to leciało i mamy sentyment jeszcze 1,5h w pracy i do domku, jutro wolne
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
santom moja mama już robiła sobie rzęsy i wyglądała fenomenalnie
, co prawda ona ma liche rzęsy, a ja mam w miare ladne i dlugie , ale jednak ja uwielbiam wyraźnie podkreślone oczy więc myślę, że bedzie tak jak chce , rzesy robie u znajomej jednej - powiedziała , że dostaniemy jeszcze jakas zniżkę- mama u niej wczesniej robiła,kilka koleżanek tez więc wiem , że dobrze robi
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-04-11 o 18:31 |
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co widze to blokada Promyka ma cos wspolnego z tym konkursem
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witajcie ![]() Trzecia mikrodermabrazja zaliczona ![]() I kupiłam narzeczonemu krawat z dobrego serca żeby było widać że na weselu jest ze mną w parze
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
matko ja muszę sobie jakąś kieckę na kuzynki wesele kupić... a dupę mam coraz większą, chociaż dzisiaj na śniadanie dwie kromki razowca zjadłam i w ciągu dnia 3 jabłka - do jutra się trochę obkurczę, a poza tym jutro jedziemy zaproszenia dalej wozić (myślałam, że w sobotę), musimy w 2 godziny 4 rodziny zaliczyć
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
och ta Natalia...
jlys no ja widzialam efekt na rzesach cioci T. i tez super miala rzesiska naturalnie bardzo wygladaly, a jednak super podkrecone, geste i dlugasne no i bedzie praktycznie, bo nawet jak sie porycze to bez efektu pandy;D przedtem trzasne sobie henne, wiec bedzie cacy![]() no my mamy problem z wyborem, bo nie mamy zadnej "naszej" piosenki, tzn jest jedna, ale nie bardzo pasuje;D i sie moze z jednym kojarzyc nam ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- clood i ktoregos dnia nie wytrzymasz i nadrobisz za 4 dni fe dieta, feeeeee
|
|
|
|
#2220 |
|
Zadomowienie
|
santom eee spoko ja jestem weteranką diet wszelakich
czasem muszę sobie narzucić takie oczyszczenie, jak mi się żołądek obkurcza to czuję się znacznie lepiej a poza tym ostatnio brzuch mnie nie boli wcale na okres, a lada dzień powinien być pewnie się opóźni sporo ej bez kitu tak sobie pomyślałam jakbym teraz w ciążę zaszła to sama nie wiem co bym zrobiła, nie chciałabym... bo jak sobie pomyślę o takim teraz fajnym życiu we dwójkę po ślubie to jakoś dziecko by mi weszło w paradę trochę
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2012-04-11 o 18:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

Ja nie wiem czy bym chciala miec 

a ludzie o takie duperele pytają, że masakra... 

za dobre wieści i czekamy na wiadomość