|
|
#901 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mariza
Dziewczyny czy możecie polecić któryś podkład który wypróbowałyście? Zamówiłam kilka testerów, ale chciałabym poznać wasze opinie. Czy ten nawilżający i balansujący ze str. 22 aktualnego katalogu są dobre?
|
|
|
|
|
#902 |
|
Przyczajenie
|
Mnie ciekawi natomiast jak wyglądają próbki podkładów?
Są w słoiczkach, czy w saszetkach? Jak wyglądają próbki perfum (takie z patyczkiem?) i pomadek (są takie jak np. w Avon'ie?)? Pytam, ponieważ chcę zgromadzić paletę kolorów- a bez sensu kupować mi podkłady/ pomadki/ zapachy- których odcieni/odmian i tak nie będę używać... |
|
|
|
|
#903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kupiłam też tester pudru i ma opakowanie jak zwykły puder, z naklejką tester, czyli takie jak często w drogeriach są
|
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbki perfum wyglądają jak w Avonie na przykład. Testery pomadek to zwykły sztyft, tylko w oprawce takiej jak np. są testery w drogeriach, że w takiej plastikowej części jest pokazany kolor (nie umiem tego wytłumaczyć ). Nie są to miniaturki.Tester pudru, pudru brązującego i dwukolorowego różu to pełnowymiarowy produkt, tylko w brzydkiej plastikowej oprawce, nie czarnej z lusterkiem jak ten, który jest normalnie w sprzedaży. |
|
|
|
|
|
#905 | ||
|
Zadomowienie
|
Trochę inaczej.
Próbki perfum są dużo większe niż w AVON (takie jak w FM 1,5ml) Testerów pomadek nie ma. Bazy są w tych małych słoiczkach. Cytat:
Balansujący do cery mieszanej, nawilżający do suchej. Cytat:
Puder ryżowy bardzo ładnie matuje ale nałożony NA podkład i puder, a nie bezpośrednio na skórę. Lakiery są u mnie przebojem, a sama ich używam (mam prawie wszystkie kolory i takich cudów jak opisałaś nie zauważyłam. Spróbuj wypolerować płytkę paznokcia, bo może to ich wina , a nie lakieru. Podkład używam codziennie na bazę i jest REWELACYNY ! Po raz pierwszy moja tłusta cera pozostaje cały dzień bez świecenia. Co do soli, to się zgadzam i dodam, że jeżeli macie u siebie twardą wodę, to sól się nie roztopi do końca.
Edytowane przez Loreen Czas edycji: 2012-04-11 o 11:14 |
||
|
|
|
|
#906 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#907 |
|
Przyczajenie
|
Fajne są pomadki z tej firmy
i lakiery. Malutkie ale wydajne. Polecam
|
|
|
|
|
#908 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Poproszę o opinie nt. zielonej bazy korygującej. |
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
mam rozświetlającą, zielonej jeszcze nie znam
![]() zamów próbkę, są dość duże na kilka razy starczy
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam próbkę zielonej i wydaje mi się, że faktycznie tuszuje zaczerwienienia. Z baz marizy jednak najbardziej odpowiada mi wygładzająca, która całkiem dobrze przedłuża trwałość makijażu
|
|
|
|
|
#911 |
|
Rozeznanie
|
Czy ktoś się może orintuje czy w nowym katalogu będzie olejek do opalania w promocji?? Mam na niego paru chętnych i nie wiem czy nie warto byłoby zaczekać
|
|
|
|
|
#912 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję za info
|
|
|
|
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
ja pierwszy raz zamówiłam zobaczymy co bedzie ale faktycznie taniej jest tylko przesyłka duza bo 16 zł za małe zamówienie;/ a płaci sie przy odbiorze gotówką czy mamy czas na to ileś???
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
przy odbiorze
|
|
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj wyjdzie nowy katalog w wersji elektronicznej
![]() Jesteście ciekawe promocji ? Mnie bardzo interesuje to masło do ciała o zapachu granatu o którym pisali na facebooku .
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
dostaniemy ten katalog na maila?
tak w ogole, to witam Was serdecznie do Marizy dolaczylam w marcu, ale pierwsze zamowienie zrobilam w kwietniu. nie spodziwalam sie, ze bedzie jakiekolwiek zainteresowanie (bo jestem tez w Avonie, Ori i Bet), ale dziewczynom spodobal sie katalog i zamowily pare rzeczy na wyprobowanie (oczywiscie zachwalany olejek) - wczesniej szperaly w bazie KWC w poszukiwaniu opinii ja dla siebie wzielam: - lakier maly 44 - jak za ta cene to moze byc, ale uzylam go bez bazy i przy zmywaniu strasznie zabarwil mi palce i plytke - zestaw mleczko i tonik z ekstraktem z rozy - uzywam od tygodnia i jestem zadowolona - puder transparentny - tez bardzo mi sie podoba, bo dobrze matuje i ladnie pachnie - puder ryzowy - jeszcze nie probowalam, bo boje sie troche tych 5-ciu parabenow w skladzie nadrobilam watek i widze, ze trafilam w dobrym momencie, bo klientki nie maja porownania z wczesniejszymi cenami a te sa dla nich i tak atrakcyjne ![]() nie podoba mi sie koniecznosc placenia przy odbiorze, bo moje dziewczyny, przyzwyczajone do odroczonej platnosci w A, O i B maja z tym problem a ja nie pracuje, wiec nawet nie mam jak za nie zalozyc i poczekac ale mysle, ze jest to do ogarnieciateraz czekam na nowy katalog i zobaczymy jak bedzie dalej, ja poki co chcialabym jeszcze wyprobowac pudry mineralne i olejki do kapieli, ale sama dla siebie nie bede zamawiac, jedynie z klientkami pozdrawiam
|
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
Katalog jest już na stronie
|
|
|
|
|
#918 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i od razu wklję link do nowego katalogu, który będzie podobno obowiazywał od połowy maja, wiec jeszcze trzeba chwilę zaczekać z zamówieniem, ale wygląda b.fajnie http://strefamariza.pl/files/MARIZA_katalog_9.pdf
|
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę nowe masło do ciała
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Fajny ten nowy katalog
Podobają mi się nowe kolorki tych większych lakierów. I także jestem ciekawa nowego masełka, miałam poziomkowe i byłam naprawdę zadowolona.A powiedzcie mi Kochane, czy Mariza wysyła każdorazowo nowy katalog do konsultantek? Bo poprzedni katalog był moim pierwszym i dostałam go pocztą jako nowa konsultantka.
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
hey, katalog fajny jakie piękne kolorki lakierów i cieni do powiek
![]() BuBu18 Mariza wysyła 1 szt darmowego katalogu dla każdej konsultantki, ale musisz go sobie zamówić w strefie konsultantki
|
|
#922 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli któraś z Was szuka konsultantki z Bydgoszczy to zapraszam
mój nr gg 5494154 lub piszcie na priv ;-)
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zadomowienie
|
Nowość w Marizie, to wody po goleniu dla panów, co bardzo im się chwali. Navigator, który był we wcześniejszych katalogach, cieszyl się bardzo dużym powodzeniem u moich klientów !!!!
Lakierki niestety podrożały z 3,90 na 4,20. Wszystkich z Chrzanowa i okolic, i nie tylko zapraszam też na Facebooka : Mariza.Chrzanow
Edytowane przez Loreen Czas edycji: 2012-05-03 o 09:46 |
|
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Ja również niedawno zostałam konsultantką. Głównie dlatego, że ceny wydają się mi być konkurencyjne w porównaniu do Avonu, czy Oriflame. No i to polska firma, a jak wiadomo, należy dbać o swoje podwórko
|
|
#925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niedobrze, że małe lakiery podrożały. Trójka z przodu jeszcze jakoś kusiła, teraz sądzę, że będzie mniej chętnych do zakupu.. Porównując np. z Rosmannem gdzie lakiery Wibo sa po ok. 5 zł, a pojemność prawie dwa razy większa, mini lakiery Marizy słabo wypadają :-( |
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
Też na to zwróciłam uwagę. Do tej pory cena była conajmniej kusząca, teraz jest przyzwoita, bo to nadal mniej niż Avon, Oriflame, Yves Rocher i inne, ale jednak...
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
Ja już dostałam papierowy katalog. Mariza działa ostatnio EXPRESOWO !
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Również dostałam już wersję papierową
Milo, bo spodziewałam się katalogu za jakiś tydzień ![]() Super
|
|
|
|
|
#929 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawe czy ja dostane, bo poprzednim razem w skrzynce wialo pustka i bylam zmuszona zamowic osobno katalogi..
|
|
|
|
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a pamiętacie może jaki czas po "zapisaniu się" dostałyście pierwszy katalog? Bo nie wiem, kiedy się go spodziewać.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

). Nie są to miniaturki.
Reszta kosmetyków jest marna:

ale mysle, ze jest to do ogarniecia
-> 67-> 66