U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 ! - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-11, 08:21   #4861
emigra
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Mravka, Jula wydaje dzwieki czasem...
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 08:36   #4862
Mravka
Zadomowienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Mravka, Jula wydaje dzwieki czasem...
a czy Ją to wybudza,czy tylko tyle,ze je wydaje?
Mi sie wydaje ,ze Jego przez sen często cisnie jakis bak etc, bo robi się czerwony i szybciej oddycha...zdarza się, ze Go to wręcz wybudza,albo jojczenie przechodzi w płacz. Staram sie teraz nie brac na rece,a gladzic po glowce i uspokajac. Chyba,ze juz jest aria na całego to wtedy na rece
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 08:43   #4863
pempek
Zakorzenienie

tikki POWODZENIA!!!!!!!!!!!!

mravka używam właśnie neutrogeny, wczoraj dodatkowo kupiłam ten mały kremik intensywana regeneracja, może coś da... a podrażniłam od ciągłego mycia rąk, mydło mi tak wysuszyło

moja Milenka wydaje przez sen masę dźwięków, skrzeczy, przeciąga się, czasem nawet budzi się z płaczem (właśnie w tej chwili tak jest) by za sekundę zasnąć już sie przyzwyczaiłam do dziwnych dźwięków dochodzących od strony łóżeczka
pempek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 08:44   #4864
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
a czy Ją to wybudza,czy tylko tyle,ze je wydaje?
Mi sie wydaje ,ze Jego przez sen często cisnie jakis bak etc, bo robi się czerwony i szybciej oddycha...zdarza się, ze Go to wręcz wybudza,albo jojczenie przechodzi w płacz. Staram sie teraz nie brac na rece,a gladzic po glowce i uspokajac. Chyba,ze juz jest aria na całego to wtedy na rece
Czasami troche wybudzi ale zaraz zasypia, czesto zaczyna mocno plakac przez sen, ale jak przejade reka po wloskach i powiem ze jest wszystko dobrze to przestaje i spi dalej... tez ja mecza baki ciagle - przez sen takze. Np teraz spi od 8 mniej wiecej i ciagle puszcza baczki, prezy sie, steka, jeczy ale spi ...
3270g, 47 cm
Stary 2012-04-11, 08:53   #4865
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jade na porodowke. Mam bole co 6 min od 1,5h.
jejku już nie mogę się doczekać Andrei! Powodzenia Tikki!

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry!
Ja zaczne wiesciami od Iw 32, pisala wczoraj o 23.25 a ja juz bylam w wyrku

"Po 13 godzinach skurczy i niepelnym rozwarciu Filipek przyszedl na swiat o 17.30 z waga 3860 g i 10 punktami apgar. Jestem bardzo zmeczona. Caluje Was dziewczyny i do jutra"

Po chwili jeszcze dopisala :

" zapomnialam dodac ze przez cc"
Iw jeszcze raz gratulacje! To spory wagowo Filipek czekamy na Was

Hej
ja jakaś połamana nie wiem czemu zaraz zbieram się na miasto muszę becikowe załatwić i jakiś ciuch sobie kupić TŻ zostaje z Laurką
Dziś TŻ babci urodziny 88 i może się wybierzemy, ale trochę mi się nie chce

Emigra mam nadzieję, że Julce jednak nic nie dolega i to była zwykła kupka tylko rzadsza, a nie oznak choroby. Zdrówka

Dziękujemy za wszystkie komplementy odnośnie fotek
MoniaHan moja mała jest w śpiochach na tych zdjęciach też na nas wszystkie ciuszki są za duże, a rozm. 50 za krókie rękawy ale jakoś trzeba dawać sobie radę. U nas w kółko to samo nosimy tylko piorę a mi wkręcali jak byłam w ciąży, żebym małych ciuszków nie kupowała, bo szybko wyrośnie... Efekt taki, że tych na 68cm to mam pół szafy, a małych może z reklamówkę.

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 09:00   #4866
desia888
Wtajemniczenie

Lenka, widze ze jestes, jak tam po ktg?

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
tikki POWODZENIA!!!!!!!!!!!!

mravka używam właśnie neutrogeny, wczoraj dodatkowo kupiłam ten mały kremik intensywana regeneracja, może coś da... a podrażniłam od ciągłego mycia rąk, mydło mi tak wysuszyło

moja Milenka wydaje przez sen masę dźwięków, skrzeczy, przeciąga się, czasem nawet budzi się z płaczem (właśnie w tej chwili tak jest) by za sekundę zasnąć już sie przyzwyczaiłam do dziwnych dźwięków dochodzących od strony łóżeczka
Ja przy takim problemie ze skora uzywam kremu z apteki nanobase, jest straszliwie wydajny ,ale tez i drogi.
Jest tez locobase ale on nie jest taki dobry!
Ale Adas wlasnie czasami ma takie rece po mydle w przedszkolu i nic innego mu nie pomaga a ten kremik to rewelacja!

Szykuje sie na wizyte juz pomalu

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 09:01   #4867
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
za szybką i bezbolesną akcje

Cytat:
Dzien Dobry!
Ja zaczne wiesciami od Iw 32, pisala wczoraj o 23.25 a ja juz bylam w wyrku

"Po 13 godzinach skurczy i niepelnym rozwarciu Filipek przyszedl na swiat o 17.30 z waga 3860 g i 10 punktami apgar. Jestem bardzo zmeczona. Caluje Was dziewczyny i do jutra"

Jeszcze raz GRATULACJE !!

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
A tak poza tym to ktos pisal do Jolki? Jeszcze nie jest w domu?
Nie wiem czy przeoczylam ale przy malym dziecku nie da sie czasem wszystkiego nadrobic- kto sie zajmie kolejnym watkiem? Bo juz blisko konca jest.
Z tego co pamiętam to któraś pisała że Jolka jest już w domu ale nie ma na razie neta .... no chyba że coś mylę to sory

Dzień dobry
Wczoraj po przysiadach bolał mnie brzuch wieczorem poszaleliśmy z TŻ i co?? ból sobie odszedł tak więc nadal w dwupaczku.
TŻ już mi pisał sms że ładna dziś pogoda i po południu idziemy na spacer potem zamierzam wziąść ciepłą kąpiel może coś ruszy
Dziś zaczynam 40 tydzień - więc mogłoby coś ruszyć

Może po Tikki te kwietniowe dzieciaczki się ruszą

No właśnie a tak w ogóle to co robimy dalej z wątkiem??

za dzisiejsze wizyty, USG, KTG i inne badania

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 09:08   #4868
lena_mi
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki, ja już po ktg i .. w sumie nic nie wiem.

Jak byłam podpięta to pielęgniarka mówiła że jakies tam skurcze widzi, że coś się dzieje.. poszłam potem z tym wykresem do lekarza - on że żadnych skurczy nie ma i w ogóle byłam u niego z 10 sekund, nic mi nie powiedział, tyle tylko że zapis prawidłowy.. Zapytał czy coś sie dzieje, a jak coś zaczęłam mówic, to nawet nie dał dokończyc, tylko od razu kwitował że to normalne..
Flowerbombka, dziwny ten lekarz..;/bo to u tego samego co Ty chyba byłam.

Ale pogadałam sobie tez z dziewczyną z którą miałam w tym samym czasie ktg, ona już przeterminowana o ponad tydzień i zero skurczybyków.. ;/

No nic, za tydzień kolejne ktg i wizyta u mojej ginki, więc na pewno dowiem się więcej Także urodziny spędzę w przychodni, ale mam nadzieję, że chociaż dobre wieści dostanę

Cytat:
Trzymam kciuki!!! No to kolejny dzieciaczek będzie lada chwila

Cytat:

Gratulacje

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Lenka, widze ze jestes, jak tam po ktg?

Ja przy takim problemie ze skora uzywam kremu z apteki nanobase, jest straszliwie wydajny ,ale tez i drogi.
Ale Adas wlasnie czasami ma takie rece po mydle w przedszkolu i nic innego mu nie pomaga a ten kremik to rewelacja!

Desiu zaciskam kciuki i czekam na wieści!
Stary 2012-04-11, 09:09   #4869
emigra
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny za wsparcie .. Jula poki co spi od 8 .. ale baki sadzi i sie prezy, steka co chwila, poplakuje... mysle ze to wina mleka bo dostaje nadal zageszczane, ale zaraz jej zrobie juz zwykle .. Strasznie sie martwie, mimo ze te kupki minely, a przynajmniej od 4 rano zadna sie nie pojawila i co mala zaczyna plakac przez sen to ja rycze z nia....

Jak sie obudzi na jedzenie to dam jej kropelki i dopiero butle.. moze jej przejda te gazy..

Kolo 13 pojdziemy na spacerek, chce dzisiaj tez isc sama bo wtedy mam spokoj i Julka tez ladnie spi a z kolezanka i jej dzieckiem jak ide to jest tylk wrzask tego dzieciaka, marudzi tylko, krzyczy placze i wymusza.... :/
3270g, 47 cm
Stary 2012-04-11, 09:12   #4870
lena_mi
Zakorzenienie

Sliczne zdjęcia na mailu - Ona - "braciowie" podobni do siebie

Evvcia Laurka słodko wygląda w tej opaseczce no i super zdjęcie rodzinne, bardzo ładnie wyglądasz!!!

Emigra jak tam Juleczka?
Stary 2012-04-11, 09:13   #4871
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Sliczne zdjęcia na mailu - Ona - "braciowie" podobni do siebie

Evvcia Laurka słodko wygląda w tej opaseczce no i super zdjęcie rodzinne, bardzo ładnie wyglądasz!!!

Emigra jak tam Juleczka?
napisalam wyzej slonko

szkoda ze ktg nie pokazalo skurczy ... a gin niezly - moj tez na wszystko mowil ze normalne pod koniec ale dal przynajmniej dokonczyc i robil smutna minke ze sie mecze

ide na maila sobie Was poogladac
3270g, 47 cm
Stary 2012-04-11, 09:15   #4872
lena_mi
Zakorzenienie

Właśnie doczytałam. Obserwuj Kochana i jak coś to może do jakiegoś lekarza zadzwoń jakby się coś działo. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze było z Maleńką!

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
napisalam wyzej slonko

szkoda ze ktg nie pokazalo skurczy ... a gin niezly - moj tez na wszystko mowil ze normalne pod koniec ale dal przynajmniej dokonczyc i robil smutna minke ze sie mecze

ide na maila sobie Was poogladac
wiesz, ten gin to na szczęście nie mój, tylko taki "od ktg". Pierwszy raz go widziałam, i mam nadzieję, że ostatni. Za tydzień ktg już przy wizycie u mojej ginki będzie, także Ona mi wszystko fajnie wytłumaczy bo jest kochana babeczka
Stary 2012-04-11, 09:15   #4873
pempek
Zakorzenienie

Cytat:

O! Dzięki bo coś widzę, że te drogeryjne mi nie pomagają... cena akurat nie gra dużej roli, no chyba, że 200 zł kosztuje

Powodzenia na wizycie
pempek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 09:16   #4874
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Dziewczynki, ja już po ktg i .. w sumie nic nie wiem.

Jak byłam podpięta to pielęgniarka mówiła że jakies tam skurcze widzi, że coś się dzieje.. poszłam potem z tym wykresem do lekarza - on że żadnych skurczy nie ma i w ogóle byłam u niego z 10 sekund, nic mi nie powiedział, tyle tylko że zapis prawidłowy.. Zapytał czy coś sie dzieje, a jak coś zaczęłam mówic, to nawet nie dał dokończyc, tylko od razu kwitował że to normalne..
Flowerbombka, dziwny ten lekarz..;/bo to u tego samego co Ty chyba byłam.

Ale pogadałam sobie tez z dziewczyną z którą miałam w tym samym czasie ktg, ona już przeterminowana o ponad tydzień i zero skurczybyków.. ;/

No nic, za tydzień kolejne ktg i wizyta u mojej ginki, więc na pewno dowiem się więcej Także urodziny spędzę w przychodni, ale mam nadzieję, że chociaż dobre wieści dostanę

Trzymam kciuki!!! No to kolejny dzieciaczek będzie lada chwila

Gratulacje

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Desiu zaciskam kciuki i czekam na wieści!
Co za wredny lekarz!
Ja mysle ze dzisiaj po wizycie tez sie niczego nie dowiem, tzn ze nadal jestem pozamykana
No ale zobaczymy!
Dzieki za kciuki

Uciekam kobitki!
Pa

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 09:16   #4875
lena_mi
Zakorzenienie

Zaczynam dziś 39 tydzień bliżej niż dalej..
Stary 2012-04-11, 09:25   #4876
emigra
Zakorzenienie

Desia sliczny pokoik a brzuszek pierwsza klasa! Twoja niunia bedzie spala pod kolderka od poczatku?

Ada, brzus ogromniak ale zazdroszcze ze nie poszatkowalo Ci tak w rozstepy jak mi ...

Evcia, sliczna rodzinka
3270g, 47 cm
Stary 2012-04-11, 09:32   #4877
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez srubokretka Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie miałam ani nie mam zgagi,ani dnia, a już w 33 tyg na usg wyszło, że Mala jest bardzo kudłata!

Także wg mnie, zgaga lub jej brak o niczym nie świadczy.
Zgaga na bank o niczym nie świadczy - bo jak wspomina moja mama miała zgagę przez praktycznie całą ciążę a ja byłam łysa jak kolano do prawie półtora roku

Cytat:
A co do przyczyn i tego czemu służy magazynowania wody to znalazłam kiedyś między innymi coś takiego:

"W organizmie kobiety gromadzi się jak największą ilość wody by zabezpieczyć kobietę podczas zbyt dużej utraty płynów ustrojowych podczas porodu. Woda zgromadzona w ciele kobiety potrzebna jest również przy tak dużej ilości krwi, która w okresie ciąży zwiększa się o około 2,5 litra..."
To by oznaczało, że dziś rodzę, bo buty to chyba Tż-ta mogę ubrać tak mi stopy spuchły

Cytat:
Aaaaa - kciuki zaciśnięte
Stary 2012-04-11, 09:35   #4878
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Kochane, czy jak Wasze dzieci już spia (albo wydaje Wam się, ze spia ) to wydają jakieś dzwieki? w sensie,czy ten sen jest taki "cichy" czy tam cos sie dzieje. Wiem,ze Maluchy spią w takich "slotach" czasowych i sie potem wybudzaja,aby ponownie zasnac.. Kwestia tylko czy w okresie kiedy spia cos tam sie dzieje? jakies jęki, stęki?
Stęka, jęczy, śmieje się, płacze, krzyczy, budzi się, pręży, puszcza bączki, robi kupki, macha rączkami...
Ostatnio krzyknęła przez sen i zapłakała, zrobiła się czerwona na buzi jakby chciała zrobić kupę, stęknęła i zasnęła. Wszystko trwało około 2 sekund Na część dźwięków przestaję reagować, podobnie na nocne wiercenie w kołysce i jakieś postękiwania. Za to mąż teraz czujnie śpi i jak Ewelinka lekko zawierci się w kołysce to mnie budzi

Cytat:
o to to właśnie

Wczoraj mieliśmy mały kryzys płaczowy po południu. Za to po wieczornej kąpieli mam znowu aniołka. Zobaczymy na jak długo

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 09:36   #4879
Nikii89
Zakorzenienie

Lena to faktycznie trafiłaś na kiepskiego lekarza Dobrze chociaż że za tydzień masz KTG u swojej Gratuluję rozpoczęcia 39tygodnia

Ona śliczne chłopaki fajnie że są w tym samym wieku

Evvcia rodzinka jak się patrzy Malutka słodko wygląda w tej opasce

Adaikaka
no brzuszek już spory i niziutko

Desia
śliczny kącik

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-11, 09:45   #4880
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Lena to faktycznie trafiłaś na kiepskiego lekarza Dobrze chociaż że za tydzień masz KTG u swojej Gratuluję rozpoczęcia 39tygodnia
dzięki! w sumie to mam już donoszoną ciążę?

a ja gratuluję 40 tygodnia!

A ja wczoraj sie chwaliłam, że mam mniejszą opuchliznę, a dziś wróciła;/
I noc miałam masakryczną, nie spałam prawie w ogóle.. Miałam dreszcze, i strasznie mi w uszach dzwoniło, dziwne
Nie nadążam za tymi różnymi "objawami"
Stary 2012-04-11, 09:50   #4881
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
macie jakieś sposoby na uratowanie skóry na dłoniach???????? bo tak mnie szczypią mimo smarowania kremami, że nie daję rady
ja używałam kremu soraya anty detergent super jest
Cytat:
a my nosimy nadal rozm. 50 w 56 mala sie topi

oj to maleństwo

tikki powodzenia
Stary 2012-04-11, 09:53   #4882
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki! w sumie to mam już donoszoną ciążę?

a ja gratuluję 40 tygodnia!

A ja wczoraj sie chwaliłam, że mam mniejszą opuchliznę, a dziś wróciła;/
I noc miałam masakryczną, nie spałam prawie w ogóle.. Miałam dreszcze, i strasznie mi w uszach dzwoniło, dziwne
Nie nadążam za tymi różnymi "objawami"
Tak donoszoną

Dałam zdjęcia na meila tylko się nie wystraszcie
Stary 2012-04-11, 10:00   #4883
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Tak donoszoną

Dałam zdjęcia na meila tylko się nie wystraszcie
Nikus, mialam dokladnie takie same rozstepy ...

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

wrzucilam Wam swoj brzuch z dzisiaj mam jeszcze mega flaka, ale najbardziej mi boki przeszkadzaja ...
3270g, 47 cm
Stary 2012-04-11, 10:06   #4884
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Nikus, mialam dokladnie takie same rozstepy ...

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

wrzucilam Wam swoj brzuch z dzisiaj mam jeszcze mega flaka, ale najbardziej mi boki przeszkadzaja ...
Brzuszek już coraz fajniejszy a jak to napisałaś "flaczek" z czasem zniknie boczki też
a te rozstępy chociaż trochę zrobiły się mniej widoczne?? na zdjęciu jeszcze widać u Ciebie.... ale może z czasem zrobią się Nam mniej widoczne?! Przynajmniej mam taką cichą nadzieję.
Stary 2012-04-11, 10:08   #4885
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Tyyle sie Tikki naczekala i po badaniu ruszylo!
Trzymam kciuki
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:39   #4886
MoniaHan
Wtajemniczenie

evcia sorki, chyba przez opaseczke Laurki cos mi sie popierdzielilo ze ona w sukieneczce a nie spioszkach

ona podobne maluszki do siebie.

Nikki duzy brzus i taki do przodu, a rozstepy to powinny po jakims czasie jasne sie zrobic chyba, postaraj sie nimi nie przejmowac.no i zdjecie przy lozeczku jest

emigra dobrze wyglada brzusio.

srubokretka z ta zgaga i wloskami to jakas sciema chyba, ja ani razu nie mialam zgagi w ciazy a Hania miala sporo wloskow jak sie urodzila.a Tz bratowa miala straszna zgage a corcia lysa do roku byla.

Mravka tak to prawda ze najlepsza bylaby mata czarno- biala. ale nawet mozna na kartce narysowac linie czarnym pisakiem a za jakis czas falujaca linie i tez powinno to byc ciekawe dla maluszkow. bo czarne na bialym.
no my dostalismy malutka grzechotke ze Hania lapie ja raczka.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:51   #4887
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Ja po wizycie. W poniedziałek idę do szpitala i Aneczkę powinnam mieć przy sobie tylko nie wiem o której godzinie. Już waży 3300 mamy 38 tydzień więc w poniedziałek do boju o 9.30 mam być na IP

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Iw gratulacje.
Ja dzisiaj w nocy spałam może z 3 godziny tak mnie brzuch bolał dobrze że dzisiaj miałam wizytę bo chybabym na izbę pojechała.

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:52   #4888
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Brzuszek już coraz fajniejszy a jak to napisałaś "flaczek" z czasem zniknie boczki też
a te rozstępy chociaż trochę zrobiły się mniej widoczne?? na zdjęciu jeszcze widać u Ciebie.... ale może z czasem zrobią się Nam mniej widoczne?! Przynajmniej mam taką cichą nadzieję.
Zaraz po porodzie zrobily sie jasniejsze w ciazy byly takie fioletowe az ... ponoc brzuch potrzebuje tyle czasu ile sie rozciagal czyli po ok 9 miesiacach powinien sie sam z siebie wchlonac, wiadomo ze jak sie cos robi jakies cwiczenia, zabiegi to szybciej
Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Ja po wizycie. W poniedziałek idę do szpitala i Aneczkę powinnam mieć przy sobie tylko nie wiem o której godzinie. Już waży 3300 mamy 38 tydzień więc w poniedziałek do boju o 9.30 mam być na IP
3270g, 47 cm
Stary 2012-04-11, 10:56   #4889
karolca
Zakorzenienie

slicznosci na mailu

dodalam moj brzuch 3 tygodnie po porodzie...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 10:58   #4890
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Chyba będę rodzić niedługo, bo mnie wzięło na porządkowanie pokoju młodego
I piąty raz przekładam materac - bo już zdurniałam do reszty - na początek gryką czy kokosem do góry???? Każdy mi mówi co innego

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości