|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty część IV
mam nadzieję, że chłopaki się nie obrażą, ale Giulietta wyszła najładniej na tych zdjęciach
|
|
|
|
#92 |
|
KOTerator
|
Anitast Fuffy z frędzelkami i niebieski Snoopy są świetni, ale zgadzam się z Esfirą, najładniejsza Giulietta
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Thanks
tzn Giuliette przynioslam ja to byl swiadomy wybor , czarny kotek moj a wszystkie sa
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
znowu sie dziołszki rozgadały no
hmm moja zawsze była NENSI a wczoraj jak mnie w domu nie było mała spała z moją mamą hehe robią postępy ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- mówcie sobie co chcecie ale dla mnie naj naj najwspanialszy jest Horus
Nensi 22.09.11 6.08.2014r. ![]() ![]() Edytowane przez Lenka 91 Czas edycji: 2012-04-10 o 22:04 |
|
|
|
#96 |
|
KOTerator
|
Dobrze wet zwrócił uwagę, że Sonia za rzadko sika. Włożyłam ją rano i przed chwilką do kuwety na siłę, ona w ogóle nie myśli o sikaniu
. I rano i teraz wyszła z obsikanym futerkiem (wcześniej tak nie było, jest półdługowłosa) i nawet tego umyć nie zamierza - myje łapki i łepek ale nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam, żeby myła się gdzieś indziej . Muszę złapać ten mocz a zaczynam się zastanawiać, czy to nie przez nowy żwirek drewniany? Wydawało mi się, że go zaakceptowała, ale może to to jej przeszkadza? Jutro rano nasypię stary i zobaczymy co się będzie działo... Nie mam już do niej siły, dziś mniej buczy i jest weselsza, ale nie daje mi spokoju to przeczucie, że coś jej dolega .
Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-04-10 o 22:05 |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Monika_Sonia, to się zgadza z tym, co mówiłam o odwodnieniu, jak w organizmie jest za mało wody to automatycznie wytwarzane jest mniej moczu, ale spróbuj z tym żwirkiem, może stary jej się bardziej spodoba
|
|
|
|
#98 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Donka! Jak przeczytałam wiadomość Siejusi, to mnie zmroziło
![]() Strasznie, strasznie mi przykro z powodu Twojej straty Wspieram Cię całą sobą! ![]() Dziękuję za pamięć, dziś wróciłam. Przywiozłam aparat, nareszcie nie będę musiała wrzucać zdjęć z komórki ![]() Cytat:
Jak nie spał, to albo się przytulał, albo miauczał żałośnie.Moja rodzinka zwariowała na jego punkcie. Był miły, grzeczny, miziasty... Pewnie dlatego, że był krótko Niestety, w pierwszą noc skaleczył się w opuszkę palca, zdarł całą wierzchnią warstwę i po pewnym czasie zabawy czy intensywnego biegania zostawiał plamki krwi przy chodzeniu Nie znalazłam czynnej lecznicy, więc jak tylko widzieliśmy krew, ignorowaliśmy go, aż zaszywał się w kącie i szedł spać.Cytat:
![]() A mój nadal zakopuje miskę z Ziwi, jest to dla niego ostateczność. Cytat:
![]() Czekałam na wieści o Sonii przez całe święta, nie miałam dostępu do netu... Może faktycznie oszczędza wodę w organizmie i dlatego się nie myje dokładnie? Cieszę się, że korzysta z kuwety i że nie jest gorzej, kamień spadł mi z serca, ufff... Z mojego własnego ludzkiego doświadczenia wynika, że istnieje szare życie przed kroplówką i kolorowe po kroplówce. Zwykłe elektrolity potrafią dać takiego kopa i powera, że warto się postresować.
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Twarzyczka kotka Malli
Siejusia kicia teściów przesłodka Ancij także niezmiennie przystojny![]() No i wspaniale było zobaczyć całe pozostałe kocie towarzystwo w dobrej formie w nowej części )Moniko także po ostatnich złych wieściach bałam się nawet zajrzeć w oczekiwaniu kolejnych ale ulga, że Sonia czuje się nieco lepiej ![]() Kryśka i Leosia także o sobie przypominają
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-04-11 o 02:13 |
|
|
|
#100 | ||
|
KOTerator
|
Cytat:
Cytat:
.---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Trzecie zdjęcie: Skuter, wtedy jeszcze Stres - uszy rozbrajające , kto by pomyślał, że będzie taki miziasty i odważny . A Cycuś narzeka na wygolone gardło . Ładne z nich kocury później wyrosły .
|
||
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Och, ach... Anitast, Fuffy na tym zdjęciu ma niesamowicie obłędne spojrzenie w kolorze błękitu nieba
Moniko, mam nadzieję, że Sonia szybko wróci do formy. 3mamy za Was ![]() później wrzucę ostatnie fotki Celinki z pobytu u Dziadków
|
|
#102 | |||
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
A powinna być Nensi.---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Nie mogło być inaczej ![]() No widzisz, a Ancij zjada chętnie i ZP i PoN i MD. Tylko że Ziwi muszę mu pognieść widelcem, bo w całości nie tyka. I muszę najpierw włożyć mu pyszczek do miseczki żeby musiał się oblizać, bo sam z siebie też nie chciał, z resztą on nie lubi nowości. Słodki avatarek Malla ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Dziękujemy Śliczne panie Edytowane przez Siejusia Czas edycji: 2012-04-11 o 09:53 |
|||
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Donka bardzo mi przykro z powodu Kitty Trzymaj się Mam nadzieję, że szybko przygarniecie jakiegoś kotka i na niego przelejesz swoją miłośćRozhulałyście się - czwarta część już ![]() Safirka tak sobie zniosła pobyt u opiekunki, choć już pierwszego wieczoru jadła i załatwiła się ładnie do kuwety (zawieźliśmy ją w czwartek na 19.00). Piątek chowała się pod kaloryferem za łóżkiem, tam miała rozścielony kocyk, mało jadła. Sobota, niedziela, poniedziałek już była normalna, bawiła się, aportowała myszkę, biegała za laserkiem Przespałyśmy wczoraj razem pół dnia, ja po imprezie, kicia po kilkudniowej nieobecności
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
My również się witamy
I dziękujemy za pamięć Rzadko się ostatnio odzywam, ale podczytuję was na bieżąco U nas wszystko w porządku. Coma zdrowa, szaleje, wyrzuca wszystkie moje ubrania z szafki czyli w normie ![]() Monika, ja też próbuję kociego jedzenia- chcę wiedzieć co je moje słoneczko ![]() Donka, ściskam mocno i wysyłam pozytywne wibracje Dziewczęta, wszystkie, ale to wszystkie wasze kociaki są piękne, cudne, słodkie, boskie, och ach!!!! Zaśliniłam monitorrr I moja mała się wita
|
#105 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszędzie dobrze... Najważniejsze że jesteście już razem ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Jaka słodziutka Coma Ps. Szałowy dywan. Pewnie kota nie daje mu spokoju
|
||
|
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz już odpuściła, ale na początku co się działo ![]() Gryzienie, czochranie... teraz woli biegać pod dywanem. Normalnie włazi pod dywan i biega jak w tunelu
|
|
#107 | ||
|
Zadomowienie
|
moja też męczy dywan, lubi siedzieć na laptopie i bawić się na leżąco
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
|
#108 |
|
KOTerator
|
U nas wielka radość w domu
, pańcia wsypała Benka do kuwety, Milce to wsio rybka ale duża pluszowa grzebie i grzebie .
|
|
|
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:dla dużej pluszowej
|
|
|
#110 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Chciałam jeszcze dodać, że dziś śnił mi się Horus
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ograniczę się
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#113 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Piękne macie kotki, wszystkie są cudne |
|
|
|
|
#114 |
|
KOTerator
|
Nie wiem, czy o to chodziło jej, ale na razie jest weselsza
. To kto chce odkupić 100l Cat's Best ?Iwona naszkicowałam drapak i wysłałam do wyceny, jak się dowiem ile za taki chcą to będę wiedziała jak dużą skarbonkę zorganizować |
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie może się nacieszyć domkiem
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny wasze koty też miauczą zanim pójdą do kuwety? albo już w kuwecie grzebiąc też marudzą? martwi mnie to bo mała i sika i qupalki są śmierdzące ale czesto jest tak ze pójdzie pogrzebie pomarudzi wyjdzie i za jakiś czas idzie skorzystać dopiero
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Staram się być delikatna. Przecież mamusia nie dałaby złego jedzonka ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
Ancijomak też uwielbia Benka Dlatego już nie testuję innych.
|
|
|
|
|
#118 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() padłam Wrzuć tutaj rysunek jakby co zrobimy zrzutę na drapak dla Milki - jakoś od podatku odpiszemy. Fundusz rehabilitacyjny
|
|
|
#120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę że tak. Już miałam zmarnowanego Ancija przy innym żwirku. Jak wsypałam Benka, to co 5 minut wchodził na malutkie siku ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Chłopaki też tak mają
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

a wszystkie sa
a wczoraj jak mnie w domu nie było mała spała z moją mamą 

. I rano i teraz wyszła z obsikanym futerkiem (wcześniej tak nie było, jest półdługowłosa) i nawet tego umyć nie zamierza - myje łapki i łepek ale nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam, żeby myła się gdzieś indziej
. Muszę złapać ten mocz a zaczynam się zastanawiać, czy to nie przez nowy żwirek drewniany? Wydawało mi się, że go zaakceptowała, ale może to to jej przeszkadza? Jutro rano nasypię stary i zobaczymy co się będzie działo... Nie mam już do niej siły, dziś mniej buczy i jest weselsza, ale nie daje mi spokoju to przeczucie, że coś jej dolega 

,
Jak nie spał, to albo się przytulał, albo miauczał żałośnie.
.

klask i:dla dużej pluszowej
?