|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
phej-hej
Nezko już jestem ![]() Wczoraj byłam w Łodzi na spotkaniu mopsiarzy - zakładane było stowarzyszenie by można było legalnie pomagać mopsikom. A dzisiaj na spotkaniu buldogów francuskich, buldogi angielskie i mopsy (czyli prawie wszystkie płaskonose) słoniku oo 65,5 gratuluję!!!! ![]() ![]() co do diety staram się jeść lajcikowe ale zdrowe rzeczy - wczoraj np. sałatka z kurczakiem, suszonymi pomidorami i suszonymi śliwkami. Dzisiaj sałatka z brokuły, ciemny makaron, szczypiorek i jogurt teraz mniej laicikowy napój energetyczny, ale muszę zrobić jeszcze kilka rzeczy, a głowa leci, mały szczegół, że spałam 11godzin ![]() ile ważę nie mam pojęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4652 |
Rozeznanie
|
11 godzin?
![]() ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4654 |
Rozeznanie
|
Właśnie z tym snem to ciężko utrafić, za krótko- źle, za długo- jeszcze gorzej
![]() Szamałam dzisiaj czekoladę (dużo), ale raz w tygodniu chyba można sobie pozwolić ![]() ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Ja mimo, że się nie odchudzam to odżywiam się zdrowo, ginek mówi, proszę jeść dużo sałatek warzywno-owocowych. Więc ja wczoraj mix sałatkowy z biedronki plus duszony łosoś. Smakowało wybornie. ![]() Ogólnie cieszy mnie to bo moja pięciolatka też chętnie tę zieleninę wsuwa ![]()
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
hej hej
Nezko gratuluję wagowego zjechania ![]() Bafi dobrze ginek powiedział - owoce, warzywa - mają dużo witamin ![]() i ruszam do pracy, czeka mnie większa robota w galerii, bo zwykle to małe zmiany wprowadzałam, a że wiosna, to poproszono mnie by w całym hotelu pozmieniać wystrój, aaa to moje pierwsze takie zadanie ![]() udanego poniedziałku! Edytowane przez meryy82 Czas edycji: 2012-04-02 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Merry nie wyobrażam sobie nie mieć w takim miksie oliwy i octu balsamicznego a masełko na chlebku - to już w ogóle podstawa. Margarynie mówię stanowcze nie.
![]() |
![]() |
#4658 |
Rozeznanie
|
![]() Nezka ja też dziś wciełam czekolade ale już z tydzień nie miałam nic słodkiego w ustach noi teraz czekam do Świąt ![]() Gratuluje spadków wagi ![]() Mi też zleciało już troche ![]() ![]() ![]()
It always seems impossible until it is done. ![]() Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2012-04-02 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
wróciłam, trochę naskakałam się po drabinach i stołkach, ale robota wykonana
![]() ![]() ![]() bafi to pewnie w podziękowaniu za pyszne jedzonko dostajesz kopniaczka ![]() Michalinko i Tobie gratuluję. tylko ja jakaś ostatnio na tyłach, muszę się chyba porządnie zabrać za siebie bo aż wstyd ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- widziałyście suwaczek maleństwa Bafi? świetny. też bym chciała taki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
jak dzień??
w końcu kończę prezentacje, ale jeszcze trochę i osiwieję bo co jakiś czas komputer wchodzi w stan zawiechy ![]() ![]() no nic, jeśli jutro będzie pogoda idę na rolki w końcu trzeba zacząć więcej się ruszać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4661 |
Rozeznanie
|
Meryy ja też tak mam, jak mam dzien w biegu to i na wadze ubywa i brzuch płaski a aby siedze to już ..
![]() A dzisiaj zrobiłam dzień dziecka ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Rozeznanie
|
No to, jak mówi stare polskie przysłowie, "do pracy, rodacy"
![]() I gratuluję zlecenia. A nadal rozglądasz się za czymś innym? Mnie chyba coś zaczyna brać, bo gardło mnie piecze i w ogóle jakaś nie do życia jestem. Możliwe też, że to wina nieco zarwanej nocy z książką w ręku, jednak stawiałabym na przeziębienie. Ale właśnie tankuję herbatkę truskawkowo-waniliową (z LIDLa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4663 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() pogoda iście nie na rolki tylko na kawę i dobre ciacho ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień Dziecka czasem też potrzebny, ja też wczoraj zjadłam czekoladę, znalazłam taką z wiórkami kokosowymi, aż się zdziwiłam jak się skończyła ![]() aaa nie długo 12 kwietnia będzie święto czekolady i czytałam, że czekolada jest najzdrowsza ze słodyczy, bogata w magnez i przeciwutleniacze. Więc Michalinko na zdrowie ![]() Cytat:
![]() i oczywiście dalej szukam pracy, ale dzięki zleceniom mam więcej oddechu i nie muszę rzucać się na pierwszą lepszą pracę i mam nadzieję, że uda mi się znaleźć pracę w moim zawodzie. I kuruj się! Zarwana noc potrafi osłabić organizm. ja właśnie piję też z Lidla herbatę, ale dziką różę z jabłuszkiem już zapach jest cudo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj ruch jak na autostradzie
![]() jak nie ma z kim tu rozmawiać ![]() to sobie idę na rolki, bo w końcu wyszło słońce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4665 |
Rozeznanie
|
Zazdroszczę pogody, u mnie szaro i nieciekawie, co wcale nie pomaga w świątecznych porządkach
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
A ja się chyba zaraziłam od Męża jakimś choróbskiem - wszystko mnie łamie, boli mnie głowa i rano nie mogłam mówić. W sam raz na Święta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Nezko w takim razie przesyłam ci trochę słonka z Poznania ![]() ja porządki robię na raty od tygodnia, wczoraj zabrałam się za firany dzisiaj zasłony, tu u brata stare żabki i człowiek musi się sporo na gimnastykować by powiesić. Zaraz idę po jajka, muszę kupić też starą cebulę - dla łupinek - gotuję w nich jajka, ja owinę je delikatnie sznurkiem, to powstają fajne wzorki ![]() słoniku zdrowia dla Ciebie i męża. oprócz jajek muszę powymyślać sałatki bo idziemy do rodziców, a jutro jak będę u mamy spróbuję coś upiec. Najchętniej ciasto marchewkowe, wiem mało świąteczne, ale ja je uwielbiam, zresztą jak brat się do niego dorwie, to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4668 |
Zadomowienie
|
Witam gorąco
![]() Wpadam tylko na chwilkę, żeby złożyć Wam wszystkim drogie kobietki zdrowych, spokojnych Świąt (nie wesołych, bo wesoły to jest człowiek jak się napije ![]() Aby upłynęły Wam w radosnej i rodzinnej atmosferze, aby nigdy nie zabrakło Wam optymizmu i odwagi w podchodzeniu do przeciwności losu, oraz samych słonecznych i pogodnych dni ![]()
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt!!! I mokrego Dyngusa!!! I uważajcie na kalorie ![]() ![]() Cytat:
a byłabym bardziej wesoła gdybyś częściej tu wpadała ![]() POZDRAWIAM !!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- na-stukałam 1000 posta stawiam po kielichu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() Jak dla mnie za szybko, zdecydowanie. Noi z nadprogramem. Ale to się spali na dniach. Swoją drogą, szkoda, że Nas tu tak mało zostało ![]()
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po świętach jestem z lekka niedospana, szczękę od ziewania wyćwiczyłam ![]() nu mało tu nas ![]() mam nadzieję, że po świętach uda się reanimować wątek, bo trzeba się wziąć za nadprogram, a ile go, to nie wiem, bo nie wchodziłam jeszcze na wagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej, melduję się poświątecznie
![]() Na wadze znacznie ubyło, ale to dlatego, że zmizerniałam przez choróbsko, jestem już wykończona. A teraz wchodzę w fazę kataru i okropnego kaszlu, więc będzie wesoło ![]() A jak tam Wasze Święta minęły? Również ciacho-mięcho-ciacho-mięcho-ciacho-mięcho? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrze, że po świętach, choć nie żebym z jedzeniem szalała, starałam się nakładać małe porcje, cieszę się, że po świętach, bo z lekka zaczęła denerwować mnie rodzinka ![]() za to teraz w ramach urozmaicenia kotce znowu włączyło się wycie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4674 |
Rozeznanie
|
I ja się melduję
![]() słoniku, dużo zdrowia życzę i niech to przeziębienie mija jak najszybciej. U mnie święta niezbyt wesoło minęły, nadprogramu nie mam, bo lany poniedziałek spędziłam z podrażnionym żołądkiem, ale teraz już wracam do siebie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4675 |
Rozeznanie
|
To ja za to non stop jadłam i widocznie mi przybyło..
ciasto - czekoladki - sałatka - ciasto - jajka w majonezie - czekoladki i tak non stop.. Ale od dziś właczyłam spalanie ![]() ![]()
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziołszki
![]() Ja wróciłam do sprawnych ruchowo, w zeszłym tygodniu w poniedziałek dopadła mnie rwa kulszowa, o mamo, pierwszy raz w życiu tego doświadczyłam. Ale był hardokor bo ledwo mogłam powłóczyć nogami, o przewracaniu się z boku na bok bądź ubieraniu to nawet nie wspomnę. Dobrze, że puściło, jako ciężarówce mogłam użyć jedynie zmiażdżonych liści białej kapusty i okładać bolące miejsce. Fakt trzeba im przyznać, wyciągnęły dziadowiznę za fraki. Bo już po trzech dniach była poprawa, na tyle, że umiałam przewrócić się na jeden bok. Dziołszki ja Was dopinguje ![]() ![]()
![]() |
#4677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, że na co dzień jestem dość gadatliwa, a teraz ledwo mówię. Chłop ma spokój przynajmniej ![]() Ale wiecie co? Wszystkie, dosłownie wszystkie moje koleżanki, jak są chore na gardło mają taką fajną sexy chrypkę. Ale ja oczywiście, muszę gadać jak transwestyta :P Cytat:
![]() Tęsknię za ładną pogodą. Ale taką ładną - 20 stopniową - ładną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 | ||||
Zakorzenienie
|
wróciły
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękujemy za doping ![]() ![]() ![]() a jak brzuszek? rośnie? czujesz mieszkańca? wiesz kto tam siedzi? Cytat:
![]() a z gardłem, to jak ja mam chrypę, to taką jakbym paliła i piła ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
Mery - mój maluszek już daje znać o sobie
![]() ![]() Badanie połówkowe mam 27 kwietnia, być może dowiemy się czy to siostrzyczka czy braciszek. Tatinek z córką chcą drugą siostrzyczkę, a mnie wszystko jedno chociaż powiem tak - jako, że wychowuje córkę to mam pojęcie o pielęgnacji dziewczynki, więc jak chłopek się trafi, trzeba będzie na inne rzeczy zwracać uwagę.
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musi być cudowne uczucie takie kuksańce z brzuszka. Czyli, to już całkiem konkretnie daje sygnał, że jest tam w środku. W takim razie czekamy na ujawnienie kto Ci tam tak puka. Chociaż nie ważna płeć, ważne by zdrowe było i zdrowo rosło. I tego Ci życzę. Obsługa - przy chłopcu nie jest trudna (doświadczenie zdobyte jako ciocia i niania), tylko przy zmianie pieluszki trzeba uważać bo armatka jak poczuje zimno lubi siknąć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.