Wszystko o Avonie - Część II - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-30, 09:15   #331
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Wiecie może,która ze szminek Avonu daje efekt cielistych ust? Bo szukam szukam i nie moge znaleźć,a bardzo mi się taki makijaż podoba.
Myślałam o całuśnej z CT Cafe au Lait. Czy któraś z Was trafiła na taki kolor ?
mnie też interesowałby taki kolorekale ie spotkaam sie z niczym podobnym w avonie. Właścwi to chodziłoby mi o cielisty ale jasny-taki który rozjaśniłby troszkę usta-ładnie to wygląda
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 09:33   #332
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ufff...chyba muszę was tu trochę zbacikować(), bo tyle piszecie, że nie nadążam z czytaniem

Ja tydzień po Nowym roku chyba dostanę zamówienie z kat. 01 a w nim krem i scrub z oliwką Nie mogę się doczekać
A dostaniesz scrub?
Mi paczka przychodzi 4 stycznia i scrub mam w brakach...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 09:45   #333
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Oglądałyście już korektor-krem koloryzujący?
Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja, nie,ale czekam na opinie. Jesli to stara wersja kremu koloryzującego biorę na 100%.
Oglądałam, ale były tylko 2 ciemniejsze odcienie, więc za dużo się nie naoglądałam Mogę tylko powiedzieć, że ten korektor to jest taki jakby w sztyfcie, że tak powiem w formie stałej. A jak się odkręci całą zakrętkę z korektorem, to dopiero można się dobrać do kremu. Piszę to, bo sama się zastanawiałam czy to aby nie jest tak, że to wypukłe na górze to gąbeczka, którą aplikuje się to cudo, ale jak widać nie. A póki co sama go nie biorę, bo kupiłam krem tonujący z Ziaji. Niby też kolor wybierałam w ciemno, ale cena była znacznie niższa Jak któraś z Was się skusi, to dajcie znać, jak się ten kremik sprawuje, szczególnie najjaśniejszy odcień.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
PATIŚ!! Champagne nie jest taki ciemny!! Sa przekłamane kolory wszystkich odcieni tego błyszczącego błyszczyku!! Glistening Peach tez jest zupełnie inna - nie taka ciemna. Kolor Champagne jest delikatny, jasny, pieknie na ustach wyglada
Pięknie to znaczy jak Jaki kolor daje?

Cytat:
Jestem bardzo z peach zadowolona - usta się pięknie mienią, daje subtelny, lekko transparentny efekt Champagne biorę napewno!! Zwłaszcza za tę cene 14,90 Dodatkowo na plus jest jego zapach - jest taki jak w tych "starych" Glazewear'ach - wanliowy/karmelowy a nie zalatuje winem jak te nowe. Ma tez podobna konsystencję do tych starych, czyli sa gęstsze
A widać go w ogóle u Ciebie? Bo miałam przyjemność oglądać golabkowe usta w tym błyszczyku i obie stwierdziłyśmy, że koloru to on nie daje

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Dziewczynki a nie mogłaby któraś z was zrobić fotki błyszczyka GLAZEWEAR Glistening peach na ustach ?
Podłączam się i od razu proszę jeszcze o Champagne
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 10:03   #334
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie może,która ze szminek Avonu daje efekt cielistych ust? Bo szukam szukam i nie moge znaleźć,a bardzo mi się taki makijaż podoba.
Ja kiedys miałam i nie byłam zadowolona. Kolor perłowy, taki złotawy
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 10:04   #335
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Oglądałam, ale były tylko 2 ciemniejsze odcienie, więc za dużo się nie naoglądałam Mogę tylko powiedzieć, że ten korektor to jest taki jakby w sztyfcie, że tak powiem w formie stałej. A jak się odkręci całą zakrętkę z korektorem, to dopiero można się dobrać do kremu. Piszę to, bo sama się zastanawiałam czy to aby nie jest tak, że to wypukłe na górze to gąbeczka, którą aplikuje się to cudo, ale jak widać nie. A póki co sama go nie biorę, bo kupiłam krem tonujący z Ziaji. Niby też kolor wybierałam w ciemno, ale cena była znacznie niższa Jak któraś z Was się skusi, to dajcie znać, jak się ten kremik sprawuje, szczególnie najjaśniejszy odcień.

A widać go w ogóle u Ciebie? Bo miałam przyjemność oglądać golabkowe usta w tym błyszczyku i obie stwierdziłyśmy, że koloru to on nie daje

Dołączam się do prośby Na glistening peach jestem właściwie zdecydowana ale kusi mnie jeszcze ten Champagne skoro nie jest taki ciemny...Za tą cenę można by sobie na dwa pozwolić... Z góry dziękuję...
Stary 2006-12-30, 10:55   #336
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
hej,
mam pytanko odnośnie tego peelingu dwufazowego z anew. Tak sobie czytam i podobniez idealnie oczysza cerę, tylko pewne ale, jest dla ośób powyżej 35. Ma go któraś z Was? Jak się sprawuje??
Dzieki
Ponawiam pytanie

Cytat:
Napisane przez BuBu18 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny , mam takie pytanie, czy któraś z Was używała może nawilżającego olejku do ciała w żelu SSS z oferty netto K02? Bo kusi mnie, ale wolałabym poznać jakieś opinie na jego temat
hej, ja miałam w żelu i w spraju. Obydw anie najlepszej jakości. Strasznie się kleiły i wcale nie nawilżały. Olejek w żelu nawet nie chciał się wsmarować.

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Ale chociaż jak odbieram sobie paczkuszkę w COKu, to mogłabym nie płacić tej dyszki

Co do cielistych pomadek...
Polecam Ultra Moisture Rich kolorek Cherub... Jest taka ...hm..."podkładowa" ale dość ciemna, taka baardziej pomarańczowa...

A z Color Trend, cielistą pomadką jest kolorek "Frosty Rose"...
Tyle, że on jest jaśniejszy, prawie tak jasny, jak kolor w katalogu...

Pozdrawiam
Cytat:
O, to super, właśnie chcę ją zamówić
Aż się skusze

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

O, ja też myślałam, że na końcu jest gąbeczka a tu taka niespodzianka. Tez poczekam, ąz ktos go nabędzie
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 11:12   #337
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A dostaniesz scrub?
Mi paczka przychodzi 4 stycznia i scrub mam w brakach...
No co ty
Nie wiem czy dostanę, bo jestem tylko klientką a nie konsultantką, ale żyję nadzieją, że braków nie będzie
Stary 2006-12-30, 11:19   #338
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79

ankieta dla konsultantek Avonu:
http://webankieta.pl/survey/w37xgfcrv44/p

Klikaj codziennie:
http://www.zmilosciserc.pl/donate.php
http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

Nie udzielam indywidualnych porad poza forum!
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 12:23   #339
pAtiŚ
Zakorzenienie

Wczoraj tak sobie siedziałam przed katalogiem avonu i stwierdziłam, że nic nie biore z katalogu 02 tylko biore dla siebie 7 próbek szminek tych za 0,40gr i coś pewnie z netto oraz z internetowej oferty jestem dumna z siebie, że tak mało biore

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 12:27   #340
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa79 Pokaż wiadomość
nie wchodzi mi ta stronka...musze mieć coś zainstalowane - jakiś cookies...:/

Stary 2006-12-30, 12:49   #341
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
mnie też interesowałby taki kolorekale ie spotkaam sie z niczym podobnym w avonie. Właścwi to chodziłoby mi o cielisty ale jasny-taki który rozjaśniłby troszkę usta-ładnie to wygląda
bardzo ładny jest ten kolor miałam go bardzo dawno temu, a miał taki złoto-brązowy kolor na ustach

Cytat:
Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
mi też nie chodzi... musze odpalić pod windowsem, może pójdzie

edit: wrzucam fotki cafe au lait.. nie są wysokiej jakości, bo robione na aparacie na telefonie, ale dość dobrze obrazują kolor tej szminki, choc wydaje mi się że lepiej oddaje kolor orginalny fotka nr 1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00061.JPG (8,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00062.JPG (7,1 KB, 18 załadowań)
Stary 2006-12-30, 13:09   #342
nutka85
Wtajemniczenie

Ja niestety nie mogę wrzucić fotki tej szminki o której pisałam, "Frosty Rose" bo jej nie mam..... Widziałam tylko u koleżanki...
Stary 2006-12-30, 13:21   #343
asia_z
Zakorzenienie

a ja jeszcze znalazłam próbke lśniącej szminki CT kolorek Buttercotch ta jest śliczna , jaśniejsza od cafe au lait.. ma taki prawie transparentny kolor, jak dla mnie jest bardzo delikatna
Stary 2006-12-30, 13:31   #344
pAtiŚ
Zakorzenienie

Asiu, a mogłabyś zrobić zdjęcie tej lśniącej szminki?

Stary 2006-12-30, 14:10   #345
monaliza666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
No mnie sie tez wydawalo,ze braki nie wchodza do upustu,ale patrząc na moją ostatnią fakturę to mi weszlyMialam zamowienie na 370zl a to przeciez upust 20% prawda?A mimo wszystko mialam policzony upust 25% bo w brakow bylo na tyle,ze sie ponad 600zl uzbierało...A może ktos się tam pomylił przy naliczaniu tego wszystkiego??Bo nie za bardzo to rosumiem:/ W każdym razie z przyznanego opustu sie ciesze
juz tłumaczyłam, to w poprzednim katalogu miałas wypracowany opust na 25% i przeszedl ci na nastepny katalgog. Jeśli w katalog np 01 masz zniżkę 30% to automatycznie masz gwarantowaną zniżke na kat 02- 30% chociaż będziesz miała zamówienie na 200zł no chyba że wyrobisz sobie opust na 35% to wtedy ci sie należy, ale nigdy nie wlicza sie do biwerzacego zamówienia, zobacz na FA jak ci przyjdzie to bedziesz miala adnotacje ze to sa z poprzedniego katalogu produkty i beda one miały zniżkę taką jak ci sie należy wpoprzednim katalogu, bo gdyby w wyzej wymienionym przypadku w katalogu 02 wyrobisz sobie opust 35% to na braki z poprzedniego katalogu bedziesz miała opust 30% bo taki wyrobiłaś sobie w poprzedniej kampani.
A swoja droga dziwie sie ze twoja koordynatorka ci tego nie wyjascila, chyba w strefie konsultantki tez to jest, to sie nazywa opust leprzy z 2.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-30, 14:35   #346
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
Destiny, parę stron wcześniej wrzucałam skany tej oferty
Dzięki, dzisiaj jakimś cudem udało mi się ją zobaczyć po zalogowaniu się na stronę Avonu

Ciesze się, że sie wstrzymałam z kupnem etui na biżu tak mnie korciło ale stwierdziłam, że poczekam bo może pojawi się taniej w takiej jakiejś ofercie i prosze teraz napewno je wezmę
Nie wiecie o jakim zapachu jest ten olejek do masażu z oferty?
Stary 2006-12-30, 14:59   #347
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monaliza666 Pokaż wiadomość
juz tłumaczyłam, to w poprzednim katalogu miałas wypracowany opust na 25% i przeszedl ci na nastepny katalgog. Jeśli w katalog np 01 masz zniżkę 30% to automatycznie masz gwarantowaną zniżke na kat 02- 30% chociaż będziesz miała zamówienie na 200zł no chyba że wyrobisz sobie opust na 35% to wtedy ci sie należy, ale nigdy nie wlicza sie do biwerzacego zamówienia, zobacz na FA jak ci przyjdzie to bedziesz miala adnotacje ze to sa z poprzedniego katalogu produkty i beda one miały zniżkę taką jak ci sie należy wpoprzednim katalogu, bo gdyby w wyzej wymienionym przypadku w katalogu 02 wyrobisz sobie opust 35% to na braki z poprzedniego katalogu bedziesz miała opust 30% bo taki wyrobiłaś sobie w poprzedniej kampani.
A swoja droga dziwie sie ze twoja koordynatorka ci tego nie wyjascila, chyba w strefie konsultantki tez to jest, to sie nazywa opust leprzy z 2.
Ja doskonale wiem,ze liczy sie upust wypracowany w ostatnim katalogu.I moja KRD wcale mi tego nie musiała tłumaczyć bo wiedziałam od kolezanki która jest konsultantką.MOżesz mi nie wierzyć ale naprawde sytuacja którą opisałam jest prawdziwa.W poprzednim katalogu miałam zamówienie na ok 260zł wiec nie ma szans zebym miała opust 25%.Ale na ostatniej fakturze nie wiedzieć czemu na produkty kosmetyczne naliczyli mi upust 25%,chociaż zamówienie było na ok 370zł.Dziwiłam się dlaczego ale jak podliczyłam zamówienie plus braki które mi przyszły wyszło coś ponad 600zł...I na fakturze pisze,że wypracowany upust na 02 bede miała 25%.Wiem,że braki się nie powinny wliczać ale mnie naprawde to wliczyli...
Stary 2006-12-30, 15:03   #348
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79

Cytat:
hmm u mnie działa bez problemu. może zamknij przeglądarkę i otwórz od nowa? albo wyczyść tymczasowe pliki internetowe?

Klikaj codziennie:
http://www.zmilosciserc.pl/donate.php
http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

Nie udzielam indywidualnych porad poza forum!
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 15:20   #349
monaliza666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Ja doskonale wiem,ze liczy sie upust wypracowany w ostatnim katalogu.I moja KRD wcale mi tego nie musiała tłumaczyć bo wiedziałam od kolezanki która jest konsultantką.MOżesz mi nie wierzyć ale naprawde sytuacja którą opisałam jest prawdziwa.W poprzednim katalogu miałam zamówienie na ok 260zł wiec nie ma szans zebym miała opust 25%.Ale na ostatniej fakturze nie wiedzieć czemu na produkty kosmetyczne naliczyli mi upust 25%,chociaż zamówienie było na ok 370zł.Dziwiłam się dlaczego ale jak podliczyłam zamówienie plus braki które mi przyszły wyszło coś ponad 600zł...I na fakturze pisze,że wypracowany upust na 02 bede miała 25%.Wiem,że braki się nie powinny wliczać ale mnie naprawde to wliczyli...
no ja widze ze jest prawdziwa ale na pewno ci tych brakow nie wliczyli do bierzacego katalogu to wylicza program komputerowy i nie wierze ze tobie akurat poszedl na reke takie systemy sa raczej niezawodne to skoro braki mialas gdzie na okolo 230zl to jaka ty paczke dostalas w poprzednim katalogu za 30zł to niezle sie twoje klienki zdenerwowały. czy było tak ze przyszły ci kosmetyki za 260zl a okolo 240 zl mialas w brakach i to daje ci juz opust 25% bo przekroczylas 500zl
Stary 2006-12-30, 15:28   #350
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam włączone cookies a i tak nie działa

A co do tych cielistych to w k13 przy tej kosmetyczce srebrnej na str162 modelka to ma dopiero cielistą szminę A to jest UCR Gold Dipped
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 15:35   #351
misioczat
Wtajemniczenie

Jeju nie bylo mnie pare dni, a tu takie zmiany Druga czesc watku ho ho
Reeva, przyjmij spoznione zyczenia wszelkiej pomyslnosci i spelnienia marzen
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 15:47   #352
kasiek1122
Zakorzenienie

Cool Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
z extreme gloss nie polecam żadnego koloru !! miałam "kupę" i Pale pink shine, który nie okazał sie wcala bladm rózem (jak wskazuje nazwa) lecz plastikowym różem w stylu Barbie Polecam za to błyszczyki metaliczne kolor Mauvelous Metal i Golden . Jednak po pewnym czasie z przyjemnego zapachu owoców, robi sie smród taniego wina Jeśli lubiłaś stare Glazeweary, to polecam te nowe błyszczyki błyszczące - różowy jednak tez nie jest taki blady jak w katalogu w którym pokazały sie jako nowe - bardziej zbliżony jest do fotki na modelce w K02. Mam Glistetning Peach (dostałam pod choinke) i sie zakochałam - biore teraz Champagne
ok,to ja jednak nie biorę ss wezmę Mauvelous Metal dziękuję za odwiedzenie mnie od głupiego zaklupu

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
Zamówiłam łącznie ok 12 kremów śródziemnomorskich z oliwką SPA w tym dwa oczywiście dla siebie (2 wzieła też moja mama, a resztę czyli 8 moja siostra - ona to dopiero ma bzika, zapas na pół roku zrobiła). Wszystkie przyszły jako produkty alternatywne z włoskimi nalepkami
ileeeee??? a mamo ja wziełam tylko jeden scrub i jeden kremik i teraz żałuję, bo mogłam wziąc jeszcze jeden komplet albo dwa

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za pomoc Ja w gruncie rzeczy podejżewam, że mam jakiś przejściowy łupież, który jest pewnie wynikiem innych kosmetyków do włosow (lakier, wosk, zmiana szamoponu...)
Ale jednak jakiś przeciwłupieżowego SOS potrzebuje.
Zobecze może skusze się na tą kuracje.
a ja bym radziła jednak nizoral..jest the best..

Cytat:
Hej Dziewczyny , mam takie pytanie, czy któraś z Was używała może nawilżającego olejku do ciała w żelu SSS z oferty netto K02? Bo kusi mnie, ale wolałabym poznać jakieś opinie na jego temat
ja nie,ale moje koleżanki mówią, że jest bardzo średni,i krotkotrwale nawilża..

a tak w ogole to wczoraj odebralam swoją pierwszą paczkę i było wszystko z wyjątekiem LBD oczywiscie;D
Stary 2006-12-30, 15:50   #353
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
no ja widze ze jest prawdziwa ale na pewno ci tych brakow nie wliczyli do bierzacego katalogu to wylicza program komputerowy i nie wierze ze tobie akurat poszedl na reke takie systemy sa raczej niezawodne to skoro braki mialas gdzie na okolo 230zl to jaka ty paczke dostalas w poprzednim katalogu za 30zł to niezle sie twoje klienki zdenerwowały. czy było tak ze przyszły ci kosmetyki za 260zl a okolo 240 zl mialas w brakach i to daje ci juz opust 25% bo przekroczylas 500zl
No właśnie dziwne to jest:/NIe wiem,możliwe,że to ja czegoś nie rozumiem.Ale fakt jest taki,że moje pierwsze zamówienie było z pierwszej kampanii kat13.I wtedy miałam zamówienie za niewiele ponad 200zł.Nie przyszedł mi wtedy jeden zestaw TTA for him(czyli 79zł).No i miałam opust 20%. POtem robiłam drugą kampanię z kat13,gdzie zamówienie miałam ok 260zł.Po raz kolejny zamawiałam zestaw TTA for him,który znowu nie przyszedł.Czyli miałam już dwa zestawy w brakach.To razem ok 160zł.A z k01 robilam tylko jedną kampanię no i łącznie z zamawianymi katalogami wyszło mi zamówienie na ok 380zł. No bo oczywiście produktów z netto czy demo nie wliczamNo i odebrałam paczkę,przeczytałam co mam na fakturze i się zdziwiłam.Bo doszły te braki i nie wiedziec czemu mam naliczony upust 25%...Wartośc katalogowa podliczyli na 580zł Ja sama tego nie rozumiem.Może coś delikatnie pokręciłam w sensie,ze sumy sa zaokrąglone ale generalnie tak to wygląda.No i wlasnie najdziwniejsze jest to,że to komputer nalicza i albo ja czegoś nie rozumiem albo wystąpił błąd...Ale dzwonić do nich i wyjaśniać nie zamierzam...jeszcze by mi upust zmniejszyli...
Czy udalo mi sie w miare logicznie to napisac?Mam nadzieje,ze nie nakrecilam za duzo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-30, 15:54   #354
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
A z Color Trend, cielistą pomadką jest kolorek "Frosty Rose"...
Tyle, że on jest jaśniejszy, prawie tak jasny, jak kolor w katalogu...
A jak wygląda ten kolor na ustach? Mogłabyś zamieścić fotkę?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 15:58   #355
Waniencja
Raczkowanie

Dzięki Wam bardzo za odpowiedzi
Tylko Frosty Rose jest teraz w tej serii do wyczerpania zapasów I coś czuję,że będzie tak samo jak z odżywką do włosów z k01 i jej po prostu dla mnie zabraknie
Stary 2006-12-30, 16:04   #356
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu, a mogłabyś zrobić zdjęcie tej lśniącej szminki?
proszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00065.JPG (8,7 KB, 17 załadowań)
Stary 2006-12-30, 16:09   #357
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Ten pędzel jest na prawdę śliczny. Do tego stopnia, że mój pies ukradł go od razu i zaniósł na swoje posłanie
Musiał jej się na prawdę spodobać, bo za zwyczaj nie robi takich rzeczy
haha ale mnie to rozbawiło

Cytat:
No mam nadzieje że i dla mnie wystarczy składam zamówienie 04.01. miałam do tego pierścionek i po codziennym noszeniu i spaniu wnim dopiero po 3 miesiącach zaczoł schodzić kolorek. ale i tak go nosiłam około roku, aż od spodu był cały powiedzmy złoty
A powiedz mi jeszcze czy te kolczyki są długie..bo one sa tak lekko zaokraglone..a moze je masz jeszcze i zrobisz foto na uchu

Cytat:
Napisane przez *Claire* Pokaż wiadomość
wg.mnie większość avonowskich kremów to zwykłe buble;/ za to moge pochwalić perfumy jedynie,bo dość długo się utrzymują,z kolorówka w avonie tez jest średnio,bardzo nacięłam sie na cieniach colortrend
Ja używam Brzoskwiniowego z Naturalsów i dla mojej skóry jest bardzo dobry...fajnie nawilża

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
zamawiałaś atomizer teraz konkretnie, czy po prostu dosyłają Ci jako brak, bo zamówiłaś kiedyś wcześniej?
Ja zamówiłam 1 sztuke od razu jak się pojawił ..przez pare zamówień było brak doślemy później a potem to już w ogóle na fakturze o nim nie miałam żadnej wzmianki

Kurde..byłam wczoraj w COKU chciałam zapłacić dwie faktury ( w jednej termin miałam do 21.12 a drugiej 29.12) wiedziałam że jest inwenteryzacja..ale kasy podobno miały być otwarte I teraz zapłace dopiero po 2 stycznia Mam nadzieje że żadnych odsetek mi nie naliczą
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 16:17   #358
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Jeju nie bylo mnie pare dni, a tu takie zmiany Druga czesc watku ho ho
Reeva, przyjmij spoznione zyczenia wszelkiej pomyslnosci i spelnienia marzen
dziękuję

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Kurde..byłam wczoraj w COKU chciałam zapłacić dwie faktury ( w jednej termin miałam do 21.12 a drugiej 29.12) wiedziałam że jest inwenteryzacja..ale kasy podobno miały być otwarte I teraz zapłace dopiero po 2 stycznia Mam nadzieje że żadnych odsetek mi nie naliczą
ja mam do (miałam raczej) do 28 ale nie mam jak się skontakotwać z koleżanka (bo my razem do klasy chodzimy) a ma zapłacić 120zł czego ja za nią nie założę, czyli gdzieś 2 lub 3 pójdę wpłacić
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 16:17   #359
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam Brzoskwiniowego z Naturalsów i dla mojej skóry jest bardzo dobry...fajnie nawilża
ja też go używam i jest super jestem bardzo zadowolona buzia wyglada po nim jak tej dziweczyny co na go reklamuje
Stary 2006-12-30, 16:21   #360
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam termin zapłaty do 01.01.2007. przelew z netu zrobiłam, ale zaksięgują pewnie dopiero 02.01. i teraz się zastanawiam czy mi przez to paczki nie wstrzymają bo 02.01. mam też II termin k01...
czy jak wstrzymują paczkę to po wpłaceniu wysyłają na COK w pierwszym możliwym terminie czy trzeba się z nimi o to kłócić?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości